Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pinballle, Flipery
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy
Gacek44
Najlepsze we fliperach jest to, że potrafią sie zawieśić i czasem bez tilita nie uda nam się uratować gry z milionami pkt.
We fliperach lubię specyficzny klimat, opieranie się o urządzenie grające melodyjki i nabijające miliony punktów co chwile. We fliperach to nie tylko umiejętności się liczą ale trzeba też troche szczęścia. Zawsze gdy przechodzę obok jakiegoś flipera, to nie wiem, czy będe przy nim stał 30sek czy 3 godziny, na jednym kredycie. I właśnie ta niewiadoma najbardziej nakręca mnie na granie.

Moje ulubione to: Fish Tales, The Getaway i Creature from the Black Lagoon.

Lubicie grać we flipery? W jakie najbardziej? a może znacie jakieś inne gry mechaniczne?
ShtaS
wstyd sie przyzanc ale ja gralem raz w zyciu na fliperze, bylo to w hotelu Kasprovy pare dobrych lat temu, a flpper byl stylizowan na cos zwiazanego z Batmanem biggrin.gif
Aem
Nie wiem czy kojarzycie ale jakies 10 lat wstecz; 1 ok. 1996 rokju za małego dzieciaka szpilałem na fliperze "Indiana Jones" - świetna !
MaciejPŃ
"kosmiczny mecz" to była jazda:D, było też pare innych ale trudno powiedzieć jak to to sie nazywało:) park jurajski itp. tyle pamietam : happy.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.