Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Spis fajnych gier z multi i co-op
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox
Owiec
Mozecie wypisac wszystkie gry w jakie da sie pykac multi ? Ta wiem ,wszystkie nawalnki, strzelanki, scigalki itd. ale jakies cos co ejst warte uwagi i ogolnie ,z co-op itd. I nie dzieki nie chce next warn'a -__-" I umiem uzywac wyszukiwarki ...

A jesli juz bedzie ktos laskaw wypisac co nieco ,to potem zrobie cala liste w tym poscie ,zeby potem nie bylo problemow.
TomisH
Było chyba takich tematów nawet kilka. Ale ok, dam ci dwa dni - zobaczymy co z tematu wyjdzie. Tylko nazwij go jakoś 'normalnie'.
Owiec
Dzieki mistrzu hyh.gif Tylko mam zonka ,bo nie wiem czy samemu moge zmienic teraz temat confused.gif Ty mozesz to wez zmien na "Spis FAJNYCH gier z multi i co-op"
Aborcjusz
w Lego Star Wars sie syciutko gra na multi hehe a jakie dialogi sa miedzy postaciami poezja, do tego jeszcze w Warriorsach fajnie sie kopie w dwoch mendziarza : ) albo jedna osoba wykreca radio a druga oslania go przed smerfami jaaa
Owiec
xD Z tym LEGO to mi zaje.ales konkretny problem ... musze tego poszukac hyh.gif
Maiden
HALO 1
Michas
Możesz obczajić PSI-OPS , gra w singlu jest świetna a coopie też niczego sobie.
Polecam.
dragu
Trochę z innej beczki:
Dobre gry multi, na 4 pady? Łoję z kumplami w Def Jam: FFNY, no ale gra długowieczna raczej nie jest. Raczej nie fpp. Bijatyki, możę jakaś logiczna na Xiego jest??
tk
polecam Mashed (nawet jakis dodatek wyszedł do tego), proste wyścigi przypominające micro machines (grasz na jednym ekranie, jak wypadniesz to giniesz). Zabawa na 4 jest przednia. old skul bejbe wink.gif
Flik
Super Mario War. Przyjemna odskocznia od wypasionych graficznie tytułów.
ads_dg
polecam Fusion Frezny,, gierka- staroc,, ale jak dla mnie ma niezly klimat ;] jest to zestaw kilkunastu(dziestu) mini gier na 2-4 graczy... swietna zabawa niezla muza, niewielkie gabaryty (w(y)chodzi na CD:)

dwie z tych gierek przyciagnely najbardziej moja uwage:
- twisted system
- sumo

zycze milej zabawy
Czappi
Doom 3 jest niezły na coop
tk
QUOTE(Flik @ 24 03 2006, 19:00) *

Super Mario War. Przyjemna odskocznia od wypasionych graficznie tytułów.

podpisuje sie obiema rękoma, giera rządzi, emocje sięgaja zenitu, na 4 jak znalazl
Diabeu
QUOTE(dragu @ 24 03 2006, 14:06) *

Trochę z innej beczki:
Dobre gry multi, na 4 pady? Łoję z kumplami w Def Jam: FFNY, no ale gra długowieczna raczej nie jest. Raczej nie fpp. Bijatyki, możę jakaś logiczna na Xiego jest??

Ghost Recon2: Summit Strike ninja.gif
Dante
Crash Nitro Kart
Time Splitters 2/3
Ninja Chaos
Krulik
QUOTE(Dante @ 3 04 2006, 15:04) *

Crash Nitro Kart
Time Splitters 2/3
Ninja Chaos

Czy Ninja chaos=kung fu chaos?
tk
jest jakis rpg z opcja gry przez link? jakos nie kojarze a znajomy chcial sie dowiedziec.
g_w_b_b_a
Rouge Trooper
Zimol
Jeśli lubisz FPP: Only Halo NTSC
Jeśli nie lubisz FPP i przyszło do ciebie młodsze kuzynostwo lub robisz w domu imprezkę i wszyscy są podchmieleni powiedzmy: wszyscy będą dobrze się bawic przy Kung Fu Chaos i Fuzion Frenzy 1&2. biggrin.gif
ranaghar
QUOTE(-GLD-ZIMOL @ 29 04 2006, 13:20) *

Fuzion Frenzy 1&2

Nie wiedziałem, że jest coś takiego jak Fuzion Frenzy 2?!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.