Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gry region-free
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Łukasz89
QUOTE(Bojan_Zaw @ 11 12 2006, 12:26) *

mozecie mi powiedziec jakim cudem sprzedaja w anglii konsole NTSC-J? bo nie czaje z lekksza confused.gif tam jest raczej PAL... prosze o wyjasnienie smile.gif

Mówiłeś że jesteś 2 właścicielem.. Może ktoś pierwszy sprowadził z japonii a jak się dowiedział że gry PAL mu nie chodzą to Cie chciał zrobić w bambuko i sprzedał jako PALowa ? smile.gif
Bojan_Zaw
a to smyk tongue.gif tzn ten od kogo kupilem to kupil w anglii...
WeltyKiLy
Jaki lol . Każdy RR (czy NTSC j czy NTSC u czy PAL ) działa na każdej konsoli smile.gif Czyli taki FULL Region Free wink.gif
W angli sa pałówki .
Bojan_Zaw
no to kurde mam w koncu konsole ntsc czy pal dry.gif
Matriks_1111
QUOTE(jablo @ 11 12 2006, 15:11) *

Jaki lol . Każdy RR (czy NTSC j czy NTSC u czy PAL ) działa na każdej konsoli smile.gif Czyli taki FULL Region Free wink.gif
W angli sa pałówki .

Pokaż mi, gdzie to znalazłeś, bo jakoś na żadnej liście kompatybilności nie widzę takich czarów... dry.gif
Bojan_Zaw
no wlasnie confused.gif na xboxsky ani na playasia nie ma rr6 na liscie region free
bartiz
RR6 jest na pewno region free sam miałem wersje USA.
Matriks_1111
Czyli, że to taki ukryty wałek? Trochę to dziwne w takim razie...
Bojan_Zaw
Mozna w dashboardzie w ustawieniach sprawdzic jaki konsola ma region?
ping
nie da się, zarejestruj drugiego gamer taga na japonię, ściągnij z marketplace jakieś demo ktore nie jest region free (np. love football czy coś w tym stylu) i sprawdź tongue.gif
Bojan_Zaw
jakby sie jeszcze mialo hdd lub memorke dry.gif u mnie wszystko bylo poustawiane na UK.
signap
Pimp My Ride jest FREEREGION?
Matriks_1111
A jakbyś zobaczył na liście, która się tu już przewijała, to byś wiedział, że jest...

LINK
signap
lol, wczoraj patrzylem i nie bylo jej
Towarzysz
Nie ma ktos kodu rabatowego na $5 do play-asia? Chetnie przyjme smile.gif
WeltyKiLy
ping ma wink.gif
Paczek
Z play-asia paczka do gb doszlo po okolo 6 dniach co uwazam za bardzo szybko dostawe polecam jak najbardziej smile.gif
Matriks_1111
Spoko, mnie z Kanady ostatnio dotarła w 5, więc ja to uważam za osobisty sukces biggrin.gif
buzra102
Ja w środę dostałem GOW z Australii (DVDCrave) w 7 dni.
ping
Star Trek Legacy - Region Free w tej chwili wyprzedane wszystkie zapasy, restock wkrótce. Nic tylko preorderować wink.gif
Matriks_1111
Zauważyliście, że z DVDCrave i Play-Asia zniknął CoD3 free region? Tyle, że z DVDCrave to nawet z oferty, a na play-asia tylko go nie ma na stanie.... No i DoA Extreme 2 podrożało o 20 zł sad.gif
Butcher
Mam trochę kodów zniżkowych do Play-Asia na 5-10$, na zakupy powyżej 50$ - 60$. Jeśli ktoś potrzebuje walić na PM.
Proszę o POWAŻNE podejście do sprawy. Część z kodów ważna TYLKO do końca roku.
Przemski
Właśnie...zbyt długo się zastanawiałem i przegapiłem CoD3
Matriks_1111
Spokojnie, na ebay'u można dostac je za 140 zł z przesyłką, więc nie przejmowałbym się tym zbytnio wink.gif
Paczek
paczki z videogamesplus.co.uk dochodza najszybciej a sa wysylane nie jak mozna by sie bylo spodziewac (po adresie co.uk) ze z UK tylko z Kanady !! Ja dalej czekam na Vive Pinate region free z play-asia.com tylko juz po egzaminach smile.gif
Matriks_1111
No mówiłem o tym przecież, że zamawiałem z Videopuls'a i paczka z Kanady doszła w 5 dni tongue.gif
Suavek
QUOTE(ping182 @ 18 12 2006, 19:04) *

Star Trek Legacy - Region Free w tej chwili wyprzedane wszystkie zapasy, restock wkrótce. Nic tylko preorderować wink.gif

Ta gra to podobno crap totalny. Lepiej się dwa razy zastanowić przed kupnem ;p
Matriks_1111
Ok, to ja mam pytanko. Czy kupienie CoD3 TUTAJ to będzie dobry pomysł? Chodzi mi tu o to, czy gierka zadziała i czy z tą aukcją jest wszystko OK hyh.gif Pytam, bo w temacie ebay'a jestem zielony sad.gif

BTW. Zauważyłem coś ciekawego przy porzadkach w okoliach kompa wink.gif Otóż przy zamówieniu Viva Pinata z www.videogamesplus.ca zauważyłem ciekawą rzecz - gra kosztowała 53$, a na kopercie widnieje 20$ hyh.gif W sumie dobrze wiedzieć, że troszczą się o brak cła wink.gif
ping
wersja PAL, koles ma pozytywne komentarze więc myslę że powinno byc ok
Matriks_1111
No to chyba sobie zakupię, bo nigdzie indziej nie znalazłem taniej tej gierki smile.gif

Takie pytanie, czy sklep www.play.com wysyła też do PL? Bo mają ponoć wysyłkę za darmochę biggrin.gif Pytanie, czy nasz kraj też to obowiązuje?
ping
z tego co wyczytałem na tym forum to tak
Matriks_1111
No bo właśnie mam rozkminę, czy brać CoD'a z ebay'a, czy PES'a z Play'a... A może R6? Ehh... za dużo tych gierek, za mało kasy sad.gif

Jak ktoś może, to niech napisze jak to jest z tymi opłatami za wysyłkę do Polski z tego play.com
signap
pierw poprzechodz te co masz, bo widze ze kupujesz co rusz jakas gierke po chwili piszesz czy kupic XYZ
Velius
No on nie gra,tylko kupuje:D
Matriks_1111
Kupuję, bo lubię i poluję na okazje tongue.gif Aktualnie nic nie kupuję, bo się spłukałem i nie mam przynajmniej dylematów tongue.gif
signap
just cause ntsc - jest freeregion?
Master_Lukas
QUOTE(signap @ 3 01 2007, 10:15) *

just cause ntsc - jest freeregion?

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-fc-49-en-70-1gk8.html
ping
on pytał o wersje NTSC a ta wersja z play-asia jest wysyłana w PALu i jest region free (sam taki egzemplarz zakupiłem wink.gif )
Master_Lukas
Polecam zakupy u tego Pana smile.gif Wlasnie przyszedl R6 Vegas, paczka dotarła w 5 dni. A cena jest naprawde super.

http://stores.ebay.com/Day-Glo-Games_Xbox3...5QQftidZ2QQtZkm
Thompson
Zazdroszczę Ci, ja na swojego Rainbowa czekam już 16 dzień confused.gif
Zamawiałem z play-asia.com
ping
thompson - przez okres świąteczny paczuszki się lekko opuźniły, mi gra wysyłana 4 grudnia przyszła jakoś 28
Master_Lukas
Poza tym w Azji mieli trzesienie ziemi i to moglo spowodowac paraliz. Mi gosc z eBaya wyslal maila ze paczka zostala wyslana 2 dni pozniej wlasnie z tego powodu.
ping
no i co za tym idzie była sparaliżowana część internetu (kable pozrywało)
ping
Lost Planet, wersja USA jest region free:

Collector's Edition - 69.90$
Standard Edition - 59.90$

zapasy zostaną szybko wyprzedane więc radze się śpieszyć wink.gif
Matriks_1111
A jak z regionami tego dodatkowego dysku?
ping
pewno region USA, niestety CE już wyprzedane sad.gif
edit
jednak teraz doszło blink.gif SE zniknęło z półek, nieźle ludzie się na to rzucili
Master_Lukas
http://dvdcrave.com/products/product.jsp?pid=27945

Halo 3
Matriks_1111
No już wcześniejszego Pre-Ordera nie mogli wymyśleć...

A swoją drogą, nie wiecie co się stało z Pre-Orderem na Assassin's Creed z Play-Asia? Był i od dawna już słuch o nim zaginął sad.gif
ping
Fusion Frenzy 2
Matriks_1111
Takie pytanie odnośnie region free i sprzętu ściąganego z za granicy.

Mam napęd HD-DVD http://dvdcrave.com/products/product.jsp?pid=33313 wychodzi mi z przesyłką ok 720 zł. Teraz question: jakie cło mi mogą za to cudo dowalić?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.