Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: W co teraz grasz?
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
Kroolik
we wszystko smile.gif
Burnout Paradise
Conan
Uno
Table Tennis

a idzie do mnie:
Bully
DMC4
i może Army of Two kupię
shy4
Army of Two(dopiero zaczynam..)

Earth Defence Force 2017 i X-Men(dla relaksu po ciezkiej przeprawie z Burnout Paradise)
wolek92
Gears of War - multi na okrągło
Kane&Lynch - multi
Fifa Stree3 (chętnie ustawię się do online'owych achivów !!!)

Czekam na przeyłkę:
Army of Two winner_first_h4h.gif (chętni do co-opa zgłaszać się)
King Kong icon_chainsaw.gif icon_chainsaw.gif
Soul
LO
COD4
DMC4

wszystko co mnie interesowało już mam ,więc czekam tylko na jedną grę : N I N J A G A I D I E N 2
Yap
Pogrywam sobie w Bioshock'a i Gears of War. Na więcej nie mam czasu a tu jeszcze B: Paradise w drodze...
Maxxx
Męcze Obliviona szukając bezskutecznie Shivering Isles na necie. bo 2400MP złodziejom nie dam laugh.gif Ostatnio Xkloc poszedł troche w odstawke na rzecz PS3 i pracy
Konar$ky
DMC 4 i The Orange Box wink.gif
ocelot1
Amped 3
Call of Duty 2
Transformers
Stuntman: Ignition
Forza Motorsport 2
Flatout 2
Condemned
tk
crackdown. na dead rising strzeliłem focha po tym jak sejwa omyłkowo skasowałem i musze od nowa stikery łowić angry.gif
maciek88
- Halo 3 w multi
- CoD4 w singlu (moc!)
- The Simpsons w planach
Sztajniec
Devil May Cry 4 - świetny tytuł, ale DH jednak trochę za prosty ;] Zobaczymy jak będzie na SoS wink.gif
kulizacja
Gyrosy i nie zmienia się nic !!!
10.000 kills w drodze crazy.gif
xms7
Ja przed chwilą wymęczyłem (Berserker) 1 bossa w Gears of War XD niedawno zacząłem swą przygodę z tą jakże zacną gierą wink.gif
Kroolik
Virtua Tennis 3 - ta gra jest przeza(pipi)ista
Army of Two
Brolly PL
CYTAT(kulizacja @ 14 03 2008, 20:44) *
Gyrosy i nie zmienia się nic !!!
10.000 kills w drodze :crazy:

Nie badz taki pewny :P Po sobie wiem, że 10000 nie oznacza achieva Seriously. Ja juz mam ponad 15000 i co... nic
aha, ja tam pykam teraz w Halo3, Mass Effect, gearsy, cod 4 i burnout.
Er_WolvEr
Teraz Team Fortress 2, i powoli Half Life 2 (mniej wciąga niż online smile.gif Kabooom !! They Will have to GLU You back from pices... IN HELL !!), wyczekuje nowych gierek (już mam kupione, czekam na przybycie) . Wtedy bede Gyrosował, zeźniczył z zombiakami i skakał po mieście na cracku.
2razyjot
W oczekiwaniu na "Mercenaries", ktore juz do mnie leci wzialem sie za Bioshocka na hardzie, tym razem nie zabije zadnej dziewuszki i bede dobry, gra jest genialna. Odpalilem ja na 50 hz TV CRT u znajomego celem prezentacji i widzialem mokra plame na jego spodniach, ups. icon_twisted.gif

W kolejce: Condemned 2, Army Of Two, Conflict Denied Ops to z najblizszych planow, rzadek innych pudelek stoii dalej.
kulizacja
CYTAT(_Kroolik_ @ 15 03 2008, 09:22) *
Virtua Tennis 3 - ta gra jest przeza(pipi)ista

A jest w Virtua Tennis 3 opcja grania online ??
Kroolik
Oczywiście, ale jak są lagi to człowieka szlag trafia. Uderzasz piłkę, widzisz jak mija przeciwnika, a tu nagle piłka na ułamek sekundy staje w powietrzu, koleś się teleportuje i do niej dochodzi |icon_twisted.gif
Wczoraj grałem z kimś i gdy zacząłem wygrywać nagle lagi zaczęły się robić... żenada
W zemście odpaliłem torrenta i grać nie mógł żaden z nas. "czitujący" gówniarze to plaga i dlatego wolę grać ze znajomymi co wbijają w statsy online.
Yap
Burnout Paradise pożarł mnie w całości...no, w wolnych chwilach kończę Bioshock'a.
czejenix
Devil May Cry 4
Assassins's Creed
Skate
Fifa 08

...w drodze Turok;]
orion50
Fifa 08, Forza Motorsport 2,
DMC 4 w drodze;)
pozdro
shy4
Army Of Two(tylko multi bo singiel wciagniety bez popitki tongue.gif)

Eartch Defence Force 2017(zabieram sie za normal...blee)
C1REX
QUOTE(shy4 @ 16 03 2008, 14:58) *

Polecam najpierw zdobyć jakieś mocarne bronie, żeby wszystko szybko poszło.
Faktycznie jednak za dużo jest tych misji. Ewentualnie mogli zrobić tak, że zaliczając na najwyższym poziomie zalicza nam niższe.

A ja męczę Lost Odyssey. Genialny RPG.
Nightmare90
Aktualnie :

TDU - nie sądziłem ,że ta gra jest aż tak długa (55% a na zegarze 35h)
Orange Box - (chętnych na arch. w TF 2 zapraszam )
shy4
CYTAT(C1REX @ 17 03 2008, 09:07) *
CYTAT(shy4 @ 16 03 2008, 14:58) *

Polecam najpierw zdobyć jakieś mocarne bronie, żeby wszystko szybko poszło.
Faktycznie jednak za dużo jest tych misji. Ewentualnie mogli zrobić tak, że zaliczając na najwyższym poziomie zalicza nam niższe.

A ja męczę Lost Odyssey. Genialny RPG.

Wiem ze mocniejsze bronie pomagaja, ale 53 misje przejsc 5 razy ...przeginka

Zabieram sie dla rozluznienia za Table Tennis i Lego Star Wars:P
Gooralesko
A ja mam znowu na półce Mass Effect ale moją uwagę od kilku dni przykuwa wyłącznie Lost planet po multi (geniusz!) i przekozackie pomarańczowe pudełko. Przypomnieć sobie HL2 mając w zanadrzu dwa episody i niedokończony Portal to doprawdy rozrywka na najwyższym poziomie. Juz się nie dziwię, że średnia ocen OB to ponad 96%.
miki77
Powróciłem do "Blue Dragon", którego poprzednio nie ukończyłem. Do tego jeszcze "Orange Box" i "Girsy" przez Live.
Mati_Siepacz
Kończę Mass Effect i chyba nie długo łyknę GH3 smile.gif
chrno-x
Devil May Cry 4
Enchanted Arms

Czekam na przyjście:

Armored Core 4

Test Drive Unlimited

Może jak dobrze pójdzie to już na początek kwietnia dorwe Naruto: Rise of a Ninja happy.gif
ocelot1
TDU - super gierka. Też w to pogrywam i w NFS: Most Wanted. W TDU gram jakieś 2 miechy(praktycznie ukończona, parę achievów zostało), a w Most Wanted ponad pół roku i nie przeszedłem jeszcze połowy. Wnioski wysnujcie sami.
BTW: muszę się sprężac z tym Most Wanted, bo jeszcze Carbon czeka a nie wiadomo, do których gier EA zamknie serwery w tym roku. Choc i tak o calaku mogę pomarzyc, skoro ma go na świecie 8 osób nie_wiem_.gif
C1REX
QUOTE(ocelot1 @ 18 03 2008, 21:43) *
BTW: muszę się sprężac z tym Most Wanted, bo jeszcze Carbon czeka a nie wiadomo, do których gier EA zamknie serwery w tym roku.

A to nie M$ odpowiada za serwery w grach na x360?
O ile wiem, to nie zamyka się serwerów xLive. Problemem może być znaleźć ludzi do gry.
ocelot1
We wrześniu ubiegłego roku EA zamknął serwery do gier(xbox360):
FIFA Soccer 06
Madden NFL 06
NBA Live 06
Tiger Woods PGA Tour 06
W NBA jest jeden achievement online (wystarczyło wygrac jeden mecz), W tiger Woods więcej ale bardzo trudne(mozolne) w wykonaniu. FIFA i Madden mają achievementy tylko w single player ale nie samymi osiągnięciami człowiek żyje. Jak ktoś chciał pograc w FIFĘ 06 online, to już nie może. Jest ktoś tutaj kto ma FIFĘ lub NBA i mógłby potwierdzic to co napisałem? Da się grac online w te gry??? Będę wdzięczny.
Colin84
Na początek powrót do klasyki - PGR 3 & 4
W kolejce - Forza 2 & TDU
Świrol
Forza 2 - jak tu w klasie A zejsc ponizej 7:45 w zielonym piekle.
Prototype 0_0
Ja pykam sobie teraz w:
Naruto Rise of Ninja (online)
Hitman: Blood Money
Saint's Row (online i normal game)

Byc może w krótce:
Gears of War
Fab3r
Oblivion (znowu, po raz 3ci) - póki co 60h i Shivering Isles
Burnout Paradise
Mass Effect
Skate (nieśmiertelne:)

Gearsy póki co odstawiłem, bo ta gra niszczy życie...
Smiti
GH3 z gitarką // Skończony Normal, zabieram się za Hard ale ciężko.
The Darkness
Assasin's Creed // Po trzech zabójstwach, narazie czeka sobie na lepsze czasy.
PGR4 // 760GS - Chcę calaka, gram dla rozluźnienia od czasu do czasu.
Jakuza
Kończę Mass Effect a w kolejce już czeka Assasins Creed i Oblivion GOTY biggrin.gif
Mefi23
Teraz:
Army of Two (online i normalnie)
Call of Duty 3

,a czeka:
Timeshift (ale chyba sie nie doczeka )
Zajcik
Obecnie wyciskam ostatni achievement, jaki mi zostal w PESie 6 - 100 wygranych meczow.
Od czasu do czasu gram sobie takze w skate.
ocelot1
Grałem wczoraj w Condemned w piątym levelu. Dziwiłem się o co chodziło z tymi manekinami. Że niby takie straszne??? Inna wersja popaprańców:) Aż doszedłem do pewnego miejsca. Ci co grali, wiedzą jakiego. Krzyczałem aż współlokatorzy się zbiegli. KOSZMAR!!! Ja, prawie 29letni chłop... Dla równowagi psychicznej włączyłem sobie Vivę Pinatę, w którą grałem tylko raz, pół roku temu. I wsiąkłem. Grałem 4 godziny do czwartej nad ranem...
w07t3k
Guitar Hero III. twisted.gif
Janish
Skate, Viking smile.gif
Er_WolvEr
Gears of War online, co-op (ale oddaje pada to bedzie tylko online smile.gif ) i przechodze na insane, Crackdown zdobywamukryte bańki, czasami team fortress 2 smile.gif. Ale najbardziej Gyrosy.
Wojthas
Aktualnie Bioshock - ta gra mnie pozamiatała biggrin.gif Nigdy wcześniej nie grałem w takiego shootera, po prostu coś niezwykłego.
hooki
r6: vegas (ale jedynka) kampania singlowa. gra zamiata, aż się chce być antyterrorystą - wczówkę mam jak mało kiedy przy graniu.
Mani
COD4 ukończony. teraz hmmm Rumble Roses XX na calaka (duzo brakuje) , kończe Bioshock , i zabieram sie za Kingdom Under Fire i Eternal Sonata.
Kroolik
Po monotonnym Virtua Tennis 3,
krwawym Conan'ie
i zabijającym przyjemność grania online (1 miliard?!) Army of Two
nadszedł czas na relaks pt. Viva Pinata !
Bully poczeka icon_twisted.gif
Czappi
Viking: Battle For Asgard, Oblivion i oczywiście COD4 na multi biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.