QUOTE(Dr.Czekolada @ 17 11 2006, 22:46)

Witam, hmmm jak zacząć ? , może tak... od niedawna jestem walniętym fanbojem serii FF ,zacząłem ją poznawać od... FF X-2 (sic) i musze przyznać że ta ,,dodatkowa wiśnia" w cieście FF jest (jak dla mnie) megafajowa, do czego zmierzam ? ano do tego że połączenie Squere i Enix nie było takie złe (przynajmniej dla w/w gry) jednak po przeczytaniu waszech topiców, looknięciu na gameplay, recki itd DOC musze stwierdzić, że to raczej ENIX a nie SQUERE jak panowie koledzy pisali powyżej MUSI ODEJŚĆ.
Koleś - zanim zaczniesz prawić takie pierdoły to weź idź i zapytaj się mamy co to znaczy "multiplikować dziecko w wycieczkę szkolną (Kabaret moralnego niepokoju rox

)" . Jak zaczęłeś poznawać serie FF od jej najgorszej części to nic dziwnego skoro uważasz DOC'a za dobrą grę. POZA tym - zwróć uwage na to że ENIX(i tu pokłon dla TRI ACE) robi swoje gry i wydaje je na wypaśnym poziomie (VP:S, DQ8, RG itd.) i oni trzymaja sie swojego - nieschematyczność i milion procent w zwykłej setce. A zobacz co się dzieje z FF XII - niesamowicie duża część graczy narzeka na fabułę, na monotonie i straszny backtracking.
Jak jeszcze raz zapowiesz że Enix musi odejść, kieprawy fanboju nie znający się na jRPG'ach, to powiem jedno - nie chciałbys spotkac się z prawdziwą scena jRPG na żywca - za takie farmazony ludzie są gotowi siłą wypchnąć ci je z głowy. zresztą co ja się będę specjalnie rozwodził - jak zaliczysz przynajmniej 80% z liczących się jRPGów na PSX'a(FF'y, VS, PE, LoM, ToE/ToD, CC, CT, SO2,VP,Xeno, DQ7, BoFy, wogóle jesteś w stanie rozszyfrowac te skróty?) to dopiero możesz zacząć się wypowiadać na jakimkolwiek publicznym forum na temat kto powinien odejść ><"
Narazie idź i graj, graj i graj - dopiero wtedy zacznij sie wypowiadać. Powyższa wypowiedź nie ma na celu obrażenie Ciebie, tylko pokazania ci w jak wielkim jestes błędzie i dlaczego NIE powinieneś mówić niektórych rzeczy bez podstaw w wiedzy.