Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: W co teraz grasz?
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
Albert Wesker
Oblivion - kupilem w ciemno, Daggerfall mnie denerwowal, Morrowind znudzil po paru godzinach natomiast Oblivion jest WSPANIALY! ogromny swiat, przepiekna oprawa, klimat epickiej przygody - dla mnie rewelacja, szkoda tylko ze swiat "leveluje" razem z nami (co prawda nie odczuwam tego narazie ale czytalem o tym), troche psuje to realizm rozgrywki, poki co jest super
no i dzis dostane Gears of War biggrin.gif
Boomerang
DEAD RISING RULEZ, czasmi FIGHT NIGHT 3
mogway
Przedewszystkim Test drivie - ta gierka wymiata pozniej Dead Rising i na koniec Tomb Raider
Kenshin
GEARS OF WAR smile.gif rulaaaa smile.gif
p224
LOST PLANET, z przesiadka na FEAR oraz TEST DRIVE. narazie tyle.
El Loco Chocko
Demko Midway'a-genialna gra.
atlas
Ridge racer 6(Własnie zdobylem wszystkie achievementy offline), Viva Pinata
Zeratul
Phantasy Star Universe
Gears of War
Lost Planet
Call of Duty 2
Burnout Revenge
C1REX
Dead Rising. Pierwsze wrażenie słabiutkie, ale później mnie wessało.
W DOA4 nie gram do czasu, kiedy mój arcade stick nie będzie gotowy.

W międzyczasie pykam w nową Castlevanię na NintendoDS.
Shimizu
GoW --> miazdze offline jak i ze Online biggrin.gif, Pes 6 i Pgr 3
Paczek
ostatnio to wogole nie gram bo mam egzaminy ale jak juz pogrywam to tylko w PES'a dla relaxu od ksiazek, folderow i zeszystow !! po ostatnim egzaminie zamawiam Viva Pinata !!
MasterShake
tr:legend
Amer
TR:Legend, R6Vegas oraz GoW na Insane w co-opie.
Owiec
To co mam, czyli Dead Rising smile.gif
signap
GOW na insane w COOPie
mord00k
Skończyłem wczoraj GoW, teraz będzie GoW po sieci ( znowu wink.gif ) , Pinatka i Saints Row.
Matriks_1111
Aktualnie będę męczył GoW'a smile.gif
Sylvan Wielki
Jako iz GoW poległ na wszystkie możliwe sposoby juz dawno ( RAAM na insejn to jakaś kpina -> da się go zniszczyć bez straty energii ) a i SC da sie wypalił to obecnie "tęcza 6" w Vegas.... moc, polecam .
A także .... Pinatka happy.gif
ping
Chikyuu Boueigun 3 tongue.gif (Earth Defense Forces 3) - niezła rozwałka, GoW, LP
Wampis
COD3 na multi
Lucek
Lost Planet, BF2, NFS: C, UNO smile.gif
lestat666
Oblivion, Dead Rising, FNR3, PGR3 czekam na paczuszke z BF2 i GRAW
ZiK
Gow , Lost Planet , FN3 , R6 : Vegas , Pgr 3

PS : Witam ponownie. Mój dawny nick atiii jestem tu od 2005 r wiec wiem co i jak biggrin.gif Pozdrawiam !
opall
viva pinata i oblivion... ale aktualnie baaardzo malo bo sesja sie zbliza
Velius
Oblivion i konsola narazie poszla w odstawke bo wrocilem do World of Warcraft=x
maciek88
Dead Rising
Oblivion - chyba znowu zaczne bo juz mnie bierze
Project Gotham Racing 3 - wlasnie zamowilem, wiec bedzie na dniach

gram bardzo malo, zazwyczaj tylko w nocy jesli jeszcze mam sile. przydalby sie calkowicie wolny tydzien na czyste, bezstresowe opier.dalanie.
qazar
Viva pinata , ale cos podchodzi mi sad.gif
Meser
Od ponad miesiąca GOW na live i nic innego. Wyjątkiem jest fifa 07 gdy kumpel wpadnie:)
WildFirePL
PGR3, COD3, GoW
Lord Tidek
GoW na multi (od czasu do czasu jakiś "czapter" na insane) Dead rising, i Halo 2 smile.gif
Blim
Gears of War Versus.
Dziobak_
No ja przymierzam sie do Gow przez XBL niedługo i do tego czekam na LP, a tak, to gram w Zeldę OOT na N64 tongue.gif
ping
onechanbara vortex - masowa wyżynka zombiaków
godfather - szlag mnie trafia jak gram w tą gre, zwłaszcza jak próbujesz zatrudnić bodyguarda a sprytne EA przenosi Cie od razu na marketplace biggrin.gif
a jak pan listonosz przyjdzie to blue dragonik wub.gif
Jermex
Ja zdobywam ostatniego achievementa w Tomb Raider Legend. Od czasu do czasu kilka meczyków w PES'a. Za niedługo dostanę wymarzonego Oblivionka. Oj będzie się działo! tongue.gif
Artix
Gears of War (co-op na insane + versus), od czasu do czasu Hexic, za jakiś czas Splinter Cell: DA.
Orange
GoW Versus od dluzszego czasu pozera moj caly wolny czas.
Jazdaone
Ostatnio nie mialem szczescia do gier i jakos tak sie zniechecilem. Najpier dwukrotnie stracilem save'y w GoW, za kazdym razem w 4 akcie i teraz nie mam juz sily zaczynac tej gry od nowa wiec ja sprzedaje. kolejna gra Ninja Gaiden Black tak mnie zdenerwowala, ze rozwalilem nokie na scianie, a sama gra poszla w odstawke. potem gralem w Rainbow Six, jednak zrobilem blad, mianowicie od razu zaczalem od poziomu realistic i sie zacialem w czwartej misji. potem szukalem czegos taniego i kupilem Kameo. to byla (jak dla mnie) calkowita porazka. gre wlaczylem na 25min i nastepnego dnia sprzedalem w gamestop'ie.
na szczecie Lost Planet, ktorego katuje od dwoch dni, przywrocil mi sily do grania. gra ma niesamowity klimat i bardzo fajne pomysly. polecam wszystkim, krorzy lubia sobie postrzelac i milosnikom mechow.

obecnie czekam na Dead rising i Call of Duty 3. paczka dojdzie do mnie w poniedzialek. mam nadzieje, ze gierki spelnia moje oczekiwania.
deb
Witam wszystkich ja katuje od dłuższego czasu katuje Obliviona ta gra jest ogromna, mialem problemy z nia i chciałem kupić sobie poradik PSX ale nigdzie w kiosku a nawet w empiku nie mieli tak samo jak i najnowszego numeru PSXExtreme. A oprucz tego katuje jeszcze Hitmana a w odstawke poszly inne gry.Pozdrawiam
massmedia
Burnout już 72% ukończony. Katuje, katuje. Pozdro dla fanów serii
ZERATUL PL
Gears of War
Lost Planet
Burnout: Revenge
CoD2

a na Arcade Heavy Armor... wypasiona gra XD
Sanryu
Aktualnie Lost Planet(trzeba pokazac japonczykom gdzie raki zimuja:P:P)

Ps.Zastanawiam sie nad zakupem Condemned badz Fear'a(chcialbym sie troche pobac smile.gif )
Matriks_1111
Aktualnie:

Splinter Cell: Double Agent (teraz multi)
Saints Row

w kolejce czekają Lost Planet i R6: Vegas smile.gif
Amer
QUOTE(Sanryu @ 5 02 2007, 18:48) *

Ps.Zastanawiam sie nad zakupem Condemned badz Fear'a(chcialbym sie troche pobac smile.gif )

więc polecam Condemned - zdecydowanie!

aktualnie: Viva Pinata, R6V oraz CoD2 (wszystko w singlu).
Sokolov
Oblivion, i od czasu do czasu Hexic smile.gif
otis
Gears of war insane oraz Test drive a ta giera pewnie dozywotnio:)
nelson
Test Driive: Unlimited poprostu boska biggrin.gif i Rainbow Six: Vegas co wieczór na multi
Shimizu
viva pinata nadchodze !
Blim
QUOTE(Shimizu @ 6 02 2007, 14:45) *

viva pinata nadchodze !

Hell yeah! "I too" laugh.gif
RioT
A ja mielę Fabla wink.gif
Sarge
Skończyłem COD2 na Veteranie, teraz nadrabiam zaległości z PGR3 happy.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.