Ryo-San
15 06 2006, 23:33
jakby co bede mial niedlugo jedna sztuke(nowa w folii) do sprzedania - o ile brat mi nie pozyczy PSP to gra za jakies 10/14 dni - wyladuje w pchlim targu - jak ktos rzuci jakas ladna oferte to sie dogadamy;]
Pawel1992
16 06 2006, 07:29
Z góry zamawiam 160 zl nawet moge dac
Jeśli nadal jesteście zainteresowani to jest możliwość sprowadzenia. Musi się zebrać 15 osób. Jak na razie są 4. Cena niestety skoczyła do 140zł (wraz z przesyłką). Ja tego nie organizuję. Większe info tutaj ->
klik
Jeszcze 3 sztuki i zamawiamy :]
Er_WolvEr
30 06 2006, 22:35
Nie chciałbym z takim grać w amplituda. Połamie gitare, wsiśnie trigery że dojdą do analogów głębokościom, zażuci na multi ostatni utwór, ze speedem nieobsługiwanym w grze, przetwożonym by kombinacje były alpejskie, a i tak gościou jedną ręką wystuja na 101% a 2gą będzie do mnie pisać na klawierce, czy misie przypadkiem laser nie pali.
Udało mi sie zdobuc ten tytuł, co moge napisac...
Gra jest PIEKIELNIE trudna, mamy trzy tryby gry 4, 6 i 8 klawiszy (plus poziomy, easy, medium, hard i chyba jeszcze jeden tryb - poziom hard jest dla jakis kosmitów, zwykły smiertelnik nie ma szans skonczyc tego tytułu na tym trybie). Dodatkowo mozemy ustawic sobie szybkosc z jaka spadaja prostokaty, plus kilka innych utrudniających rzeczy.
Do odblowkowania sa nowe kawałki, nowy wyglad prostokątow = nuty, galeria obrazkow.
Muzyka jest ok, kawałki szybko wpadaja w ucho, a taki Oblivion plus jeszcze z 5,6 kawałki są mistrzowskie.
Gra dla fanów Amplitude, Guitar Hero i chyba najwazniejesz dla osob ktore łatwo sie nie poddaja
http://www.youtube.com/watch?v=Y1ZN3U7AVPAhttp://www.youtube.com/watch?v=eYnpTJdNGiY 
gosc nieźle wymiata
No rzeczywiście gra jest trudna,jak na razie mam zaliczone ze 20 kawałków na easy(4 przyciski).
A koreański hip-pop rozwala
Marsjannno^
5 07 2006, 11:42
Jak ma ktoś do opchnięcia, to niech da znać ;]
czy ta gra wyjdzie w europie?
Marsjannno^
14 07 2006, 22:43
Nie ma co na to liczyć.
Została zapowiedziana już poza Japonią, ale nie wiadomo kiedy wyjdzie.
Jeżeli ktoś chce tę grę to niech pisze do mnie na PW - wiadomo dlaczego
Pawel1992
25 07 2006, 08:04
Hmmm czy wie ktoś czy da sie te gre wogóle zripować do 1 gb?
Jak powycinasz muzę i teledyski - tylko co wtedy z tego za gra?
Pawel1992
25 07 2006, 15:29
Nie trzeba wycinac jednak dziala na 1 gb ale.... w niektorych teledyskach nie ma muzyki! I to w tych moim zdaniem najlepszych jak OBLIVION czy EURO DANCE są tylko te co ja tworze. Kurcze bez 2 gb sie nie obejdzie. Ale szczerze gra jest przewspaniala niewiem czy nawet nie najlepsza w jaka gralem ze tez tylko w japoni.
Pawel1992
30 07 2006, 17:40
VascoDa
30 07 2006, 22:44
HAHA. ten sprzet robi taki lomot, ze prawie nie slychac muzyki
Pawel1992
31 07 2006, 08:58
btw co w dju robić jak jest na 2 klawisze taki kolorowy pasek a przed nim sie pokazują 2 strałki w kółku?
Pewnie trzeba przytrzymać oba przyciski...
Pawel1992
31 07 2006, 13:00
Nie

przyciski sie przytrzymuje na stałych jedno kolorowych długich klockach te są inne....
Powiem że gierka wymiata. Początkowo jak sobie włączyłem jakis kawałem na 4 klawisze to po paru sekundach miałem juz po zabawie bo dopiero po chwili sie zoriętowałem że do każdego utworu jest przypisany poziom trudności
Pawel1992
2 08 2006, 19:06
Ehh ostatnio na easy mode nie moglem przejsc wiecej niz pierwsze 3 utwory. Dziś zasiadłem to przeszłem w easy style 17 utworów

w 1typie do 9 utworu w 2 typie chyba do 4 w 3 2 utwory.
Nawet oblivion hard rock style za drugim podejsciem przeszedłem

.
to ja jestem chyba na tym etapie co ty na początku bo mam problemy z przejściem 3 utworu i robie sobie chwile przerwy bo już mi sie mieni w oczach
macie oryginałki ^^?? jesli ktos chce sprzedac piszcie na PW

Poza tym dawno zadna gierka nie wywarła na mnie takiego wrażenia gameplayem
QUOTE(bajej @ 2 08 2006, 20:41)

macie oryginałki ^^?? jesli ktos chce sprzedac piszcie na PW

Popatrz na moja sygnaturke i na syg. Pawła

kurna chyba dupa ze mnie jest, nie idzie mi ta gierka ( starość nie radość heeh)
Pawel1992
8 08 2006, 17:34
Hehe wreszcie moge sobię popykać w full wersje. Puki co 3% complete. Btw jezeli klawisze będe naprawde lekko naciskał to wyrobią się jak TomisHowi?

W sumie to i tak mam zapasowe gumki pod klawisze.
QUOTE(Pawel1992 @ 31 07 2006, 08:58)

btw co w dju robić jak jest na 2 klawisze taki kolorowy pasek a przed nim sie pokazują 2 strałki w kółku?
Kręcisz gałeczką.
Ja już w to nie gram - 3 znanym mi osobom klawisze się skaszaniły

Recenzja na GO:
http://www.psp.gameonly.pl/recenzje/503?si...6009c39f1fdd8ea
prawdą jest ze ma to wyjsc w europie?
Pawel1992
9 08 2006, 08:47
Hmmm czy jeżeli wyrobią misię całkowicie przyciski to załatwi wszystko wymiana tych gumek pod przyciskami? No wiecie oco chodzi o te takie gumowe przyciski ,które odpowiadają za przyciskanie <rotfl>
Jasne, tylko gdzie to dostaniesz w Polsce?
Pawel1992
9 08 2006, 16:11
No mówie ,że mam zapasową sztuke z uszkodzonego psp

.
Pawel1992
10 08 2006, 12:59
Dwa filmiki zrobione przezemnie coprawda bardzo błednie gram ale zawsze coś. W końcu jestem początkujący

.
Dj Max Portable - End of Moonlight
http://video.google.pl/videoplay?docid=3270817892941162163Dj Max Portable - Ray of Illuniti
http://video.google.pl/videoplay?docid=1410909251622916984Ten pierwszy utwór podoba mi się bardziej niż oblivion xD Wogóle wg mnie te 2 to majstersztyki.
Znowu mnie nakręciliście na Dj'a :)
Paweł jak będziesz miał chwilkę to wrzuć jeszcze jakieś konkretne kawałki z wokalem. Z chęcią pooglądam sobie, bo w najbliższym czasie raczej nie uda mi się zdobyć tej szpili.
ps.
Pierwszy utwór zdecydowanie lepszy od drugiego.
A ja juz cioram kilka dobrych tygodni, ta gra strasznie UZALEZNIA i co najlepsze w cale sie nie nudzi.
To tak jak Donkey Konga ;]
MichAelis
13 08 2006, 11:47
niech ktos to sprawdzi jeszcze
http://www.skizo.org/forum/index.php?showtopic=7182&st=0czy mu dziala
Wrzucam na karte i jak chce odtworzyc to to przeskakuja piosenki i mam corupted data o____O
Podobno na SD sa takie problemy

Pieknie, jak tak dalej pojdzie to bedzie trzeba kupic karte Sony
a nie lepiej kupic gre ?
MichAelis
14 08 2006, 11:16
eh
mi chodzi o to czemu mi nie dziala a nie czy kupie gre
no własnie

precz z piractwem na psp

, nadal nikt nie ma orygianała w rozsądnej cenie? (jakies 170-180zl?)
Za tyle to spokojnie kupisz.
Pawel1992
17 08 2006, 15:04
Poziom trudności w grze mnie dopadł

Nie radze sobie z utworami na 7+ poziomie.
Gojlandek
17 08 2006, 17:16
QUOTE(MichAelis @ 13 08 2006, 12:47)

niech ktos to sprawdzi jeszcze
http://www.skizo.org/forum/index.php?showtopic=7182&st=0czy mu dziala
Wrzucam na karte i jak chce odtworzyc to to przeskakuja piosenki i mam corupted data o____O
Podobno na SD sa takie problemy

Pieknie, jak tak dalej pojdzie to bedzie trzeba kupic karte Sony
Nie działa mi ani na karcie Sony (podobno oryginał...

), ani na SanDiscu (to raczej na pewno oryginał) - obie oczywiście z technologią Magic Gate-ani na mp3 walkmanie Sony z playbackiem Atrac3plus (to na pewno oryginalne:p, a cała moja kolekcja jest w atrac3plus właśnie)...
wortigern
18 08 2006, 22:35
sorry ze zawracam gitare ale czy wiecie skad mozna zassac sobie org kawalki z tej gry w dobrej jakosci? szczegolnie zalezy mi na end of moonlight, ta piosenka mnie rozwalila totalnie, a szczegolnie wokal tej pani <love>
CYTAT(Mikes @ 23 07 2007, 17:19)

Chce ktoś sprzedać?
chyba nie ten temat
ale watpie zeby ktos to mial na sprzedaz

bo to raczej unikat na naszym rynku.
CYTAT(Pawel1992 @ 10 08 2006, 13:59)

Dwa filmiki zrobione przezemnie coprawda bardzo błednie gram ale zawsze coś. W końcu jestem początkujący

.
Dj Max Portable - End of Moonlight
http://video.google.pl/videoplay?docid=3270817892941162163Dj Max Portable - Ray of Illuniti
http://video.google.pl/videoplay?docid=1410909251622916984Ten pierwszy utwór podoba mi się bardziej niż oblivion xD Wogóle wg mnie te 2 to majstersztyki.
eee, na tym poziomie trudności to wszystko w jednym combo się robi ;-)
anyway - ta gra rozpieprzyła mi PSP - strzałka w górę nie reaguje przy normalnym tapnięciu (trzeba wciskać wkładając w to sporo siły przez co nie moge grać tak dobrze jak kiedyś) normalny objaw ?
ktos gdzies na forum pisal, ze przez Dj Maxa ma wcisniety

wiec chyba normalne.
btw. gdzie w tej grze mozna zmienic ustawienia klawiszy?? [DjM1]
@Ping - cos dlugo cie nie bylo na forum
pogrzeb w opcjach, na pewno się dokopiesz

bodajże w customization, inna sprawa że zmiana konfiguracji klawiszy dotyczyła chyba tylko obłożenia przycisków zwiększających mnożnik tempa. A na forum mnie nie było bo nie mam internetu T_T
Własnie dostałem Dj Maxa 2(oryginał, a co!) drogo, ale warto bylo. Miło że częśc druga jest w 100% po angielsku(tak czy siak jedynka miała tylko bodaj 2 komuniakty po koreansku) Giera rządzi, miażdzy i w ogóle brak słów. Jak sprawdziłem rzeczy do odblokowania na gamefaqs to szczena mi opadła(play 2600 songs.... xD) Bedzie grania a grania, w kncu(kazdą moją grę na PSP konczyłem do tej pory w mniej niz 8h)
Więcej opinii potem, idę grać
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.