Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gry region-free
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Kroolik
ten ? GRID
Wychodzi (w zaokrągleniu) 50$ x 2.20zł = 110 + przesyłka
a okładka w ludzkim czy krzakowym?
Language English
Version Asia
ping
Ninja Gaiden 2 - 49,90$ Region Free, myliłem się wink.gif
shy4
ping jest prosty sposob zeby sie nie mylic tongue.gif wchodzisz na ebay UK i sprawdzasz aukcje jesli jest kilka/kilkanascie z dana gra i masz kraj wysylki HK/Singapore to jest 99% pewne ze gra bedzie region free, sprawdzilo mi sie to juz przy kilku grach tongue.gif

do tego NG2 ma polskie napisy tongue.gif

Kroolik jesli chodzi o pudelko to na 99,9% bedziesz mial podwojny txt czyli krzaczki a ponizej english, ja mam tak np w The Bigs tongue.gif

Ja jak taniej nie kupie wczesniej to pod koniec czerwca lykne tego GRID'a z playasia tongue.gif
maciucha
CYTAT(_Kroolik_ @ 3 06 2008, 09:27) *
ten ? GRID
Wychodzi (w zaokrągleniu) 50$ x 2.20zł = 110 + przesyłka
a okładka w ludzkim czy krzakowym?
Language English
Version Asia

Tak samo miałem napisane przy Vegas 2 i GTA 4 a przyszły 3xA...
shy4
skosni sprytni wink.gif
Dziabong
shy jesli jest tak jak mowisz to Alone in the Dark tez powinien byc region free smile.gif
shy4
i podobnie z Lego Indiana, a to czy region free czy przysla ci PAL'ke to niewazne, wazne ze taniej tongue.gif W sumie co sie dziwic, pewnie tam wiekszosc gier tlocza bo taniej...
lutoslav
We have just tested Robert Ludlum's: The Bourne Conspiracy - 360 (Region Free) on our PAL Xbox 360 system and it is confirmed region free.
Masher
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-dh-77-...ms-70-1srm.html
Pierwszy raz spotykam taki przypadek i chcę się upewnić, że zadziała na PAL/
Z góry dzięki za pomoc.
maciucha
Skoro pisze to zadziała... Po drugie " Out of print / Out of stock "
Masher
Zamówie skąd inąd, ale tu patrze czy zadziała.

Lego Indiana Jones US Region Free
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-dh-77-...es-70-2mff.html

Ale chyba lepiej poczekać na wersię azjatycką.
Dziabong
a ja takie lamerskie pytanie zadam na playasia zawsze maja wersje Asia i US , Asia z reguly nowosci to 32 euro US 43euro czy wersje Asia roznia sie tylko tym ze maja krzaczki na okladce czy czyms jesccze skoro w grze jest jezyk angielski ?
elsaint
cena
shy4
Dziab niczym poza krzaczkami i "prajsem" tongue.gif
maciucha
Żadnych krzaczków. Sam się zastanwiałem jak zamawiałem Vegas 2 w NTSC-J bodajże 15$ taniej od NTSC-U, czy bedzie w ENG i było 3xA.
ping
Maciucha -> wprowadzasz w błąd, często azjatyckie gry region free są wysyłane w Chińskiej wersji, tzn okładka i instrukcja są po Chińsku, gra po angielsku. Tak mam z GoW, The Bigs, Trusty Bell który okładkę i instrukcje ma po Chińsku a gra jest po Japońsku, Viva Piniata Party Animals, jeszcze dlugo mogę wymieniać wink.gif
Oczywiście zdarza się że posyłają wersję PAL jednak są to odstępstwa od reguły.
Dziabong
a no to super mi tam krzaczki na okladkach nie przeszkadzaja niedlugo sprawdze playasie zamawiajac jakas gierke , acha z tego co wyczytalem to jak dostane wersje NTSC to ludziki w gamestopie ( irlandia ) jej nie przyjma ?.
shy4
zalezy, jak nie to masz zawsze ebay wink.gif
ping
Chronicles of Narnia - $42.90
lutoslav
DBZ: Burst Limit NIE jest region-free confused.gif
shy4
Lutoslav narazie jest inf dotyczace wersji jp nie wiadomo jak z us czy hk wiec nie sraj ogniem
lutoslav
http://vgplus.blogspot.com/2008/06/nascar-...urst-limit.html

JP nie jest, US nie jest, wiec nie wierze ze HK taka bedzie. I daruj sobie takie teksty.
jasiopatryk
Czy Crash of the Titans jest region free ?
lutoslav
Tak, jest region-free, ale gierka kiepska patrzac po demie. To nie jest ten stary dobry Crash co kiedys, chociaz za taka cene w jakiej teraz chodzi mozna dzieciakowi kupic w razie co smile.gif
Masher
Są jakieś plotki czy jakieś info na temat Battlefield Bad Company?
maciucha
Jak każda gra od EA pewnie nie będzie RF...
Dziobak_
Nie wiecie moze, czy jak kupię GoW Refresh NTSC, to dysk z dodatkami bedzie chodził na PALowskiej konsoli?
signap
jesli nie FR to watpie i to bardzo
Dziobak_
A ktoś inny próbował takiego fiku-miku?
ping
A co zawiera dysk z dodatkami? Jeżeli to DVD-Video to płytka będzie miała region odpowiadający regionowi obowiązującemu w danym kraju. Jeżeli dysk z dodatkami to płytka do odpalenia na konsolce, to pewnie będzie tak samo jak w przypadku gry - jeśli gra nie będzie miała blokady to wątpię żeby płytka z dodatkami miała. BF wersja NTSC-J jest zablokowana.
Dziobak_
Jakieś tam trailerki, avatarki itp. I gra nie jest RF
ping
R6V2 - Limited Edition - 39.90$
qb3k
Table Tennis- 19,90$
Kroolik
CYTAT(qb3k @ 3 07 2008, 11:34) *

Taniej jest w europie i na alledrogo.
qb3k
Przecież wychodzi lekko ponad 40zł, tyle, że nie wiem ile za shipping. Na alledrogo są nówki po 70, 80, także- ke? biggrin.gif Sprawdzałem też na dvd.co.uk i cena podchodzi pod 60zł i jeszcze shipping.

Pewnie się mylę, może gdzieś jest taniej faktycznie- jak tak to sorry.
Kroolik
Ja kupiłem nówkę na ebay.uk za 38 zł
qb3k
A zatem niezły z Ciebie łowca okazji.
shy4
ja dostalem Grida niedawno niby wersja miala byc hk a dostalem PALke smile.gif gra wymiata:)
Nitro619
mam pytanie -GRID (wersja Azjatycka) na X360, pisze że Region free, czyli gra sama w sobie na pewno będzie po angielsku? żeby potem LOL'a nie było smile.gif
shy4
wysylaja PAL'ke, przynajmniej ja taka dostalem:)
Pijany
Ninja Gaiden II jest region free ?
ShtaS
Tak.
maciucha
Civilization Revolution jest region free albo chociaż dzia,ła na konsolach PAL? Play-asia nic nie mówi, tylko znaki zapytania są.
__bercik07
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-dw-49-en-70-2oub.html

Enemy Territory: Quake Wars
No Region Protection
Special price: US$ 29.90

ale i tak nie kupie wink.gif
ping
SC4 za cos ponad stowke
ksips1
Wiadomo może czy w too homan region free będzie można wybrać język Polski?
Masher
Słyszłał ktoś coś na temat GoW 2?
Master_Lukas
Jak jedynka byla Region Free to dwojka pewnie tez wink.gif
Masher
Byłoby fajnie, ale pytam by mieć pewność.
Nedwed183
Siema mam pytanie czy jak zamowie Soula Calibura 4 z play-asia wersja Asia, No Region Protection to za 49,99 $. Mam pytanie czy jak bedzie sie gralo online to czy nie bedzie jakich zwalow ze bedzie laczyc mnie z ludzmi z azji np. i to samo w gierze Sid Meier's Civilization Revolution tez z play asia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.