Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: bleem gran turismo2 4 dc
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro > DC lives 4ever
vuoh
moze ktos z was zetkna sie z dzialajacym ripem tego cuda ktorego w oryginale nie wiem z kad skombinowac (dobrze sie kamufluje skubany hehe)...wiec piszcie kazda pomocna dlon mile widziana albo moze ktos ma do pogonki?? smile.gif
Radzik
Masz TU linka z torrneta do BleemCasta na GT2 na Decka n-joy icon_wink.gif
vuoh
n joy n joy wypalalem to juz dawno ale ni huja nie chodzi sam to przetestowales?? napisz czy dziala u ciebie jak wysmaliles plyte z tym bleemem z gory dzieki za dobre checi przynajmniej;]
Radzik
Tego bleema do GT2 to mam już whuj czasu i sciągałem go z innej strony. Gt2 działa u mnie elegancko, bez przycin i bugów graficznych. Wydaje mi się że ten dobrze działający emu jest też na tej stronie
vuoh
dzieki wielkie zaraz sie zabieram za sciaganie wypalanie i jak dobrze pojdzie to i se pogram hehe thx:P
vuoh
no i lipa Radzik na tym linku co mia dales nie ma bleem!-a a wypalalem wszystki obrazy co znalazlem w sieci i zden nie dziala ;/ moze jakos bysmy sie dogadali z przesylka bardzo mia zalezy na tym emulatorku wiec jak to bedzie hehe w kazdym badz razie nic na sile ja dalej szukam hehe (odezwij sie na gadu jak mozesz)z gory dzieki
cosmaty
Hmmm a może tu chodzi o metodę wypalania? Jak się nie mylę to powinno się wszystkie obrazy do DC’ka wypalać w nero 5... Jak nie to sam nie wiem.
vuoh
QUOTE(cosmaty @ 11 03 2006, 09:22) *

Hmmm a może tu chodzi o metodę wypalania? Jak się nie mylę to powinno się wszystkie obrazy do DC’ka wypalać w nero 5... Jak nie to sam nie wiem.

z tego co sam zaobserwowalem to wiekszosc obrazow jest w CDI czyli pod d-juglera no i tenze nieszczesny obraz bleemcasta ale to juz nic sprawilem se psx-a i na nim pocinam w gran turismo 2 czasami warto powracac wspomnieniami w stare czasy oj warto .......polecam
Sito
A nie lepiej pograć w GT na plejaku? tongue.gif Ja gram w GT1 zawsze jakoś godzinkę w weekend biggrin.gif poprostu ta gra nie nudzi smile.gif i jeszcze nie zapełniłem grazu stówą fur (wszystkie muszą być po maxymalnym tuningu cool.gif ) Nie wiem, moze jestem dziwny, ale z gier które przebijają tę pozycję to do tej pory jedynie GT4 i NFS'y (U;U2;MW), a to nie dużo closedeyes.gif

Najlepsza gra na świecie bo:
+Grywalność
+Miodność
+Replaygain
+Żywotność
+OST
+Ciekawe rozwiązania techniczne
+Dynamika
+Dual Shock
+Ilość fur
+Wyrównany poziom gry
-Grafika (ale dobrze są wykonanemodele samochodów TOCA 3 ma lepszą tongue.gif )

Jak widać iliść plusów znacznie przeważa minusy; werdykt: 9+

Amen

ups, z tego wszystkiego zapomniałem że to dział dla DC blush.gif
Kozera
ups, z tego wszystkiego zapomniałem że to dział dla DC blush.gif

ups...urzekła mnie Twoja historia...

Piracik bleema T3 i MGS'a też gdzieś się pałęta po sieci?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.