Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo niepokonani
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
myszaqpl
Gramy z kumplem w HALO II. I zaczyna mam się nudzićtongue.gif Legendary jest dla nas za proste więc szukamy godnych przeciwników na gre Versus, ale niestety takich trudno znaleźćtongue.gif. Jeśli uważasz się w HALO za boga lub chociaż Pakera-PISZ!! Chętni niech sie zgłaszają z okolic Krakowa i samego Krakowa. Graczą gwarantujemy jedzonko, coś do picia (browar:P) i wspólne granie w miłej atmosferze:) Dodatkowe INFO. KOM 602755104 GG 1545322 E-Mail ml37@interia.pl

Liczymy na waszą odpowiedź!

Myszaqpl
nietomasz
W sumie też się pod tym podpisuje , hehhe. icon_twisted.gif
Maiden
Do HALO ARENY z tym smile.gif
myszaqpl
A gdzie jest HALO arena?
k0ntra
elo ziomy!
Takm sie składa że akurat mam w domu "Halo Pakera" więc zawsze jestem gotów na partyjke w super multi gaylo 2 ninja.gif . Nie grałem wprawdzie na legendary, bo sie boje, że stane sie po jego przejsciu bogiem i zaczną we mnie wierzyć laugh.gif ..a tak paker mi odpowiada elo
Ze swojej strony oferuje PRO SKILLa oraz headshoty będąc odwróconym tyłem do konsoli..w H2 wszystko możliwe wystarczy strzelić..reszte za ciebie zrobi Xbox biggrin.gif
Jak już sie zdecydowałeś z kolegą zagrac to napisz;)
pzdr Ch. N.
Maiden
A gdzie jest HALO arena?

Zobacz w indexie forum. w kacikach tematycznych.
Niech ktoś to przeklei excl.gif
Wojtass
k0ntra im chyba chodzi o Halo 2 LAN laugh.gif
Flaha
heh fajny pomysł tylko szkoda ze w Halo 2:/ bo gdyby halo 1 bylo to bym kogos zebrał i wleciał chetnie na lana... Pozdro poprobujcie załatwic sobie halo 1 ntsc i pograc Lan.
myszaqpl
Taaa chodzi o LANA u mnie w domku, niedaleko Krakowa więc wolałbym żeby ludzie się zgłaszali z okolic, anie np z Warszawy bo to problem z dojazdem jest:/ XBC nie proponujcie bo jeszcze nie podłączyłem X do neta ale nastąpi to już niebawem:]
nietomasz
Ta jasne, nie nastąpi to doputy dopuki ja ci nie podłączę bo ty nie umiesz , hahahah . Aha moge powiedzieć tylko jedno z KAMPERAMI nie gram !!!!!!!
Wojtass
to podłaczaj xboxa do neta laugh.gif na XBC pograsz w Halo2 a lany w Halo1 ninja.gif
Flaha
Jaki tam problem z dojazdem, zwiedzilem chyba juz całą polske do krakowa to mam blisko biggrin.gif Jesli bylby dobry lan w halo 1 to bym przyjechal napewno. Mowie pograjcie lana w halo 1 ntsc to wam dobrze zrobi biggrin.gif cool.gif
shitu
Po 15 marca na halo1 też bardzo chętnie się piszę, co prawda z braku czasu i ekipy nie grałem już jakiś czas, ale im więcej tym lepiej, więc jeśli nie wymagacie wyśrubowanego poziomu i będzie okazja to czemu nie.
pozdrawiam
Faq
z Nowej Huty może być?. przeszedłem całego Max Payne-a 2 rozdając same head-y
matek_79
QUOTE(Faq @ 21 02 2006, 16:37) *

Faq, lepiej zacznij pisac na temat (przypomne Ci- jest to Halo), bo inaczej Cie tu zjedza. Co ma MP do Halo to wiesz tylko Ty, ale radze Ci- wiecej o tym nie wspominaj, nie smiec na forum i zastanow sie dwa razy zanim napiszesz posta.
Goldi69-PL-
jezeli graliscie tylko w singlu (nie graliscie w multi), to proponuje jakis noob'ow zaprosic, bo singiel a multi to jedna DUUUUUUUUUZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAA roznica.
Mefisto
QUOTE(Faq @ 21 02 2006, 14:37) *

excl.gif Ja ostatnio great'a strzeliłem w DOA4 oraz trafiłem do kosza za 3 punkty w NBA 06 . To tylko podkreśla mój nieprzęciętny refleks oraz niespotykaną celność która NAPEWNO odzierciedla moją potęgę w Halo ninja.gif Teraz to na 100% mogę sobie wstawić przed ksywką HP bo jak widać moje osiągi mówią same za siebie . rolleyes.gif

ps: czy wspominałem że przeszedłem pierwszy etap w halo ? No to piszę - teraz to napewno HP mi się należy wink.gif
Faq
QUOTE(Mefisto @ 22 02 2006, 13:10) *

QUOTE(Faq @ 21 02 2006, 14:37) *

excl.gif Ja ostatnio great'a strzeliłem w DOA4 oraz trafiłem do kosza za 3 punkty w NBA 06 . To tylko podkreśla mój nieprzęciętny refleks oraz niespotykaną celność która NAPEWNO odzierciedla moją potęgę w Halo ninja.gif Teraz to na 100% mogę sobie wstawić przed ksywką HP bo jak widać moje osiągi mówią same za siebie . rolleyes.gif

ps: czy wspominałem że przeszedłem pierwszy etap w halo ? No to piszę - teraz to napewno HP mi się należy wink.gif

oj stary, to na pewn tongue.gif jesteś godnym sparing partnerem
LEX
Dobry Player ja sam bym stoczył mecz ala Ograsy ;p
pinkfan
Na masterów Maxa Payne'a czekam na xbc ustawki-GG 9221356. Ostatnio takie heady w Blacku robiłem, że na pewno w Halo bedę niszczył biggrin.gif
Mefisto
QUOTE(pinkfan @ 24 02 2006, 17:02) *

Na masterów Maxa Payne'a czekam na xbc ustawki-GG 9221356. Ostatnio takie heady w Blacku robiłem, że na pewno w Halo bedę niszczył biggrin.gif

Twoje nędzne umiejętności w Blacku to pryszcz przy moich osiągach tongue.gif Ale jakby co - szykuj się pinki za około 2 tygodnie :

Miasto : Gdynia
Where ? :U mnie tongue.gif
Time : do rana
Ilość graczy : ograniczona tongue.gif
Godni przeciwnicy :Na Twoim poziomie wszyscy są godni laugh.gif wink.gif

Psone: Niedługo ktoś Ciebie odwiedzi po Tyvika - jak coś się z nim stało .... to mogą być ostatnie odwiedziny ohmy.gif
Ps 2: Gosia już powoli sięga po pada - niedługo nie będzie dla niej odwrotu ninja.gif

pozdro 666 czy jakoś to tam młodzieżowo leciało XD
pinkfan
TV działa...jeszcze biggrin.gif Miło słyszeć, że sie LAN szykuje cool.gif Zobaczymy kto komu dupe skopie icon_twisted.gif

Powiadom Sobieszów, może by wpadli unsure.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.