Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: DJMAX Portable
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Stron: 1, 2, 3, 4
Mikes
4b.
W środku Starfish i Brandnew Days
=PiT=
wbije na chate to Ci to pobije xD
Dark Serge
mikes cholero, nie masz Custom firmware'a ? weź nie rób shotów PSPka tylko plugina użyj ... albo resize'uj te foty - bo sie ładuje długo tongue.gif
kurde przez tego nowego CF nie moge grać w DJMax (bo normalnie grałem w niego tylko po kablu)
Mikes
Nie mam CF.
Mikes
http://djmax.co.kr/ - DJMAX Metro, omg! Jestem cholernie ciekawy co to będzie, oby na PSP, a moze na next geny jako tytuł arcade?
stabik
http://www.google.pl/search?hl=pl&lr=&...tart=0&sa=N
same krzaki, ale widać, że tam już "coś" się dzieje. Szkoda, że nie dodawali packów z piosenkami w djmax2 tak jak to jest np z guitar hero
Mikes
http://pl.youtube.com/watch?v=mXBb_bPvWVY

nagrałem filmik z jedynki, Piano concerto vol. 1 6b max combo. Mega piosenka.
stabik
good.gif Bardzo ciekawa ułożenie notesów
Mikes
http://psp.ign.com/articles/898/898179p1.h...mp;RSSid=898179

o__________________________O

DJMax 1 + DjMax2 w jednym packu, wydane u nas, czyli bedzie mozna kupic normalnie.

omfg.

Kto nie KUPI ten śmierdzi.
stabik
A ja dopiero zabrałem się za djmax1 i tu pytanie, jak zwiększyć w nim poziom trudności bo nie widzę opcji w options?
"Zestawik' wyżej biorę, mimo, że nie dadzą nowych tracków?(dobrze zrozumiałem?)
Mikes
Nie da się zwiększyc
stabik
No to oceniam, że djmax ma coś między easy i normal w porównaniu do djmax2. Soundtrack w djmax1 śmierdzi, póki co tylko obliviony mi się dosyć podobają
estel
Mikes, obejrzalem twoj filmik z tym trackiem granym na pianinie. 3 slowa. Impossible is nothing. Respect.
Mikes
Nowy DJMax wyszedł. Clazziqai(czy jakoś tak) Edition. Jak na razie rewelacja, wracam grać biggrin.gif
Dark Serge
o jakies nowości coś teges ? napisz dude ;p
Bo kupuje nowwego pspka, jakos w przyszłym miesiącu to chce wiedziec czy nie bede żałował ;]

edit - oke widziałem filmiki. Jaram sie. na psp znowu będę grał tylko w monster Huntera, Dj maxa i okazyjnie w rpga jakiegoś (Star Ocean!). Max ;]

btw - skąd masz bo nawet koty nie mają ;p
Mikes
Różnic jest sporo.

-Gra jest połączeniem sie z jakims zespołem(tytułowy classi cośtam, dośc dużo ich piosenek jest, ale są fajne więc ok)
-Bardzo fajne intro, totalnie inne niż do tej pory.
-Znacznie, znacznie ładniejsze menusy niz w poprzednich DJ Maxach
-Tryb 2B o_______o
-Tryb 4BFX(4b z L i R)
-Brak trybu 8b(edycja dla casuali to jest)
-Mamy coś w rodzaju kariery, podózujemy po klubach, gramy tam lub robimy misje jak w 2, jestem w polowie i jest (pipi) łatwo, no ale to edycja dla casuali jest
-Opcja instalacji gry na dysk, nie wiem po co to, jesszcze nie testowałem
-Czasami konsola do grania znika w trakcie piosenki i oglądamy fragment nie grając, świetny patent imo ;]
-avatary juz nie mają funkcji efektów, teraz są tylko obrazkami, efekty podpina sie pod 4 sloty(fever, xx% HP, łatwe długe nuty i takie tam)
-teledyski są wykonane miazdząco, w 1 i 2 czesto to było kilka teł co chwile sie zmieniajacych, tutaj wiekszosc to normalne filmiki z za(pipi)istą jakością.
-znacznie, znacznie wiecej krecenia analogiem
-opcja Link Disc, z DJMP1, DJMP2, DJMax Black Square
-brak online ;/
-znacznie mniej obrazków, avatarów, nutek, gearów, szkoda.
-ogołem ona krótka jakas jest, dzisiaj chyba skoncze tryb kariery. Chyba ze przy koncu zacznie robic sie hardkorowa.
Coati
dobre to ;]

podoba mi sie ta odswiezona wersja djmax'a. 4BFX wymiata ;]

Serge, koty juz maja cool.gif

//EDIT

nie ma krecenia analogiem ;] wystarczy przytrzymac jakikolwiek kierunek.
Krzys PL
o co chodzi w 4bfx ?

Edit: Juz wiem trzeba na tych czerwonych L i R naciskać smile.gif

Ps. Mikes co daje ten patch co mi dałeś?
Mikes
Bez patcha gra nie ruszy xD

Przeszedłem dzisiaj. Mam wsztstko poza 3ema misjami, je sie zrobi z czasem. hyh.gif Czekam na listę Unlockables bo nie wiem co robić żeby nabić tapety i nowe songi.

Krzys PL
To ja mam jakies inne PSP smile.gif jak dawałem patch i wciskałem dowolny przycisk wyskakiwało
CYTAT
Cannot open DNR_DJMAX3.iso
Press any key to exit!

A gra działa mi normalnie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.