Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Medal Of Honor Airborne
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2
Henry
Mysle, ze ta gra wymaga tematu.
Widzieliscie skany z GameInformera? Przy nowym MoHA, CoD2 wyglada jak gra wydana generacje wczesniej, i nie chodzi tylko o grafike, ale rowniez o gameplay i innowacje.

LINK do skanow

Troche informacji:
"Electronic Arts today announced details regarding Medal of Honor: Airborne, the next iteration in its long-running WW2 first person shooter franchise.

According to the company, players will assume the role of Boyd Travers, Private First Class of the legendary 82nd Airborne Division, as he battles his way across war-torn Europe beginning with the 82nd's first combat deployment to Sicily during Operation Husky through the harrowing jump into Normandy prior to D-Day until the triumphant crossing of the Rhine into the heart of Nazi Germany itself.

Each of the game's missions will begin with a "fully interactive" parachute drop into enemy-held territory. EA states that the ability to choose your starting point for each mission "dramatically changes the way each mission plays out" as the player will "view the entire operation from the air, and then control your parachute to choose your landing spot." Unlike previous games in the Medal of Honor series, players will have the ability to customize the various weapons they will have at their disposal. Furthermore, Medal of Honor: Airborne will feature a free-roaming environment and photorealistic characters to add to the "intensity" of the game.

As with previous games in the series, the Medal of Honor development team consulted with both military and historical experts in order get the most authentic feel for the game as possible. Consultants include Captain Dale Dye, who has served as the Military Technical Advisor for the last seven games in the franchise.

The game is tenatively scheduled to release for the PC, Xbox 360, PlayStation 3, Xbox, and PlayStation 2"

Warto podkreslic, ze wersja podstawowa jest wersja na PlayStation 3, EA wykorzystuje SPE w celu renderowania niektorych elementow grafiki, wersja na X360 i inne platformy jest tworzona w zupelnie innym studiu.
YETI
QUOTE(Henry @ 22 01 2006, 21:09) *

Warto podkreslic, ze wersja podstawowa jest wersja na PlayStation 3, EA wykorzystuje SPE w celu renderowania niektorych elementow grafiki, wersja na X360 i inne platformy jest tworzona w zupelnie innym studiu.

Pierwsze słysze, ale jezeli to prawda to jestem przekonany ze wiekszych roznic nie bedzie (mowa o PS3 - X360)

PS. Zastanawiam sie jaki bedzie potrzebny PC aby ta gra wygladała tak jak na PS3... wacko.gif
Ogr
a tu link do dosc slabej jakosci trailera z ktorego pochodza skany ale zawsze lepiei zobaczyc jak to w ruchu wyglada wink.gif

http://youtube.com/watch?v=9zkswJePseM
Maiden

A mozna poprosic o link smile.gif ?
MaxVarEmreis
QUOTE(Maiden @ 6 03 2006, 00:15) *

A mozna poprosic o link smile.gif ?

Sam se poszukaj rolleyes.gif tongue.gif. Masz zajecie na wiecznośc hehe.
Henry jest moim idolem na tym forum ( na innym jest imć Czesław, sorry no bonus Henry)
Henry
Artykul z GameInformera sie klania, jest podany link do skanow.

A tutaj calkiem ciekawy wywiad z Gamespot'u:
LINK
Maiden
Dziekuje, postoje. Chyba jednak poczekam na cos oficjalnego ninja.gif
2 miesiace temu mnie przekonywales pierwsza platforma na jaka zapowiedziano MOH'a bylo PS3... wub.gif
Henry
Huh?
Nie przypominam sobie tej dyskusji, ale jesli chodzi o MoHA to PS3 bylo pierwsza platforma na jaka te gre zapowiedziano.
A artykul masz przed nosem.
YETI
Jezeli jestesmy przy EA to firma planuje wydac najwiecej gier na PS3.
Mermind
QUOTE(Henry @ 22 01 2006, 19:09) *

bzdura! gre robia faktycznie dwa teamy, ale jeden team odpowidedzialny jest za wersje na konsole nextgen i PC a drugi za dzisiejsze konsole - developer mowi ze wersje na nowe konsole będa prezentowaly ten sam poziom i jedynymi roznicami będzie conajwyzej online - na korzysc jakiego sprzętu to chyba oczywiste.
proponuje sobie poczytac to i owo tutaj - http://www.planetmedalofhonor.com/

QUOTE(YETI @ 6 03 2006, 20:39) *

a to info to rozumiem z najnowszego Playstation Fanboy Magazine? LOL
YETI
QUOTE(Mermind @ 6 03 2006, 22:52) *

QUOTE(YETI @ 6 03 2006, 20:39) *

a to info to rozumiem z najnowszego Playstation Fanboy Magazine? LOL

Nie, to info pojawiło sie z dwa miesiace temu na wszystkich wiekszych servisach.
Mermind
tak wiec poprosze o linka do tej nowinki
YETI
Developers [EA] speak concerning PS3

From new harrowed the following judgements of Developers come concerning PS3 of Sony.
Many developers must stick to the NDA (agreementagreement disclosure agreement) to keep i.e. them to be possible in fact nothing say because that contractual lies fixed with Sony.
Therefore for this reason no names of developers are confessed made. From the intervieuw with the different developers oa became clear the following: We will make natural for several platforms games and it has changed still early, but in fact our quantity games which we do not will bring out by platform in the next generation simply also.
50% of our games become for the PS3 30% for XBOX360 and 20% for the Revolution, already we must say that we have not yet fixed the percentage for the Revolution that can change still.
And by the online tale of xbox360 it can be that we something will there do more but that also depends of the online tale of PS3.
But as a cornerstone for bringing out our games PS3 the number remains.
EA even said: "we have now 20 titles for xbox360 in preparation or brought out but for PS3 become it there much more."
Another developer could communicate in the Edge: Truth is that developers with console experience want it work simply dearest on PS3 that I hear of many developers for me gone.
We will bring out many games parralel on xbox360 and the PC., but our most of the attention goes out to console games and that is almost all only exclusive for PS3 in development.
Own opinion: Is the recent development further carried out, does come now games still more for the PC.
And xbox360 simultaneously or dense after each other rather and does get PS3 just like the PS2 many titles which are only brought out for PS3?
Do EA will harass all consoles with almost all games or do come there also games which are only brought out for PS3 the EA?
I am possible me still a pronouncement herrineren during the TGS: "the developers walk away massively at SONY"
Now I believe if I read this this way it entirely well will come with PS3, and there come much exclusive games to PS3.
And that developers walks away at PS3 is possible I think, however, to rich of the fabelen.

Andrew Goldman, its indication of chairmen of the board of the Pandemic of studios is the opinion that the achievement of the PlayStation is by far superior to 3 that the previous console generation. However the power of the Cell of processor will point itself only to a time, then however by far more amazingly than ever before. Goldman it is convinced of the fact that it will take still years, until the capacities of the processor can be used completely. Additionally it is to program many more simply its plays for the PS3 than for the PS2. So much that programmers, who before with PlayStation to 2 plays had to fight, now joy jumps would make so Jeremy Gordon, Chief Executive of Secret level, which works on a Remake of a Sega classical author from the 80ern for Sony NEXT gene console.

sory ze nie mam bezposredniego linka

QUOTE(Mermind @ 6 03 2006, 22:52) *

bzdura! gre robia faktycznie dwa teamy, ale jeden team odpowidedzialny jest za wersje na konsole nextgen i PC a drugi za dzisiejsze konsole - developer mowi ze wersje na nowe konsole będa prezentowaly ten sam poziom i jedynymi roznicami będzie conajwyzej online - na korzysc jakiego sprzętu to chyba oczywiste.
proponuje sobie poczytac to i owo tutaj -

Jestes tego taki pewien ?
Wiesz nie sadze ze Sony zaoferuje nam cos lepszego niz Livea360, ale wszystko wskazuje ze PS3 dostanie cos na wzór Livea, z mozliwoscia sciagania dem gier, muzyki, pełnych wersji gier czy nawet filmów (podobno Sony długie przy tym juz od 2001r).
Hela
Medal Of Honor: Airborne - Q&A

>> KLIK <<
Mermind
Yeti przeszukalem Gamepsot i IGN i nie znalazlem tam tych informacji - dlatego dalej sie upieram przy tym abys podal linka do WIARYGODNEGO zrodla - piszac wiarygodne mam na mysli jakis site w stylu IGN czy GS

QUOTE(Yeti)
Jestes tego taki pewien ?
Wiesz nie sadze ze Sony zaoferuje nam cos lepszego niz Livea360, ale wszystko wskazuje ze PS3 dostanie cos na wzór Livea, z mozliwoscia sciagania dem gier, muzyki, pełnych wersji gier czy nawet filmów (podobno Sony długie przy tym juz od 2001r).

no tak bo skoro online w PS2 w porownaniu do pierwszego Lajwa wypada poprostu zenujaco slabo i nie ma tu co porownywac bo to jak kopanie lezacego to teraz niczym za pomoca czarodziejskiej rozdzki Sony zrobi online na poziomie XBL Gold - chyba sam nie wierzysz w to co piszesz albo klapeczki na oczach przeszkadzaja Ci w racjonalnym mysleniu..
to tak jakbym napisal ze Daewoo za rok wypusci bolida F1, ktory bedzie conajmniej tak dobry jak ten ze stajni Ferrari bo przeciez dlubią przy nim od paru lat hahaha.gif
YETI
QUOTE(Mermind @ 7 03 2006, 20:07) *

Yeti przeszukalem Gamepsot i IGN i nie znalazlem tam tych informacji - dlatego dalej sie upieram przy tym abys podal linka do WIARYGODNEGO zrodla - piszac wiarygodne mam na mysli jakis site w stylu IGN czy GS

Ja sobie tego nie napisałem i mozesz mi wierzyc lub nie ta informacja była opublikowana na kilku zachodnich servisach.

no tak bo skoro online w PS2 w porownaniu do pierwszego Lajwa wypada poprostu zenujaco slabo i nie ma tu co porownywac bo to jak kopanie lezacego to teraz niczym za pomoca czarodziejskiej rozdzki Sony zrobi online na poziomie XBL Gold - chyba sam nie wierzysz w to co piszesz albo klapeczki na oczach przeszkadzaja Ci w racjonalnym mysleniu..

No ja mam troche inne zdanie. Mineło juz 6 lat od wydanie PS2, sadzisz ze Sony jest slepe i nie zauwazyło jaką kase M$ zbija na Livea( dwa dni temu z mojego konta poszło 220zł do kieszeni Billa - roczna opłata za Livea). Jest kilka informacji ktore daja do zrozumienia ze PS3 w tematyce online bedzie bardzo mocne(internetowy sklep z mozliwoscia scagania muzyki, filmów a nawet pełnych gier). Zauwaz ze wiekszosc gier zapowiedzianych na PS3 bedzie posiadało mozliowsc gry przez siec (min. Lair).
IMO zostanie pozytywnie zaskoczeni przez Sony (ciekawe ile sobie zazycza $)

to tak jakbym napisal ze Daewoo za rok wypusci bolida F1, ktory bedzie conajmniej tak dobry jak ten ze stajni Ferrari bo przeciez dlubią przy nim od paru lat hahaha.gif

Zamiast Daewoo napisał bym raczej... Porshe wink.gif
To jest lider na rynku konsolowym, wiec stac go na cos takiego co oferuje Microsoft.
YETI
linki nie działaja

ok, znalazłem cos
Jakim
mogli by w końcu jakies nowe screeny pokazać.. te co są nade mna to powtórka z rozrwyki:/

Nihil Novi
YETI
thx za linki, z tym ze te wszytkie fotki zamieszone w tej gazecie sa dosc stare.
Niech EA wypusci jakies nowe screeny confused.gif

Ciekawe czy MOH:A przebije pod wzgledem graficznym BiA3 ? smile.gif
YETI
Mamy video z MOH:A (dokładnie nie wiem co to jest, po zassaniu postaram sie napisac czy warto to sciagac)
http://dl.qj.net/Medal-Of-Honor:-Airborne-.../5222/catid/207
szeni
To wideo to wywiad z twórcami przeprowadzony przez GameTrailers. Co prawda nie pokazano ani sekundy wideo z gry, a co dopiero gameplayu, to i tak ten 12-minutowy filmik warto sciagnac. Mowi się miedzy innymi o rozpoczynaniu misji - wyskoczyć z samolotu możesz w dowolnym momencie, dowolnie kierując spadochronem podczas lotu. Pozwoli Ci to na wylądowaniu w każdym miejscu na mapie, co stwarza ciekawe możliwości: możesz np wylądować na jakiejś wysokiej wieży i stamtąd ostrzelać przeciwników, bądź dostać się w miejsce niedostępne inną drogą. Zapytany o różnice między wersjami CG a PS3/X360, jeden z twórców chwali się, że nie ograniczą się one tylko do lepszej grafiki i różnorakich efektów, ale też AI w wersji NG będzie bardziej zaawansowane; jako przykład podaje system wartości - wszelakie lokacje i budynki będą różnie 'warte' dla przeciwników (nieliniowe misje, zdobywanie kolejnych pomieszczeń?).

Jeśli podane przeze mnie informacje były już podane w jakimś poście powyżej, to przepraszam (nie czytałem); nie ponoszę też odpowiedzialności za moje błędy spowodowane niezrozumieniem wywiadu hyh.gif.
YETI
trailer
http://uk.media.ps3.ign.com/media/692/692471/vids_1.html

blink.gif

co za dynamika!

poczatek wyglada mi na gre, po lądowaniu to juz chyba render, tzn. chodzi to cały czas na silniku graficznym ale wszytsko jest wyrezyserownae (jak w COD3)
tak mi sie wydaje

EDIT
Akcja na ziemi to na bank render
Milo
MOH jak to MOH pewnie bedzie wypas ale szkoda że nie pokusili sie o gameplay.
walek
QUOTE(YETI @ 23 04 2006, 21:59) *

Ciekawe czy MOH:A przebije pod wzgledem graficznym BiA3 ? smile.gif

Na gametrailers pojawił sie trailer HD. Oczywiście mozna było go obejrzeć wcześniej na IGN, ale w gorszej jakości. Według mnie MOh prezentuje się lepiej. Stałe 60 FPS-ów daje po oczach!

link:http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2764
Butcher
Duża dynamika, typowy wojenny chaos i ładny render - to MOH:A, a tak naprawdę dalej nic nie wiemy. Tymczasem gameplay z BiA:HH rokuje bardzo dobrze...
Litwin25
Super filmik,już nie moge się doczekac tej gry.Ale chciałbym żeby było możliwe duże niszczenie otocznia,krew i nie znikające zwłoki.To da dopiero powera wojny:)
YETI
Artwork and image of Medal of Honor: Airborne
http://playsyde.com/news_3035_en.html
Litwin25
No te screeny wyglądają jak dl amnie obłędnie,ale to pewnie przez to że nie mam mocnego kompa i cały czas gram na PS2;p
YETI
http://www.gameonly.pl/newsy/9558?sid=f0df...9f108ce637b1da6
kilka nowych screenow
Sokolov
Nowy trailer i screen'y TU smile.gif
YETI
Medal of Honor: Airborne - nowy trailer
http://www.ps3site.pl/ps3-news/medal-of-ho...er-t1655.0.html

Bardzo dobry trailer, zapowiada sie bardzo dobra gra (gosc swietnie pada po oddaniu strzału z snajperki!)
Mastah27
6 screenów i trailer:

http://www.playsyde.com/news_4340_en.html
YETI
Medal of Honor: Airborne - wywiad video
http://www.ps3site.pl/gry/akcji/medal-of-h...eo-t2256.0.html
YETI
Nowe filmiki
http://www.ps3site.pl/gry/akcji/medal-of-h...ki-t2312.0.html

Jak dla mnie nowy MoH prezentuje sie lepiej od BiA3. Biore w ciemno.
walek
To co mi się najbardziej podoba w nowym medalu, to ilość sekwencji ruchów jakim obdarzyli naszego żołdaka twórcy gry. Fajnie biega, wychyla sie, przeskakuje przez przeszkody etc. Oczywiscie w innych FPP tez mozna to spotkac, ale tutaj jest to najbardziej uwypuklone. Własnie czegos takiego chcę do nex-genów, skutecznej walki z syndromem "szyn".
W kwestii oprawy ciężko cokolwiek powiedziec. To moze wyglądać zarówno dobrze jak i rewelacyjne, chociaz na to drugie nie licze, bo Medale z reguły mają grafe 7 lub 8.

PS. Niech wreszcie FPP zdejmnie te rolki, którymi jezdzi od wielu lat! smile.gif
Mastah27
Screeny:

http://www.playsyde.com/news_4479_en.html
Mastah27
Premiera MoH: Airborne na PS3 przełożona na listopad, na PC i X360 gra ukaże się 28 sierpnia:

http://www.gamespot.com/news/6173677.html?...estnews;title;4
Sarge
Ile to jeszcze gier na PS3 zostanie przełożonych confused.gif ? Mi to nie przeszkadza, w końcu konsoli Sony i tak nadal nie posiadam, ale żal mi tych wszystkich jej posiadaczy, którzy muszą czekać na te premiery... huh.gif
walek
It's a huge!

http://gametrailers.com/player/21691.html

Słaba jakość, ale wielkość miasta imponuje. To moze być całkiem zjadliwy medal.
RON!N
Wyszła wersja demo gry na PC.

Czy coś wiemy o demie na PS3?
cj z gta
Czy kroś już ma medal of honor airborne. a jeśli tak to czy jest zadowolony bo ja mam tylko demówke na pc , i jak narazie bardzo mi sie podoba biggrin.gif
paulb
na stronie sklepu psx extreme data premiery 16.11 ... coś wiadomo ? czy kolejna obsuwa ? pograłbym już smile.gif aha, czy ktos sie orientuje, czy wersja na ps3 to podrasowany graficznie odpowiednik wersji z ps2, w sensie, że te same misje, lokacje itd. ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.