Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Tak wygląda niebo w Polsce
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2
Linek
nWo gdzie to trafiłeś? Bo mi jakoś nie przypomina Polski, dlatego jestem ciekaw, gdzie mamy taki teren wink.gif BTW nie podoba mi się to skrzydło z tyłu, no ale cóż - z uwagi na wartość praktyczną musi być.
MeL
to nie w polsce
Robal_09
to chyba Francja i Bugatti ?
Linek
Tak, to Veyron, a chociaż widziałem po znakach, że to raczej nie Polska, to jednak zapytałem. W końcu to temat o dobrych brykach w Polsce. Tak więc czekałem po prostu na wyjaśnienie, skąd ta fotka wink.gif
nWo
Wiecie jak wygląda niebo w polsce gdy ktos zobaczy na ulicy porsche 911, a tak wlasnie wyglada niebo w europie. Veyron nigdy sie w polsce nie pojawi, zadnego z bogaczy nie stac na jeden samochod za cene ktorego mogli by kupic 7 x Paggani Zonde. A swoją drogą to ci wszyscy Wimale i inni szpanole kupują sobie porschaki i Ferarki i bardzo fajnie, zazdroszcze im kasy ale gust mają nieco ograniczony. Wszyscy mysla o takich Egzotykach jak Lambo ale zaden nie wpadl na pomysl kupic Zonde huh.gif przeciez to o wiele wiekszy rarytas niz nie jedno Enzo nawet na zachodzie. No ale skoro tam ciezko jest je wyczaic to co dopiero w polsce.

Wracając do Bugatti jak juz wspomnialem to nie polska, miejcie to na uwadze to raz a dwa pamietajcie zeby miec w telefonie zawsze miejsce na tą jedną fotke gdy tylko zobaczycie jakies Bugatti 18.4 biggrin.gif
Jakuza

Phi...Veyron w Polsce wink.gif

Pozatym Veyron nie jest aż tak drogi i taki Vimal prędzej czy później sobie takiego sprawi tongue.gif
Ceny kształtują się tak :
Enzo ok. 4,5mln zł
Veyron ok. 6mln. zł
Terrago
W Monachium w jednej budynku miesci sie salon Ferrari/Lamborgini/Bentley. Zadne z tych aut juz nie budzi takiego zainteresowania tutejszych mieszkancow (i ja przywyklem). Ryki Gallardo i 911 slychac codziennie. Natomiast uwage zwracaja auta ktore sa tu rzadkoscia (DB9, Elise itd)

Ostatnio ustrzelilem kolejna rzadkosc smile.gif

Jakuza
No to mamy pierwszego w Polsce Veyrona biggrin.gif

+ filmik :

http://pl.youtube.com/watch?v=S3Gq9aFHmdw

i dodatkowo Audi R8 :

( ale czy możemy tu mówić o egzotyku - jak auto jest w sprzedaży od Maja a już są trzy jak nie więcej... )
Pavlus
Znajomy cyknal zdjecie:

Veyron we Wroclawiu

Chyba ten sam co na zdjeciu Jakuzy.
Jakuza
CYTAT(Pavlus @ 4 09 2007, 15:15) *
Znajomy cyknal zdjecie:

Veyron we Wroclawiu

Chyba ten sam co na zdjeciu Jakuzy.

Z dobrze poinformowanych źródeł wiem, że niedługo w Polsce pojawi się drugi Veyron - czerwony, dokładnie w W-wie.
sir_ryszard
Więc tą wieść którą słyszał brat od jakiegoś kumpla w robocie, że na południu Polski jeździ Bugatti Veyron to nie blew. Wchodząc w ten temat, miałem zamiar napisać o tej plotce ale widzę że już wszystko wiecie i nawet macie potwierdzone fotkami. Bez wątpienia, mimo iż lubuję się w luksusowych autach, Veyron mnie po postu ma! Ze sportowych to żadne tam Ferrari, Porsche, Lamborghini czy Pagani. Tylko Bugatti i jego PIERWSZA magiczna bariera ponad 400 km/h (407). Pierwszy seryjny samochód z taką prędkością. Protoplasta, bo z tego co wiem to już są jakieś inne auta osiągające tą granicę, ale to już nie to. biggrin.gif Mam tu na myśli Barabusa TKR który rzekomo osiągnął 434,44 km/h. Piszę rzekomo, bo prędkość budzi kontrowersje. Ale to ponoć potwierdzone: SSC Ultimate Aero Twin Turbo - 411,76 km/h. :\
stona

Rano sobie idę do pracy. Słyszę jakiś ryk. Odwracam się a to takie cacko. Zanim wyjąłem tela zdążył przejechać ale coś tam widać. Lambordżini ale jakie to ni wiem ,bo się nie znam smile.gif
sir_ryszard
Lamborghini Gallardo

Nie wiem jak Wy, ale jakbym miał pieniążki, to na Polskie "ścieżki" żadnego takiego auta bym sobie nie kupił. Dajcie spokój, zamiast czerpać przyjemność, być przyklejonym do drogi jak mucha do gów.na, podskakiwałbym strasznie, czuł każdą dziurę, a nawet zdarzyłoby się przytrzeć o pseudo-asfalt. Przyczepność samochodu strasznie przez to traci, nie można wykorzystać tego w pełni. Taki masochizm dla kierowcy i zawieszenia. Tymi wynalazkami u nas w kraju po prostu nie da się jeździć. Wystarczy również spojrzeć na zdjęcie stony. Czarny Gallardo po kostce brukowej. laugh.gif Przynajmniej ja tak uważam, możecie się ze mną nie zgodzić. biggrin.gif
Jakuza
Wrocław ma Veyrona, a Kraków GT biggrin.gif
Zdjęcia pochodzą z forum exotics.pl zrobione przez owoc666

Tak niskie auto w tak rozkopanym Krakowie biggrin.gif
stona
Zdjęcia Ci nie wyszły. A co do tej kostki brukowej. To akurat to jest ta nowa, gładziutka, nie ta średniowieczna wink.gif A autko już nawet nie pamiętam czy miało PL tablice.
Linek
stona - dzięki za fotkę, to właśnie to Gallardo widziałem u nas w Poznaniu wink.gif
stona

A to widziałeś? Nie wiem co to ale fajne biggrin.gif
zonda_1988
Jaguar XKR oczywiście ;]
J.D
Polskie superauto znad Wisły !
http://moto.wp.pl/kat,123,wid,10087785,wia...l?ticaid=16234#
ProstyHeker
CYTAT(J.D @ 26 06 2008, 12:29) *

Mhm, ładna podróbka Reventon :F
Jakuza
Przez ostatni miesiąc, namnożyło się Egzotyków w Krakowie smile.gif
Pochwalę się ostatnimi zdobyczami wink.gif

Aston Martin DB9

Audi R8

Bentley Continental GT Speed

3x Ferrari 360

Ferrari F430 und Ferrari F430 Spyder

Lamborghini Gallardo LP560-4

Rolls Royce Phantom

Jest egzotycznie...
...w Krakowie biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.