Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: kingdom hearts 3
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
time knight
Widziałem filmik, który rzekomo jest zapowiedzią następnej części. Gra raczej na pewno nie pojawi się na PS2 <widać to po grafice> .Niestety nie stać mnie obecnie na
next geny i mam lekki żal do Nomury, ale cóż przyszłość pokaże. Może nawet będzie mi dane zagrać...

Filmik jest krótki, ale z tego co mogłem wywnioskować fabuła prawdopodobnie będzie o wiele mroczniejsza od 2 części tej gry i będzie opowiadać o tzw. ,,Wojnie kluczy"

Każdy kto chce może obejrzeć ten trailer, ponieważ nie jest on ,,dokładną" częścią zakończenia gry. Sytuacja ma się podobnie do końcowego filmiku w KH, który odblokować można za zdobycie wszystkich dodatków <Deep Dive>

O to link, jeżeli ktoś nie wierzy...

http://youtube.com/w/Kingdom-Hearts-2---Se...om%20hearts%203

Oglądać na własną odpowiedzialność...Choć ja i tak polecam.

Miłego oglądania.
KOMODO
O co masz zal do Nomury? Ze woli wypuscic gre w duzo lepszej wersji i to na konsole ktora wtedy bedzie na topie? Rzeczywiscie, dziwne.
time knight
Mam żal, ponieważ wiele osób grało w KH na PS2 i wiele zagra w KH2, ale niewiele z nich będzie mogło zagrać w KH3 na PS3 - tylko o to chodzi.

Lecz w części masz rację nie mogę mieć pretensji do P.Nomury o to, że chce wydawać dobre gry...
Mam jednak szczere nadzieje, że to ostatnia część serii <i mam tez nadzieje, że KH3 będzie równie dobry, albo lepszy niż jego poprzednicy.> smile.gif
Pavlis
Jeszcze "dwójka" nie miała nawet europejskiej premiery aty juz onastepnej częśći blink.gif
Widzisz dobrze powiedziałes TERAZ niestac cie na next geny aale gra wyjdzie przynajmniej za jakies 2 lata więc każdy powinien dotego czasu zaopatrzyc sie w nextgena icon_wink.gif
time knight
Tak, ale trzeba wziąć pod uwagę też to, że PS3 może pojawić się u nas bardzo późno <tzn. w Europie>
Tymczasem gra już prawdopodobnie, jest tworzona...

Po drógje: PS3 może być na początku bardzo drogie <w to jednak nie wierzę, bo wtedy przegra rywalizację z X-360> i nawet jeżeli cena ta przyjełaby się na świecie i Sony sprzedałoby dość dużą liczbę egzemplarzy, wcale nie musiałoby oznaczać spadku ceny PS3 w przyszłości. happy.gif
KOMODO
Czego panikujecie? Filmik z KH2 znajdowal sie juz na plytce z pierwsza czescia wiec premiery nie wypatrujcie na dniach:P. Jak bedzie to bedzie, jak nie bedziesz mial wtedy PS3 to bedziesz mial ja potem i nadrobisz straty.
Tokar
To nie jest żaden trailer KH3 na PS3. To jest bonusowy filmik, który można uzyskać po skończeniu KH2 na określonych warunkach. Analogiczna sprawa była w rozszerzonej wersji pierwszego KH, wypuszczonej tylk ow Japonii. Do zdobycia był filmik Deep Dive stanowiący niejako prolog do KH2.
KOMODO
QUOTE(Tokar_Sama @ 28 01 2006, 19:22) *

To nie jest żaden trailer KH3 na PS3. To jest bonusowy filmik, który można uzyskać po skończeniu KH2 na określonych warunkach. Analogiczna sprawa była w rozszerzonej wersji pierwszego KH, wypuszczonej tylk ow Japonii. Do zdobycia był filmik Deep Dive stanowiący niejako prolog do KH2.
Ty, ja mialem PALowa wersje KH i po ukonczeniu gry na 100% otrzymywalem ten filmik. Cos mi sie widzi ze pocinales w NTSC.
Tokar
Dobrze Ci się zdaje, ale nie wiem co to ma wspólnego z tym, co napisałem :>
Po prostu nie wiedziałem, że PALowska wersja KH miała dodatki z japońskiego KH: Final Mix ;]

A Deep Dive i tak widziałem ;p
KOMODO
Dlatego ja wole "nasze" wydania, bo nieraz mozna na tym niezle skorzystac (patrz FFX). Ale nei ukrywam ze glownym powodem jest to, ze nie posiadam przerobionej konsoli i moge grac tylko w PALowe oryginaly:P. No coz... Ale chociaz utrzymuje rodzimy rynek!:)
Tokar
W sumie jakiś mod mógłby ruszyć palcem i poprzenosić to do tematu o KH2, bo naprawdę burdel się robi. (to jest czwarty temat o KH o_O)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.