Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Karcianki
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
Marv
Kto z was gra w takie cuda (tzn. karcianki), ja już trochę w to pykam i wciąga jak odkurzacz. Nie ma jak to skopać tyłek np. jakiegoś jankesa w triple triad ^__^ Tutaj możecie dorwać instalkę tej giery http://darkwindonline.com/
Jakar
Czyżby konkurencja dla www.ttadvance.com ?? smile.gif
Marv
Na to wygląda smile.gif Ta wersja karcianki bardziej mi odpowiada ponieważ jest bardziej rozbudowana... to taki mały "karciankowy MMORPG smile.gif"
banny
Siemanko!

Może pogadamy o innych karciankach, nie tlyko tych zwiazanych z TT i fajnalami?smile.gif
Ja jestem maniakiem Magic The gathering.Zna ktoś ?smile.gif

Otóz w Medyki gram od paru ładnych lat,potem przerwa później znowu się zaczęło smile.gif
Moim zdaniem świetny sposob na spedzanie wolnego czasu, no i jeszcze gratka dla kolekcjonerów-> ponad 16k różnych kart smile.gif

Jeśli ktoś chciałby spróbować pograć, nawet przez internet, tutaj link:

www.magicworkstation.com

zasysamy program a potem MTGpack for mws

Jak chcesz, to jestem praktycznie zawsze do dyspozycji, jeśli chodiz o partujke w MTG wink.gif

O innych karciankach za duzo się nie wypowiem, Lotr jakoś tak średnio mi się spodobał, nie mówiac juz o pokemonach hyh.gif

Zaparszam do gry smile.gif
stona
No wiec wiem ze istnieje cos takiego jak Triple Triad X czy cus. Karcianka z ffVIII przez neta. Kiedys w to pogrywalem, teraz olalem sprawe. Nie wiem czy temat jest caly czas aktualny czy padlo to juz dawno temu. Zaznaczam tylko ze bylo. Wsio smile.gif
banny
Niewierze, że na forum tylko ja pogrywam w Mtg ninja.gif
Blammor
Ja sam gram też w MtG ale swoją talię niedługo sprzedaje.(zielono-czarna 148 kart: 58 w decku 90 na zapas chce ktoś kupić) Grałem też w Duel Masters ale to szajs i nie warto w to grać.
Marv
@stona
www.darkwindonline.com - karcianka z FFVIII (Triple Triad) Dosyć rozbudowana, ściągamy program, rejstrujemy się i możemy grać smile.gif
UWAGA ! WCIĄGA !
BaRt-ek
Ja też mam MtG.Ale już nie gram.Mam 2 talie : biało-zieloną i niebiesko czarną.I z 60 kart na wymiane lub powtórki.
Ravent
Ja też gram w MtG ale robię to naprawdę okazyjnie... Na żywo nie grałem dawno, jak już mówiłem (okazyjnie) pyknę sobie online na Wizardzie (który niestety do codziennej gry się wg. mnie nie nadaje, jeśli już to do testowania talii itp.)

Na żywo grałem zielonym kolorem, ale jakoś z kart które mam nie da się złożyć dobrej talii... Chciałbym złożyć czerwoną ale kasy narazie brak (żal ? wink.gif)
Moto200
A ja od czasu do czasu gram w YuGiOh.
Poczyniłem postęp - przedostatni w turnieju. A przecież mogło być gorzej smile.gif Do karcianek trzeba mieć łeb. Jak do RPGów. Więc równie dobrze mogę to rzucić wink.gif
Killabien
Gra ktoś jeszcze w triple triada? bo teraz mają nowy adres www.ttadvance.ca.
kam
wole www.darkwindonline.com
izon
CYTAT(B@nny @ 18 10 2006, 18:25) *
Niewierze, że na forum tylko ja pogrywam w Mtg ninja.gif

Ja skonczylem z tym jakos zaraz po Legionie.Wkurzylo mnie to ze za czesto wychodzily kolejne dodatki.Raz przed wakacjami zrobilem sobie talie na Sliverach za(pipi)ista.Na turniejach nie oficjalnych zawsze jakiegos bustera albo oryginalne counterki sie wygralo.Wkoncu chcialem isc na cos bardziej profesjonalnego..wracam z wakacji i co??I LIPA wyszly jakies kolejne dodatki z ktorymi moja talia nie miala szans w dodatku juz byla przestarzala i nie dopuscili jej do turnieju..ale popykac moge o ile pamietam jak sie w to gra:D
Dworek
Ja grałem w MTG i nawet ostatnio znowu troche grałem,mam czerwono-czarną talie z Kamigawy.
Blasi
a czy te karcianki online są równie głupie jak MMRPG - to znaczy - masz szanse wygrac jesli poprostu KUPISZ sobie jakis zestaw kart?
MakaPL
O widze, ze calkiem spora grupka grajacych w M:tG jest na forum smile.gif Jednak, zeby grac w M:tG i wyrabiac sie z nowosciami itd. trzeba miec duzo czasu i o wiele, wiele, wiele wiecej pieniedzy. Gra gram sporadycznie, bo nie mam z kim niestety. W Bialymstoku podobno sa Magicowcy, ale nie wiem, gdzie sie spotykaja itd. Ja mam 2 talie: pierwsza to niebiesko-czerwono-biala i czarno-niebieska.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.