QUOTE(YOYOYO @ 23 02 2006, 21:13)

Mam prenumerate OXM i wszystkiego na Live nie ściągniesz, Demo king-konga jest lepsze na płycie (da się je przejść), full auto było duużo wcześniej niż na marketplace, o wiele więcej trailerów jest na płytkach, i jeżeli się
kończy miejsce na dysku twardym a w dema chce się grać, to lepiej mieć płytki niż znowu ściągać, a samo pismo podaj wiele informacji i skrinów których nie ma nigdzie, recenzje są szybciej niż w innyc czasopismach bo oni mają wyłączność na pewne rzeczy, równierz są bardzo przydatne działy hardware np. testy najlepszych TV , najlepszych kablów do użycia z xbox-em 360.
no ja rozumiem ze wszystkiego nie sciagne ale ktos kto kupuje OXM'a kupuje go glownie dla dem gier a nie dla filmikow ktore moge sobie za free zassac z pierwszej lepszej strony traktujacej o grach...wiem tez ze niektore gry pojawiaja sie wczesniej w OXMie niz na Markecie, ale jak wspomnialem w moim wczesniejszym poscie dziala to w obie strony czego przykladem moze byc ostatni numer w ktorym byly grywalne: Fifa i NBA - gry ktore od dwoch miesiecy leza na serwerach Lajwa...ba na chwile obecna Market wygrywa bo mamy tam dema: Madden'a, PGR'a Fight Nighta, Q IV, COD 2 czy Condemned ktorych prozno szukac na dotychczasowych plytkach z OXM'A
co do informacji to naprawde nie radze sie nimi sugerowac bo wg nich Lost Planet powinien juz byc dostepny na rynku (data wydania gry w OXMie to styczen 06), recenzje o klase lepsze(w tym 100% bardziej obiektywne) mam na IGNie itd itp
oczywisice w zadnym wypadku nie zniechecam do kupna pisma - jest bardzo ladnie wydawane, jest plyta na ktorej wszystko jest bardzo ladnie uporzadkowane i czytelne itd itp dla kolekcjonera jak znalazl...glownie rozchodzi mi sie o to czy jest sens wydawania blisko 40zika za cos co jest dostepne za free..
Jednak gdybym mial OXMa w kwestii dem podsumowac moja bardzo subiektywna opinia to
na chwile obecną pismo SSIE totalnie..jedynie Betka XI jest wielkim plusem dla owego magazynu
@Butch
Jesli chodzi o lenistwo to tutaj tez wygrywa chyba Market - po kiego ruszac dupe z cieplutkich 4 scian skoro mozna wszystko zalatwic w domu;]