Zbieram szczenę. Ciekawe tylko kto szybciej przy grze wykituje z wykończenia - ja czy konsola O_O
ocelot007
7 02 2006, 23:25
nieźle ten facio napernicza w te przyciski

całkiem innowacyjny i ciekawy tyluł, może być interesująco:D
Innowacyjny? Amplitude + dowolne DDR ;]
QUOTE(ocelot007 @ 7 02 2006, 23:25)

nieźle ten facio napernicza w te przyciski

całkiem innowacyjny i ciekawy tyluł, może być interesująco:D
Tja, chyba raczej wali na oślep

. Jak dla mnie beznadziejna gra.
no wlasnie rodzi sie pytanie czy to jest taki ekstra skillor czy wali po guzikach jak popadnie. Jesli to pierwsze to gra mzoe byc ciekawa, jesli to drugie to tez mozna sie wkrecic
Imo to extra skillzor

. Ale gra jest warta uwagi

!
Ten koleś MUSI trafiać w rytm, bo inaczej juz by dawno skonczył gre. o_O
Wiadomo kiedy ten tytuł trafi do Europy ? (jeśli w ogóle trafi)
Dick Inferno
13 03 2006, 23:19
Muzyka wieje tandeta
(pipi) - mi te kawałki nie mogą wyjśc z głowy o_O
A Oblivion to już w ogóle majstersztyk.
UP ;->
"Jadę" już to co kolo na tym filmiku, tyle że on bez skuchy o_O
[EDIt] Błąd - on to jedzie na 10 poziomie, ja na 7 o_O
Pawel1992
27 04 2006, 11:00
Można gdzieś na terenie polski kupić te gre?
Import z Korei o_O
Mogę powiedzieć, ze jestem uzależniony - muzyczki chodzą mi po głowie, jak zamknę oczy latają mi "kreseczki", a "zagram sobie jeden kawałek" zjada mi lekko 3 godziny O_o
Hilfe.
Pawel1992
28 04 2006, 09:09
Oblivion (filmim z 2 postu) caly czas sobie nuce te muzyczke O_o. Szkoda ze gram na orygnalach :>
Na ebayu są bo 14 gbp (ok 80 zł) ale przesylka 10 gbp :|
Marsjannno^
28 04 2006, 13:59
Moze zbierzemy jakąś grupę osób, które chciałyby kupić na ebayu -wtedy taniej wyszłaby wysyłka.
Pawel1992
28 04 2006, 14:04
Ja jestem za ale nieiwem czy moj psp przezyje najblizsze dni

Mialem go w kieszeni w pokrowcu zayebalem o kant stolu i pekl przedni panel

.
ty, roz(pipi)ałeś drugie PSP ?

jak tak to zdolny jestes i nie masz szczescia do tej konsoli : ) nie jest ci widocznie pisana
wortigern
28 04 2006, 17:28
oblivion zarzadzil, juz 8 raz puszczam ten filmik z google. Kurde chyba sobie zakupie psp (dj max, loco roco).
Marsjannno^
30 04 2006, 00:06
Ktoś jeszcze chetny?
@Mars
w jakiej cenie to by wyszło?
Pawel1992
4 05 2006, 19:05
ok 80 zł za gre 60 zł za przesyłke dzielać na trzy osoby 20 zł za przesylke czyli za gre 100 zł.
Gojlandek
4 05 2006, 21:42
QUOTE(Pawel1992 @ 4 05 2006, 20:05)

ok 80 zł za gre 60 zł za przesyłke dzielać na trzy osoby 20 zł za przesylke czyli za gre 100 zł.
Eee... czy tylko mi się wydaje, że dolar nie kosztuje 1,5zł?
Ta gra zmasakrowała mi klawisze w PSP

Działają, ale są na wysokości obudowy ^^
Pawel1992
5 05 2006, 08:14
Kurde musze mieć te gre nie przepuszcze jej sa dwa wyjscia sprowadzac ja z HONGKONGU

albo downgrade i kupic karte 1 gb.
Z tego co mi wiadomo (bo nie było oficjalnego, scenowego releasu) DJMAX zajmuje 1,4GB, także nie wejdzie na kartę 1GB. Chyba, że chcecie grać bez dźwięku, ale to ma taki sens co gra bez dzwięku w luminy.
i tu błąd, bo ja mam taką wersje co działa na 1 mb;0 troche checi i kombinowania nie za duzo i mam gre;)
a co do trudnosci to jest kozak;) jak lubicie wyzwania to gra dla was..
Pawel1992
8 05 2006, 13:21
Mars^ Jezeli wiele sobos sie nie zglosi to moglibysmy osatecznie we dwojke zamowic. Przesylka po 30 zł na 2 osoby gra ok 80 zł to nie tak wiele by wyszło (gra 14 gbp przesyłka 9 gbp).
Tomish a jak z językiem? Jest anglik do wyboru? I czy jest tam jakieś story mode czy tylko zapylamy chalenge. Chyba się skuszę na ten tytuł, ale jak mam już wyłożyć kasę to chcę wiedzieć na co. Czekam na info :*
edit: nikt już nie gra? 0_o
Pawel1992
10 06 2006, 20:11
My z flikiem będziemy zamawiali czy jest ktoś chętny dja? Taniej przesyłka by wyszła.
Znajomy po tygodniu od kupna PSP i DJMAXa tak zakatował konsolkę, że kierunki już mu nie łapią o_O
QUOTE(TomisH @ 11 06 2006, 15:34)

Znajomy po tygodniu od kupna PSP i DJMAXa tak zakatował konsolkę, że kierunki już mu nie łapią o_O
Właśnie po zobaczeniu filmiku jak koleś gra na 10 poziomie, pomyślałem sobie ile konsola wytrzyma
No mówię, tydzień od nowości
No bez przesady ludzie. Pewnie jakiś maniak bez wyczucia xD
Po takiej rekomendacji chyba nie znajdę tutaj chętnych na zamówienie, a samemu nie uśmiecha mi się sćiagać gry, bo cena wysyłki zrówna się z ceną DJ'a.
QUOTE(TomisH @ 11 06 2006, 17:51)

No mówię, tydzień od nowości

Mi chodziło ile wytrzyma konsola po zobaczeniu filmiku, a nie po przeczytaniu twojego postu, teraz już wiem

Flik, a wy skąd chcecie brać tego DJ? bo na eBay chodzi po 28 funtów:/
Wczoraj lukałem był po 14.99
[...]
Masz aukcje:
klikTylko, że ona się kończy za 30min. Niech mi ktoś powie, gdzię tam znajdę info odnośnie ilości dostępnych przedmiotów bo chyba ślepnę na starość.
Nie pisze ile sztuk, jeżeli na aukcji jest więcej niż jedna to pisze pod lokalizacją - 'Quantity: 4 available'
Raczej możesz zapomnieć o tej aukcji, bo niedość, że przesyłka 10 funtów to jeszcze kolejne 9 ubezpieczenie które sprzedający wymaga, chyba że ja coś źle rozkminiam.
Luknąłem sobie do sklepiku gostka i cześć rzeczy się dubluje. Nie wiem na jakiej zasadzie to działa, czy koleś po kilka razy wystawia czy ma po prostu kilka sztuk.
Arkady mówiłeś, że bedziesz coś chciał zamawiać na ebayu. Mam teraz troche fumduszy więc moglibyśmy zamówić u jednego sprzedawcy i jakoś bym przełknął te 30zł za wysyłkę.
To w takim układzie mamy już cztery osoby:
Ja, Paweł1992, Yeti i jeden koleś z forum skizo.org - animator
Nie doczekałem się odpowiedzi, więc troszkę sam powęszyłem.
USER-FRIENDLINESS TO NON-KOREAN READERS/SPEAKERS:
Good news is that it’s very user friendly. The only Korean you’ll get pretty much is the opening screen when it asks you if you want auto-save to be on. Like most imports, just remember that in the US, we typically use X button to select things. Imports is usually the circle button. First block is yes and second block is no.
So, very user-friendly!
Marsjannno^
12 06 2006, 11:03
Jestem już też gotowy do zakupu- obudowa trochę później.
Pawel1992
12 06 2006, 13:25
5 osób

60/5 12 zł za przesyłke

Trzeba michaleia poprosić o pomoc chyba ,że flik kogoś skombinowałeś.
Dobra mój ziom się już ogarnia, jak będę coś wiedział to dam znać.
Wstępnie uczepiam się tego gostka:
taco.toy
QUOTE(Flik @ 11 06 2006, 17:45)

No bez przesady ludzie. Pewnie jakiś maniak bez wyczucia xD
Maniak, a bez wyczucia to będzie KAŻDY przy wgryzaniu się w grę. Myślisz, że usiądziesz i o, tak, od razu wszystkie nutki będziesz trafiał?
Marsjannno^
12 06 2006, 15:50
Może jest jeszcze ktoś chętny do zakupu panelu przedniego do psp (też hongkong) ?
Pawel1992
12 06 2006, 16:03
Ja jestem chętny
Odpowiedź od taco.toy
Hi, for combined shipping and handling fee, the first item will be charged the listed S&H cost. The addition item will be reduced GBP 2.5 of the listed S&H cost. The total is GBP 14.99 + 9.99+ 8.99 x 5 - 10 = 159.85. Thanks.
Co znaczy, mniej więcej tyle, że temu panu podziękujemy :F
Lecz nie popadajcie w smutek bo jest szansa, że uda mi się coś załatwić z Animatorem.
Stay tuned
Pawel1992
13 06 2006, 10:45
Mam nadzieje ze wzystki mmówisz ze będa wysyłane na 1 adres moze oni mysla ze rozsylaja osobno dla każdego.
Panowie, a nie uważacie że takie pogaduszki to na PW/GG?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.