Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: W co teraz grasz?
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
Slupek88
Od dnia premiery GTA IV, czasami zagram z kumplem w PES2008. A czeka na mnie juz pare gierek pożyczonych do skończenia. A w głowie mi tylko GTA
tk
dmc4/viking czyli slasher time.
Konar$ky
Turok...tak mnie wqrwia ta gra że to jest poezja mad.gif
BBW
GOW. Codziennie 'jeden' meczyk. biggrin.gif
Vulc
Bad Company online. Na razie nic innego.
miki77
Dzisiaj skończyłem DMC4, więc zostały mi jeszcze NFS: Pro Street i skate.
Flo
Gears of War wink.gif
długo się zastawiałem co ludzie widzą w tej grze...
kolega mi pożyczył.. i teraz już wiem co biggrin.gif fajny fajny... tylko zdobędę fundusze, kasa na live'a i online ^^
Yap
Tym razem kilka na raz:
- NG II
- Gears of War
- DMC 4
- PES2008
- Burnout Paradise
Colin84
Forza M2. Kurde nudna i monotonna. Cóż, chciałem to mam dry.gif
C1REX
Przeszedłem NG2 z łącznym czasem gry ponad 120 godzin. Jak jakiś dobry RPG.

Teraz zagrywam się w Katamari od Namco. Muza jak zawsze ryje beret.
bartiz
Rock Band (narazie na gitarce, ale w przyszlym tygodniu przychodzi perka;))
GRID
Bad Company

i od czasu do czasu meczyk na Live w PES6 ;P
Soul
Ninja Gaiden 2
Devil May Cry 4
zaq123456
1.Bad Company
2.Fifa 07
3.Gta IV

I w jakieś dema
kant1983pl
1. Bad Company(na live ofkoz) pifpaf.gif
2. GTA4
3. Too Human Demo
4. Armored Core 4
Mati_Siepacz
CoD4: MW kampania a potem Bioshock happy.gif
skiper01
Bioshock na 2 poziomie potem na 3. Po bioshock'u będę nadrabiał zaległości smile.gif
AkirA.
1. Battlefield : Bad Company
2. GTA IV (przeszedlem juz 2x ^^)
KIELiCH
Ja po masie nerwów z Halo 3 olałem chwilowo szpilanie online w rataile i nadrabiam zaległości w genialnych Arcade:
Brain CHalange, Zuma, Luxor 2, Assault Heroes 2, N+, ponadto Overlord i jutro powinien do mnie dotrzeć (wkońcu!) Bioshock biggrin.gif
Ofocoz od czasu do czasu Burnout z Polakami i COD4 online smile.gif
Dakki
- GTA IV
- Alone In The Dark
Zajcik
Battlefield: Bad Company i PES 2008 biggrin.gif
Mefi23
Battlefield: Bad Company i COD 4 oraz FIFA08
Evil-one
Metal Gear Solid 4 smile.gif
kochane Gears of War smile.gif
Kroolik
Znienawidzone gry firmy SEGA:
Sega Rally i Virtua Pennis 3
do tego Stranglehold
Diabeu
Shadowrun (iś libe diś;f)
i się z Mass Effect przeprosiłem
marcin0903
Aktualnie:
- Ninja Gaiden 2
- Rock Band
Konar$ky
skate. i niby jeszcze Virtua Tennis 3, ale nienawidzę jej równie tak samo chyba jak Kroolik dry.gif
Vulc
Lost Odyssey na zmianę z The Bourne Conspiracy. Czasem rundka w Bad Company.
sabs2key
Właśnie zrobiłem calaka w CoD:MW, a teraz Assassin Creed.smile.gif
signap
Dzisiaj moze w Burnouta zagram (zobaczymy czy gra jest lepsza od dema :} jak to niektorzy mowili) lub w Vegasa 2 (glownie na COOP) potem Mass Effect, King Kong
Zajcik
Mass Effect smile.gif
Radiell
Army of two, The darkness (troszke), Jericho (wszystko na konsolce kumpla moja w naprawie)
C1REX
MASS EFECT!!!

Niesamowite gra. Do tej pory nie ruszałem, bo zupełnie nie podobają mi się amerykańskie RPG. Oblivion i KOTOR to dla mnei maksymalne flaki z olejem.
Na siłę bym nie mógł grać. Do tego nie lubię strzelanin.

Ta grą mnie jednak pochłonęła. Nie mogę się oderwać od pada.
Czezare
CYTAT(C1REX @ 31 07 2008, 18:32) *
MASS EFECT!!!

Niesamowite gra. Do tej pory nie ruszałem, bo zupełnie nie podobają mi się amerykańskie RPG. Oblivion i KOTOR to dla mnei maksymalne flaki z olejem.

Do czasu C1REX, do czasu...Jak polecisz na 126 planete i bedziesz wykonywal ta sama lub podobna misje, w tych samych lub podobnych korytarzach podobnych lub tych samych baz, w otoczeniu tych samych lub...itd to gwarantuje Ci, ze sie szybko odkochasz...W tej grze za*bisty jest tylko watek glowny (nie wszystkie planety), klimat i muzyka.Reszta to nuda...
Gooralesko
Call of Duty 4 masteruję na Veteranie.
tk
dmc4 + turok i trial geometry wars 2 wink.gif
Diabeu
CYTAT(Czezare @ 31 07 2008, 19:47) *
CYTAT(C1REX @ 31 07 2008, 18:32) *
MASS EFECT!!!

Do czasu C1REX, do czasu...Jak polecisz na 126 planete i bedziesz wykonywal ta sama lub podobna misje, w tych samych lub podobnych korytarzach podobnych lub tych samych baz, w otoczeniu tych samych lub...itd to gwarantuje Ci, ze sie szybko odkochasz...W tej grze za*bisty jest tylko watek glowny (nie wszystkie planety), klimat i muzyka.Reszta to nuda...

jak dla mnie to w tej grze są fajne tylko widoki, trip po księżycu zrobił na mnie ogromne wrażenie - no ale ja mam lekkie skrzywienie w kierunku kosmicznych pejzaży
jako rpg jest średnie a jako strzelanka beznadziejne
Sasori
Polatał z pistoletem i ferment sieje.

Ja teraz dłubię w Star Wars Battlefront (wyfrunąłem wczoraj Vadera za platformę na Bespin! yaaay) i trzymam przycisk "X" w trybie menedżerskim w Speedball 2, hehe.
Soniak
Over G Fighters i Race Driver Grid
Robsonf
Zacząłem GTA IV pożyczone od kumpla smile.gif. Oczywiście wrażenia super, nie ma co się rozpisywać.
genetyk@
ace combat i pro street
C1REX
Co do nudności Mass Effect to macie sporo racji.
Problemem jest głównie to latanie po planetach i mocno upierdliwe jeżdżenie po stromych zboczach.

Coś jednak czuję, że na jednym przejściu się nie skończy.
No chyba, że mnie SC4 (dziś premiera) tak wessie, że świata poza tą grą nie będę widział.
jerry
Lost Odyssey aktualnie. Dzisiaj rano usiadłem i zanim się ogarnąłem już druga płyta się upomniała (po 11h grania z lekkimi przerwami). Od dawna tak się nie wciągnąłem w grę. Jestem zły za ten no life, ale takie RPG było mi trzeba. Jutro kolejna runda, tym razem krótsza, bo jeszcze diablo II wzywa z turniejem PCL.
signap
Vegas 2, King Kong potem ME bo Burnout jest cienki confused.gif
ocelot1
Jak ja wam zazdroszczę sad.gif
W ciągu najbliższych dwóch tygodni mam tylko cztery dni pracujące i............ zepsutą konsolę!!!!!!!!!!!
Akurat teraz!!!!!!! Cóż, będę się musiał przeprosic z PS2 i PC i nadrobię trochę zaległości(Fahrenheit, Call of Cthulhu, Resident Evil 1+2, Forbidden Siren i Trapt).
Jak tylko konsola wróci do mnie(pewnie akurat wtedy gdy będę miał 4 dni pracujące, hehe) to wrócę do PGR 4 i Enchanted Arms, które zdążyło mnie już nieźle wciągnąc(jestem tuż po przebudzeniu Królowej Śniegu).
A już pocztą idą zaległe Top Spin 2(rozgrzewka przed częścią trzecią), Rayman Raving Rabbids, Viva Pinata: Party Animals(dwie popierdółki na krótkie sesje), Superman Returns(sam się przekonam co to za crap:), Dynasty Warriors: Gundam i Dark Messiah of Might & Magic. Nic hitowego ale pozycje uzupełniające moją pokaźną już chyba kolekcję około 90-ciu gier (JUmper: Griffin's Story rulez wink.gif ).
orion50
Forza 2 (76% gry), GoW - muliti i PES6 smile.gif
P@cj3nt
Wyciskam 1000 GS z CoD 4, przechodzę NFS Most Wanted smile.gif
orion50
Girsy, Forza2, od dziś Burnout Paradise i COD4 od środy, AGHRR żyć nie umierać
Zajcik
Bully+Soulcalibur IV... szkoda, ze jestem silverem, bo z przyjemnoscia bym z kims pogral confused.gif
il capitano
Dobry powrót Danteusza w DMC4 jak i młóćka Nero. Jest klimat, lokacje, plenery plus widowiskowe akcje, szkoda jeno, że system walki nie ten jak w NG, lecz ma swoje momenty.

PGR4 w końcu dorwałem szpil i na jednym elemencie się zawiodłem, system zdobywania pucharów, można do nich jeszcze wracać po nie zaliczeniu jakiegoś eventa? Graficznie mistrzostwo.

Oblivion - powoli się zagłębiam w tego starocia który chodził za mną od jakiegoś czasu.

no i Gears of War - kto chce pofragować niech daje znać.
kapell
Turok , Call of duty 4

Gta skończone (fabuła) , a w bioshocku mam ochraniać litle sisters i nie mogę tego przejść (mało amunicji) , może kiedyś zrobię kolejne podejście.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.