Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: W co teraz grasz?
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
YETI
Only Gears of War, oczywiscie multiplayer hyh.gif
WildFirePL
Lost Planet, coś pięknego
WeltyKiLy
PGR3 ! Multi i Single wink.gif
izon
Dead Rising-Ekstra i zarazem moja pierwsza gra na x360:D
Matriks_1111
A ja męczę Vegas biggrin.gif ta gierka na multi to potęga jak dla mnie biggrin.gif Dawno mnie już nic tak nie wciągnęło happy.gif
ping
nowe tenchu a niedługo spodziewam się kolejnej paczki z play-asia wub.gif
Sokolov
N3, i mozliwe ze nie długo Crackdown wub.gif
Cegla
W tej chwili praktycznie tylko i wylacznie call of duty 3 na multi
Sasori
GoW multi.
Gooralesko
A ja pogrywam od dobrych kilkunastu dni w Obliviona. Po 6 godzin dziennie. Naprawde sie zagram w niego na smierc (pomimo problemow z bugami).
Amer
wyprówam sobie falki przy THP8... trudna gra tongue.gif
slonik
Ja tyż katuje THPS 8 i odpuszczam sobie zupełnie poziom SICK bo.... jest chory smile.gif a poza Tonym, GoW - multi, RS:V - multi ;Dead Rising ; GRAW - również multi smile.gif
nelson
Rainbow Six:Vegas !! najlepsza gra multi !! ale z powodu ze pozyczylem to mecze fife 07 laugh.gif
cezi17
Gers of war po raz trzeci, raz na casual ,raz na hardcore i znowu na casual gram, bo Insane wymaga za dużo czasu

Fight Night Round 3 po raz trzeci (na hardzie) nieźle wymiatam cały czas przez KO (haymakery,stun punch) rozwinąłem się przez potyczki z żywymi graczami przez Live i no nie powiem nabrałem timingu

Dead Rising przecudowna gra przeszełem już dwa razy (za drugim razem scenariusza A z czołgiem)mam zamiar wymasterować na 100%(tym razem wszystkich uratować ,bo za drugim razem uratowałem 90% ludzi)

Noi jeszcze niedługo Ghost Recon

Noi Xbox live Arcade co lepsze gry
Zajcik
Gears Of War na insane confused.gif
kratos_
Halo, Halo 2, Ninja Gaiden (miałem tylko ps2)

A najczęściej Gearsy na insane ( przeciez ten poziom jest śmiesznie łatwy), to co na hardcorze przechodziłem parenaście razy teraz udaje mi się za 2-3 razem, ale to pewnie właśnie dzięki temu, że już to przechodziłem i znam taktyke
Blim
QUOTE(kratos_ @ 26 02 2007, 09:01) *

A najczęściej Gearsy na insane ( przeciez ten poziom jest śmiesznie łatwy), to co na hardcorze przechodziłem parenaście razy teraz udaje mi się za 2-3 razem (...)

No to musisz jeszcze trochę poćwiczyć

- Gears of War na multi
- RS: Vegas na multi + singiel na realistic (ostatni akt)
Dorian Gray
Zmęczyłem Obliviona właśnie na 1000. Zabrałem się za Lost Planet. Demko mi się podobało, ale full coś mi nie leży. Zobaczę może się jeszcze przekonam, a jak nie to pójdzie do żyda.
Tsu
Obecnie grywam w VivaPinata, Lost Planet i od czasu do czasu Saint's Row aby dobić brakujące 2% gry.
Don Kaczorek vel Kaczondo
Khm, ja gram w tylko GoW'a (glownie multi, ale gamescore staram sie podniesc rowniez przechodzac atm hardcore) bo nic innego nie mam, poza paroma demkami. sad.gif
buzra102
Ostatnie trzy tygodnie grałem w COD3 - 3 dni zajął mi single player a resztę czasu w multi. W międzyczasie rozegrałem kilka meczy w GOW, a jutro ma przyjść Rainbow Six: VEGAS cool.gif Więc będzie w co grać tongue.gif
Mr.Ziolo
Przeszedłem R6 a teraz próbuje zdobyć wszystkie archivmenty smile.gif A w przerwach powolutku ciagne Saint's Row wink.gif PooZdRooo
ping
co to jest archievement?

Tenchu poszło w odstawkę, Zegapain coś nie może dolecieć (czyżby listonosz miał XO?) to męcze crackdowna, troszke idol m@stera i pomysle o bullet witchu
master_PL
A ja sobie gram w CoD 2 na Veteranie (ostatnia misja mi została), a dziś będę miał CoD 3.. biggrin.gif.
BTW-ping, skąd Ty masz tyle kasy na gry tongue.gif ??hmm.??
C1REX
Ostatnio crackdown. Nigdy nie lubiłem GTA, ale ta gra mnie wciągnęła.
Do tego fajnie spolszczona.
Maiden
PES 6 - Master Liga i Arsenal
Ryo-San
PGR3 po raz enty - glowny cel - 1000 GS i wszystkie badges; )
I love this game wub.gif
ping
QUOTE(master_PL @ 28 02 2007, 01:44) *

A ja sobie gram w CoD 2 na Veteranie (ostatnia misja mi została), a dziś będę miał CoD 3.. biggrin.gif.
BTW-ping, skąd Ty masz tyle kasy na gry tongue.gif ??hmm.??

Current Geny poszły w niepamięć ninja.gif

Dzisiaj sesja w Bullet Witch ohmy.gif
Owiec
Ja sie bawie w RR6 ,jak zrobilem dzisiaj G3 ,a potem G2 i G1 i wyskoczyla mi setka nastepnych wyscigow ,to troche zamulilem xD
Jakuza
Skończyła się sesja, wszelkie poprawki zaliczone, wpisy i inne duperele...
Więc mogę powrócić do X-a - na pierwszy ogień poszedł King Kong, Halo 2 a dzisiaj doszły Pinatki hyh.gif
wrog
Wormsy
Crackdown (orby zostały)
Gears of War na Insane
Powoli w międzyczasie 300 wygranych w FIFA 07 i kilka innych.
Owiec
W koncu sie doczekalem Saints Row biggrin.gif Czyli wiadomo wink.gif
Prime Hunter
W NFS:MW pożyczonego od kolegi.
Sanryu
CYTAT(Ryo-San @ 28 02 2007, 07:38) *
PGR3 po raz enty - glowny cel - 1000 GS i wszystkie badges; )
I love this game wub.gif

Calego chyba nie zdobedziesz Ryo bo iles punktow mozna bylo wylapac w jakims tam turnieju(o ile sie nie myle wink.gif )

Glownie Lost Planet single bo w multi nie chce mi sie czekac kilkadziesiat minut aby rozegrac jakis mecz dry.gif
Wampis
Jak tylko dostanę naprawioną konsolę, to biorę się w końcu za Crackdown, potem Dead Rising w zapasie.

CYTAT(Sanryu @ 8 03 2007, 14:16) *
Calego chyba nie zdobedziesz Ryo bo iles punktow mozna bylo wylapac w jakims tam turnieju(o ile sie nie myle wink.gif )
Turnieje są cały czas, ciągle więc jest możliwe zdobycie Achievementa Tournament Qualifier.
master_PL
A ja gram w COD 3, i Gears of War po sieci, ale (WTF ohmy.gif ) płyta mi sie porysowała, a na wierzchu płyty dziś zobaczyłem że jest małe pęknięcie.. ohmy.gif ohmy.gif ...Dziś oddalem do regeneracji, i zobaczymy co z tego wyjdzie.. dry.gif
Matrox
Viva Pinata, Rainbow Six Vegas, Worms smile.gif
Mathez
Oblivion zaliczony na 1000, teraz GOW na insane po raz 6 od grudnia już chyba smile.gif Ta gra mi się szybko nie znudzi.
"Eat shit and die!" biggrin.gif
Bender
Wróciłem do Ninja Gaiden na Xa, bo x360 w naprawie dry.gif. Matko, kiedy ja w to ostatni raz grałem, ale to jedna z niewielu gier, która reprezentuje sobą jeszcze pewien poziom po ostrym giercowaniu na Xie 360 confused.gif
Lord Tidek
No ja siedze sobie przy Crackdownie i jak tylko przyjdzie mój Burnout revenge to biore się za niego smile.gif. Aaa i gram sobie w GoW po sieci smile.gif oraz od czasu do czasu szarpne w Dead Rising tongue.gif
the-ripper
Od wczoraj GRAW 2. Glownie multi.
Sokolov
Powrót do Obliviona, a w przerwach Wormsy HD smile.gif czekam na przesyłke z Crackdown biggrin.gif
44bronx
Lost Planet - bardzo dobry tytul z bardzo dobrym trybem online
cezi17
Rockstar Table Tennis
FlyJ4ck
cod3 gow
WildFirePL
PGR3, GOW,FNC3, Burnout
Zajcik
Ostatni boss w Gears Of War na Insane i Splinter Cell: Double Agent na normal biggrin.gif
c1n3k
crackdown smile.gif
Dragoov
-GoW (chwilowo u kolegi)
-GUN (to od kolegi)
-Lost Planet
-CoD2
-PES6
-Dead Rising
Orange
pgr3 na platyne ,jestem w polowie drogi smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.