Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Emulacja gier na Xboksa
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
c1n3k
zatrzymuje sie
Mastah27
Kolejny update:

http://www.xbox.com/en-US/games/backwardco...tygameslist.htm

America's Army
Auto Modellista
Blinx 2
Bloodrayne 2
Burnout
Crash Bandicoot 4
Crash Bandicoot 5: Wrath of Cortex
Doom 3: Resurrection of Evil
Drive to Survive
ESPN College Hoops
ESPN NHL 2K5
Evil Dead Regeneration
FIFA Street 2
Full Spectrum Warrior: 10 Hammers
GUILTY GEAR XX #RELOAD
Harry Potter: And the Chamber of Secrets
Harry Potter: And the Prisoner of Azkaban
Hot Wheels: Stunt Track Challenge
Jet Set Radio Future (poprawiono działanie)
Justice League: Heroes
King Arthur
Kingdom Under Fire: The Crusaders (bez Live'a)
Legends of Wrestling
Magic: The Gathering: Battlegrounds
Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects
Marvel vs. Capcom 2
Mech Assault 2
MLB Slug Fest 2003
MotoGP2
Myst III: Exile
NBA Live 2002
NCAA Football 06
Outlaw Golf 9 More Holes of X-mas
Outlaw Volleyball: Red Hot
Outrun 2
Outrun 2006: Coast to Coast
Pac Man World 3
Project Gotham Racing
Project Gotham Racing 2
RoadKill (bez Live'a)
Rogue Ops (poprawiono działanie)
Sega GT 2002 (poprawiono działanie)
Sega GT Online
Silent Hill 2
Sponge Bob Square Pants: Lights, Camera, Pants!
The DaVinci Code
The Elder Scrolls III: Morrowind
The Sims 2
The Urbz: Sims in the City
TMNT Mutant Melee
Tony Hawk's Pro Skater 2X
Tony Hawk's Pro Skater 3
Transworld Surf
Trivial Pursuit Unhinged
Winning Eleven 8
Without Warning
WWE Raw
Yu-Gi-Oh! The Dawn of Destiny
MasterShake
Silent hill 2 w koncu ! Tyle czekałem to nie, nie dali. Ale jak xo padł to doszło ;f. Sprawdzał ktoś jak działa?
Orange
Witam,

Mam nastepujace pytanko ,czy jest tutaj ktos kto gra na monitorze crt i moze mi powiedziec czy Kotor i Jade Empire obsluguja 60hz czy tak jak np: w Halo potrzebny bedzie zwykly TV
dx36
A czy to prawda że jeśli mam wersję CORE i mam memorke 64mb to będę mógł grac w gry z jedynki ??
Fidel
nie, musisz miec dysk
mozi
testowal ktos pgr'a 2? Ciekaw jestem jak chodzi jak wyglada w hd itd.
siDd
orange- ja odpalilem jade empire i chodzi w 60 hz co do KOTORa nie mam pojecia
peter
ja wlasnie mam teraz wrzuconego PGR2, wybieram tryb Xbox Live i gra pobiera update (troche długo to trwa)
Za pierwszym odpaleniem po update wywalilo ze moze być problem z nośnikiem smile.gif płyta nówka żyleta, ale pobralo gra smiga jak nalezy, nie widze róznic w framerate czy grafice co do X1 brak AA, XBL tez dziala z tym ze nie chce połączyc do konca bo mam XBL Silver obecnie
Edit:
po dluzszej zabawie zauwazylem ze nie pokazuje sie prawidlowo okno z wyborem auta tzn jest czarny ekran ale o tyle dobrze ze jak sie zmienia w góre w dół to obraz sie na chwilke pojawia, no i odnotowalem jednak male chrupniencia jak sie jezdzi z innymi
jiloo
a odpalal ktos Oddworld: Munch Oddysee?
kupilem te gre na allegro zaraz jak sie pojawila na liscie kompatybilnosci.
animacja dziala jak nalezy, ale udzwiekowienie kuleje totalnie. praktycznie go nie ma confused.gif
dx36
Słyszał ktoś gdzieś czy będzie możliwe w przyszłości odpalenie MGS2:S ??
marek1712
Mam takie pytanko o tryb zgodności Panzer Dragoon ORTA. Jest w zasadzie pewien dość znaczący problem - gra się zawiesza po 3 rozdziale (tzn wyskakuje komunikat dashboarda z błędem) choć jej status na stronie BC Microsoftu wskazuje na pełną zgodność. Wkurza mnie to strasznie, bo chciałem ją sobie przejść n-ty raz (tym razem na X360), a tu taki zonk. Kilka osób na oficjalnym forum M$ TU i TU ma taki sam problem.
Mam więc takie pytanie - czy nie słyszał ktoś przypadkiem o jakichś "przeciekach" dotyczących poprawki BC dla tej gry?
Mastah27
Listopadowy update:

http://www.majornelson.com/archive/2007/11...pat-update.aspx

Doszły:

2006 Fifa World Cup Germany
25 to Life
AMF Bowling 2004
Apex
Arena Football
Armed and Dangerous
Baldurs Gate: Dark Alliance
Batman Rise of Sin Tzu
Bionicle
Blade II
Blinx: The Timesweeper
Blitz The League
Blood Omen 2
Blowout
Breakdown
Burnout 2: Point of Impact
Cabelas Dangerous Hunts 2
Championship Manager 2006
Colin Mcrae Rally 2005
Crime Life: Gang Wars
Dave Mirra Freestyle BMX 2
Dungeons& Dragons Heroes
ESPN College Hoops 2k5
ESPN NFL 2k5
Fantastic 4
FIFA 06 Soccer
Fight Night: Round 3
Final Fight: Streetwise
Forgotten Realms: Demon Stone
Freedom Fighters
Freestyle Street Soccer
Future Tactics: The Uprising
Godzilla Destroy All Monsters Melee
Godzilla Save the Earth
Goldeneye Rogue Agent
Greg Hastings Tournament Paintball Max'd
High Heat MLB 2004
Hunter: The Reckoning
Indiana Jones And The Emperors Tomb
MLB Slugfest Loaded
MVP Baseball 2003
MVP Baseball 2004
Nascar Thunder 2002
Nascar Thunder 2003
NBA 2k3
NBA Ballers
NBA Inside Drive 2002
NBA Street V3
NCAA College Basketball 2k3
NCAA March Madness 2005
NCAA March Madness 2006
NFL 2k2
NFL 2k3
NHL 2005
NHL 2K3
NHL Hitz Pro
Nightcaster: Defeat The Darkness
NTRA Breeders Cup: World Thoroughbred Championships
Playboy The Mansion
RLH Hunt or be Hunted
Robin Hood: Defender of the Crown
Rocky
Rugby 2006
Shattered Union
Shrek Super Party
Star Wars: Jedi Starfighter
Starsky & Hutch
Syberia II
Techmo Classic Arcade
Terminator 3: Rise of the Machines
Test Drive
The Bard's Tale
The Chronicles of Narnia The Lion, The Witch and The Wardrobe
The Guy Game
The Lord Of The Rings: The Third Age
Thousand Land
Thrillville
Tom and Jerry in War of the Whiskers
Turok: Evolution
Van Helsing
WarPath
Worms 3D
Zathura
marek1712
... i kija dał, bo Panzer Dragoon Orta nadal nie działa sad.gif Ludzie też narzekają, że Mechassaulty nie działają.
(Zly)Seba
CYTAT(izon @ 10 02 2007, 01:53) *
Shenmue 2 na x360 to NIEPOROZUMIENIE!! 2 duze pasy po bokach skutecznie zniechęciły mnie do gry wten tytuł na next genie..

kupilem ostatnio oryginala na allegro za ponad 100wke i chcialbym w to pograc ... sadzac po tym filmiku myslalem,ze nie jest zle tylko dobijal mnie ten przydlugi loading przed walka http://www.youtube.com/watch?v=DkpaB-8nOqI ale nie zauwazylem tych pasow sad.gif uff 100wka w bloto ;( a cala gra chodzi plynnie? jedyne utrudnienie to tylko te pasy ?? Bo jak tak to moze bym to jakos przezyl jeszcze ...
Zeratul
wazne ze jest Armed and Dangerous... az go dzis kupilem na ebayu... przekozacka giera... i ten humor XDD
defjam
witam moj problem wyglada nastepujaco i tyczy sie wszystkich gier(tak mi sie wydaje) w moim przypadku jade empire ,
wlaczylem gre zrobilem update wszystko ok ,poczatek gry i trening w nim trzeba urzyc czarnego guzika który jest na padzie od pierwszego x-a ale na 360-tce go juz nie ma wiec stoje w miejscu nie wiem jak to obejsc czy jest na to jakis sposob??
jiloo
CYTAT(defjam @ 5 02 2008, 12:09) *
witam moj problem wyglada nastepujaco i tyczy sie wszystkich gier(tak mi sie wydaje) w moim przypadku jade empire ,
wlaczylem gre zrobilem update wszystko ok ,poczatek gry i trening w nim trzeba urzyc czarnego guzika który jest na padzie od pierwszego x-a ale na 360-tce go juz nie ma wiec stoje w miejscu nie wiem jak to obejsc czy jest na to jakis sposob??

przyciski RB i LB zastapily bialy i czarny guzik.
DOA
Siemka!
Mam pytanie jako laik w tych sprawach O_o Mam X-a360 i możliwość podłączenia do internetu, a chciał bym zagrać w grę ze starego X-a, a konkretnie DOA3. Słyszałem że coś trzeba wgrać czy coś takiego, ale niestety nie mam pojęcia co mam zrobić... Bardzo był bym wdzięczny za pomoc i z góry dziękuje za odp ;]
Pozdro 4 ALL!
Keymaker
Włóż grę do konsoli podłączonej do internetu - wszystko samo się zrobi smile.gif
MasterShake
gral ktos w silent hill 2? Kurde dzwiek jest ale obrazu brak i na component i na rgb. Wie ktos czemu?
jiloo
CYTAT(DOA @ 7 04 2008, 16:13) *
Siemka!
Mam pytanie jako laik w tych sprawach O_o Mam X-a360 i możliwość podłączenia do internetu, a chciał bym zagrać w grę ze starego X-a, a konkretnie DOA3. Słyszałem że coś trzeba wgrać czy coś takiego, ale niestety nie mam pojęcia co mam zrobić... Bardzo był bym wdzięczny za pomoc i z góry dziękuje za odp ;]
Pozdro 4 ALL!

przedewszystkim musisz miec dysk twardy, a nie podales jaka masz wersje konsoli. bez dysku nie pojdzie.

CYTAT(MasterShake @ 24 04 2008, 12:14) *
gral ktos w silent hill 2? Ku.rwa dzwiek jest ale obrazu brak i na component i na rgb. Wie ktos czemu?

mialem tak samo w Oddworld: Munch's Oddysee. niby dzwiek byl, ale tylko background i to jakos mega cicho.
moze cos skiepscili przy emulatorze. bo gralem w inne pozycje i wszystko smigalo jak trzeba.
MasterShake
pogrzebalem po necie i sh2 kiedys dzialal a teraz nie ;f . NA x wyszlo tylko inner fears czy jeszcze jakas wersja?
ArkejD
zastanawiam się, czy odpalając grę z xboxa na 360 poprawia się framerate ? Powiedzmy tam gdzie jakaś gra nie domagała miejcami, czy na 360 też będzie zwalniała w tych samych miejscach ?
MasterShake
watpie, jak gralem w fable to mi tak klatkowalo ze podziekowalem. Ale moze poprawili, sprawdzalem w styczniu 2007.
marek1712
W większości przypadków gry chodzą jeszcze wolniej laugh.gif -> vide intro Dead or Alive 3.
ArkejD
ehh m$..... to może inaczej. Wie ktoś jak chodzi fable po tych nowych apdejtach ? Chociaż przeszedłem tą grę pare razy, nadal mnie do niej ciągne a konsoli już nie mam.
KIELiCH
Panowie, to jak wkońcu jest z tym Shenmue 2 ?? Bo BRADZO chciałbym znowu zagrać w to cudo, ale widząc jak zachowuje sie np. flagowe Halo 2 (jakieś zonki z niebem itp, ogólnie rozdziałka, rozciągnięcie, słabe kolory) to sie zastanawiam, a kabel VGA coś przeszkadza w Shenmue ? (bo Halo 2 nie odpalisz na VGA w multi). Jak ktoś ma jakieś doświadczenia to podzielcie się plz., bo chciałbym kupić ale nie wiem czy warto...chodzi oczywiście o kwestie techniczne (X360 + LCD + VGA + gra z X1)..
MasterShake
ale co z shenmue ? Mam i dziala
KIELiCH
no właśnie o to chodziło, czy działa...poprawnie ?
MasterShake
u mnie bez zarzutow
cureman
Jak sprawa z Halo i HALO 2 ??? jak dzialaja??
MasterShake
halo 2 dziala ok
Darko.
Jedynka też niczego sobie smile.gif
(Zly)Seba
shenmue czasami klatkuje troche annimacja zwalnie ale bardzo rzadko wink.gif
danielskii
a jak sprawa wyglada z sw kotor2? jakies problemy?
Marvel
ja mam shenmue na lcd+component i dziala bez zarzutu. Szkoda tylko,ze gra nie obsluguje 16;9 :<
Jacobss
CYTAT(danielskii @ 17 06 2008, 18:58) *
a jak sprawa wyglada z sw kotor2? jakies problemy?

Tragedia. Przejście Peragusa to koszmar. Loadingi strasznie długi, gra klatkuje nawet jak chodzisz, bo w czasie walki to spada do SERYJNIE 5 fpsów. Do tego dźwięk jest skaszaniony i lubi często się gubić. Doszedłem do Telos (po wielu mękach) i zrezygnowałem. Wolę w to grać już na PC, tam przynajmniej lepiej chodzi. Jak mi nie wierzysz, to poczytaj oficjalne forum. Tam to ludzie mają dopiero problemy. Wolę nie wiedzieć co jest, jak się dojdzie do dalszych planet, pewnie jeszcze gorzej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.