Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ghost Recon 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox
Maiden
Gra prócz 360 tki wyjdzie też na PS3, PS2 i XBOX'a

Sa już pierwsze screeny KLIK

Czego oczekujecie po nowym Ghołście ?
sentinel
QUOTE(@-t M@iden @ 20 01 2006, 20:53) *
Czego oczekujecie po nowym Ghołście ?

przede wszystim "niespieprzenia" tematu, jak to miało miejsce w przypadku r6 lockdown (bezmózgi arcade) - w szczególności boję się o wersje current-genowe (xbox, ps2), to co widać na shotach mocno niekiedy locdown'a przypomina (hud, dizajn).
humanno
Ghost mial b.ladna grafike juz poprezednio i teraz wyglada swietnie, czekam na niego z niecierpliwoscia, nie boje sie o "zarcadowienie" , komendy z poprzedniej czesci pozwalaly na fajna zabawe, nie sadze zeby je uproszczono, co najwyzej dodadza jeszcze cos w tej kwestii..
jaszczoor
czy to prawda że na x1 bedzie tylko kamera fpp?
slonik
Obrazki i filmiki pokazują że tak .

Swoją drogą jest już pierwsza ocena na gamerankings - 9 - ciekawe czy oficjalny xbox magazyn nie zawyrzył oceny :|
Dragen
Bawie sie tym, i troche polecieli w kule...kamera Fpp.. 0 przełączenia..grafa ładna..chyba nawet nie da sie wył. tych smiesznych indykatorów na wrogach:) czerwonych w dodatku..multi nie testowałęm, ale zmienia sie styl gry na bank...kamera nie ta i innaczej sie bedzie grało...heh...cza kupic next gena juz. bo widzę że zlewka delikatna w tym temacie..
KoBik
Dokładnie - ja jestem zniesmaczony po 2 godzinach grania. Ja chcę przełączenia kamery z fpp na tpp, tak jak to było. A tu co? lipa confused.gif

Jedynie co fajnie teraz wygląda to to jak gościu dostaje od nas kulke w łeb tudzież w inna część ciała, jest mocno, ale ktoś mówił o ładnej grafice, phi - ładnie to było w dwójce o dodatku nie wspominam.
Zawiodłem się i całą nadzieję pokładam w Full Spectrum Warrior Ten Hammers. Nowy Ghost zmienił klimat przechodząc w FPP - dla mnie to nie ta samo co w poprzednich odsłonach. sad.gif
Dzujo
Ja chcę przełączenia kamery z fpp na tpp

Tej opcji zapewne nie ma dlatego, że autorzy chcięli spotęgować realizm i popisać się HUD-em. W porównaniu do pierwszego ghosta gra mocno poszła w stronę klasycznych fpp (rozbudowanie fabuły + skrypty). Mnie to osobiście nie przeszkadza.

No i można grać kampanię we 2!
SIKI
A jak dla mnie wszystkie zmiany są na PLUS!
Gierka imo jest świetna, HUD i kamera fpp są świetne, grafika b. dobra.
Styl gry o wiele bardziej mi pasuje niż w Summit Strike. No i Mexico CIty wygląda fenomenalnie....
slonik
Ludzie napiszcie coś więcej , bo nie wiem czy warto gierkę "załatwić" smile.gif
Soul
Gra dobra,ale bez rewelki.... dry.gif
sentinel
ja powiem tylko tyle - żal mi clancy'ego i tego, że licencja zobowiązała go do firmowania tego *pospolitego shootera fpp* swoim nazwiskiem. z przykrością stwierdzam, iż na tej generacji konsol seria ghost recon kończy się na summit strike'u.

nie znaczy to oczywiście, że gra nie przypadnie nikomu do gustu - wszak wielbicieli klasycznych fps'ów jest więcej, niż miłośników taktycznych shooterów.
KoBik
Powiedział co wiedział i dajcie mu piwa, a kij tam sam mu poleję. piwo.gif
Sorry Ubi ale daliście (pipi) mad.gif tak spieprzyć wspaniałą serię, eh wstyd. Fpp jest od groma, ja chciałem tylko dopieszczonego summit strike'a, nic więcej.
Jak już gdzieś pisałem, czekam na Full Spectrum Warrior: TH i basta.
SIKI
a ja mam zupełnie odmienne zdanie.
dla mnie poprzednie części były 'zbyt taktyczne'. Teraz mam więcej akcji niż w poprzednich cześciach, może i jest mniej symulacji, ale mi to pasuje.
Mam pytanko: Czy jest jakaś misja helikopterem (gdzieś wyczytałem, że na 360 jest?)
ranaghar
Na pewno jest coop na split screenie?
Diablo69
Jeśli chodzi o coop to jest obceny,o helikopterze nic niewiem-może.Pięknie zj.....klimat-szkoda-szkoda sad.gif
Liquid Snake
Nie grałem w 1 i 2 to inaczej odbieram tą gre ale tak czy siak mi się bardzo podoba, znosze czasami dobijającą animacje (a przy powolnym przeglądaniu okolic to chyba zawsze gubią się klatki) i grafike nie z tej (ziemi ;]) 360tki bo sam gameplay nadrabia wszystko, dla mnie rewelka, co-op na splicie też dobry, może i mogło być lepiej ale i tak jest dobrze :]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.