Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Hitman
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Stron: 1, 2, 3
ArkejD
wyszła wersja unrated i to z niej są te sceny... w sumie ta wersja to nic specjalnego, prócz motywu w windzie, jednej uciętej reki i troszke wiecej krwi w innej scenie, niczym się nie różni.
alienator
http://pl.youtube.com/watch?v=PSyuVt-7wTw
typ wrzucił jeszcze jedną scene, z samego początku filmu.
signap
http://www.youtube.com/watch?v=CB785KTg6J0
scena tortur tej laski
Sunderland
Może trochę późno obejrzałem ten film, ale po tym co o nim słyszałem, bałem się wziąć za ekranizację jednej z ciekawszych serii jakie znam.Tym bardziej, że jest to jedna z moich ulubionych gier.O dziwo film mi się spodobał, choć głównie jeśli zapomnimy na podstawie jakiej gry został zrealizowany.Ciekawy montaż, ładne ujęcia, świetna muzyka (choć uboga pod względem ilości utworów) i sprawnie skonstruowana fabuła idealnie wpisująca się w realia gry.Wkurza co prawda wprowadzenie scen wymiatania na lewo i prawo pociskami, a walka na miecze to szczyt debilizmu.Sam 47 wypada zdecydowanie inaczej niż growy odpowiednik.W grze był to kawał chłodnego skurczysyna, a w filmie jest to zamknięty w sobie, nadal (choć nieco mniej)bezwzględny koleś tłamszący w sobie tragiczne wspomnienia.Olyphant może wkurzać swoim chłopięcym wyglądem, ale aktor zaskoczył mnie dość sprawnym wcieleniem się w ten filmowy wizerunek i jakoś starał się odegrać twardego mordercę.Czyli po prostu taka wersja light-uczłowieczona.Ponownie wracając do plusów, fajnie, iż pokazano pobawiono się brutalną stylistyką toteż wizualnie pewne sceny przywodzą na myśl taką "Piłę".Za to plastyczne oświetlenie sprawia, że niektóre wyglądają jak żywcem wyjęte z gry (np. z ekranów loadingowych)No i pewna genialna scena, której żadnej fan nie przegapi, czyli akcja załatwienia kolesia po cichu jak żywcem wyjęta z gry.Chyba każdy wie o co mi chodzi.Podsumowując, film jako film sam w sobie jest naprawdę ciekawy i ma prawo się podobać (jeśli zamkniemy oczy na scenie walki mieczami), za to jako ekranizacja może po prostu denerwować.Zabrakło nieco mroczniejszego klimatu i choć ten pojawił się dopiero w trzeciej odsłonie gry, to można by było go sobie życzyć.Tak czy siak jest dużo lepiej niż się spodziewałem.
ChOomik
Średniak, chociaż mogłobyc zdecydowanie gorzej.
Agent 47 w filmie chodził tak jakby ktos przepchał mu tyłek drucianą szczotą.
Śmiesznym momentem była akcja z tymi agentami, którzy postanowili honorowo zabrac się za sprawę i wyciągneli z portek po dwa sztyley.
Totalnie nie pasowało to moim zdaniem do filmu.
Główny bohater mógłby byc chociaż ciutkę bardziej męski. Sprawia wrażenie ci.py-dresa, nie bojącego się niczego ... luuudzie, ile można ...
Od początku wiedziałem że nie dymnie tej panny. Widocznie klony z Rumunii nie zostały wyposażone w klejnoty xD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.