Crackdown zasysa niesamowicie... najbardziej mnie wciągneła!!!! A grałem we wszystkie HITY!
Odkryłem Prey-a na nowo i ostro ciupie w Online

Pozatym Viva Piniata i kończe King Konga
Sokolov
12 03 2007, 21:11
W końcu Crackdown
OsciBosci
12 03 2007, 22:34
PGR3
Skończyłem Obliviona, Call of Duty 2 na Veteranie, G.R.A.W na Hardzie i zdobyłem wszystko co było do zdobycia w singlu w Dead or Alive 4, a teraz dorwałem Dead Rising
Na singlu gram w
Call of Duty 3 następny w kolejnce jest najnowszy Splinter Cell.
W planach Crackdown
Crackdown, jazda suvem po scianach to chyba najlepszy patent w tej grze

Poza tym zostalo mi 5 zielonych orbow do znalezienia.
COD3, dawno sie tak nie wku,rwialem (veteran).
Sporadycznie PGR3
Gears of War. Momentami wnerwia, ale luzik
Tomb Raider Legend

naprawdę spoko tytuł, Lara wreście w dobrej formie
Pozatym w wolnych chwilach FNR 3, Prey na MP oraz Piniaty
Keymaker
24 03 2007, 22:30
G.R.A.W. , a w planach mam ogarnięcie Crackdown'a ;p
Ninety-Nine Nights(drugi raz przechodze) kupiłem ostatnio just cause ale to nie jest gra zbyt fajna. a pierwsze gry Saints Row(czemu mi xbox ją zarysował??

( i PGR3 już przerobione:PP) Teraz mam kasę ale nie wiem jaką grę kupić może coś doradzicie?? chodzi mi o grafę i grywalność

P
jeżeli tak to gears of war

A ja młócę w Crackdown. Super gra
GoWa (teraz juz tylko i wylacznie multi ) i od weekendu GRAW 2 i 8 Tony
kończe GoWa na Insane - miód, aż żal że wczesniej mnie ta gra tak nie przyciagnęła
buzra102
28 03 2007, 12:08
Od wczoraj Crackdown (nie sądziłem, że takie futurystyczne GTA, może być takie ciekawe) i R6:VEGAS.
Ja również Crackdown-gierka wymiata,miło mnie zaskoczyła.Walcze również z demem Phantasy Star online ale jakoś nie porywa....
witam, no ostatnio to Girsy w co-op na insane oraz Oblivion i kwalifikacje do Tournament w PGR3...masakra
hayami PL pozdrawia
Wczoraj dotarł do mnie Dead Rising i właśnie zaczynam przygodę z zombiakami.
CYTAT(hayami @ 28 03 2007, 14:07)

witam, no ostatnio to Girsy w co-op na insane oraz Oblivion i kwalifikacje do Tournament w PGR3...masakra
hayami PL pozdrawia
Hayami... Czyżby ten od PS3-tostera:)? Jak Ci idą kwalifikacje? Ja też się staram, ale widocznie za słabo;).
FlyJ4ck
31 03 2007, 16:21
tera to tylko Lost Planet i N3
Aczkolwiek N3 shitowe momenty (trudne

) ma
a Lp to poezja, jesli ktos chetny na online to prosze PM
gears of war, crackdown i w przerwie miedzy nimi tmnt '89
GRAW 2, jakie ciekawe gry wychodza w kwietniu ? bo maj

to Forza 2, C&C : TW ii cos jescze ? i jak to mozliwe jest ze 1 maja wychodzi Rayman a piraci juz go maja ? nieczaje
Mati_Siepacz
3 04 2007, 12:58
Narazie G.R.A.W i PES 6
doa;xtreme 2, call of duty 3, i reszta hitów w przerwach, ogólnie MOC!!!
G.R.A.W. 2 online i offline
Viva Pinata i cały czas próbuje sie przekonać do Phantasy....
wszystko po trochu R6V (na realisticu odrazu sypie) GRAW 2 (online) Crackdown (koncowka achievmentow orby i te sprawy) Boom Boom Rocket (narazie trial) i okazyjnie THP8
myrdolf
12 04 2007, 19:17
Def Jam ICON i NBA 2K7
THP8 non stop (plus od dziś także GRAW2)
Panowie Myrdolf oraz Sim, jakaś sesyjka?
Sokolov
13 04 2007, 12:16
Shivering Isles
Viva Pinata, Doa4, Table Tennis
WildFirePL
14 04 2007, 07:23
Teraz nei gram w nic, bo oprócz gier z XBL to nic nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kupilem bilarda moze on mi zajmie troche czasu, gOw znudzilo sie calkowicie , burnout takze, FNR3 tak ale z kumplami przy piwku PGR nawet nei wspomne, nic nie ma ciekawego jak na teraz

a szkoda, nawet dema które teraz wychodza na markecie są dosłownie do d....... ludzie czemu tak jest ze 1 gra wyjdzie raz w miesiacu!!!
emil002
16 04 2007, 13:31
G.R.A.W,Gears of wars-non stop
Mecze Fight Nighta 3 i planuje zakup nowego Tony'ego
blantman
16 04 2007, 18:59
GH2 i nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba
Guitar Hero II
Jazdaone
16 04 2007, 22:45
YOU rock baby !!!
GH II forever
Dokladnie- GHII i nic wiecej nie potrzeba.
WildFirePL
17 04 2007, 22:15
snooker cos pieknego ta gra wciaga jak narkotyk

multi rzadzi !!!
kurde od wczoraj gram , wczoraj skonczylem o 2 w nocy, wstalem o 9 i do terqaz gralem ludzie ta gra jest przecudna jak dla mnie ma lepsza grywalnosc niz GoW, fakt nei kazy lubi kulki ale jak bilard komus nie przszkadza a le[piej jak sie podoba to poprostu musi miec tą grę, jeste w niej zakochany
na multi nie ma to jak Gears of War w bandzie 8osobowej polskiej ekipy, wiec GoW praktycznie nontoper w multi od czasu premiery; po godzinie 2-3 w nocy jak juz ekipa od GoW sie wykrusza to do rana Oblivion...
mord00k
18 04 2007, 20:05
GHII
kurczę, chyba się na GRAWAII skuszę.
Lord Tidek
18 04 2007, 20:53
WKOŃCU ! Doszedł mój Burnout revenge, więc gram w niego

do tego GoW i czasami Half life 2 na piecu
PGR3, Table Tennis, czasem Dead Rising lub Gears of War
Głównie GH2, od czasu do czasu GoW i R6:V
CYTAT(opall @ 18 04 2007, 05:00)

na multi nie ma to jak Gears of War w bandzie 8osobowej polskiej ekipy, wiec GoW praktycznie nontoper w multi od czasu premiery; po godzinie 2-3 w nocy jak juz ekipa od GoW sie wykrusza to do rana Oblivion...
Skąd wy ludzie macie tyle czasu na granie??A co z nauką imprezami,znajomymi ,sportem??

Ja aktualnie gram w Kameo i demka:) ale już za tydzień jak sprzedam Pinatke to gram w GEARS OF WAR
Zeratul
22 04 2007, 16:03
GRAW 2
Samurai Warrior2
Earth Defense Forces 2017
Armored Core 4
Boom Boom Rocket
Castlevania DoS
Outfit
Star Trek Legacy...
w maju lista sie powiekszy =_=
FIFA 07, moja pierwsza piłeczka, poza tym jeszcze będę szukał w Crackdown ostatniej ukrytej kuli.
Matriks_1111
22 04 2007, 20:53
Odgrzebany spod sterty gier PGR3
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.