Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Dirge of Cerberus Final Fantasy VII
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
Stron: 1, 2
KILL
czasami odnosze dziwne wrazenie ze to jest forum dwoch uzytkownikow ,
Hela i Trzcina , Hela i Trzcina, Hela i Trzcina no i od czasu jakis mniej znany ziomek smile.gif
Yacek
QUOTE(Trzcina @ 16 08 2006, 21:12) *

>> Tutaj Trzcina napisal recke zajmujaca 2,88 KB (2 954 bytes) bla bla bla :p

Przeczytalem Twojego posta trzy razy i odnioslem wrazenie, ze ten caly DoC to jakas zwykla popier dolkowata gierka gdzie chodzimy bohaterem i strzelamy, jeszcze bardziej odmozdzajaca niz Apocalypse na psx. Ta gra to jakis konkretny tytul czy tak naprawde to zwykla popier dolka z metka 'zerujemy na licencji FF, pozdro siedemset" ? Bo wynika z tego, ze zbyt skomplikowana to ta gra nie jest.
Tokar
Druga opcja.
Trzcina
Nom, zdecydowanie druga opcja. Ale nie przeszkadza jej to byc fajnym przerywnikiem od rzeczywistosci wink.gif

Zreszta kuzwa mamy wakacje, od dwoch miechow nie pokazalo sie chyba nic ciekaego tongue.gif Wiec ty bardziej warto sie chwilke pobawic.

Zwlaszcza ze FMV'ki zabijaja jakoscia i chociazby dla nich warto te miec tongue.gif
krilluch
Zdecydowanie ta druga opcja. A Trzcina to fanboj, wiec sie nie sugeruj jego slowami ; )

Yacek: o witam witam, Pana w bluzie od Versace ; >
Ader
QUOTE(Trzcina @ 16 08 2006, 22:51) *

Nom, zdecydowanie druga opcja. Ale nie przeszkadza jej to byc fajnym przerywnikiem od rzeczywistosci wink.gif

Zreszta kuzwa mamy wakacje, od dwoch miechow nie pokazalo sie chyba nic ciekaego tongue.gif Wiec ty bardziej warto sie chwilke pobawic.

Zwlaszcza ze FMV'ki zabijaja jakoscia i chociazby dla nich warto te miec tongue.gif

Dokładnie-nie pokazalo sie nic wartego uwagi ostatnio.Teraz nastapi wysyp: sezon jesien-zima bedzie rajem dla maniakow rpg: FFXII oraz VP:Silmeria(mniam),no i w lutym Rogue Galaxy!
BTW trzcina-dziwnie mi sie kojarzy ten napis kids lover..(joke)
Hela
Tu sie musze zgodzic. FMV'ki sa na poziomie AC, moze troszke nizej, sa piekne, ale mozna je sciagnac z internetu i jak ktos ma dla nich przechodzic gre, to nie ma sensu.
Yacek
QUOTE(krilluch @ 16 08 2006, 22:52) *

Zdecydowanie ta druga opcja. A Trzcina to fanboj, wiec sie nie sugeruj jego slowami ; )

Yacek: o witam witam, Pana w bluzie od Versace ; >

lol, a Ty dalej to walkujesz i sie uczepiles tego jak rzep wink.gif) Co do Trzciny to nie musisz mi tego mowic bo sledze jego posty i wiem co to za czlowiek tongue.gif Filmiki istotnie chyba z netu sobie sciagne z ciekawosci bo dobrze wymyslilem, ze ta gierka to jakas szmirka.
Trzcina
Kurcze... pzechodze sobie te gre,powoli bo powoli ale naprawde nie uwazam zeby to byla kompletna szmira. Oczywiscie ciagnie ja licencja i gdyby nie ffvii to by sie nie splunelo, ale jak juz pisalem gra wiaze sie z ffvii, wiec lepiej przyjac to in plus.

Zwlaszcza ze gra w zaden sposob (oprocz swiata i bohaterow) nie laczy sie z gra wlasciwa i nie widze nic zlego w takim jego wykorzystaniu.

Oczywiscie nei jest to mega hit... ale strzelanie z przyczajki jest naprawde fajne. Ogladnie lokacji wiazacych sie z gra czy tez przeciniwkow (nowa wersja Sahigana) tez jest ok. Zwlaszcza ze NIE POJAWILO sie naprawde nic fajnego ostatnio.

Zreszta z powodu bogatch dodatkow moznaby potraktowac to w troche inny sposob. Na pewno kazdy z was sciagnal dodatkowa plyte do ffvii pomimo tego ze w krzakach i nie da sie nic przeczytac. Co stoi na przeszkodzie zeby rowniez te dodatki potraktowac w ten sam sposob.

No i na gre trzeba patrzyc calosciowo, a nie tylko przez pryzmat samego strzelania...

No i na koniec, nie jestem fanboyem. Gdy wyszla wersja jap to TOTALNEI ja zjechalem i w ogole mi sie nie podobala. Teraz moglem ze zrozumieniem pograc w wersje usa i stwoerdzilem ze nie taki diabel straszny jak go maluja... ot tyle smile.gif
Ader
Ghe ghe mam nadzieje Trzcina,ze mamy podobny gust,bo wlasnie zdobywam DoC ,podobnie jak Shinobido(calkiem fajne moze byc).
Hela
nie uwazam zeby to byla kompletna szmira. Oczywiscie ciagnie ja licencja i gdyby nie ffvii to by sie nie splunelo
Czyli jednak szmira skoro bys nie zagral gdyby nie powiazanie z FF7.
No i na gre trzeba patrzyc calosciowo, a nie tylko przez pryzmat samego strzelania...
Czyli mozna tez wspomniec o fabula, ktora jest piata woda po kisielu i to co zrobili
[spoiler z konca gry]'wskrzeszajac' Hojo'a, to jest niesamowita lipa. Juz wystarczajacym niesmakiem bylo wskrzeszenie Rufusa.[/spoiler]
Gdy wyszla wersja jap to TOTALNEI ja zjechalem i w ogole mi sie nie podobala.
I to mnie zastanawia, bo wersja USA, to jest dokladnie to samo, ale bez multi i z kilkoma malymi poprawkami.
Trzcina
Nie, wyraznie napisalem ze nie gralbym w nia jakby nie byla zwiazana z ff, ale jest... i w nia gram. Totak jakby powiedziec,jakby mgs nei mial fabuly mgs i bohaterem byl ciasteczkowy czlowieczek to bym w niego nei gral. Wtedy nawet mgs3 bylby szmira. Ale poniewaz ma fabule mgs3 i ma snake'aanie ciasteczkowego potwora to jest jednak dobra gra.

Nie wiem czy sa to TYLKO detale, wiem ze powolna i mozolna gra, zmienila sie w naprawde calkiem dynamiczna gre. Kamera jest ok, nie moge na nia narzekac, ani razu nei bylo sytuacji zeby cos mi sie popsulo (nawet przy manualnym jej ustawianiu takie cos czesto ma miejsce). A strzelanei wydaje sie byc duzo ciekawsze. Vincent jest zdecydowanie bardziej 'zreczny' niz byl, chyba ze mi sie wydaje i japonczyk po prostu mnie odepchnal tym ze byl po japonsku.

Nie wspomne o tym ze jestem w stanie zrozumiec wszystko i przeczytac wszystkie nazwy smile.gif A to na pewno pomaga tej wersji gry smile.gif

Powtarzam jeszcze raz, mi sie ta gra calkiem podoba i traktuje ja w sposob taki jak pisalem w poprzednim poscie tongue.gif

Do konca fabuly jeszcze nie doszedlem wiec nie czytalem tego co tam jest w tym spoilerze napisane, ale jednak nie jest az tak zle. Zreszta ciekawy jestem skad ty wiesz co tam jest tongue.gif Grales w to czy jak? tongue.gif Chba ze po prostu czytales plota gdzies a jakiejs stronei z faqami... ale to chyba troche bez sensu.

Z drugiej strony jesli grales w wersje USA tzn ze BARDZO szybko ja przeszedles, wydaje mi sie to dziwne biorac pod uwage niechec jaka darzysz te gre tongue.gif

Pozostaje wiec wniosek ze grales w japonca i gdzies tam czytales o co w grze chodzi. Jesli tak bylo, a nei widziales wersji USA jeno wnioskujesz po wypowiedziach innych osob to juz w ogole bez sensu tongue.gif

Napisz mi wiec prosze co tak naprawde masz wpolnego z ta gra, bo w tym momencie nie wiem nawet jak sie do tego wszystkiego odnosic i jakich argumentow moge uzyc tongue.gif
_Milan_
hej tongue.gif
ja tez kiedys gralem w japonca tongue.gif
wstawki fmv wspaniale tongue.gif ale gdy juz mowimy o grafice tongue.gif to musze przyznac ze jej poziom jest tragiczny tongue.gif
gra wyglada jak te pierwszej generacji na ps2 tongue.gif nawet ffx moim zdaniem jest ladniejsze tongue.gif choc tutaj grafika jest calkowicie trojwymiarowa.... tongue.gif
system wg mnie byl w w wersji japonskiej byl tragiczny,to wygladalo jak nieudolna proba zrobienia strzelaniny w swiecie ff, wykorzystujac do tej roli znana postac Vincenta, w sumie w grze chyba nic mi sie nie podobalo poza wstawkami tongue.gif
tym bardziej gdy uslyszalem ze wg kogos akcja podczas ktorej strzela sie z dachu ciezarowki, jest jedna z lepszych ,to nie wiem jak bardzo ta gra musiala sie zmienic...

zastanawiam sie czy inwestowac w usa wersje... tongue.gif
chcialbym by sie wypowiedzial tutaj ktos kto oceni ta gre trzezwym okiem tongue.gif

tongue.gif
Yacek
QUOTE(Milaneze @ 17 08 2006, 23:13) *

nawet ffx moim zdaniem jest ladniejsze :P

eeeee, to FFX tak ogolnie bylo nieladne ? Lol, chyba cos przespalem albo ty cos namieszales ;)
Tokar
Szkoda limitu, Milanku tongue.gif
Trzcina
Sic! Mam dosc ludzi ktorzy uwazaja ze ja nie patrze trzezwym okiem tongue.gif

Jestem dosc wybredny i rzadko koncze i w ogole podchodze do gier ktore mi sie nie podobaja. I moze cos dziwnego mi podpasowalo w tym tytule, ale nie moge powiedziec ze jest kompletna szmira.

A tak w ogole to EoT z mojej strony, bo jesli ktos w ogole nie czyta tego co pisze to mi sie nie chce produkowac tongue.gif

PS. Modele postaci sa duzo lepsze niz w FFX, ale tlo jest duzo gorsze ;p Ogolnie grafika jest slaba i nie zasluguje na note jaka jej wystawilem na poczatku.
Ader
Ja czytam i jutro juz bede mial gre.Mysle ze mi sie spodoba,bo wstyd sie przyznac-ale jestem fanboyem tongue.gif
_Milan_
QUOTE(Yacek @ 17 08 2006, 22:31) *

QUOTE(Milaneze @ 17 08 2006, 23:13) *

nawet ffx moim zdaniem jest ladniejsze tongue.gif

eeeee, to FFX tak ogolnie bylo nieladne ? Lol, chyba cos przespalem albo ty cos namieszales wink.gif

hmm,zle sformuowalem zdanie, oficjalnie mialem napisac ze ffx bylo o wiele ladniejsze od Dirge'a.

a prywatnie ,to tylko napisze tak:
ffx podobal mi sie graficznie jak go kupilem,gdy niedawno go wlaczylem mnie odrzucil,grfika w ffx po prostu mi sie nie podoba,i mam w du.pie czy to jest kwestia designu, czy tekstur ,czy innego cholerstwa.
POza tym denerwuje mnie to ze jest oszukana,postacie na filmikach z gry(?) sa piekne,a podczas walk maja zxamiast facjat bezmyslne proste tekstury,smiech na sali.
Ogolnie tez uwazam ffx graficznie za zbyt infantylna,kolorowa,rozmazana.

KOcham grafike w vagrant story, ta w moich oczach sie nigdy nie zestarzeje,po prostu majstersztyk,sztuka przez duze S,a na ffx juz patrzec nie moge.

p.s. zapomnialem, tongue.gif
Hela
Grales w to czy jak?
Wyobraz sobie, ze przeszedlem, dwa razy. Amerykanca ekspresowo, bo wczesniej zaliczylem wersje japonska.
Trzcina
Lol, to powiedz mi jakim cudem przeszedles kompletna szmire dwa razy? tongue.gif Jesli to mimo wszystko nie jest jakas rekomendacja to ja juz nie wiem co nia moze byc tongue.gif

Chyba ze nie masz tak jak ja, czyli ze jak jakas gra ci sie nie podoba, to po prostu w nia nie grasz (ja tak zrobilem chociazby z xeno 2 tongue.gif).

Anyway, ja juz swoje powiedzialem w tym temacie i juz mi sie nie chce tongue.gif
Hela
to powiedz mi jakim cudem przeszedles kompletna szmire dwa razy?
Pierwszy raz, japonczyka z ciekawosci, a drugi raz przeszedlem, bo moze jednak nie znam za dobrze japonca i jakis genialny aspekt fabuly umknal mojej uwadze (oczywiscie tak sie nie stalo...).
ja tak zrobilem chociazby z xeno 2
XS ep2, tez mi sie nie podobal, tzn nie podobalo mi sie tam wszystko oprocz fabuly, dla ktorej moza sie z ta gra pomeczyc, szczegolnie jak ktos zamierza poznac cala historie XS , grac w ep. 3 i jest sie fanem XG.
Dr.Czekolada
Witam, hmmm jak zacząć ? , może tak... od niedawna jestem walniętym fanbojem serii FF ,zacząłem ją poznawać od... FF X-2 (sic) i musze przyznać że ta ,,dodatkowa wiśnia" w cieście FF jest (jak dla mnie) megafajowa, do czego zmierzam ? ano do tego że połączenie Squere i Enix nie było takie złe (przynajmniej dla w/w gry) jednak po przeczytaniu waszech topiców, looknięciu na gameplay, recki itd DOC musze stwierdzić, że to raczej ENIX a nie SQUERE jak panowie koledzy pisali powyżej MUSI ODEJŚĆ.
Dark Serge
QUOTE(Dr.Czekolada @ 17 11 2006, 22:46) *

Witam, hmmm jak zacząć ? , może tak... od niedawna jestem walniętym fanbojem serii FF ,zacząłem ją poznawać od... FF X-2 (sic) i musze przyznać że ta ,,dodatkowa wiśnia" w cieście FF jest (jak dla mnie) megafajowa, do czego zmierzam ? ano do tego że połączenie Squere i Enix nie było takie złe (przynajmniej dla w/w gry) jednak po przeczytaniu waszech topiców, looknięciu na gameplay, recki itd DOC musze stwierdzić, że to raczej ENIX a nie SQUERE jak panowie koledzy pisali powyżej MUSI ODEJŚĆ.

Koleś - zanim zaczniesz prawić takie pierdoły to weź idź i zapytaj się mamy co to znaczy "multiplikować dziecko w wycieczkę szkolną (Kabaret moralnego niepokoju rox hyh.gif )" . Jak zaczęłeś poznawać serie FF od jej najgorszej części to nic dziwnego skoro uważasz DOC'a za dobrą grę. POZA tym - zwróć uwage na to że ENIX(i tu pokłon dla TRI ACE) robi swoje gry i wydaje je na wypaśnym poziomie (VP:S, DQ8, RG itd.) i oni trzymaja sie swojego - nieschematyczność i milion procent w zwykłej setce. A zobacz co się dzieje z FF XII - niesamowicie duża część graczy narzeka na fabułę, na monotonie i straszny backtracking.

Jak jeszcze raz zapowiesz że Enix musi odejść, kieprawy fanboju nie znający się na jRPG'ach, to powiem jedno - nie chciałbys spotkac się z prawdziwą scena jRPG na żywca - za takie farmazony ludzie są gotowi siłą wypchnąć ci je z głowy. zresztą co ja się będę specjalnie rozwodził - jak zaliczysz przynajmniej 80% z liczących się jRPGów na PSX'a(FF'y, VS, PE, LoM, ToE/ToD, CC, CT, SO2,VP,Xeno, DQ7, BoFy, wogóle jesteś w stanie rozszyfrowac te skróty?) to dopiero możesz zacząć się wypowiadać na jakimkolwiek publicznym forum na temat kto powinien odejść ><"
Narazie idź i graj, graj i graj - dopiero wtedy zacznij sie wypowiadać. Powyższa wypowiedź nie ma na celu obrażenie Ciebie, tylko pokazania ci w jak wielkim jestes błędzie i dlaczego NIE powinieneś mówić niektórych rzeczy bez podstaw w wiedzy.
Trzcina
Lol ;] Enix musi odejsc ;D Dobra, posmialismy sie, pochichalismy sie, a teraz juz nie dyskutujmy o tym w tym temacie smile.gif
Dr.Czekolada
QUOTE(Shmatan @ 18 11 2006, 01:17) *

QUOTE(Dr.Czekolada @ 17 11 2006, 22:46) *

Koleś - zanim zaczniesz prawić takie pierdoły to weź idź i zapytaj się mamy co to znaczy "multiplikować dziecko w wycieczkę szkolną (Kabaret moralnego niepokoju rox hyh.gif )" . Jak zaczęłeś poznawać serie FF od jej najgorszej części to nic dziwnego skoro uważasz DOC'a za dobrą grę. POZA tym - zwróć uwage na to że ENIX(i tu pokłon dla TRI ACE) robi swoje gry i wydaje je na wypaśnym poziomie (VP:S, DQ8, RG itd.) i oni trzymaja sie swojego - nieschematyczność i milion procent w zwykłej setce. A zobacz co się dzieje z FF XII - niesamowicie duża część graczy narzeka na fabułę, na monotonie i straszny backtracking.

Jak jeszcze raz zapowiesz że Enix musi odejść, kieprawy fanboju nie znający się na jRPG'ach, to powiem jedno - nie chciałbys spotkac się z prawdziwą scena jRPG na żywca - za takie farmazony ludzie są gotowi siłą wypchnąć ci je z głowy. zresztą co ja się będę specjalnie rozwodził - jak zaliczysz przynajmniej 80% z liczących się jRPGów na PSX'a(FF'y, VS, PE, LoM, ToE/ToD, CC, CT, SO2,VP,Xeno, DQ7, BoFy, wogóle jesteś w stanie rozszyfrowac te skróty?) to dopiero możesz zacząć się wypowiadać na jakimkolwiek publicznym forum na temat kto powinien odejść ><"
Narazie idź i graj, graj i graj - dopiero wtedy zacznij sie wypowiadać. Powyższa wypowiedź nie ma na celu obrażenie Ciebie, tylko pokazania ci w jak wielkim jestes błędzie i dlaczego NIE powinieneś mówić niektórych rzeczy bez podstaw w wiedzy.

Słuchaj koleś może i nie znam Enixa i ich wszystkich sukcesów (i tu musze przyznać ci racje np DQVIII to duży strzał w 10-tke). Ale może najpierw byś przeczytał kilka razy co napisałem, a nie na dzień dobry strugasz intelekta 2000 lecia hmm ? confused.gif . Napisałem właśnie że moim zdaniem DOC jest właśnie słabizną mimo iż zacząłem od X-2 (pozatym tym X-2 NIE JEST SŁABĄ GRĄ !! , gdyby to był odgrzewany kotlet chociaż !!!! , może te zmiany np w systemie walki nie wszystkim sie podobają ale przynajmniej powinien być szacun od wszystkich iż są jakieś zmiany NIE !!??. A z tym fanbojstwem to lekko przesadziłem, aż tak źle ze mną nie jest happy.gif.Przepraszam za offtop.
Dark Serge
Do trematu - wydaje mi się że DOC byłby naprawdę dobra grą jakby zrobili jakos te pie++lone sterowania ><" i co to za frajda zabijac nonstop szaroniebieskich ziomali z karabinami ? Fajnie by było powalczyć bonusowo np. z Malboro biggrin.gif hell yeah to by było coś smile.gif

A to nie do tematu - Mr.Czekolada - wkurzyłem sie na Ciebie po nawalasz herezjami - enix musi odejść. Ja nie każe ci znać ich wszystkich sukcesów - żeby wydawac takie sądy, musisz znać się trochę na rzeczy, a skoro dość niedawno zaczęłeś grać w jRPGi to nie masz dostatecznej wiedzy aby wypowiadac sie na ten temat. Koniec z tymże offtopem -
pokój ziOM smile.gif

EDit do wypowiedzi niżej :
Spoko ziOm - powiedziałem - Peace ^^
Dr.Czekolada
Ale ja nie zacząłem grać w jRPG dopiero od FF X-2 tylko zacząłem poznawać FF od X-2:p. Herazjami ?, jeej przesadzasz jeżeli ja nawalam herezjami to młodziesz wszechpolska to naziści biggrin.gif. Przepraszam jeżeli mnie nienawidzisz, zawsze to podniesie mnie na duchu, dobra żartuje happy.gif jest git.

Odp to zedytowanej wypowiedzi powyżej: Nie martw sie, miałeś racje zapomniałem o DQVIII (tylko też sie wkurzyłem bo mnie nazwałeś Mr.Czekolada !! [WTF!! blink.gif ] i powiedziałeś że dopiero odkrywam jRPG-i co jest dla mnie niedożecznością tongue.gif, i że X-2 jest słabą grą laugh.gif [Qrde chciażby dla 3 panienek warto w toto pograć niee biggrin.gif ?]) OK jesteś równy gość bo większość osób którym sie coś nie podoba okazują sie być dupkami [czyt hardkorowcami, nie pytaj na jakich forach siedziałem wtedy biggrin.gif] blush.gif już nie bede offtopować.

Wracając do tematu wie może ktoś czy czymś sie różni wersja PAL od NTSC DOC-a ?? (pytam sie bo zwykle FF różnił sie np w X nazwa miecza Tidusa czy np pewne zmiany w poziomie trudności (Oryginal mode ver JAP).
Guts
QUOTE(Dr.Czekolada @ 19 11 2006, 19:13) *

Ale ja nie zacząłem grać w jRPG dopiero od FF X-2 tylko zacząłem poznawać FF od X-2:p.

Nawet nie wiesz jak wielka krzywde sobie wyrzadziles. Gdybys zagral w FF X (i przeszedl) to na to komercyjne g... nawet bys nie splunol. Jedyne co w tej grze jest sensowne to system walki, ktory i tak jest zbyt ostro przyciety w stosunku do takiego FF V czy FFT. Jesli chcesz zaczac przygode z FF to zalatw sobie czesc VI (jedna z najlepszych), czy nawent FF X (w kazdym sklepie za 50 zeta) wtedy zrozumiesz swoj blad.

To tak jakby ktos zaczol swoja przygode z FF grajac w DOC ( traumatyczne przezycia do konca zycia, ewentualnie, nienawisc do swiata) i nie majac absolutnie o niczym pojecia zaczol piepszyc farmazony, ze niby Nomura to mistrz chara designu i wybitny rezyser, a Kitase to wybitny geniusz zajmujacy sie scenariuszami ;/
Dr.Czekolada
Jeeej mieliśmy już nie offtopować confused.gif, co to za temat enyway ? Udowodnić Czekoladzie że X-2 to syf czy FF VII DOC ?? . Też sie ciesze że uwarzasz X-2 za słabizne tongue.gif. A FF X jakby co mam pierwotną nieplatyne tongue.gif ,poza tym od wczoraj mam FF VII tongue.gif . To prawda że dwójeczka to w sumie gra zabawowa confused.gif . Ale coś mi sie po prostu podoba w tym X-2 , jest spox , żadnych problemów, żadnego kolosalnego Sina , nawet muza niezła. A teraz najważniejsza rzecz NIE UWAŻAM ŻE X-2 to najlepsza część FF w jaką grałem, tylko że pierwsza którą dotknąłem, jej ile razy mam to pisać ??!!!. FF X jest mega Cool ale jest w nim coś dla mnie przygnębiającego ( To pewnie przez Sina, a może to spowodowane tym że przegrałem meczyk w bliztzballa ? biggrin.gif zresztą.... Chocobo rulzzz happy.gif).
MoniqaPS2PSP
Uwielbiam całą serię FF. A FF7 DOC to dla mnie komercjalna kicha. Nie chciało mi się nawet tej gry skończyć dla samych cut scenek.
Belcoot
CYTAT
Uwielbiam całą serię FF. A FF7 DOC to dla mnie komercjalna kicha. Nie chciało mi się nawet tej gry skończyć dla samych cut scenek.

Szczerze? Cutscenki to najgorsza część tej crapowatej gry. Jest ich wiele i są po prostu okropne, a dialogi, czy poszczególne teksty ("Brother! Let us become one! Let us come together!") to żal.pl po prostu. Lepiej sobie nie psuć wspomnień związanych z FF7.....
MoniqaPS2PSP
Właśnie skusiłam się na przejście tego crapa biggrin.gif aktualnie chapter 8. wszystko na jedno kopyto a cut scenki rzeczywiście nienajlepsze confused.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.