Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: W co teraz grasz?
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
Zeratul
nakorwiam w Hejlo 3, Scene it, NGII... i czasem popierdze w Rock Banda
Kroolik
Battlefield BC
SEGA Rally
Virtua Tennis 3
Stranglehold
raVen20
Soul Calibur 4, Ninja Gaiden 2
Colin84
Crackdown. Co-op w tej grze to piękna rzecz smile.gif
signap
burnout z nudow bo reszte skonczylem confused.gif (strasznie krotkie te gry confused.gif)
wolek92
GoW (multi), R6: V2 (dopiero zaczynam singiel + multi), Uefa Euro 2008 (kończę)
orion50
wreszcie mam COD'a 4 smile.gif
miki77
GoW i Team Fortress 2 w multi + UNO smile.gif
kubson
mass efect
gta IV poboczne misje itp
oraz gta san andreas smile.gif
Mefi23
-Call of Duty 4 (zostały mi jeszcze 2 osiągnięcia do zdobycia)
-Fifa08
-wracam do Cod3 (osiągnięcia onlinowe i przejście gry na hardzie)
-Battlefield:BC (gra na najwyższym poziomie i złoto do pozbierania)

...wiec trochę tego mi zostało
maciucha
Civilization Revolution - odkrywam ameryki i kolonizuje następne wioski. Do wszystkich stretegi/ekonomicznych (oprócz Age of Empires III które było boskie) od zawsze miałem wstręt i obrzydzenie. A tu miłe zaskoczenie smile.gif
Zaliczyłem też powrót do GTA IV ,w które znowu po 1,5 miecha chętnie gram... No i nieodłącznie GoW wink.gif.
Kroolik
pierwszy raz grałem w Gow i co? fajna grafika, fajne to, ale... pewnie czepiam się na siłę, ale kisielku nie mam
tk
miałem to samo. obecnie call of juarez i condemned na hardzie no i czekam na turoka sporwrotem jak ziomek skończy wink.gif do tego co jakiś czas pare rundek w fight night 3.
maciek88
PES6...
Alone in The Dark. Człowiek gra i "momentami" dziwi się jakim cudem przeszło to przez kontrolę... jakości?
Halo 3 w mp.
NG2 poszło w odstawkę, nie wiem czemu.
Yahoosh
Bioshock na hardzie bez vita chember'ów; jest real hard smile.gif
VF5 areny & GH2 na extreme, podbijanie statystyk
Jordan23Carolina
GTA4 multi i Halo 3 Singla, (wiem, bardzo dziwnie, zawsze myślałem, że powinno być na odwrót) oraz GOW, Bioshock i Assasin.
Czekam jeszcze na forze i Vive, zobaczymy co to będzie laugh.gif
Gromi
Crackdown i Prizefighter. Czasami Gta.
BartX
Skate. no i dziś przeprosiłem się z GTA IV smile.gif
Konar$ky
Soul Calibur IV leży w kącie i czeka na lepsze czasy (nie spodobała mi się ;/) a prawdopodobnie dzisiaj będę pocinał w The Darkness ^^. W kolejce jeszcze Dark Sector smile.gif
Kroolik
Battlefield: BC - wczoraj zrobiłem masakrę on-line. świetna gra
Stranglehold - na Hard Boiled już nie jest tak wesoło
Virtua Pennis 3 - trzecia tak mnie flustrująca po PES6 i Sega Rally gra. Dwa meczyki i wyłączam wściekły xD
bartiz
ROCK BAND - tona miodu, ja na perce, brat na gitarce i narazie tylko w to gramy smile.gif))
orion50
(pipi) dopiero wieczorem będę mógł odebrać PES 2008, szit ;/ PES08 i mam nadzieję, że od jutra GTA IV biggrin.gif
bigbird
BF: Bad Company
Call Of Duty 4
Grid
Konar$ky
The Darkness - cuuuuuudo! Dawno mnie tak gra nie wciągnęła i oczarowała wub.gif <3
Slorb
Lost Odyssey (ja chcę już calaka confused.gif), i Dead Rising dla odstresowania się
miki77
Wreszcie zdobyłem Halo 3 smile.gif
Wkrótce prawdopodobnie dojdą do mnie także Bioshock i Football Manager 2007 (nówka, zamówiona w Ultimie za wspaniałą cenę 29 zł). Miał być King Kong, ale Wirtus.pl dał ciała.
signap
Bioshock - fajna ma opcje by zwiekszysc framerate poprzez utrate jakosci. Oby wiecej bylo takich gier
MrSatan
Soul Calibur 4. I palce mnie już bolą... :/

Signap - gdzie ta opcja? Jakoś nie zauwazyłem. Chyba że po updacie.
Gooralesko
CYTAT(MrSatan @ 13 08 2008, 13:17) *
Soul Calibur 4. I palce mnie już bolą... confused.gif

Jest ta opcja w... opcjach. Bez update'u też tam jest wink.gif
MrSatan
CYTAT(Gooralesko @ 13 08 2008, 13:41) *
CYTAT(MrSatan @ 13 08 2008, 13:17) *
Soul Calibur 4. I palce mnie już bolą... :/

Jest ta opcja w... opcjach. Bez update'u też tam jest ;)

Ok. :) Po prostu nie wchodziłem pewnie w opcje :) Framerate mi nie przeszkadzał jakoś...
okoolarnik
CYTAT(signap @ 13 08 2008, 12:59) *
Bioshock - fajna ma opcje by zwiekszysc framerate poprzez utrate jakosci. Oby wiecej bylo takich gier

tak właściwie co oznacza ta "utrata jakości" poza tym ze jakby odświeżanie nie wyrabia i robią się takie ścięcia ekranu? ._.
bo właśnie przeszedłem dziś bioshocka, swoją drogą poza zebraniem wszystkich nagrań ma banalne acziwmenty ;< i pewnie w najbliższym czasie zabiorę sie za simpsonów[woo-hoo!]

a potem może znowu bioshock, po raz drugi na x0, tym razem na hard i po raz piąty w ogóle ;d
pawel3569
Test Drive Unlimited- wspaniałe wyścigi.

Swoją drogą mam nadzieję, że powstaje już druga część.
BartX
Alone in the Dark - rewelacja, jestem po 2 epizodach, bardzo mi się podoba smile.gif Oby tak dalej aż do calaka biggrin.gif
maciucha
Guitar Hero: Aerosmith!!! Mój pierwszy GH i napewno nie ostani. Przednia zabawa i świetne piosenki (nie wszystkie ofkoz). A zawsze byłem tak sceptycznie nastwiony do takich gier. Dawno tak dobrze się nie bawiłem.
Ktoś chętny na gre online?
orion50
GTA 4 - jedna z najlepszych gier w jakie grałem ever. Świetne wizualia, doskonałe dialogi, świetna fabuła i niesamowity gameplay. GRAĆ !!!!!!!!! stoo jedenaście !!
PES 2008 - wg. mnie lepsze od 6. Mowa o wersji na XO. Lepiej się gra, ładniej wygląda
il capitano
CYTAT(orion50 @ 13 08 2008, 21:02) *
PES 2008 - wg. mnie lepsze od 6. Mowa o wersji na XO. Lepiej się gra, ładniej wygląda

To ma chodzić na lajwie jak trzeba a z takimi lagami nie powinni w ogóle takiego tytułu wydawać. Jak to przeszło przez kontrolę jakości? skandal. A dla mnie potyczki w sieci - zwłaszcza w piłeczce są decydujące w wyborze zakupu, Fifa vs PES, Single w tego typu grach już mnie nudzi - walka z prawdziwym zawodnikiem jest przednia.

Gram w GTA IV oraz różnej maści giery które widać w sigu.

chris85
Soul Calibur 4 i za chwil kilka odpalam Bourne'a .
Kroolik
C&C Tiberium Sun - jestem fanem starych i Generals i ten mi lekko nie podchodzi, ale dam mu szansę.
BF: Bed Company - już mi tyłem wychodzi, on-line zacny ale co za dużo to nie zdrowo
I klasycznie Virtua Pennis 3 - kocham i nienawidzę
signap
TS na 360 nie ma wink.gif
^^phantom
Biore sie za dokonczenie NG2 na najnizszym poziomie trudnosci good.gif baby.gif
w07t3k
Battlefield: Bad Company, mecze PGR4(do rank 1), no i niezmiennie od kilku miesiecy Guitar Hero III.
canuks
GTA IV ,Jawel Quest , Metal Slug 3 biggrin.gif

A w drodze jest Gears of War tongue.gif :E
Slupek88
Soul Calibur IV, a w drodze Alone In The Dark i Dark Sector.
Yap
Ninja Gaiden II (PotMN)
Burnout Revenge
Kroolik
Battlefield: Bad Company poszedł w odstawkę i teraz relaksik w The Simsons, Virtua Pennis 3, GoW (co-op).
A dziś doszedł Bioshock więc może...
Masher
Battlefield Bad Company, Hexic HD, Yaris (wiem, że ta gra to porażka, ale kilka achivów da się wyciągnąć).
Aem
Ma sie rozumić, że PES08 i Vegas:]
Gooralesko
Bioshoczka męczę po raz drugi. Ależ ta gra jest miodna. No ciężko to opisać słowami. Wspaniały klimat - kultowa gra.
Sasori
Wreszcie, po około pierdyliardzie lat, dorwałem DR. Za trzy dychy, mwahahahar.

"Skończyłem" 72h już dwa razy, a nawet nie zwiedziłem jeszcze North Plaza. Genialna piaskownica :D
BartX
Ja pierdze w BioShocka po raz trzeci, na hardzie icon_twisted.gif

Próbuję Halo 3, w końcu mam tą grę od pół roku i jeszcze nie tknięta biggrin.gif ale jakoś mi średnio podchodzi.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.