Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Final Fantasy Chronicles
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Stron: 1, 2, 3
Akuma
Ciekaw jestem co sądzicie o zapowiedzianym na Cuba FF Cronicles. Bedzie to gierka raczej w starym stylu ( posatcie dzieciaki itp) ale ja mam nadzieje że wyjdzie z tego cos co mozna by nazwać Chrono Triggerem 2003 biggrin.gif
TrOoPeK
A nie chodzi Ci przypadkiem o FINAL FANTASY CRYSTAL CRONICLE ? Hehe, bo to wogole ma byc inna gra wiesz o tym:)
Akuma
Wiem wiem biggrin.gif. Faktycznie chodzio mi o Crystal Croniocles. Ale dalej trzymam sie wersji ze zmajstrują coś na kształt Chrono Triggera w oprawie nextgen.
TrOoPeK
Haha, fajnie by bylo jakby nowego Chrono walneli na GaCka.
Antares
Squaresoft ostatnio odwala kapy więc co do FFC mam złe przeczucia sad.gif
popiel25
BTW. Wiece ,ze FF XI ukazal sie niedawno oficjalnie na PC?
TrOoPeK
Heh, znając Square to wszystko możliwe.

Antares też obawiam się, że to kapa będzie...
Antares
Że FFXI jest na PC to raczej normalne, skoro to gierka online. Były też przecież FF7 i 8 na PC.
monio4
FF CRYSTAL CRONICLE będzie fajowe słowo , tylko ma być mniej dialogów a szkoda bo gra na tym ucierpi ale i tak kupie :wink:
Dante
FF:CC musi zarządzić
Sarni
Będzie fajowo, ale zapewne w Europie będziemy na nią czekać latami, jak to bywa z przeniesieniem gry na inny kontynent.

Co do Final Fantasy XI na PC - i bardzo dobrze, przynajmniej teraz w Polsce jest realna szansa na zagranie w tą grę, bo na konsoli raczej nikt sobie w to nie pogra.
Kaxi
FF:CC t bedzie action rpg w stylu legend of mana ale w 3D.
NCdeIgnis
zapowiada sie przewspaniale ;] screnny są ładne biggrin.gif(mówie o FFC)
a słyszeliscie o tym ze square robi FF6 na GCN (cos mi sie o ucho obuło ale jakos uwieżyc nie moge ;])
Akuma
Może sie okazac że odzyje dawna miłosc Square-Nintendo biggrin.gif. W końcu kiedys ten zwiazek się udał i spłodzi kilka świetnych gierek - min. Chrono trigger. Mam nadzieje że tak własnie sie stanie.
Picool
Licze że Square zrobi faktycznie coś wybitnego... Chciałbym mówiąc szczerze coś na styl Kingdom Hearts.... Oby gra była równa grywalnością innym finalom....
Kaxi
KH to nie bedzie bo po pierwsze widok nie bedzie zza pleców bohateów bo przeciez ten final bedzie multiplayerowy (i tlyko dlatego go kupie). Bedzie lazenie po lochach, lasach i innych miejscach i koszeni potwrów przerywanych jakimis sub-questami, odwiedzaniem wiosek i filmika mi z fabula.
NCdeIgnis
własciwie to nowa czesc Chrona Crosa nie ma potwierdzonej ( z tego co wiem) platformy . Wzwiązku z czym może zostanie ona wydana na Gacka w postaci takiego ukłonu wstrone big N a jesli sie sprzeda to kto wie (wtedy milosc zeczywiscie odzyje icon_twisted.gif )
gamecubek
zajrzyjćie zajefiste skriny ta gra bendzie wypas http://www.cube-europe.com/screenshots.php?gid=ffcc
gamecubek
jest trailer z E3 oto link http://www.cube-europe.com/news.php?nid=4438
bęndzie HIT laugh.gif
Kaxi
Właśnie ściągam:) FF na 3 graczy !!!!!!!!!!!!!WOW!!!!!!!!!!!!!!
-=Burthess=-
Jak dla mnie gra roxuje najlepszy Final dotychczas. Wreszcie jakiś konkretny klimat a nie jak w (pipi)onym FF7
Kaxi
Ściągnąłem filmik z FF CC i powiem jedno: rozróba i woda daja rade.
gamecubek
widzielisćie pokemony na gamecuba kuzwa te japonce maja najefane tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
nintendo
Tales of Symphonia podoba mi sie bardziej bo przypomina mi Breath of fire 4 na psxa :cry:
Chris R.
Najnowszy filmik z tej gry http://www.nintendo.co.jp/ngc/gccj/ffcc_vp.mpg

Gra poprostu powala, jeszcze 4 miechy i się zacznie zabawa...
Greg
czekam na ta gre, oj czekam smile.gif finale rzadza wiec ten tez bedzie doskonaly biggrin.gif
ds
i te dynamiczne walki, ach:) wiecie czy gba bedzie KONIECZNY do gry, czy tylko taki maly smaczek?
Cottage
Nie bedzie potrzebny to taki dodatek tylko do multiplajera lub do wglądu w statystyki postaci
ds
patrzac po trailerach, to ta gra ma w sobie cos z vagrant story i chrono cross, oj bedzie hit:P
Kaxi
Na tym najnowszym filmiku jest zarypista muza. Jesli podobna bedzie w grze....
A tak ogolnie to znowu uwierzylem w te gre, ale jestem niemal pewien ze do multi trza gieebeaeki. Oto zestawieni na ktore RPG najbardziej czekam/chce kupic:

1.Baten Kaitos
2.FF CC
3.Skies of Arcadia Legends
4. Tales of Symphonia
Cegla
Ciekaw jestem co sądzicie o zapowiedzianym na Cuba  FF Cronicles. Bedzie to gierka raczej w starym stylu ( posatcie dzieciaki itp) ale ja mam nadzieje że wyjdzie z tego cos  co mozna by nazwać Chrono Triggerem  2003  biggrin.gif

ja juz tym stylem kwadratowych zygam ! icon_twisted.gif co gra to schemat mlody chlopiec jakas dziwna postac itd .... bleeee
Cottage
Zachęcam do ściągnięcia nowego 15 minutowego filmiku z gry biggrin.gif
Nietety waży ponad 150 mb ale warto oto link:
http://ruliwebfile.intizen.com/mpeg3/squar...nix/ffccp01.mpg
Chris R.
Mam strasznie słaby transwer, może ktoś ma jakiś inny namiar na ten filmik...
Cottage
Niestety jest to chyba jedyny link.
Warto się pomęczyć przynajmniej dostanie się odpowiedz że FF oprócz grafiki nie pokazuje nic(przynajmniej dla mnie ) zachęcającego do zakupu .
BK jest nr 1.
gamecubek
Niestety jest to chyba jedyny link.
Warto się pomęczyć przynajmniej dostanie się odpowiedz że FF oprócz grafiki nie pokazuje nic(przynajmniej dla mnie ) zachęcającego do zakupu .
BK jest nr 1.
ja całkowićie zgadzam śie z kolegą cottage sćiągnołem filmik i powiem tak tylko grafika mie urzekła reszta jak dlamnie totalna klapa wole czekać na BK
Greg
eh, Final Fantasy to Final Fantasy, to nie moze byc kicha hyh.gif
Splender
Tak jak mówi przedmówca. Ja to i tak kupię, choćby ze względu na tytuł. Tytuł, który od pewnego już czasu oznacza jedną z najwspanialszych serii gier w historii elektronicznej rozrywki.
Cottage
Najpierw jednak przed zakupem radze obejrzenie tego 15 min filmiku z gry icon_idea.gif
Odpowie wam na pytanie czy warto (mi dał taką odpowiedz :cry: )
Chris R.
3 dni już to ciągne i mam 60% masakra, może niech ktoś kto ma ten filmik da go na jakiś serwer....
Splender
Dołączam się do prośby. Mam Cx'a a mimo to najwyższy osiągalny przez ten plik transfer to 0,2 KB :x
Manor
eeee ta gra to nic wielkiego, wole poczekac na BK - to moze zarzadzic!
gamecubek
eeee ta gra to nic wielkiego, wole poczekac na BK - to moze zarzadzic!
ja podzielam całkowićie twoje zdanie nic specjalnego jak dlamnie z tej gy niebęndzie
Kaxi
Wprawdzie nie goladalem tego filmiku bo mi nawet nie chce zaczac sciagac, ale patrzac po screenach gra bedzie miala wielki klimat. Naprawde. Taki zasysajacy i nie puszczajacy do konca.
Cottage
Wprawdzie nie goladalem tego filmiku bo mi nawet nie chce zaczac sciagac, ale patrzac po screenach gra bedzie miala wielki klimat. Naprawde. Taki zasysajacy  i nie puszczajacy do konca.

Naprawde chciałbym aby tak było-ale niestety film ujawnia całą prawdę :cry:
Splender
Jesli ktos lubi finalowe klimaty i dobra zabawe w gronie przyjaciol, to ta gra jest dla niego stworzona. Mi takie coś odpowiada icon_twisted.gif
Manor
Jesli ktos lubi finalowe klimaty i dobra zabawe w gronie przyjaciol, to ta gra jest dla niego stworzona. Mi takie coś odpowiada icon_twisted.gif

:cry: szkoda ze nie mam przyjaciol..... laugh.gif ta gra to nie dla mnie:)
Ryo-San
boje się panowie, żeby z skopali fabuły, jak wiemy w takich rpg fabuła jest zawsze taka sobie, ale Final Fantasy z kiepską fabułą raczej sobie nie wyobrażam. No nic narazie udało mi się na ebayu kupić dość tanio japońską wersje, więc sobie przynajmniej świat pozwiedzam:)
Kevcio da Mastah
Ja myślę że gra na 8 będzie
Ryo-San
gra już w USA. Pierwsze noty dają rade. Noty padają w granicah 7-8 cool.gif czyli jest dobrze.
-=Burthess=-
Podobno single player jest bardzo cienki, tylko multi sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.