Konar$ky
7 05 2008, 19:04
GTA IV + Bioshock + Guitar Hero III....świat jest piękny
Kiler8888
7 05 2008, 19:54
głownie CoD4 Online, w przerwach Guitar Hero 2&3, a niedługo Mass Effect
Gooralesko
9 05 2008, 18:21
W Forzę zacząłem dzisiaj grać. Ale i tak Viva Pinata wymiata
Narazie GH:III
,a na poczekaniu Dark Sector
orion50
10 05 2008, 07:50
skate, gra skopała mi dupsko.
euro 2008
dmc4
gears of war po sieci
pzdr
Mati_Siepacz
10 05 2008, 09:33
Kończe Enchanted Arms i leci do mnie upragnione R6:V2
BBGodzilla
11 05 2008, 10:36
GTA IV

i ten okropny Orange Box

wkoncu musze skonczyc
chris85
11 05 2008, 12:52
GTA IV a w miedzy czasie FC : Predator
GTA IV, 82.5% i guitar hero 3.
Yahoosh
11 05 2008, 21:25
Kończę Enchanted Arms, ale to rodzynka w torcie mojego szczęścia, nadgryzłem Overlorda, ale zaczeka.
'Ciasto' powinno przyjść we wtorek, gra dla qtoorej kupiłem X360, jedyna gra której recenzję przeczytałem od deski do deski więcej jak raz.
shaleństwo;:
B
I
O
S

H
O

C

K xD
Koniec shaleństwa.
MoniqaPS2PSP
12 05 2008, 17:10
Tylko GTA IV. Na nic wiecej mi nie starcza czasu
Bamboocha
12 05 2008, 21:21
W tej chwili to GTA IV, dokańczam BioShock'a i pykam w kolegi Burnout'a Paradise'a
maciek88
25 06 2008, 21:51
PESik szóstka online i nie tylko no i jakoś na dniach powinno przyjść Ninia Gajden 2 aby doszczętnie zszargać moje nerwy.
- Fear dla osiagniec (bo sa wymagajace a nie dla GS jak NFS, Avatar czy King KOng) bo gra jest szczerze powiedziawszy dosc srednia
GTA IV(zostaly tylko te zasrane golebie) no i od jutra(mam nadzieje) PGR4.
MasterShake
26 06 2008, 06:43
na dniach dojdzie fear a teraz DOA4 i POP:C. Tylko sterowanie mnie trochę wpienia
Condemned: Criminal Origins

Wypaczyłem u kuzyna na półce i przypomniało mi się, że mam na dysku save'a z 9 chaptera (a jest 10). No i Bomberman LIVE, POP:C, Pac-Man.
Konar$ky
26 06 2008, 12:02
Skończyłem wczoraj Lego: Indiana Jones, a obecnie gram w Ninja Gaiden 2, i pojutrze będę miał GH: Aerosmith ^^
Battlefield :Bad company + FIFA08 oraz Halo 3
(tzn. do godziny 10:00 ,poniewaz xbox w naprawie)
MrSatan
26 06 2008, 13:06
Wróciłem na chwile do nieskończonego Assasina. Planuje przejść drugi raz Bioshocka.
Ciągle GTA4 - 45%, 20h. NBA 2K8 - gra mistrzostwo, wracam do Bioshocka, może przejdę na najwyższym.
"condemned" + jakieś pierdoły w GTA IV. no i wypadałoby za 4 razem wreszcie skończyć główny wątek w "dead rising"

.
Demko Ninja Gaiden 2.
Do tego przechodze po raz drugi Bioshocka ratujac siostrzyczki
Race Driver GRID i NG 2 z tym, że Nindża poszedł narazie w odostawke
Sztajniec
26 06 2008, 19:49
PGR 4 i jutro powinien przyjść Prey.
chrno-x
26 06 2008, 20:05
Oblivion: GOTYE dodatek Knights of the Nine - dobrze że ten dodatek sobie zostawiłem na susze.
Orange Box - zamierzam przejśc wszystkie 3 części od jutra do poniedziałku bo jak dobrze pójdzie to w poniedziałek przyjdzie Lost Odyssey XD
mass effect halo 3 army of two plus to co udało się od kumplazdobyć czyli Ninja Gaiden 2
wolek92
26 06 2008, 21:44
GoW (multi), GTA IV i Euro 2008 : D
KOSHAOLIN OBI
27 06 2008, 05:35
Lost Planet colonies (multi) gta4 (single)
[InSaNe]
27 06 2008, 09:38
Ninja Gaiden II i GTA IV

Przejde obie, to zamierzam kupic BF : Bad Company .
Prototype 0_0
27 06 2008, 13:19
Pitole w Dead Rising a potem w Tenchu Z i DMC 4 po tych grach kupuje NGII
orion50
27 06 2008, 14:24
Euro 2008, Rockstar Table Tennis
2razyjot
27 06 2008, 14:31
Skonczylem Dark Sector, dlugo zeszlo bo w achievy sie bawilem i w koncu siegnalem po nastepna gre, mam taka zasade, ze jak w 1 tytul pykam to innego nie odpalam az tamtego nie skoncze.

Teraz odpalilem Lego Indiana Jones i przepadlem, w poprzednie czesci Lego nie gralem - a ze ostatnio zrobilem sobie maraton z Indiana w XViD tak teraz kumam klimat i gram jak zly.

W kolejce czekaja Iron Man, Ninja Gaiden II, Conan, Condemned, Condemned 2, Army of Two, Bully i Bourne Cosnpiracy. Zapowiada sie gorace lato.
Gta 4. 100% na bank nie zrobie bo nie mam live ale reszte na pewno ;] 74%
Ninja Gaiden 2 drugi raz. Tym razem na izi głównie w celu odszukaniu czaszek bo kilka mi umknelo podczas pierwszego przejscia
GUN !

Gra którą przeszedłem prawie na wszystkich platofrmach na jakie wyszła
Guitar Hero 3 bo GTA mnie przynudza
Alone In the Dark. Top Spin 3. Może kiedyś ukończe Bioshock i Gears of War - gry wybitnie do grania w nocy, a w nocy to ja... spie
Swiechu
28 06 2008, 20:07
Właśnie skończyłem Def Jam: Icon, b. wypaśna, nie wiem co się jej ludzie czepieją, dla mnie bije na łeb i VF i DOA. I robię 100% w IV.
Dead Rising - Najwspanialsza gra w jaką posiadacze tej konsoli mogą zagrac ( chyba ,że NG2

). Szkoda ,że mało czasu na granie i nie moge się jakoś zebrac bo NGS na PS3 mnie trzyma
MasterShake
29 06 2008, 13:13
lost planet colonies, w sumie signla troche ruszylem i teraz tylko multi
chrno-x
29 06 2008, 15:31
Oblivion GOTYE - dodatek Knights of the Nine
Orange Box - Męcze pozostałości po przejściu wszystkich 3 części + Portal( mowa o achievach), nie powiem jestem zacbwyczony(choćby też dlatego źe przeszedłem OB w 2.5 dnia XD), najlepsza fabuła w shooter'ach jaką spotkałem(A Portal definitywnie przypomina mi Cube'a), nawet saga Halo się nie umywa do tego.
Er_WolvEr
4 07 2008, 17:52
Guitar Hero 2 - codziennie prubuje przejść Instroulised i Carry Me Home na HArdzie na 5 gwiazdek i został mi Instroulised na normalu na 5 złotych gwiazdek. Od dłuższego czasu prubuje wymasterować, i wciąz mi te utworki przeszkadzają w pełni satysfakcji. Q$%^&a.
Jak wpisze zdrapkę to GeOW, HALO 3 i TEam Fortress Online.
NG II na zmianę z PES2008.
Konar$ky
4 07 2008, 19:06
W końcu dorwałem Gears of War i oczarowała mnie ta gra. Chyba kupie dla niej XBL!
Na mojej półce dojrzałem Orange Box, w którego nie grałem przez ponad pół roku. Przepadłem, całego HL2 przeszedłem w 2 dni

Niektóre akcje z HL2 po prostu miażdżą dekiel, a rozdział "We don't go to Ravelholm" to po prostu poezja. Do dziś pamiętam jak krzyknąłem przerażony po tym, jak spod szafy wylazł czarny headcrab

Nawet wspaniałe Condemend odeszło na dalszy plan

Jak zaliczę tego szpila powyciągam achievementy z Condemned i spróbuję przejść Prinsa na Survival

No i jeszcze w kolejce czeka Halo 3, którego tylko pooglądałem przez pół godziny w singlu i pograłem chwilę w multi, Burnout no i wypadało by trochę jeszcze w Forzę pograć. Gorące lato
Hehe chyba z 5 ledwo napoczętych gier :
Lost Odyssey - grałem 4h a gra ma przecież 4DVD . Może do następnych wakacji zdążę przejść .
Halo 3 - Na razie tylko 3 misje w solo + 3godzinki w multi choć mam zamiar z gry wycisnąć calaka więc jeszcze się nagram.
bioshock - kupiłem już dawno temu pograłem 5h i poleciał na półkę . Spróbuję jeszcze raz zagrać a jeżeli się do gry nie przekonam to poleci na wymianę do pchlego targu

.
Forza 2 - Gram i gram i gram ..... i końca nie widać . Gra jest na prawdę dłuuuuga choć już bliżej końca niż początka

Czasem jeszcze zamłócę w GoW na coop z kumplem albo w CoD 4 choć w to już rzadziej i pewnie gierkę wymienię .
Tak więc widać że grania mam od cholery a przecież życia przed konsolą nie spędzam więc pewnie do świąt będę miał w co grać
GRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIDDDDDDDDDDDD!
Bezelek126
4 07 2008, 21:58
Wkoncu gram w Gta IV
okoolarnik
4 07 2008, 23:27
Wczoraj przyszedł kupiony na allegro orange box, wszystkie części kiedyś tam, dawno, przechodziłem juz na pc, teraz czas na flashback, po kolei od hl2 jade.
Już zapomniałem prawie jak bardzo podobało mi sie całe udźwiękowienie tej gry: od genialnej muzyki, po jeki i ryki trafionych[albo przelatujących/przechodzących] machin obcych.
wczoraj też skończyłem lost planet, trochę prymitywne na dłuższą metę strzelanie do wszystkiego co sie rusza, mechy ratują tą grę, no i japońskość, która najbardziej się rzuca w oczy w cut-scenkach to turbolol miejscami, czarny charakter z wielkim uśmiechem i kucykami na oczach oczach wymiata ;d
maciucha
5 07 2008, 16:11
Znowu powrót do Forzy 2... Nie wiem co ta gra ma w sobie ale zawsze lubie do niej wracać i przepadać na następne wyścigi... Serie A w fifie 08 i maxymalnie zmodyfikowany skład, czyli to co lubie

. Okazyjnie H3 i Girsy.
GTA 4 leży i się kurzy, jakoś znowu mnie do niej nie ciagnie mimo iż jest na ukończeniu (50% w ogóle czyli 10% do konca fabuly). Czekam na CoD 4 ,które może w końcu silniej mnie przyciągnie niż inne gry (ok. tydzien, maks dwa...).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.