QUOTE(canabis @ 24 01 2007, 11:34)

Mam ochote pograć w jakiegoś naprawde fajnego RPG'a na GaCka, co wg was lepiej kupić: Baten Kaitos, Tales of Symphonia czy FF:CC
Z tych trzech polecam ci najpierw przejśc Tales of Symphonia, tym bardziej że jest to jeden z nielicznych JRPG'ów które można przejśc wspólnie z kumplami, potem polecam ci Baten Kaitos/Baten Kaitos:Origins(tą częśc musiałbyś sobie sprowadzić z USA i mieć Freeloader'a), potem naprawde warto zagrać w Fire Emblem:Path of Radiance, to jest taki strategiczny RPG ale wciąga jak cholera

. Jednak polecam ci przeczytać jakąs recke lub coś w tym stylu bo nikt nie wie jaki masz gust do RPG'ów i jakiś rpg który ci poleciłem lub ktoś inny poleci może ci się nie spodobać a kasa pójdzie w błoto(chyba że grasz na piratach) Tu sory za offtopa, teraz sprawa z ostatnim postem, co do tego czy to jest najlepszy czy najgorszy FF to każdy ma o tym swoje zdanie, ale nie lubie jak ktoś pisze że jest to tytuł do (pipi), potem osoby które w niego nie grały ani nic o nim nie czytały gadają to samo, a po zagraniu im nagle się podoba. Dobra skończmy tą debate bo nie chce się z nikim kłócić tylko wymieniać na spokojnie swoje poglądy z innymi bez kłótni. I fajnie by było jak następni forumowicze zaczną pisać że dlaczego się podoba/nie podoba i wymienić te wady i zalety a nie od razu że to gniot i że nie poleca się tego tytułu bo są osoby którym akurat dany tytuł przypadnie do gustu.Ja swoje zachowanie też na pewno w tym celu zmienie bo widze że coraz więcej tematów to kłótnie między fanami jakiejś serii a fanboyami innych tytułów z tego samego gatunku itd.itp. Jak coś sory za offtop ale najlepiej o tym raz napisać aby był spokój.