Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Morrowind - Xbox - Mody
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
Walker
Dobra. Wiem, że mogę zostać zlinczowany za ten temat ale tak czy inaczej warto spytać. Szukałem na wielu stronach z dodatkami do Morrowinda, ale wszędzie tylko wersja PC, no i pytanko: Czy istnieją jakieś dodatki fanowskie rozszerzające świat Morrowind ALE w wersji na Xbox'a? Albo czy działają mody z PC z grą na X'a? Bo chętnie pograłbym w coś odświeżającego, a że Morrowinda przetrząsnąłem wyjątkowo dokładnie to teraz szukam nowych wyzwań. Ja posiadam wersję Game of The Year Edition, tyle mogę powiedzieć. Raczej mało przydatna informacja... Z góry dzięki za wszelką pomoc!
kopaa
Wiesz co w sumie, cieżko mi powiedzieć mody sa tak jakby tylko przystosowane i stworzone do wersji pctowej, aczkolwiek w sumie nie wiem czym Morrowind na pc mialby sie roznic od Xbox, wydaje mi sie ze jest to mozliwe lecze (nie znam sie na xboxie bo go nie ma) nie wiem w jaki sposob mozna by bylo zainstalowac te pliki do tej wersji xboxowej,

Moze kleju jak wbije to ci powie i poradzi bo to tez fanatyk tej gry, albo spytaj na forum adamyntowej wiezy, tam jest mnostwo znawcow tej gry
http://www.elderscrolls.phx.pl/forum/
Walker
Kleju jest fanatykiem? Woohoo.. Bratnia dusza! hyh.gif
Na Adamantowej już się zarejestrowałem ale napiszę jutro do nich. Dzięki za info, poszperam troche w folderach gdzie umieściłem grę, jeżeli znajdę odpowiedniki tych z PC to będzie święto i szynka na kolację, bo będzie to znaczyło, że wszytsko działa! hyh.gif
Zresztą słyszałem, że można przetłumaczyć Morrowinda na język polski za pomocą plików z wersji PL na PC. Więc to chyba tylko krok do dodawania modów.
KLEJU
Jest programik, konwertujący mody z PC dla potrzeb Xboxa - niestety nie wiem, gdzie go znaleźć, gdyż nigdy nie miałem takiej potrzeby. Wiem, że mozna dzięki niemu ładować do gry na X'ie wszystkie mody współpracujące z angielską wersją (oprócz Texture Packów). Do wersji GOTY musisz tylko ściagać mody, wymagające też Tribunala i Bloodmoona.
Popytaj się na Forum Adamantytowej Wieży, choć tam mogą nie wiedzieć - na pewno ktoś na oficjalnym forum TES Ci pomoże. smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.