Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jerzy "Superstar" Dudek
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Kmiot
CYTAT(ogqozo @ 16 08 2007, 13:07) *
Widać, że Schuster nie jest Benitezem i chce dać Jurkowi szansę

I to cieszy. Szuster widać, że nie traktuje Dudka jako typowego rezerwowego, który wchodzi tylko na mecze o nic, bądź przy kontuzji Kasijasa. Dudek po felernym wolnym zagrał cały mecz o trzecie miejsce (wygrany 3:1) i jak pisze na swojej stronie, czuje się lepiej psychicznie. Zobaczymy jak ta rotacja bramkarzy będzie wyglądała w Primiera Diwizjon i Lidze Mistrzów, ale na dzień dzisiejszy kontrakt z Realem był dobrym posunięciem Jurka. Przynajmniej gra.

CYTAT
Witajcie! Zależy mi na tym, byście przeglądając tę stronę, mogli poczuć się jak moi przyjaciele, a może nawet jak rodzina? Tak chciałbym traktować wszystkich moich fanów. Będę o Was pamiętał i często dokonywał aktualizacji.

Pierwszy raz zajrzałem na jego stronę, ale miło te powitalne słowa brzmią. Sympatyczny kolo.
Tytek
gadanie,w Liverpoolu też grął w meczach przedsezonowych a wiadomo ze w sezonie sobie wiele nie pogra.
Kmiot
CYTAT(Kmiot @ 17 08 2007, 16:52) *
Zobaczymy jak ta rotacja bramkarzy będzie wyglądała w Primiera Diwizjon i Lidze Mistrzów, ale na dzień dzisiejszy kontrakt z Realem był dobrym posunięciem Jurka. Przynajmniej gra.

Szuster to nie Benitez i zna Dudka nie od dziś.
Pożyjemy, zobaczymy.
Grabol
Nie ma się co łudzić, tylko tragedia Casillasa może sprawić, że Jurek sobie na prawdę pogra. Nie życzę Ikerowi absolutnie niczego złego ale jego miejsce między slupkami jest niezagrożone. Wychowanek i symbol klubu, do tego świetny zawodnik, kochany przez kibiców nie mniej niż Raul. Jerzy jest skazany na grzanie ławy i po to do Realu został ściągnięty. Poza tym reprezentuje pewien poziom i wiele osiągnął w sportowej karierze jest jakby nie patrzeć piłkarską gwiazdą. Niektórzy podnoszą jeszcze argument, że może wchodzić w końcówkach na ewentualne karne - wątpie żeby nie rozgrzany bramkarz mógł skutecznie bronić jedenastek nawet jeżeli robiłby to w takim stylu jak z Milanem.

Jedyna szansa Jurka to dać z siebie wszystko na treningach i podczas nielicznych meczów kiedy dostanie od Schustera szansę. Tak, żeby trener wiedział, że dysponuje pewnym zawodnikiem na ławce. Być może wtedy Iker będzie mógł odpoczać sobie trochę częściej. Takie sytuacje jak w meczu z Betisem, kiedy odprowadził pilkę wzrokiem nie powinny się powtórzyć. Jeżeli nie to występy Jurka widzę 1 na 5 Casillasa.

Jeżeli Celtic zagra w LM, to jestm bardziej niż pewny, że najsłynniejszym polskim zawodnikiem grającym obecnie w piłkę będzie Boruc. Valdesowi też przydałby się konkurent - mimo wszystko w Barcelonie chyba łatwiej nowemu bramkarzowi wskoczyć do I składu
Tytek
Ale w Barsie nawet nie szukają nowego bramkarsza,więc plotki z Borucem pozostaną tylko plotkami.
Bret Hart
Wygląda na to że pierwszy mecz w sezonie zagra Dudek bo IC załapał kontuzje wink.gif
Linek
Dudek chyba na.pi.erdala Ikera w szatni, bo tak, jak nie ten miał żadnych kontuzji już dawno, tak w tym sezonie (który się nawet konkretnie nie zaczął) miał już 2 (drobne, bo drobne, ale są).
zajman
CYTAT
Dudek chyba na.pi.erdala Ikera w szatni
buhahahaha lol

zabiłeś mnie tym tekstem laugh.gif

Oczywiście prawde piszesz bo Kasyliusz rzeczywiście łapie te kontuzje ... Wszyscy gadają o tym zagra czy nie zagra ale ważne jest JAK zagra .... Bo ja o tego chłopa mam od 1,5 roku straszne obawy i jest dla mnie bardzo niepewny
Cris
Piszą spece na onecie że Jurek ponoć ma .... wrócić do ligi polskiej .

CYTAT
- To tylko brzmi jak żart. Sygnał jest jednak jak najbardziej poważny. Bramkarz Realu Madryt, Jerzy Dudek, zamierza wrócić do polskiej ligi. "Pod uwagę biorę dwie możliwości: Górnik Zabrze i klub, który będzie miał szansę walki o Ligę Mistrzów" - powiedział „Dziennikowi” Dudek.

jaja sobie robią (robi)?
Sikor
W momencie tego powrotu miałby chyba 35 lat, więc gdzie miałby grać? W "Liverpoorze" jak mawia Boniek? Tylko Polska albo Cypr biggrin.gif Ergo imo nie jaja.
Cris
CYTAT(Sikor @ 27 11 2007, 20:47) *
W momencie tego powrotu miałby chyba 35 lat, więc gdzie miałby grać? W "Liverpoorze" jak mawia Boniek? Tylko Polska albo Cypr biggrin.gif Ergo imo nie jaja.

Jest jeszcze MLS albo liga Kataru.
Ja myślę że jeszcze pogra u jakiegoś beniaminka zachodniej ligi, niekoniecznie w Hiszpanii.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.