Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Virtual Tuning
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2
Emet
Bardzo fajna. Sam chciałem coś podobnego zrobić, ale jakoś nie miałem samozaparcia. Ostatnio bawiem się przy Clio V6, ale jakoś nawet nie skończyłem.
TaKeShiX
QUOTE(szczurek @ 31 08 2006, 14:04) *

Ehh sory ze tak dlugo..

spoko - w końcu kiedyś trzeba kupić te zeszyty tongue.gif

QUOTE(szczurek @ 31 08 2006, 14:04) *

i podglądnełem delte Takeshi'ego tongue.gif - też biała, też pięcioramienne felgi, też usunięta tylne drzwi.... chociaż Ty poszłeś krok dalej ... usunełeś też przednie blink.gif [tylko klamka się ostała] tongue.gif
piedole, następnym razem (jeżeli będzie) nie daje jako pierwszy tongue.gif

jako że niektórzy muszą kupić piórniki, kredki itd i/lub nie mają czasu ( icon_puk.gif Yakuza)
excl.gif termnin do soboty 02.09 18.00 / głosowanie do pon 04.09 18.00 excl.gif
Jakuza
No właśnie ja niemam czasu confused.gif
Co chce się zabrać, to albo coś lub ktoś mi przeszkadza confused.gif
hay
Sam bym coś zrobił ale te tygodniowe terminy są śmieszne :| Nad porządnym Tunem siedzi sie nawet po 30 godzin, no i co to za samochody to tunowania, apropo Takeshix i szczurek to ma być tuning nie szpecenie ładnego samochodu, ah... też mi contest...
szczurek
i podglądnełem delte Takeshi'ego tongue.gif - też biała, też pięcioramienne felgi, też usunięta tylne drzwi....

nie no man, bez takich. Bialy to moze i tak, bo ladnie twoja wygladala. Piecioramienne felgi o_O zebym ja jeszcze liczyl, ot ukradlem je z Chargera. A usuniete drzwi to raczej podstawa w przypadku robienia z wozu jakiegos bardziej 'sportowego'... Najpierw chcialem wywalic atrape miedzy swiatlami i wypelnic 'kratka', ale woz zbyt bardzo przypominal twoja Delte Mustang...

Nie popadajmy kurde w skrajnosc. Bo rownie dobrze, mozna sie klocic kto od kogo zmalpowal zeby uzywac Photoshopa...

spoko - w końcu kiedyś trzeba kupić te zeszyty:P

? blink.gif
TaKeShiX
QUOTE(szczurek @ 31 08 2006, 18:13) *

i podglądnełem delte Takeshi'ego tongue.gif - też biała, też pięcioramienne felgi, też usunięta tylne drzwi....

nie no man, bez takich. Bialy to moze i tak, bo ladnie twoja wygladala. Piecioramienne felgi o_O zebym ja jeszcze liczyl, ot ukradlem je z Chargera. A usuniete drzwi to raczej podstawa w przypadku robienia z wozu jakiegos bardziej 'sportowego'... Najpierw chcialem wywalic atrape miedzy swiatlami i wypelnic 'kratka', ale woz zbyt bardzo przypominal twoja Delte Mustang...

Nie popadajmy kurde w skrajnosc. Bo rownie dobrze, mozna sie klocic kto od kogo zmalpowal zeby uzywac Photoshopa...

lol przecież ja się nie kłoce, spoko szczurek, wyluzuj - po to nastawiałem tyle " tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif " żebyś nie traktował tego poważnie oki ?
poprostu przypomniała mi się skoda [też zrobiłeś pickup'a] tongue.gif - poza tym nie używam photoshopa tongue.gif

QUOTE(Fotoszop @ 31 08 2006, 18:08) *

Sam bym coś zrobił ale te tygodniowe terminy są śmieszne :| Nad porządnym Tunem siedzi sie nawet po 30 godzin, no i co to za samochody to tunowania, apropo Takeshix i szczurek to ma być tuning nie szpecenie ładnego samochodu, ah... też mi contest...

tydzień ma 168h więc w czym problem tongue.gif - poza tym to jest topic ogólny o vt a nie vt contest tak więc jeśli masz jakieś swoje "ponad 30 godzinne, nie szpecące, porządne..." vt to zapraszamy.
a jak chcesz inny samochód no to niestety musisz wystartować i wygrać contest - który z założenia miał być "for fun" i ja tak do niego podchodzę [żeby siedzieć 30h nad jednym wozem to vt aż tak mnie nie kręci - 1h tygodniowo mogę sobie poklikać,powycinać,powklejać....], a że poziom Cię nie zadowala to trudno...
grabczas
ja w tym momencie oddałbym glos na... chyba yakuze bo on jeden nie dał chłamu bo łączenie ryja z mustanga z deltą to jest coś cholernie szpecącego... dla mustanga
delta i tak wygląda ochydnie i gorzej być nie może co by nie robić będze to ohydne auto
a szczurek powinien zostać zdyskwalifikowany ponieważ jak zobaczył oba stwierdziłem jedno - przerobiona fura takeshixa
nie żabym miał coś do waszego talentu ale chodzi o auto bo mustang jest swietną bazą i seryjnie wygląda świetnie
szczurek

dawaj, sam chetnie zobacze jakis profesjonalny vt [tu nie ma ironii], a nie chce mi sie buszowac po stronach.

lol przecież ja się nie kłoce, spoko szczurek, wyluzuj - po to nastawiałem tyle " tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif " żebyś nie traktował tego poważnie oki ?

eh, sory, rzeczywiscie pekla mi jakas zylka chyba. To przez ten tekst o felgach;]

a szczurek powinien zostać zdyskwalifikowany ponieważ jak zobaczył oba stwierdziłem jedno - przerobiona fura takeshixa

moze i powinnienem byc zdyskwalifikowany, ale niewiem czy dla TakeshiX'a usmiecha sie 'konkurs' w pojedynke biggrin.gif
edit: http://www.netcarshow.com/bmw/2006-320si_e...allpaper_02.htm
przypomina sie wam jakis samochod z tego tematu? ;>
hay
Wpisujesz w google grafika "Virtual Tuning", podziwiasz i porównujesz ze swoją pracą...
TaKeShiX
QUOTE(Fotoszop @ 1 09 2006, 16:26) *

Wpisujesz w google grafika "Virtual Tuning", podziwiasz i porównujesz ze swoją pracą...

"jakiś lepszy cfaniak"

wybacz ale hahaha.gif
naucz się czytać ze zrozumieniem wink.gif - wpisujesz np. http://www.imageshack.us/ dajesz swoją pracę i wtedy możemy podziwiać i porównywać
hay
To było odnośnie do wypowiedzi szczurka, że nie chce mu sie buszować po stronkach i kto tu nie umie czytać ze zrozumieniem, hę? hahaha.gif

Poza tym na kij tu wrzucać moją pracę, może z ukonczeniem Skody sie nie wyrobiłem (60% done) a wy już kurcze następna fura :|
TaKeShiX
QUOTE(Fotoszop @ 1 09 2006, 17:24) *

To było odnośnie do wypowiedzi szczurka, że nie chce mu sie buszować po stronkach i kto tu nie umie czytać ze zrozumieniem, hę? hahaha.gif

no właśnie - nie chce mu się po stronach buszować, a Ty mu jeszcze z google wyjeżdżasz - żebyś jeszcze jakiegoś konkretnego linka dał - whatever - peace wink.gif

QUOTE(Fotoszop @ 1 09 2006, 17:24) *

Poza tym na kij tu wrzucać moją pracę, może z ukonczeniem Skody sie nie wyrobiłem (60% done) a wy już kurcze następna fura :|

tzn że co ? miałeś 60% zrobione, koniec terminu i dalej już nie robisz ? - przecież pisałem Ci że to jest temat ogólny o vt a nie tylko "błyskawiczny amatorski konkurs vt użytkowników forum pe" [ który okazał się chybionym pomysłem dry.gif ]
tak więc jeżeli masz jakieś swoje prace to czekamy - chyba że czegoś nie zrozumiałeś - tu wracamy do punktu wyjścia tongue.gif

a tak wogóle to : głos na ...hmmm ciężko wybrać... szczurka
szczurek tylko nie głosuj na mnie bo bedzie remis tongue.gif [pewnie i tak się nie wyrobisz bo głosowanie to przynajmniej 10h a ja tylko dwa dni dałem tongue.gif]
Figlarz
A oto moja maszynka:P Zabawiłem się totalnie:D biggrin.gif Tylko nie polewajcie, bo to moja pierwsza praca. Dopiero się rozkręcam...
AFTER:
http://img170.imageshack.us/img170/5062/la...modscopyzn4.jpg
BEFORE:
http://img209.imageshack.us/img209/1690/lancerprzedbm4.jpg

oceńcie proszę. wiem, że sztucznie to troche wygląda, ale postawiłem na przebojowość tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.