Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najdluzsze giery
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3
Pan S.
Przeleciałem cały dział i takie tematu nieprzyuwazylem.

ktore gry przyciagney Was na dlugie godziny grania? i niechodzi mi o akcje typu giera nudna ja flaki w oleju to na polke myk, wroce do niej za 5 miesiecy i tak oto przechodzimy gre przez 3lata, tylko o gry wciagajace a zajmujace duzo czasu do ich ukonczenia (+ jakies ciekawe bonusy dzieki ktorym chce cie grac jeto raz).
Arox
SSX3
Sikor
Hmm...PESy, FFX (i pewnie większość RPGów, ale w inne nie grałem tongue.gif ), GTAy, MGS3 (jak na gre w tym gatunku jest dość długa (w spokojnym tempie ponad 20 godzin)). GTy, sporo tego w sumie.

A dlaczego pytasz? laugh.gif
Pan S.
QUOTE(Sikor @ 19 02 2006, 14:52) *

A dlaczego pytasz? laugh.gif

awisz. od niedawna jestem posiadaszem PS2, a ze nielubie konczyc gier w 6godzin to sie pytam ludzi ktorzy nie od dzis w tym siedza (zem teraz wazelina pojechal ;]).

zreszta nieciekawie jest sie podzielic informacjami w jakie gry sie najdluzej gralo? ;] hehehe
adamcky
Zdecydowanie najwięcej czasu spędziłem przy SoulCalibur 2 - dobra ponad 1000 ( 1 tys ) godzin grania , przez ponad 2 lata . I co najciekawsze - gram dalej ;]

Dodatkowo GT SA - ponad 200 h i również gram dalej

Gran Turismo 3 - nie ma liczika czasu , ale sporo tego było

ISS Pro Evo 2 ( PSX ) - też mnóstwo czasu spędziłem przy tym shicie
Wiśnia San
Napewno Dynasty Warriors 5, GTA:SA, nowy Debil May Cry:SE, Star Ocean - doszedłem do połowy drugiej płyty i mi się znudziło - no i chyba sportowe i bijatyki.
dr_hakenbusz
W Tekkena można grać latami, podobnie jak w PESa. Poza tym faktycznie Dynasty Warriors 5 można łoić z pół roku. Z ostatnich to w Resident Evil 4 jest sporo dodatków.
oFi
Shadow of colossus - nowy pomysł = dużo godzin grania aż do znudzenia

Pierwszy MGS (bez opisu było trudno z tymi ścianami i codekiem)

ISS

Dead or alive

Resdent evil (każdy)

Każdy się ze mną zgodzi, że seria Tomb raider jest potwornie cieżka i długa bez opisu ( wszystkie te zagadki do odgadnięcia)
Pan S.
tylko, ze Tomb Raider jest malo miodny i wogole nie wciaga (przynajmniej mnie) i predzej sie czlowiek zniecheci niz bedzie naparzał az do pokonania przeszkody.
dee
Dragon Quest 8. Szatańska giera- ok.120 godz. I to bez przerywników w postaci innych gier. Tyle wytrwać przy jednym tytule, to dla mnie ewenement. Nie żałuję jednak zadnej minutki spedzonej z tym tytułem, choć gdy zaliczyłem bonusowe zakończenie i ogladałem creditsy-poczułem jakąś ulgęsmile.gif
Memory
Final Fantasy X długie...
Scorpion
MGS3 - Chyba jedyna gra, którą przeszedłem ponad 16 razy (Zdobycie wszystkich secretsów, usłyszenie wszystkich codecowych rozmów, Extreme) , w tym za pierwszym razem zajeła mi około 20 godzin.

RE4 - Gra jest dość długa, a do tego dochodzą jeszcze Asignment Ada, Seperate Ways i Mercenaries

A do tego wszelkiego rodzaju RPG-i (Każdy zajmuje tak ze 100 godzin), Bijatyki i PES (można grać bez końca)
Sokolov
Ja mam osobiście trzy takie gierki:

1. MGS2:SoL. Przeszedłem chyba z 10 razy i nadal gram, ale niedłógo zamienię MGS2 na MGS3 bo własnie czekam na przesyłkę z tą grą.

2. Final Fantasy X. Gram ponad 200 godzin i jeszcze nie ukończyłem!

3. Star Ocean: Till the End of Time. Też gram około 150 godzin.
PiotrB
Ogólnie królują MGSy w moim przypadku.

MGS2: SoL i Substance - zaliczenie wszystkich blach w SoL i Substance to przejście gry conajmniej 6-cio krotnie; zdobycie 100% w misjach VR i Alternative to 100 godzin zabawy.

MGS3 - gra ukończona ponad 20 razy ze wszystkimi bonusami (European Extreme rządzi !), świetna zabawa w trybie Duel i wyszukiwanie smaczków gry.

Gran Turismo 4 - zawsze lubię zaliczyć każdą część GT, nawet gdy zmusza do siedzenia 8 godzin w najdłuższych wyścigach (B-Spec); zdobywanie większości samochodów; masterowanie rekordów na trasach i torach; tę grę zalicza się conajmniej w pół roku !
White
Ace Combat: Squadron Leader. Jeśli ktoś jest na tyle chory umysłowo, aby skompletować po 4 sztuki każdego samolotu dostępnego w grze (łącznie z Falkenem), będzie się bawił (męczył? o_O) przez długie miesiące. System rang i i pięć poziomów trudności (choć niewiele się różniących) także robi swoje.

WRC4: Przejście wszystkich trybów i odblokowanie wszystkich tras zajmie naprawdę sporo- to prawdziwy pożeracz czasu i nerwów.
Kali
QUOTE(oFi @ 19 02 2006, 17:34) *

ISS

Dead or alive

Resdent evil (każdy)

Umiesz czytac ze zrozumieniem? smile.gif . Przeciez czlowiek pyta o dlugie gry... Shadow Of The Collosus, Resident Evil 1-2-3-Code Veronica, czy wlasnie pierwszy, zdecydowanie najkrotszy MGS to dla ciebie gry, ktore zajmuja duzo czasu? Lol smile.gif.

Jak szukasz jakis dluzszych tytulow, to przede wszystkim zeknij w strone RPG - chocby wspomnianego Dragon Questa VIII. Ze wspomnianych tu tytulow faktycznie w Dynasty Warriors 5 mozna grac niemalze bez konca, cholernie duzo czasu z pewnoscia zabierze ci GTA:SA, czy tez Gran Turismo 3&4. Jak lubisz, to do "gier bez konca" zalicz czolowe bijatyki - Tekken 5, Soul Calibur 3, Virtua Fighter 4:Evolution, niech cie reka boska tez broni, bys przypadkiem nie przeoczyl Pro Evolution Soccer 5 smile.gif. Bardzo tez bym polecal Hot Shots Golf Fore (tudziez Everybody's Golf 4, jak sie to zwie w Europie) - w zyciu bys nie przypuszczal, ze golf moze byc tak wciagajacy i grywalny, jak wsiakniesz, to gry nigdy nie odlozysz na polke.

Jezeli chodzi o strzelaniny symulacyjne, to oprocz Ace Combat 5 polecam tez zainteresowac sie Dropship'em - jest bardzo dlugi, a w dodatku potwornie trudny pod koniec kampanii.

Poza tym ze swojej strony bardzo polecam jakze specyficzne strategie konsolowe: Romance Of The Three Kingdoms VIII (lub jak masz mozliwosc - to ROTK X z USA), Front Mission 4, czy tez Kessen 1&2. Z gier pokroju God Of War, czy Devil May Cry, to pod wzgledem dlugosci wybija sie zdecydowanie najnowsza Onimusha: Dawn Of Dreams.
Grzehoo
Zdecydowanie Gran Turismo 4, gram w tę grę od wakacji 2K5 i nadal chce mi się grać (niedługo koniec, na razie 99,4% wink.gif).
PiotrB
QUOTE(Grzehoo @ 21 02 2006, 13:17) *

Zdecydowanie Gran Turismo 4, gram w tę grę od wakacji 2K5 i nadal chce mi się grać (niedługo koniec, na razie 99,4% wink.gif).

Zacząłem grać w GT4 29 Kwietnia 2005 i po niecałym roku mam 99,8% gry ! To świadczy o rozległości tej gry.
jurget
Ratchet & Clank 2 - przeszedłem na dzieńdobry 3 razy tę grę. Pierwszy raz 15 godzin, ostatni około 9. Zabawa super superowa. I z całą pewnością do niej wrócę - to w moim rankingu gra #1.

Gran Turismo 4 - możnaby się spierać czy jazda w kółko po różnych torach jest nudna ;-) Niemniej jednak to chyba jedna z najdłuższych gier jakie istnieją.

Tekken 5 - oczywiście z kumplem / bratem / dziewczyną / etc.

Buzz! the music show - moja kobieta w to może grać 24h na dobę.
alienator
Aż dziw, że nikt nie wymienił Harvest Moon: A Wonderful Life smile.gif
Jak się wkręcisz, to łupiesz non stop biggrin.gif I to dłuuuuuuuugo.
tomba
Najwiecej czasu mi zajelo (i zajmuje do teraz) GT3 i San Andreas
Gawlick
QUOTE(White SeeD @ 20 02 2006, 18:30) *

Ace Combat: Squadron Leader. Jeśli ktoś jest na tyle chory umysłowo, aby skompletować po 4 sztuki każdego samolotu dostępnego w grze (łącznie z Falkenem), będzie się bawił (męczył? o_O) przez długie miesiące. System rang i i pięć poziomów trudności (choć niewiele się różniących) także robi swoje.

Ja mam wszystko oprócz Wszystkich S na poziomie Ace, a nie jestem chory umysłowo smile.gif Zajęło mi to 35 godzin. Naprawdę polecam ten tytuł. To samo mogę powiedzieć o GT4 (mam od dnia premiery i jeszcze się zagrywam), nowym resi (dał mi 2 tygodnie swietniej zabawy - grałem po 16 godzin dziennie smile.gif ) tekkenie, Soul Caliburze, cała seria MGS, Monster Hunter (na liczniku 107 godzin). No to chyba wszystko narazie, chyba że se coś przypomne jeszcze...
Edit:
Właśnie San Andreas i Battlefield 2: Modern Combat (na neta - ja mam 80 H)
the_gullwing
Szczególnie polecam Final Fantasy X - zeby ukonczyć gierke w 100% musiałem nakukać dobrze ponad 200h a i poziom dodatkowych bossów jest na dość wysokim poziomie. Polecam, ale zależy co kto lubi wink.gif
szeni
Mój 6-letni brat w gry z serii Ratchet & Clank grał tak długo (jedynkę przeszedł chyba z 8 razy) że licznik się blokował (powyżej 99 godzin).
Gyziaq
QUOTE(the_gullwing @ 26 02 2006, 12:24) *

Szczególnie polecam Final Fantasy X - zeby ukonczyć gierke w 100% musiałem nakukać dobrze ponad 200h a i poziom dodatkowych bossów jest na dość wysokim poziomie. Polecam, ale zależy co kto lubi wink.gif

Zgadzam sie. Ja mam dopiero 100h, ale zeby zaliczyc wszsytko bede potrzebowal kolejnych 100 wacko.gif.
Zreszta RPG'i sa z reguly dlugie przeciez smile.gif.
Z innych gatunkow to mecze Re4 (kolo 70 h juz bedzie), B3 (ok 50h) i DMC3 (tez kolo 50h).
LegionPolski
yy, oczywiscie gta:sa - gre po ukonczeniu tluklem jeszcze dłuuugie, dłuuugie miechy smile.gif - jak chyba kazdy
no a ostatnio to dq8 (dragon quest) - zjadło mnie to... jak lubisz erpegi to łykaj.
blazej1980
hmm nie pamietam jakie gry dlugo gralem ale obecnie gram w dragon questa viii i juz leci 60 h i kurcze to juz jest konkretnie,powoli zapominam co sie na poczatku gry dzialo hehe a czy to dobrze czy nie to sam nie wiem,kiedys na pc gralem w championship managera to komp nie byl wylaczany przez kilka dni ale to inna dziedzina.pozdrawiam
STIVI
QUOTE(oFi @ 19 02 2006, 19:34) *

ISS

Dead or alive

Resdent evil (każdy)

Każdy się ze mną zgodzi, że seria Tomb raider jest potwornie cieżka i długa bez opisu ( wszystkie te zagadki do odgadnięcia)

z MGS to chyba żartujesz... 1,5 h i jest... no fakt przeszedlem 15 razy a sciany o kodek to lol żekłbym
RE no dobra trza pare razy przejść żeby mieć wszystko ale wszystkie poza 4 to 3h i masz scenariusz
a tomb raider confused.gif bez opisu przeszedłem 1,3,4,5 i jakoś żyje i wcale trudne nie było (może w piątce to co małą larą sie łaziło i końcówka)
Mikey
Zbyt orginalny nie bede bo DQ8 FFX to zdecydownie ponad 100h ale taki Jak2 ~50-60h mi zajal [czesc 3 okolo 20h], Burnout 3 tez okolo 60 i wiecej godzn zajmuje [w Revenge nie gralem] ... wiec oprocz wczesniej wymienionych nie pamietam

BTW MGS3 okolo 35h mi zajal cool.gif
Tom19
Rekordzistą,jeżeli chodzi o długość grania ustaliła moja 14 letnia siora....grała w Simsy przez około rok.
na kompie wink.gif Dosłownie krew mnie zalewała,gdy prawie codziennie siadała,aby chociaż tą godzinkę pograć.
Po kilku miesiącach powiedziałem sobie:a niech sobie gra w końcu jej się znudzi...po 6 miechach :ku..a przecież to żygać się chce już na sam widok loga ''Sims''.
Faktem jest ,że wychodziły te cholerne dodatki i tak wychodziły,że gdy już coraz mniej grała ......to ku#&a ma% pie$&olon# musiał pojawić się w jej łapskach ten gó@$+any dodatek.
Dobra nie piszę dalej bo już się zmęczyłem psychicznie i fizycznie i ...... nieeee niedługo będzie miała Simsy 2 i
dodatki,a w niedalekiej przyszłości wyjdą Simsy 3,ale ja się wtedy wyprowadzę i gicior tongue.gif
Wiem ,że to nie gra na konsole,ale nie mogłem ominąć tego tematu obojętnie.
Kali
QUOTE(szeni @ 26 02 2006, 14:03) *

Mój 6-letni brat w gry z serii Ratchet & Clank grał tak długo (jedynkę przeszedł chyba z 8 razy) że licznik się blokował (powyżej 99 godzin).

O - przypomnialo mi sie, ze tez zablokowalem licznik na 99 godzin przy Kessen III smile.gif
mlokon
GTA San Andreas. Około 60h
Tuczek
Z ostatnich gier to Burnout3 (ok. 70h); SC2 naprawdę duuuużo tego było, a niechce mi się teraz włączać żeby spr ile godizn; TS2 i TS3 ponad 35h
kotlet_schabowy
W wiekszosc gierek gram dlugo, ale ogolnie to najdluzej gralem w
Grand Theft Auto : San Andreas : wiadomo dlaczego, choc w sumie i tak mniej gralem w SA (okolo 250 godzin) niz w :
Grand Theft Auto : Vice City : ponad 300 godzin gry, pierwsze next-gen'owe GTA, ktore kupilem, super klimat, sporo misji, ale ogolnie jakos samo granie poza misjami sprawilo duzo zabawy, zdobywanie stu procent rowniez biggrin.gif. GTA 3 rowniez jest dluga gierka.

To takie ogolnie znane ze swej dlugosci i zywotnosci gierki, inne, w ktore mozna sporo pograc, powiedzmy sporo ponad przecietna, wynoszaca ostatnio okolo 10, 12 godzin gry, to :

seria Ratchet & Clank : "przejscie" gry bez sekretow juz jest, jak na dzisiejsze czasy, dosyc dlugie, ale zdobywanie ukrytych srobek, skill-point'ow i innych rzeczy znacznie przedluza zabawe z tymi grami, i jest dosyc przyjemne.

JAK 2 to rowniez calkiem dluga gierka, w ktorej mozna takze szukac sporo dodatkowych rzeczy i wykonywac dodatkowe misje

Burnout 3 : nie "zaliczylem" wszystkich event'ow, poniewaz oddalem gierke koledze, ale mam okolo 82 % i gra sie sporo, brakowalo jeszcze kilkanascie event'ow do "odkrycia" i "zaliczenia", a jeszcze "zrobienie" ich wszystkich na zloto to dodatkowy czas spedzony przy B3. Jednak jezeli ktos nie ma ochoty "zaliczac" wszystkiego na zloto, to i tak sporo mozna sobie pograc dla samej przyjemnosci, wedlug mnie szczegolnie w trybie Road Rage.

Tenchu 3 : 10 misji dla Rikkimaru , 10 misji dla Ayame i 8 misji dla Tesshu, plus jedna dodatkowa misja dla Rikkimaru, jedna misja na planszy ze "zwyklego" trybu dla Tesshu (z dema), trzy mozliwosci "rozstawienia" przeciwnikow na kazdej planszy i "zaliczanie" misji na Grand Master (latwiej niz w Tenchu 2, ale i tak wymaga sporo czasu) : to mozna robic w T3. Duzo grania.

Killzone : gierka, ktorej "przejscie" zajmuje okolo 35 godzin, w tej grze jest sporo misji, podzielonych na mniejsze "sekcje", mozna rownie w wiekszosc misji pograc czteroma postaciami.

MGS2 z filmikami i rozmowami przez codec to tez okolo 17-20 godzin grania, a wersja Substance ma rowniez sporo dodatkowych misji, na kilkanascie dodatkowych godzin grania, choc nie kazdego moga one bardzo zainteresowac (powiedzmy, ze kilkadziesiat z nich bedzie ciekawe, ale nastepne moga znudzic).

Poza seria GTA wymienilem gierki, ktorych "skonczenie" zajmuje okolo lub ponad 20 godzin.
K.N.D.J.
Pro Evolution Socker 4 ok 400h
Pro Evolution Socker 5 ok 500h
codziennie po 4,5 godzin
Kajfas
FFX zajol mi okolo 150 godzin, a jeszcze nie zostal wymasterowany. Soul Calibur to gra "na wiecznosc". Ale i tak najbardziej zyciorys mi obciol pes 4 (a teraz 5). Bylo tego z 700 godzin!
DSK
najdluzej pejczowalem chyba dziesiatego finala... bedzie kolo 3 setek rozkminu
Gemi
Gran Turismo 4 (3 nie oplaca sie .. poprostu ubozza wersja 4 smile.gif

Tekken Tag Tournament, Tekken 5, Soul Calibur 4 lub Virtua Fighter 4: Evolution - kwestia tego czy masz jakiegos znajomego grajacego w te gry (znajomych najnepiej smile.gif). Wszystkie 3 tytuly sa straszliwie wymagajace i jesli juz sie wciagniesz w jeden z nich to masz zabawe na conajmniej rok a jak "dobrze" pojdzie to i z pare lat zleci :> Mowiac inaczej sa to gry w ktore nie przestaje sie grac.

PES5 (czy tam inna czesc) - podobnie jak bijatyki wspomniane, ale ja niestety nie doswiadczylem tego.

Final Fantasy X i X-2 (wbrew pozorom X-2 to swietna gra) - wiadomo... final smile.gif

Dragon Quest VIII - kolejny erpg, kolejne 100 albo i wiecje godzin z glowy..

GTA 3, GTA:VC, GTA:SA - wszystkie czesci sa swietne i warte zakupu oraz poswieconego im czasu.. poprostu genialna seria.

Resident Evil 4 - jeszcze nie przeszedlem ale za to ze jest taka genialna, polecam jak najbardziej smile.gif - nawet niech to bedzie 10 h gry ale WARTO!

God Of War - za swietne patenty i naprawde dobry gameplay (czas gry akurat nie jest imponujacy ale to jedna z tych gier co je trzeba zobaczyc smile.gif.

Frequency i Amplitude - hmm... trzeba libiec takie cos, gra muzyczna o bardzo wysokim poziomie trudnosci... jesli chce sie ja przejsc na 100% trzeba miec bardzo silne nerwy i zaciecie... ale uwierz, jak pozniej pokazesz kuplowi jak przechodzisz jakis kawalek na Insane to kopara na ziemi smile.gif - oczywiscie wczesniej dasz mu zagrac kilka razy zeby wiedzial co w tym takiego niesamowitego. Gry nie nudza sie szybko .. a nawet jak juz skonczysz to zasze mozna zylowac rekordy na kazdej piosence.

Hot Shot Golf 3 i 4
(dla mnie fajniejsza byla 3) - gierka moze nie jest przesadnie dluga ale jej przeznaczenie to przede wszystkim party games z znajomymi... dosyc prosta gierka ale dajaca naprawde wiele frajdy

Ace Combat 4 i 5 - swietna gierka, nie wiem jaka jest dluga , ale wiem ze nie nalezy do tych co sie je konczy w 6-10h.. wink.gif

Sing Star (Party, Pop, 80's) - gierki typu party, lubisz cos takiego, albo masz dziewczyne/kobiete, ktora lubi to jest to jak znalazl... polecam imprezki domoe dla 6-8 osob + umiarkowana ilosc alkoholu (tak zeby zlapac klimat a nie schlac sie) + singstar...

Buzz - jak wyzej z tym ze jeszcze nie przetestowalem na wiekszej imprezce, no i tu zgadujemy a nie spiewamy wink.gif - jednak mysle ze sukces gwarantowany smile.gif

Fight Night Round 3 - kariera boxera - trenning itp itd. swietna gierka, lubisz klimat lykaj, tu dla odmiany (patrzac na inne bijatyki) nie trzeba grac z zywym przeciwnikiem, sam tryb kariry jest wystarczajaco ciekawy i dlugi... a do tego jesli bedziesz mial z kim sie zmierzyc no to juz gra w pelni cie usatysfakcjonuje.

Burnout Revenge - wyscigi troche inaczej, z masa dodatkowych atrakcji.. momentami piekielnie trudna, no i napewno nie jest to krotka gra ;D Z serii tych ktore nawet jak je skonczysz to nadal trzymaja.

Tony Hawk`s Pro Skater - tasiemiec ktory nie ma konca, ale jesli ktos lubi takie klimaty to napewno znajdzie mase swietnej zabawy na dlugi okres czasu.

DevilMyCry i DMC3 - 2 czesc omijaj szerokim lukiem smile.gif Gra nie poraza czasem ktry musisz poswiecic na jej przejscie, ale nie o to tu chodzi... poprostu ta gra zaczyna sie na wyzszym poziomie trudnosci... no i wtedy gra sie dluuugo :>

WipeOut Fusion
- tez trzeba lubiec teakie klimaty... swietna gra z swietna muzyka smile.gif

Na koniec MGS 2 i 3 - gry nie sa bardzo dlugie, ale majac ps2 nie zagrac w mgs to tak jak majac pc nie zagrac w sapera wink.gif

Oczywiscie jest jeszcze masa swietnych RPG, ktore zazwyczaj pochlaniaja conajmniej 30h, sa tez inne gierki zabierajace mniej czasu ale za to na swoj sposob wyjatkowe (Silent Hill 2,3,4 chocby), ale z czystym sumieniem polecam tylko to co mymienilem wyzej smile.gif
Fader
Jasne polecaj komuś gry, w które nigdy nie grałeś.... gratuluje...
Pan S.
dzienx ziomble za rady.

w najblizszym czasie (jak mgs'a 3 calkowicie skoncze i RE4 na pro) se łykne pewnie FFX or Tekkena5. z PES'em 5 sie narazie powstrzymam i zostane przy 4 na Pieca, moze PES6 zaoferuje cos ciekawszego.
Er_WolvEr
Dobre pytanie zadałęś Panie S. smile.gif Gdyż częśto choć nie zawsze najlepsze gry są to te dłguie, a szczegulnie wtedy gdy są długie nie przez to że gra sięwlecze, ale to że chce sięprzejśc jakiśraz to samo by cośtam odkryć czy tam dla radochy.

Jak dla mnie jednymi z dłuższych gier był np

Killzone - przeszedłem w ponad 50 h, TYLKO właściwie na Normalu, i raczej tylko ścieżką ,,Szpiegówą". W taki sposób mógłbym np, przejsć jeszcze raz całą gre na normalu losowymi postaciami pokolei, sprawdzając ich możłiwości i inne taktyki na wroga w lokacjach, a potem na trudniejszym poziomie np, ,,Twardzielem".

Amplitude i Guitar Hero - Zgadzam sięze słowami Gemi'ego, tą gre często by przejsć na nawet około 100% trza mocnych nerwów i chęć pobicie rekordu chociazbo o te kilka holernych punktów by zdobyć tą 5tą Gwiazdkę. Na Tych 2ch grach zniszczyłem (a raczej bardzo poidniszcłem i wyrobiłem) oryginalnego pada SONYiacza. smile.gif Poprostu w tyuch ścieżkach szczegulnie w Ampluitudzie sa takie możłiwości ścieżek by więcej zbić punktów, takie kombinacje że ja pierdziu !! Zawsze mozńa odpalić na jakiśczas by posłuchać ulubionych utworków - i jak sięzcznie trudo norzerwać.

Pozdrawiam życze miłej gry smile.gif
Beck
Ok a ja mysle ze nawet jak skonczysz gre w 3 godziny ale masz ochote grac codziennie po 6 godzin to wtedy mozna mowic o najdluzszej grze. np taka Syberia i Syberia 2 obie czesci skonczylem za jednym posiedzeniem (42h) ale w gierke nadal mam ochote zagrac sobie od czasu do czasu. Strasznie podoba mi sie historia opowiedziana w Syberii. Pozatym samo wykonanie gry. Dla mnie bomba.
Czappi
GTA San Andreas. Za pierwszym razem gdy przechodziłem na 100%, skończyłem z 216 godzin na liczniku. W sumie skończyłem pare razy na 100%, Jakies 360h grania w sumie smile.gif
trott1
Black na poziomie easy hyh.gif
Roki
Ja zdecydowanie polecam GTA SA - ponad 200h grania i dalej chce sie grac exclaim.gif
Prezes666
Najdłuższą grę w jaką grałem było jednogłośnie GTA SA.grę przeszedłem 3 razy.raz na 100% a 2 następne razy to już tylko fabuła.Troche tego grania było ,a przecież samą grą nie przechodząc fabuły tylko grając dla czystej rozpierduchy było mnóstwo godzin.i to jest właśnie najdłuższa gra w jaką grałem.
PyzaOpole
Zdecydowanie Final Fantasy X winner_first_h4h.gif
ponad 200 godzin(wszystkie Dark Aeony unicestwione) biggrin.gif
Cr3aTiVe
GTA San Andreas przy tej grze spędziłem wiele godzin i nie żałuje,PES4 i PES 5 gry w które lubie jeszcze pograć
dżar
z tematu powinno sie wykreslic wszystkie RPeGi(vide FF) i GTA ale mniejsza z tym biggrin.gif

Nie liczac ww gier to RE4 (opanowana gra do perfekcjii 120 h kolo) i Kingdom Hearts 2(zwykly scenariusz bez zadnych (pipi) zajal mi o dziwo ponad 50h..nadal nie wiem jakim cudem moze to przez loadingi bylo xD)
Re
San Andreas i pierwszy Ratchet przy którym spędziłem z 70godzin. Przechodziłem go 2 razy z czego za drugim wszystko zebrałem i wszystko kupiłe itd.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.