Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: W co teraz grasz?
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
WilQ
Crackdown zasysa niesamowicie... najbardziej mnie wciągneła!!!! A grałem we wszystkie HITY! ohmy.gif
Jakuza
Odkryłem Prey-a na nowo i ostro ciupie w Online biggrin.gif
Pozatym Viva Piniata i kończe King Konga smile.gif
Sokolov
W końcu Crackdown biggrin.gif
OsciBosci
PGR3
Gotoku
Skończyłem Obliviona, Call of Duty 2 na Veteranie, G.R.A.W na Hardzie i zdobyłem wszystko co było do zdobycia w singlu w Dead or Alive 4, a teraz dorwałem Dead Rising smile.gif
bartiz
Na singlu gram w Call of Duty 3 następny w kolejnce jest najnowszy Splinter Cell.

W planach Crackdown hyh.gif
Uzny
Crackdown, jazda suvem po scianach to chyba najlepszy patent w tej grze happy.gif Poza tym zostalo mi 5 zielonych orbow do znalezienia.

COD3, dawno sie tak nie wku,rwialem (veteran).

Sporadycznie PGR3 wink.gif
Des
Gears of War. Momentami wnerwia, ale luzik wink.gif
Jakuza
Tomb Raider Legend smile.gif naprawdę spoko tytuł, Lara wreście w dobrej formie smile.gif
Pozatym w wolnych chwilach FNR 3, Prey na MP oraz Piniaty
Keymaker
G.R.A.W. , a w planach mam ogarnięcie Crackdown'a ;p
Sareas
Ninety-Nine Nights(drugi raz przechodze) kupiłem ostatnio just cause ale to nie jest gra zbyt fajna. a pierwsze gry Saints Row(czemu mi xbox ją zarysował??sad.gif( i PGR3 już przerobione:PP) Teraz mam kasę ale nie wiem jaką grę kupić może coś doradzicie?? chodzi mi o grafę i grywalnośćtongue.gifP
BartX
jeżeli tak to gears of war smile.gif A ja młócę w Crackdown. Super gra tongue.gif
Sim
GoWa (teraz juz tylko i wylacznie multi ) i od weekendu GRAW 2 i 8 Tony
ping
kończe GoWa na Insane - miód, aż żal że wczesniej mnie ta gra tak nie przyciagnęła
buzra102
Od wczoraj Crackdown (nie sądziłem, że takie futurystyczne GTA, może być takie ciekawe) i R6:VEGAS.
adi
Ja również Crackdown-gierka wymiata,miło mnie zaskoczyła.Walcze również z demem Phantasy Star online ale jakoś nie porywa....
hayami
witam, no ostatnio to Girsy w co-op na insane oraz Oblivion i kwalifikacje do Tournament w PGR3...masakra
hayami PL pozdrawia
Kris77
Wczoraj dotarł do mnie Dead Rising i właśnie zaczynam przygodę z zombiakami.
hiv
CYTAT(hayami @ 28 03 2007, 14:07) *
witam, no ostatnio to Girsy w co-op na insane oraz Oblivion i kwalifikacje do Tournament w PGR3...masakra
hayami PL pozdrawia

Hayami... Czyżby ten od PS3-tostera:)? Jak Ci idą kwalifikacje? Ja też się staram, ale widocznie za słabo;).
FlyJ4ck
tera to tylko Lost Planet i N3
Aczkolwiek N3 shitowe momenty (trudne tongue.gif) ma

a Lp to poezja, jesli ktos chetny na online to prosze PM biggrin.gif
kubson
gears of war, crackdown i w przerwie miedzy nimi tmnt '89 smile.gif
raulos
GRAW 2, jakie ciekawe gry wychodza w kwietniu ? bo maj biggrin.gif to Forza 2, C&C : TW ii cos jescze ? i jak to mozliwe jest ze 1 maja wychodzi Rayman a piraci juz go maja ? nieczaje tongue.gif
Mati_Siepacz
Narazie G.R.A.W i PES 6 biggrin.gif
kudos
GOW i Splinter cell
REZOK
doa;xtreme 2, call of duty 3, i reszta hitów w przerwach, ogólnie MOC!!!
Sokolov
G.R.A.W. 2 online i offline smile.gif
adi
Viva Pinata i cały czas próbuje sie przekonać do Phantasy.... tongue.gif
Sim
wszystko po trochu R6V (na realisticu odrazu sypie) GRAW 2 (online) Crackdown (koncowka achievmentow orby i te sprawy) Boom Boom Rocket (narazie trial) i okazyjnie THP8
myrdolf
Def Jam ICON i NBA 2K7
Amer
THP8 non stop (plus od dziś także GRAW2)

Panowie Myrdolf oraz Sim, jakaś sesyjka? happy.gif
Sokolov
Shivering Isles smile.gif
grykom
Viva Pinata, Doa4, Table Tennis
WildFirePL
Teraz nei gram w nic, bo oprócz gier z XBL to nic nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kupilem bilarda moze on mi zajmie troche czasu, gOw znudzilo sie calkowicie , burnout takze, FNR3 tak ale z kumplami przy piwku PGR nawet nei wspomne, nic nie ma ciekawego jak na teraz sad.gif a szkoda, nawet dema które teraz wychodza na markecie są dosłownie do d....... ludzie czemu tak jest ze 1 gra wyjdzie raz w miesiacu!!!
emil002
G.R.A.W,Gears of wars-non stop laugh.gif
Zajcik
Mecze Fight Nighta 3 i planuje zakup nowego Tony'ego confused.gif
blantman
GH2 i nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba wink.gif
c1n3k
Guitar Hero II smile.gif
B0dz1o
Tylko GH II!
Jazdaone
YOU rock baby !!!
GH II forever
yaczes
Dokladnie- GHII i nic wiecej nie potrzeba.
WildFirePL
snooker cos pieknego ta gra wciaga jak narkotyk smile.gif multi rzadzi !!!

kurde od wczoraj gram , wczoraj skonczylem o 2 w nocy, wstalem o 9 i do terqaz gralem ludzie ta gra jest przecudna jak dla mnie ma lepsza grywalnosc niz GoW, fakt nei kazy lubi kulki ale jak bilard komus nie przszkadza a le[piej jak sie podoba to poprostu musi miec tą grę, jeste w niej zakochany smile.gif
opall
na multi nie ma to jak Gears of War w bandzie 8osobowej polskiej ekipy, wiec GoW praktycznie nontoper w multi od czasu premiery; po godzinie 2-3 w nocy jak juz ekipa od GoW sie wykrusza to do rana Oblivion...
mord00k
GHII

kurczę, chyba się na GRAWAII skuszę.
Lord Tidek
WKOŃCU ! Doszedł mój Burnout revenge, więc gram w niego tongue.gif do tego GoW i czasami Half life 2 na piecu cool.gif
BartX
PGR3, Table Tennis, czasem Dead Rising lub Gears of War
jarken
Głównie GH2, od czasu do czasu GoW i R6:V smile.gif
izon
CYTAT(opall @ 18 04 2007, 05:00) *
na multi nie ma to jak Gears of War w bandzie 8osobowej polskiej ekipy, wiec GoW praktycznie nontoper w multi od czasu premiery; po godzinie 2-3 w nocy jak juz ekipa od GoW sie wykrusza to do rana Oblivion...

Skąd wy ludzie macie tyle czasu na granie??A co z nauką imprezami,znajomymi ,sportem?? biggrin.gif Ja aktualnie gram w Kameo i demka:) ale już za tydzień jak sprzedam Pinatke to gram w GEARS OF WAR
Zeratul
GRAW 2
Samurai Warrior2
Earth Defense Forces 2017
Armored Core 4
Boom Boom Rocket
Castlevania DoS
Outfit
Star Trek Legacy...

w maju lista sie powiekszy =_=
Wampis
FIFA 07, moja pierwsza piłeczka, poza tym jeszcze będę szukał w Crackdown ostatniej ukrytej kuli.
Matriks_1111
Odgrzebany spod sterty gier PGR3 smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.