Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Burnout Revenge
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Kanar
Kurczeeee nooo! Już od dwóch dni męcze sie z uzyskaniem noty Awsome na Preview-Central Route, a strasznie brakuje mi tej jednej gwiazdki. Ma ktos jakis sposób jak uzyskac tą note na tej trasie? Już kilka krotnie od awsome dzielił mnie milimetr paska a tu meta sad.gif Pomocy
...RAFI...
Pewnie się da, próbuj hehe. Ja sobie dałem sobie spokój po kilkudziesięciu przejazdach, podchodziłem do tego wielokrotnie. Najwięcej nabiłem na sam koniec GREAT, dokładnie koniec cokolwiek bym jeszcze bym zrobił i było by AWSOME ale nie było i to jest praktycznie nierealne. Korzystam z każdej skoczni, driftuję jak szalony, checkuję traffic, jade pod prąd i nic więcej niż GREAT nie da rady wyczesać. Ale Burnout nie raz zaskoczył mnie już takimi trudnymi miejscami, trzeba siedzieć i grać. A szczytem dla mnie i tak był turniej Formuła w Burnout Takedown!!!Maskra!!!Ale podołałem:) cool.gif
Arek_
To się nazywa tempo odpowiedzi biggrin.gif ale daję bo wieeele osób miało z tym problem, filmik jak to zrobić:
http://www.youtube.com/watch?v=YtRsVeEzarY...rnout%20revenge
bartiz
Po prostu trzymaj non stop nitro nie puszczaj nawet na sekunde, po pewnym czasie ciągłego trzymania pasek szybko leci w góre...
...RAFI...
nie no, obejrzalem filmik i zaraz ide zlapac za pada i zrobic to awsome, typ po prostu jedzie inna droga niz ja, sprobuje tak samo, czas zaliczyc revenge na 100% (mam chyba jakies 97%), jak bede mial jakies pytania to bede pisal
...RAFI...
zaliczone, aczkolwiek musialem zastosowac inna trase przejazdu niz typ na filmiku, hardcore!!kciuk mnie boli od wciskania gazu...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.