Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Oldschool przez Net
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro
Aem
Nie zabardzo wiedziałem gdzie ten temat umieścić, ale zdecydowałem się właśnie tu.
Otóż jak zapewne wiele osób wie, na emulatorach takich jak WinKawaks, Nebula, ePSXe czy MAME, możemy poszarpać sobie przez Net. Potrzebny jest tylko jeden plugin, pare romów na dysku i heja wink.gif
Sednem tego tematu jest to, abyśmy założyli może własną forumową bazę graczy on-line w oldschoolowe hiciory ( Metal Slug czy Cadillacs& Dinosaurs na dwóch ? TAK ! wink.gif )
Umawiajmy się na prtyjki i grajmy panowie ! A więc :

Am - moj numer GG jest obok, używam emulatora WinKawaks i ePSXe. Zapraszam na ustawienie się na pojedynek
Setezer
Dobrym rozwiązaniem jest również KAILLERA. Serwery do gierek emulowanych, niezła prędkość, ale nie na mój net mimo wszystko. Szarpałem raz z Siudymem w Contre z NESa... Animacja szarpała jak cholera, grać się nie dało.

Kaillere z tego co wiem obsługuję nestopia (emu nesa) i chyba(!) mame32 (emu mame). Powodzenia smile.gif.
Aem
Właśnie o Kaillerze mówie. To jest ten plugin który trza sobie ściągnąc i wrzucic do katalogu emulatora i voilla !
Własnie buszuje drugą godzine i jakoś nie idzie znaleźć nikogo odpowiedniego do gry ( trzeba mieć tę samą wersje gry )
A więc zapraszam do podawania swoich namiarów
Adam First
jesli to jeszcze zyje,
to ja z checia.
tylko na gg bysmy musieli wszystko zgadac.
i voila.

obojetne w co, aby miodnie. : )
gg zdaje sie na lewo.
Di_
Ja jestem chętny, bo ostatnio nie mam w co grać.
Na GG jestem na niewidocznym.
kazner
Ja jestem chętny szczególnie do gry w metal sluga (praktycznie każda część co chodzi pod winkawaks), jak coś to prosze o przesłanie swojego nr. gg na PW.
Aem
W Samurai Showdown, Super Sidekicks ew. Metal Slug'a jest ktoś chetny przyciąć ?

Zapraszam na GG smile.gif
Aem
Up Tekken online i WE 2002 tez moze byc, jeno preferuje tamte oldskulowe gry wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.