Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Kamerka
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
majchaś
Kupilem niedawno kamerke do komputera (Logitech QuickCam) no i mam pewien problem. Za groma nie moge prowadzic videokonferencji. Jak gadam bez wizji to wszystko idzie ladnie, a jak wlaczam wizje to kicha. Moze wiecie jak temu zaradzic? sadze, ze glowna przyczyna jest lacze, ale moze sa jakies triki (jakies specjalne ustawienia czy cus?)?

PS.
parametry lacza:
- upload ~ 130 kbps
- download ~ 480 kbps
lukaszek
no bez kitu ja na neo 128 robilem wideokonferencje...jaki komunikator uzywasz?
majchaś
Skype!
Wlasnie mnie to strasznie dziwi.... myslalem jeszcze o jednym. Moze byc to spowodowane stara karta graficzna? mam RIVE TNT2 model 64...
lukaszek
nie testowalem jeszcze na skypie...probowales tlenem? w sumie to chyba nim najlatwiej skonfigurowac i zrobic wideokonferencje. problem zapewne jest ze sterownikami kamerki albo ze zla konfiguracja ustawien komunikatora
majchaś
juz mnie to powoli zaczyna dobijac....
mam teraz internet 1028 pobieranie /256 wysylanie, karte graficzna radeona 9550 a konferencje jak nie szly tak nmie ida... powoli zaczynam tracic na tym nerwy... pomozcie mi jesli mozecie! co moze byc nie tak z moim komputerem??
lukaszek
zglos sie do mnie na gg 8759404 to krok po kroku pojedziemy z konfiguracja
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.