QUOTE(szczurek @ 31 08 2006, 18:13)

i podglądnełem delte Takeshi'ego

- też biała, też pięcioramienne felgi, też usunięta tylne drzwi....
nie no man, bez takich. Bialy to moze i tak, bo ladnie twoja wygladala. Piecioramienne felgi o_O zebym ja jeszcze liczyl, ot ukradlem je z Chargera. A usuniete drzwi to raczej podstawa w przypadku robienia z wozu jakiegos bardziej 'sportowego'... Najpierw chcialem wywalic atrape miedzy swiatlami i wypelnic 'kratka', ale woz zbyt bardzo przypominal twoja Delte Mustang...
Nie popadajmy kurde w skrajnosc. Bo rownie dobrze, mozna sie klocic kto od kogo zmalpowal zeby uzywac Photoshopa...
lol przecież ja się nie kłoce, spoko szczurek, wyluzuj - po to nastawiałem tyle "

" żebyś nie traktował tego poważnie oki ?
poprostu przypomniała mi się skoda [też zrobiłeś pickup'a]

- poza tym nie używam photoshopa
QUOTE(Fotoszop @ 31 08 2006, 18:08)

Sam bym coś zrobił ale te tygodniowe terminy są śmieszne :| Nad porządnym Tunem siedzi sie nawet po 30 godzin, no i co to za samochody to tunowania, apropo Takeshix i szczurek to ma być tuning nie szpecenie ładnego samochodu, ah... też mi contest...
tydzień ma 168h więc w czym problem

- poza tym to jest topic ogólny o vt a nie vt contest tak więc jeśli masz jakieś swoje "ponad 30 godzinne, nie szpecące, porządne..." vt to zapraszamy.
a jak chcesz inny samochód no to niestety musisz wystartować i wygrać contest - który z założenia miał być "for fun" i ja tak do niego podchodzę [żeby siedzieć 30h nad jednym wozem to vt aż tak mnie nie kręci - 1h tygodniowo mogę sobie poklikać,powycinać,powklejać....], a że poziom Cię nie zadowala to trudno...