Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Podlaczanie Xboxa 360 do netu
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
ksztyrix
Jako że w tym miesiącu kupuje XO mam pytanie. Czy przy realnej prędkości łącza (sprawdzone na dsl.cz) downland 251,89 kbit/s, upload ok. 64 kbit/s da się grac? Niestety będę miał to łącze do końca wakacji a we wrześniu przechodzę na Tele2 1024/256.
banny
to ja sie podpisuje po tym pytaniem ,tyle ze ja mam biedna nełostrade tp 512 sad.gif
Jędrek
CYTAT(ksztyrix @ 6 07 2007, 21:55) *
Jako że w tym miesiącu kupuje XO mam pytanie. Czy przy realnej prędkości łącza (sprawdzone na dsl.cz) downland 251,89 kbit/s, upload ok. 64 kbit/s da się grac? Niestety będę miał to łącze do końca wakacji a we wrześniu przechodzę na Tele2 1024/256.

Da sie. Beda lagi jesli bedziesz gral z wieloma osobami naraz, ale mysle, ze do wrzesnia wytrzymasz wink.gif
z2djtkose
Ja mam nieco lamerskie pytanie ale sprobujemy smile.gif
Jako ze moj kumpel kupil x niedawno teraz zamowił neta Netie . I czy podlaczanie neti do 360 to jest na tej samej zasadzie co neostrady ? te same dane ip , bramki i inne szmery bajery ? ma ktos netie i ciupie na 360 ?tongue.gif
z góry dzieki za odp wink.gif
master_PL
Mam problem. Odkąd kupiłem WiFi do PSP to cos sie chyba porąbało z XL confused.gif . Teraz na teście wywala mi że coś z IP jest nie tak. X'a mam podłączonego kablem do karty sieciowej w PC. Zawsze ustawialem poprzez "Konfiguruj sieć w domu lub w małej firmie" i wszystko było ok, a teraz już nie jest dobrze..Co mam teraz zrobić?? Pomoże ktoś ?? PLZ

EDIT: skorzystałem z tutoriala wrog'a i wszystko jest ok. Wielki RESPECT dla niego smile.gif
McDriv3r
C**j mnie strzela.Nie wiem czemu ale wyskakuje mi cos takiego.

System nie moze wyswietlic wlasciwosci tego polaczenia.Informacje Instrumentacji zarzadzania Windows(WMI) moga byc uszkodzone.Aby rozwiazac ten problem uzyj Przywracania systemu w celu przywrocenia systemu Winodws do wczesniejszego momentu(zwanego punktem przywracania).Przywracanie systemu znaduje sie w podfolderze Narzedzia systemowe folderu Akcesoria.

Robie wedlug poradnika www.xboxonline.pl czy http://www.onlinecenter.pl/ i nie daje rady.Prosze o pomoc :|
WooKIE
Witam, mam zasadniczy problerm confused.gif. Uporałem się z wieloma gównami które mi dotychczas przeszkadzały, WSZYSTKIE testy przechodzą pomyślnie (po kolei: Network Adapter, IP, DNS, MTU, ICMP). A zatrzymuje się na teście Xbox Live i wyskakuje FAILED o_O. XO jest podłączony bezpośrednio kablem, LAN. Czy ktoś ma zielone pojęcie o co może chodzić? W "szczegółach" błędu jest ... pusta strona. Jedynie po naciśnięciu Y wyskakują Status Codes:

W: 0000 - 000B
X: 0000 - F001
Y: 00A8 - E8E0
Z: 0000 - 0000

Już powoli zaczyna mi brakować sił do tego szajsu. Z góry dzięki za pomoc!!!

P.S. OCZYWIŚCIE KORZYSTAM Z LEGALNEGO SOFTU. Zero przeróbek.
Sekator666
[size="2"][/size]Proszę o pomoc!!!!
Chcę wźiąść neostradę 1 mb, chcę ją podzielić razem z kompem, lecz chcę mieć możliwość grania na X 360 przy wyłączonym kompie. Słyszałem że najlepszym wyjściem jest kupienie Routera.Mam w związku tym parę pytań:
- jaki router kupić??
- czy jeśli kupie router z modemem, to ten modem cyfrowy który dostanę od TP mogę odstawić??
-co muszę potem ustawić w komputerze żeby rozdzielić sygnał?PROSZĘ O POMOC-PLEASE!!!!
Zeratul
linki do routerow znajdziesz na poprzednich stronach, osobiscie polecam linksys. Sama konfiguracja routera na kompie, to posuwanie sie krok po kroku, prawie jak przy instalacji gry... wiec na pewno sobie poradzisz.
helus
Witam ... jest problem, oczywiście z XBlive, a właściwie z jego konfiguracją.
Po konsultacji z Adminem, wiem że weryfikacja po adresach MAC jest wyłączona, dostałem adres IP który na serwerze jest wolny, brama i DNSy również mam ustawione tak samo jak pozostałych komp. w sieci.
łącze sie oczywiście przez router , ale przy sprawdzaniu IP wyskakuje faild confused.gif
Jedyne pole co do którego mam wątpliwości w ustawieniach konsoli to getaway adress. Nie do końca wiem co mogę tam wpisać. Domyślam sie że IP jednostki do której jest podpięty X , ale jak to sprawdzić ?
Może ktoś miał podobny problem i będzie mógł mi pomóc....

Edit: tam trzeba było oczywiście wpisać IP routera.... pomyślałem musi być pierwsze, więc dałem z końcówką .1 i poszło smile.gif
teraz tylko uporać sie z NATami.... ale tego bez admina nie zrobię pewnie bo sieć zabezpieczona confused.gif
ShtaS
myślałem, że problem w moim przpadku się rozwiązał, jednak byłem w błędzie. Mianowicie, wczoraj udało mi się wszystko ładnie skonfigurować i śmigał mi Live, a jednoczesnie net w PC przy pomocy udostepniania polaczenia. Dzisiaj rano probowalem uruchomić neta w konsoli, ale pojawił się brzydki problem z DNSem, natomiast obecnie, kiedy mam włączonego Xboxa, to nie mam ani neta na PC, ani na konsoli. Czy admin mógł zauważyć że dziele łącze i zablokować to ?
raulos
Witam, mam problem z polaczeniem sie z XBL, na kompie grac online moge bez zadnych problemow ! Test XBL przechodzi bezproblemowo (prawie) IP, DNS, MTU, ICMP jest CONFIRMED, zatrzymuje sie dopiero na XBL gdzie jest failed sad.gif niechce sie zalogowac nie mam pojecia dlaczego? Prosze o pomoc sad.gif

Po wejscu w more info przy filed pisze : W: 000-000B X: 000-F001 Y: 30A8-4840 Z: 000-000, nie jest to zaden ban mam nowego neta w ericomie, u mojego kumpla gdy podlaczylem konsole sie polaczylo:( SPRAWA NAJWYZSZEJ WAGI PROSZE O POMOC.
ShtaS
wyłaczyłeś firewalla (również tego windowsowego)?

ja mialem identyczny problem, ale zrobilem zaraz ponowny test i zadzialalo, inna sprawa, ze nastepnego dnia pojawil sie problem opisany dwa posty wyżej ; /
Zysk
Proszę o pomoc w połączeniu XBOX 360 z internetem!
Posiadam XBOX'a 360 podpiętego kablem sieciowym (dołączanym do zestawu) do karty sieciowej w komputerze PC z zainstalowanym Win XP Home Edition SP2. Komputer zaś podłączony jest przez USB do modemu Sagem (Neostrada 512).
Próbowałem się podłączyć korzystając między innymi z tego poradnika: http://www.xboxonline.pl/artykuly,podlacza...rady_tp,81.html
lecz w momencie, w którym należy udostępnić połączenie internetowe dla karty sieciowej pojawia się problem. Otóż we właściwościach połaczenia internetowego, w zakładce zaawansowane nie posiadam w ogóle opcji udostępniania. Istnieje jedynie możliwość włączenia bądź wyłączenia zapory windows'owskiej (zapora u mnie jest wyłączona). Próbowałem korzystać z kreatora konfiguracji sieci by udostępnić połączenie lecz na sam koniec wyskakuje komunikat iż wystąpił błąd konfigurowania sieci...
Jeśli ktokolwiek wie o co chodzi błagam o pomoc! Jestem zdesperowany aby wreszcie połączyć się netem!
McDriv3r
Ja mam taki problem.Z 3 tygodnie temu zamowilem chello.Wszystko cacy odpiolem do routera kabelek w ustawieniach wszystko na auto.Wszystko gra jest net dziala Live! i cacy.Od nie dawna problem jest taki ze nie laczy mi sie wogole.mam ip adress failed.Nie mam pojecia co sie stalo ze nagle przestalo dzialac.
Les777
Hej
Mam taką sytuację. Mam dość starego kompa bez karty sieciowej, ixa 360 kupionego bez żadnych kabli sieciowych czy adapterów bezprzewodowych i neostradę 1Mb z modemem usb sagem fast 800(jakos tak:).
Z tego wynika, że w obecnej sytuacji raczej nie da rady go podłączyć. I tu moje pytanie. Czy lepiej kupić sieciówke do kompa i kabel, czy moze wziąć od tepsy liveboxa i dokupić ten wireless adapter do ixa. Da sie podłączyć ixa przez liveboxa? Czy opłaca sie to robic czy lepiej przez kompa i karte sieciową? A jeżeli kablem przez kompa to czy jeżeli zainstaluję kartę sieciową będę mógł kompa do sieci mieć dalej podłączonego przez modem usb, a ixa podłączyć pod sieciówkę? I tak na marginesie skrętka między ixem a kompem ma być z przeplotem czy bez?
Jędrek
Kup karte do kompa i podłącz iksa ethernetem. Będziesz miał neta na kompie i iksie.
B0dz1o
Ale będziesz musiał mieć włączony komputer, żeby udostępnić połączenie konsoli. Ja mam liveboxa i Xboxa podłączonego doń kablem.
ash77
CYTAT(WooKIE @ 29 07 2007, 15:23) *
Witam, mam zasadniczy problerm confused.gif. Uporałem się z wieloma gównami które mi dotychczas przeszkadzały, WSZYSTKIE testy przechodzą pomyślnie (po kolei: Network Adapter, IP, DNS, MTU, ICMP). A zatrzymuje się na teście Xbox Live i wyskakuje FAILED o_O. XO jest podłączony bezpośrednio kablem, LAN. Czy ktoś ma zielone pojęcie o co może chodzić? W "szczegółach" błędu jest ... pusta strona. Jedynie po naciśnięciu Y wyskakują Status Codes:

W: 0000 - 000B
X: 0000 - F001
Y: 00A8 - E8E0
Z: 0000 - 0000

Już powoli zaczyna mi brakować sił do tego szajsu. Z góry dzięki za pomoc!!!

P.S. OCZYWIŚCIE KORZYSTAM Z LEGALNEGO SOFTU. Zero przeróbek.

CYTAT(raulos @ 23 10 2007, 00:42) *
Witam, mam problem z polaczeniem sie z XBL, na kompie grac online moge bez zadnych problemow ! Test XBL przechodzi bezproblemowo (prawie) IP, DNS, MTU, ICMP jest CONFIRMED, zatrzymuje sie dopiero na XBL gdzie jest failed sad.gif niechce sie zalogowac nie mam pojecia dlaczego? Prosze o pomoc sad.gif

Po wejscu w more info przy filed pisze : W: 000-000B X: 000-F001 Y: 30A8-4840 Z: 000-000, nie jest to zaden ban mam nowego neta w ericomie, u mojego kumpla gdy podlaczylem konsole sie polaczylo:( SPRAWA NAJWYZSZEJ WAGI PROSZE O POMOC.

mam podobny problem jak wy
XboxLive podłaczony przez router
ja mam dokładnie to że odpalam xsa i sie loguje (udanie) i po jakis 10-15min automatycznie zrywa połaczenie i wtedy jak robie test to wywala tak jak u was i musze poczekać z 5 minut (bo wczesniej nieudane wejcie do Live) i znów sie udanie połaczy i znów zerwie za 10-15min (czasy rożne)- i tak do bulu

moje kody to
W 0000-000B
X 0000-F001
Y 0C88-1C40
Z 0000-0000

tak wiec wszyscy różnimy sie tylko kodem C
podajcie jakie porty są u was odblokowane może to jest istotne
McDriv3r
A ja mam taki problem.Jak zalozylem chello na poczatku przez ok 10 dni logowalo sie bez zadnego problemu teraz przez prawie 2 tygodnie nie zawsze mi ix wykrywa lacze.Ostatnio wogole.Co najlepsze.Mam podlaczonego neta do kompa przez usb a ixa przez ethernet(dobrze napisalem?)i nie dziala ale jak podlacze laptopa to wykrywa lacze bez zadnych instalowan od razu jest net w lapie.Co to moze byc ze w ixie nie wykrywa lacza?Mam router od Chello Webstar.
n4p
CYTAT(McDriv3r @ 9 11 2007, 09:17) *
A ja mam taki problem.Jak zalozylem chello na poczatku przez ok 10 dni logowalo sie bez zadnego problemu teraz przez prawie 2 tygodnie nie zawsze mi ix wykrywa lacze.Ostatnio wogole.Co najlepsze.Mam podlaczonego neta do kompa przez usb a ixa przez ethernet(dobrze napisalem?)i nie dziala ale jak podlacze laptopa to wykrywa lacze bez zadnych instalowan od razu jest net w lapie.Co to moze byc ze w ixie nie wykrywa lacza?Mam router od Chello Webstar.

wylacz firewall`a albo daj allow all w opcjach.
sprobuj recznie wpisywac ip i zrobic test polaczenia x-a z pc jesli nie wykryje przelacz na automata
jesli nie pomoze dzwon na infolinie :D
McDriv3r
Gdzie mam wylaczyc firewala?Jakie ip mam wpisac?
Velius
Mialem taki sam problem z chello,po podlaczeniu modemu do ix'a,odlaczylem modem z kontaktu na 2 minuty,podlaczylem i dzialalo bez problemu.Brzmi banalnie ale ilekroc po zmienianiu kabelkow,nie wyjalem modemu z kontaktu,problem sie powtarzal.
McDriv3r
Hm.Ja wylaczalem na 15 minut nawet nie pomoglo.Co dziwne jak podlaczam kabel do innego kompa to dziala net ale w moim x-zlomie nie dziala.

Ps.Ja mam tak ze do kompa neta mam na usb a do ixa normalnym wyjsciem.
Yap
Siemka. Wczoraj dostałem nowego X-a i staram się teraz znaleźć materiał na temat podłączenia no netu za pomocą drugiej karty sieciowej. Jestem członkiem sieci kablowej, ale niezbyt znam się na takich rzeczach. Nie jestem kompletnym laikiem, ale nie wiem gdzie np. znaleźć alternatywnego MACa komputera czy IP. Nie wiem też czy nie powinienem się zgłosić do admina sieci, ale za pierwszym razem kiedy próbowałem podłączyć PS3 koleś powiedział: "Podłącz do drugiej karty sieciowej i powinno grać" huh.gif . Nie wiedział jak skonfigurować połączenia sieciowe ani nic. Bieda.

Być może Wy będziecie wiedzieć jakie powinienem powziąć pierwsze kroki.

Zakup routera rozważę za miesiąc. Teraz krucho z kapustą confused.gif .
Jędrek
Podlacz do sieciowki, wlacz w konsoli na automatyczne i bedzie dzialac, jesli nie to wejdz na onlinecenter.pl - tam sa poradniki.
[InSaNe]
Mam taki problem :

kupilem router ... Zainstalowalem go, necik smiga i hula az milo . Ale kiedy podlaczam do routera iksa 360 tym kablem (ethernetowym), ktory byl dolaczony do konsoli, niestety nic sie nie dzieje . Ani nie pali sie lampka na routerze, ze podlaczylem cos do slotu, ani jak robie text connection, nie moge nawiazac polaczenia (pisze mi NETWORK ADAPTER DISCONNECTED) .

Kabel jest raczej w porzadku - sprawdzalem go w ten sposob, ze polaczylem nim router do komputera i internet dzialal jak nalezy . Sloty rowniez rozne sprawdzalem .

Ktos ma jakis pomysl? confused.gif Nie ukrywam, ze pomyslow juz po prostu nie mam i nie wiem cholera co mam robic, zeby to dzialalo jak nalezy sad.gif
[InSaNe]
nikt nie jest w stanie pomoc...
Wampis
Trudno by ktoś pomógł, skoro nawet nie podałeś modelu routera.
Jesteś pewien, że podłączasz wszystko we właściwej kolejności? Może w routerze trzeba coś potwierdzić, czy coś w tym stylu. Bo raczej wygląda to na winę routera, konsola po prostu nie widzi, że jest do czegoś podłączona.
[InSaNe]
http://allegro.pl/item266939684_linksys_wa...h_sklep_fa.html

To ten router .
Ale co potwierdzic i gdzie to sie robi? Bo tak jak pisalem - na routerze w ogole nie pali sie dioda, ze podlaczylem kabelek do slotu ethernetowego ...

Ile ja juz sie z tym mecze cholera sad.gif A swiezy kod na Golda na mnie czeka .

Pisalem tez do KILa, ale on nie odpowiada .
marcin0903
Czesc , wczoraj i dziś jak grałem w CoDa4 przez XBL to nagle mi wylogowało się z Live i nie loguje, bo rzekomo występuje problem z siecią, a u mnie wszystko z siecią ok. Gdyż na kompie internet OK działa. Po jakiejś godzinie mogę się dopiero zalogować.
Co jest?
Wampis
CYTAT([InSaNe] @ 22 11 2007, 12:10) *

http://allegro.pl/item266939684_linksys_wa...h_sklep_fa.html

To ten router .
Ale co potwierdzic i gdzie to sie robi? Bo tak jak pisalem - na routerze w ogole nie pali sie dioda, ze podlaczylem kabelek do slotu ethernetowego ...

Ile ja juz sie z tym mecze cholera sad.gif A swiezy kod na Golda na mnie czeka .

Pisalem tez do KILa, ale on nie odpowiada .

Nie wiem, może w instrukcji jest napisane coś na ten temat. A czemu nie zadzwonisz do pomocy technicznej?
http://www-pl.linksys.com/servlet/Satellit...=3878036660F148

W ostateczności zawsze pozostaje możliwość awarii routera, albo poru ethernetowego konsoli.
[InSaNe]
Zadzwonilem i leb (!) z obslugi, powiedzial, ze nie wynika to z problemow dotyczacych routera, ale samej konsoli : chair.gif Jest to w ogole mozliwe ? Co mialoby w niej nie dzialac? Samo gniazdo wtyki do internetu? Sama konsola smiga i hula doskonale .
Wampis
Awaria portu ethernet nie jest niemożliwa, nie miałbyś możliwości sprawdzenia konsoli na innym routerze?

[InSaNe]
Niestety nie mam takiej mozliwosci sad.gif Czeste sa przypadki awarii gniazda ethernetowego w iksie ? Da sie to naprawic domowym sposobem, czy pomoc moze tylko serwis Microsoftu ?
Bo nie usmiecha mi sie rozstac z konsola na 3 tygodnie, do tego obawiam sie, ze jeszcze cos w niej spier... np. podczas transportu . Jak czytam niektore posty userow i ich perypetie z serwisiem to wlos sie jezy na glowie .
Wampis
Sorry, ale na tym poziomie nie umiem już odpowiedzieć. Może zapytaj się w temacie o awariach.

Zawsze zostaje WiFi...
[InSaNe]
Tylko, ze troche droga ta przystawka WiFi confused.gif Jestes pewny ze to by zadzialalo ?
Wampis
U mnie z Liveboksem WiFi działa, teoretycznie w twoim wypadku też powinno. W każdym razie ominąłbyś porty ethernetowe.

Możesz jeszcze pokombinować z tym ethernetem, może wtykanie kabla w innej kolejności czy coś.
Arek_
CYTAT([InSaNe] @ 23 11 2007, 23:10) *

Niestety nie mam takiej mozliwosci sad.gif Czeste sa przypadki awarii gniazda ethernetowego w iksie ? Da sie to naprawic domowym sposobem, czy pomoc moze tylko serwis Microsoftu ?
To się postaraj o taką możliwość, napewno choć jeden znajomy znajomego ma neta przez router (lub udostępnij neta przez PC, bo pewnie masz też modem na USB) . A przypadki awarii gniazd ethernetowych są zerowe, choć jak ktoś się stara i podłącza akcesoria / kabel przy włączonej konsoli to rzadko może się udać, tylko przy USB tak wolno robić.
Slupek88
Ja juz do live nie mam sił, mianowicie miałem X360, podłaczoną do netu, mam internet osiedlowy, jak grałem na X to wyjmowałem kabel z kompa i wsadzałem do X, nie miałem probelmu z podłaczeniem ip.dns itd. znalazło automatycznie, jedynie w X musiałem wpisac adres MAC katy sieciowej kompa. X mi sie rozwalił 3 diody, dziś kupiłem nowego arcade, przełożyłem dysk z straego premiuma i podłaczyłem do nowego X, myslałem, że wszytskie ustawienia sieciowe, zostaną na dysko, co się okazało nie. Wiec, znowu wpisałem adres MAC, dns,ip znalazło automatycznie ale do Live nie chce podłaczyć, wyskakuje błąd MTU, a mam wszytsko dokładnie wpisane jak w starym X, gdzie wszytsko sprawnie chodziło. O co kaman??
[InSaNe]
Ja mam normalna Neostrade - 1mb (w zasadzie 1,3mb) . Modem ten taki lipny Sagem .

Probowalem tez laczyc normalnie przez ten modemik itd. ale komputer pisze mi "kabel sieciowy jest odlaczony" .

Czyli jednak cos nie tak z tym gniazdem iksboksowym chyba confused.gif
ImOwnYou
Ja też mam pytanie. Dotyczy ono WiFi w X'ie... Karte WiFi kupie do konsoli, ale niewiem jak dalej. Mam laptopa, i nie moge kupic karty, którą się do kompa instaluje. Czyli musze kupić WiFi do USA, i WiFi do X'a, tak???? Co polecacie??

CYTAT([InSaNe] @ 24 11 2007, 23:21) *
Ja mam normalna Neostrade - 1mb (w zasadzie 1,3mb) . Modem ten taki lipny Sagem .

Probowalem tez laczyc normalnie przez ten modemik itd. ale komputer pisze mi "kabel sieciowy jest odlaczony" .

Czyli jednak cos nie tak z tym gniazdem iksboksowym chyba confused.gif

Czyli jak próbowałes łączyć?? Bezpośrednio do medomu, który nie ma funkcji routera??
[InSaNe]
Nie . Normalnie kabel telefoniczny do centralki, modem za pomoca usb do komputera, a kabel od iksboksa do komputera i udostepnianie polaczenia . Ale pisze mi ze kabel sieciowy jest odlaczony, takze jakby w ogole nie wykrywalo mi konsoli .
ImOwnYou
CYTAT([InSaNe] @ 25 11 2007, 00:09) *

Nie . Normalnie kabel telefoniczny do centralki, modem za pomoca usb do komputera, a kabel od iksboksa do komputera i udostepnianie polaczenia . Ale pisze mi ze kabel sieciowy jest odlaczony, takze jakby w ogole nie wykrywalo mi konsoli .

Acha, czyli kabel od konsoli wędruje do karty w PC. I jest napisane że kabel sieciowy jest odłączony, tak?? Jesli jest tak napisane, to odłącz kabel ok kompa na 10 sekund, podłącz, i powinno pomóc, bo mi też się tak robi. Sprawdź, i napisz czy pomogło smile.gif
Marsjannno^
Mam w domu sieć bezprzewodową. Czy istnieje jakis adapter wifi dla X 360?
ImOwnYou
CYTAT(Marsjannno^ @ 25 11 2007, 11:28) *
Mam w domu sieć bezprzewodową. Czy istnieje jakis adapter wifi dla X 360?

Pewnie że istnieje smile.gif. "Wireless Network Adaptor"
[InSaNe]
CYTAT(ImOwnYou @ 25 11 2007, 10:15) *
CYTAT([InSaNe] @ 25 11 2007, 00:09) *

Acha, czyli kabel od konsoli wędruje do karty w PC. I jest napisane że kabel sieciowy jest odłączony, tak?? Jesli jest tak napisane, to odłącz kabel ok kompa na 10 sekund, podłącz, i powinno pomóc, bo mi też się tak robi. Sprawdź, i napisz czy pomogło smile.gif

Nie dziala, choc od razu bylem pewny, bo nie raz juz tak probowalem .
Marsjannno^
A czy są w xie możliwosci ustawienia stałego ip, bram dns itp?
McDriv3r
K***a mac.Caly czas mam to samo.Net od chello mam na usb do kompa a do konsoli kablem zwyklym.W konsoli pokazuje ip failed.Co najlepsze jak podlacze np laptota to net jest w obu kompach.Co to moze sie dziac?

Ten router mam http://www.upc.pl/obsluga_klienta/?cid=54&aid=415
marcin0903
Sorki, że tak nagle się wtrącam, ale ten problem mnie już totalnie irytuje :x
Mam problem z XBL, codziennie, o tej samej porze ok. 18.30 wywala mnie z XBL. Jak próbuję się na nowo połączyć to nie może, tylko raz mi się zalogowało zaraz po wywaleniu. Ktoś miał podobny problem? Mam router Linksys WAG300N, wszystko leci po kablu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.