Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: NINTENDO DS Lite
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Nintendo DS
Stron: 1, 2, 3, 4
Hela
Trzeba było założyć folie ochronne jakieś.
Grabol
CYTAT(Guts @ 4 05 2007, 20:24) *
Ja na chwile obecną dbam o swego Lit'a jak o dziecko własne (w końcu nowa konsolka =). Z wycieraniem górnego ekranika mam problem. Otóż, za każdym razem gdy przycisnę trochę ścierką to czuję jakby ekran miał się nagle złamać (i był z tandetnego plastyku). Również na górnym ekranie mam 3 plamki (wyglądają jak skwarki), i jest to pewnie wina mojej małej siostry, która w trakcie grania strasznie się ekscytuję (przez co ślina dostaje się na ekran). Jak tego szajsu się pozbyć ? Szmatki nie działają, a jeszcze mnie nie pogięło, aby zdrapywać to paznokciem >_>

spirytus + wata

przy otwieraniu klika dwa razy, są dwa ustawienia otwartej klapki

dolny ekran jest choler.nie solidny, jeżeli przetrwał grę moich znajomych w elite beat agents to wytrzyma wszystko

poza tym nie oszczędzam konsoli, bawię sie nią już pół roku i jak na razie żadnych usterek

polecam zaopatrzyć sie w folie ochronne, wystarczy na dolny ekran bo śmiganie stylusem pozostawia niestety rysy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.