Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo 2 PC dla Windows Vista
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
inteligent
Halo 2 PC ukaże się wyłącznie na nowy system operacyjny Windows Vista. dry.gif Niezbyt to chwalebne, zmuszać graczy do kupowania nowych "okienek".
Z teamxbox.com:

”Halo 2,” the game that redefined first-person combat and multiplayer action for millions of gamers worldwide, is set to explode onto PCs exclusively for Windows Vista. ”Halo 2” for Windows Vista will be developed by a dedicated Microsoft Game Studios team in partnership with Bungie Studios.

Only for Windows Vista, "Halo 2" will offer gamers both the single-player campaign and multiplayer experience of the original, as well as the additional maps offered in the “Halo 2 Multiplayer Map Pack.” Gamers will also have the exciting opportunity to build, create and customize their own multiplayer levels.

“Halo: Combat Evolved” and its sequel, “Halo 2,” have achieved phenomenal success on the Xbox video game platform as gamers around the world follow the saga of Master Chief in his battle against the Covenant forces.

In 2003, the original “Halo” roared onto Windows PCs. In “Halo 2” for Windows Vista, the action picks up where the first game ended. Master Chief, with the help of a small group of marines, has destroyed the religious artifact and artificial world known as “Halo,” and is making his way back to Earth. There, he and the last surviving Earth forces will mount a titanic struggle against the marauding Covenant enemy. To date, the Halo franchise has sold more than 14.5 million games worldwide with over 600 million hours of multiplayer action logged across Microsoft’s Xbox Live online gaming service.
Siarex
I co w związku z tym tongue.gif Na Xboxie nie warto gaylo 2 grać,a co dopiero na pc ninja.gif (co jak co ale gra bardziej pasuje na konsole)
Arox
Cios w jaja od MS
konstant
Kur*a RE4, DMC3 a teraz Halo2.
Szlag czlowieka trafia ;[
Arox
A co ma do tego RE4 i DMC3?
-GLD-Uzny
Niech se pograja... boli kogos to?
Siarex
QUOTE(-GLD-Uzny @ 12 02 2006, 21:47) *

Niech se pograja... boli kogos to?

Dużo nie zyskują unsure.gif z przyjemnością zamieniłbym halo2 z xa na np...jakiegoś gothika albo innego ciekawego rpg(bom ostatnio fan)...tym bardziej ze moje gaylo 2 przez okno poleciało ninja.gif
Faq
A ja Gothika odinstalowałem bo się znudził (ileż można robić tego levela? po 14 wysiadam )
g_w_b_b_a
kazdy to chcial zagrac w Halo 2 to pewnie juz sobie zagral, pewnie tym "trickiem" chca przyciagnac ludzi do visty

QUOTE(Arcadio @ 12 02 2006, 20:36) *

A co ma do tego RE4 i DMC3?

pierw zapowiadal ze gra bedzie tylko na ... a za jakis czas robia porta na Pc czy inna konsole
LEX
ja sie zgadzam z Uznym,Popieram winner_first_h4h.gif
ping
pytanie dla zorientowanych - kupiłem oryginalne zafoliowane H2 pod Vistę, wszystko fajnie śmiga, przy instalacji gra prosiła o podanie klucza, łyknęło klucz z pudła bez problemu jednak problem pojawił się kiedy stwierdziłem że pogram sobie w tą gierkę przez live. Przy próbie połączenia wyskakuje błąd że klucz jest nieprawidłowy i trzeba go wpisać ponownie. Wie ktoś jak to "naprawić"? Osoba z mojej friendlisty doradziła ściągnięcie pirackiej kopii i zainstalowanie jej z oryginalnym kluczem - nie ruszyło, mu rzekomo śmiga.
Uzny
Dzwon do "customer service", wyjasnij jak sie sprawa ma i powinienes dostac nowy kod jak cos. Chyba.
signap
sproboj zaktualizowac te LIVE na PC ew zaloz nowe konto bo w PL nie ma Live jak na 360 i PC
Zeratul
ale on chce na starym bo gra dla achv tongue.gif
ping
nowe konto nie pomaga. Próbowałem się logować na amerykańskim jak na japońskim, dzwonienie na support jest chyba bez sensu bo mi powiedzą że live w Polsce jest niedostępne i logując się na live łamie prawo.
miniu
CYTAT(ping @ 21 05 2008, 17:04) *
dzwonienie na support jest chyba bez sensu bo mi powiedzą że live w Polsce jest niedostępne i logując się na live łamie prawo.

Dokladnie tongue.gif
Wszyscy jestesmy przestepcami ^^
FiL4
CYTAT(miniu @ 21 05 2008, 19:08) *
Wszyscy jestesmy przestepcami ^^
i zyjemy nielegalnie!!

ps. tez lubie tosty yo
Maiden
Pingu, jest sposób by na Customer Service uzyskać suport Live w Polsce - Uderz na PW to Ci powiem wink.gif
ping
uderzam wink.gif
Maiden
Oddałem Ci smile.gif
ping
póki nie mam telefonu, posłałem im maila. Sprzedawca uprzednio także posłał maila jednak nie sprecyzował problemu i serwis stwierdził że problem tkwi w zakładaniu konta i żebym założył konto na UK. Osobiście napisałem w mailu ze mam konto na UK i problem leży po stronie klucza, dodałem że żądam jego sprawdzenia i wysłania mi nowego klucza tak jak ma to miejsce na zachodzie. Poinformuje o obrocie wydarzeń.
ping
słowem wyjaśnienia, do telefonu się nie dopchałem jednak "naprawiło się samo" - zalogowałem się ze szwedzkiego IP i wszystko zaczęło śmigać, teraz śmiga także na Polskim więc sam nie wiem czego to jest kwestia, może wystarczyła jednorazowa aktywacja z poza polskiego IP. W każdym bądź razie wiecie co robić wink.gif dzięki wielkie Maiden za porady na PW.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.