szumanshow
23 01 2006, 15:42
Cosik konkretnych gier na PSP na ma za wiele

,ale chciałbym sie dowiedzieć na co Wy czekacie najbardziej.U mnie faworytem jest remake Suikodena 1&2 normalnie nie mogę sie doczekać żeby w TO zagrac!!!

[font=Arial].Drugą grą jest oczywiście GT:Mobile ale cos mi sie zdaje że bedzie średniak
g_w_b_b_a
24 01 2006, 11:09
calkowice nowa gra nie sequele jak to jest na PSP (np.gta, toca, itd)
Butcher
24 01 2006, 13:32
QUOTE(szumanshow @ 23 01 2006, 15:42)

normalnie nie mogę sie doczekać żeby w TO zagrac!!! [font=Arial]
Nooo, ja też czekam na [font=Arial] ...

A poza tym na Daxtera i Syphon Filter.
szumanshow
24 01 2006, 21:30
Hehe <_<Rzeżnik chyba wiesz że chodziło mi o Suikodena

? A tak w ogóle to zagrałbym bym w Tenchu

(Wie ktoś kiedy wychodzi w Europie??)
Nie zmartwilbym sie gdyby Hideo zdecydowal sie zrobic Mgs'a ( bo ac!d jakos mi nie przypasil

)
krotko
Monster Hunter Portable
Albert Wesker
27 01 2006, 08:37
GT4 Mobile - wreszcie jakies normalne, niearcadowe wyscigi, znajac Polyphony gra bedzie doszlifowana w 100%! nie moge sie po prostu doczekac!!
Ghouligh
29 01 2006, 13:39
a ja mam to co chcialem, czyli medievil: ressurection. ;]
Worms Open Warfare
Premiera 20 marca

Ale fazowo będzie się pocinać w te robaki!
Oraz Dragon Ball Z:Shin Budokai
premiera w kwietniu!
Harvest Moon ofkoz.Szkoda tylko ze PSP nie jest silniejsze.Marze o takich tytułach jak Black albo Shadwo of the colossus.No ale cóz nie mozna mieć wszystkiego
Zdecydowanie na Worms Open Warfare
Mizzrym
14 02 2006, 18:00
remake, konwersja (czy jak to tam nazwac) siódmego i ósmego finala ,ale to tylko marzenia:P
a nikt nie chce tekkena?

(pojawily sie jakies teksty ze ma byc na psp)
ja bym sie nie pogniewal jakbym zobaczyl na psp gta w klimatach vice city, a i w normalnego mgsa bym soie pgoral sz kole rowneiz
[InSaNe]
17 02 2006, 13:23
Popieram przedmowce, natomiast z pewniakow czekam oczywiscie na Syphon Filter : Dark Mirror... // Ale ogolnie to strasznie denerwuje mnie panujaca posucha na rynku PSP, slabe konwersje gier z ps2 to nie to co mnie kreci

Gdzie RPGi, gdzie jakies exclusivy? No ludzie...
zapomniałem. żądam wręcz Silent Hilla na PSP : ) poszedłbym na cmentarz i grał XD
shadow of the collosous i jakiegos finala w to z checia bym zobaczyl na psp
Evil-13
25 02 2006, 22:09
Ja czekam na The Godfather i na Tekena DR
na dołączonej płytce do PSP zobaczyłem demko takiej gierki co się takim glutem steruje (logiczna0. kurcze ciekawie to wyglada, chcialbym to miec

nazwe apisze jak mi sie psp naladuje
Na jakies dobre jrpg i na gre od ekipy HARMONIX (Amplitude, Guitar Hero)
kulakila
7 03 2006, 03:58
Ja sie juz doczekalem. Street Fighter Alpha 3 Max. Dla mnie najlepsza gra na PSP do tej pory. Teraz czekam na nastepne GTA
miejmy nadzieje ze bedzie to zupelnie nowe gta

byle do maja i e3 ; p
z realnych gier to czekam na dmc przenosnego...a z mniej realnych residencik na wzor RE4, szkoda ze marzenie bo niby jakie sterowanie by dali
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.