Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Zwody / Wolne .
Forum PSX Extreme > Inne > Klub Dobrej Ksiazki
Daniel_reyes
Może był taki temat ale znaleść nie umiałem . Mam jedno pytanie , Jak w PES 5 robi się rożn zwody i jak można wykonywać wolne zawodnikami bo nigdy mi ssie bramki nie udalo szczelic (trzeba odopwiednią siłę dać czy co ??)
Saunter
Polecam kupić sobie 3 ostatnie numery Neo+ tam masz poradnik.

Wolne musisz wrzucić ok.3/4 paska i zależy to wszystko od odległości.
Beethoven
QUOTE(Daniel_reyes @ 3 02 2006, 20:47) *

Może był taki temat ale znaleść nie umiałem . Mam jedno pytanie , Jak w PES 5 robi się rożn zwody i jak można wykonywać wolne zawodnikami bo nigdy mi ssie bramki nie udalo szczelic (trzeba odopwiednią siłę dać czy co ??)

Wiśnia napisałby:"żądzisz" laugh.gif , w końcu to on zapoczątkował erę wystawek laugh.gif
Olsen
QUOTE(Daniel_reyes @ 3 02 2006, 20:47) *

o Real.... bierzesz "Bekama" na rzut wolny 23-28 m ustawiasz pilke na tzw "slupek" i walisz do polowy paska sily smile.gif mozesz podkrecac pilke L1 w lewo lub R1 w prawo tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.