the_gullwing
29 01 2006, 18:05
Jak widać w tytule chciałbym wiedzieć co kto woli i co polecacie wybrać spośród dwóch wyżej wymienionych tytułów gdyż sam nie wiem na co sie zdecydować

Czekam na sugestie
QUOTE(the_gullwing @ 29 01 2006, 18:05)

gdyż sam nie wiem na co sie zdecydować

Czekam na sugestie

Zdecyduj się na to, co TOBIE bardziej odpowiada...
W Tekkenie jest taki koles Bek sie chyba wabi i on tak fajnie macha nogami jak sie wciska klawisze robi kombo. A w SC to tez tak fajnie machaja kosami i sie błyszczy ekran.
Hehehe. Ja myślę, że koleś potrzebuje sensownej deklaracji (są tacy, którzy sami nie potrafią wybrać - bywa). Wybierz Tekkena. Gra w to najwięcej osób. Na ilość turniejów także nie można narzekać (jak na polskie warunki), są w to też jakieś normalne nagrody.
Wojna SC vs tekken to już nieaktualna jest - teraz jest tylko NAMCO.
Ornit - przekozacka sygnaturka:D
Hm... to może napisz, co Cię interesuje: jaki rodzaj rozgrywki, rozbudowanie systemu, granie turniejowe/domowe, itd. Bo np w SC3 za kilka miesięcy prawdopodobnie będzie się ciężko grało turniejowo z powodu wymuszonych irracjonalnych banów
Wrr a gdzie Dead or Alive? i Virtua Fighiter ?

zalezy czy wolisz walke w recz czy z broniami... jednoczesnie mozna grc w to i w to i niezle... kwestia czy chcesz to robic zeby pociupac sobie czy dla kasy/nagrod... jezeli wybierzesz to 2 to nielicz ze cos osiagniesz...
(pipi) gejm trak napisal tekken czy sc wiedz nie chce zakupu doa czy vf
the_gullwing
30 01 2006, 15:07
No spoko wam wszystkim za sugestie i chyba skusze sie na T5. A wlaśnie bo jest jeszcze jeden problem, a mianowicie: kumpel non stoper mówi ze soul calibur jest leprzy i jako argument zawsze podaje wyższą ocene SC'a od T5 (w Famitsu), a zapewne w życiu takowej nie widział

Czy ktoś wie jak wygląda ta sprawa w japońskim magazynie ??
Szacuneczek
Hehehe. Ja myślę, że koleś potrzebujesz sensownej deklaracji (są tacy, którzy sami nie potrafią wybrać - bywa). Wybierz Soul Calibur. Gra w to w sumie spora ilość osób (jak na polskie warunki). O ilości turniei zadecyduje przyszłość. Miejmy nadzieję, że będą w to też jakieś dobre nagrody.
chudy1986
30 01 2006, 15:16
Ja tam na ocenach nie polegam i tobie to samo radzę(zwłaszcza na rynku japońskim).Kup sobie Tekkena5 bo jest więcej postaci i są bardziej urozmaiceni według mnie.
QUOTE(chudy1986 @ 30 01 2006, 15:16)

Ja tam na ocenach nie polegam i tobie to samo radzę(zwłaszcza na rynku japońskim).Kup sobie Tekkena5 bo jest więcej postaci i są bardziej urozmaiceni według mnie.
Ale my mówimy o SC3, w którym masz ponad 40 postaci
Mniej urozmaicone są w Calibie? Kwestia gustu.
Meanthord
30 01 2006, 15:26
Tylko Tekken 5.
CheeseOfTheDay
30 01 2006, 15:43
Ja tam wolał bym poczekać z zakupem T5. Może wyjdzie DR (szanse na to są malutkie, ale są).
QUOTE(Liberty666 @ 30 01 2006, 15:43)

Ja tam wolał bym poczekać z zakupem T5. Może wyjdzie DR (szanse na to są malutkie, ale są).
Nówka T5 kosztuje 79 złotych, więc jak na tak dobrą bijatykę to nie jest duży wydatek

A do czasu wydania DR (jeszcze sobie pewnie poczekamy...) na pewno zdąży uzbierać tą różnicę.
Obywatel_M.
30 01 2006, 18:09
jeżeli chcesz się bawić w zaciszu własnego pokoju sam to kup sobie SC3 bo ma najlepszy single ze wszystkich dostępnych bijatyk ale jak chcesz jeździć na turnieje to polecam Tekken 5.
QUOTE(the_gullwing @ 29 01 2006, 18:05)

Jak widać w tytule chciałbym wiedzieć co kto woli i co polecacie wybrać spośród dwóch wyżej wymienionych tytułów gdyż sam nie wiem na co sie zdecydować

Czekam na sugestie

QUOTE(the_gullwing @ 30 01 2006, 15:15)

Jestem z Tekkenem od 6-ciu lat więc co moze być dla mnie leprzego : >
Moim zdaniem to zasługuje na wyśmianie, a potem na ostrzeżnie. Albo nawet coś gorszego.
Przykre.
CheeseOfTheDay
30 01 2006, 20:24
Tak, dobre. Można było by to potraktować jako spam:P? I ukarać adekwatnie do popełnionego czynu

?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.