Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Exclusive'y na Xbox'a
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox
Raphael
Dopiero co kupuję Xbox'a (mam narazie PS2) i proszę was o wypisanie gier które są dostępne TYLKO na tą konsole (chyba nie musze dodawac, że chodzi mi o te bardziej grywalne tytuły wink.gif ).

Może to troche dziwne, ale taka lista była by dla mnie (i nie tylko) bardzo przydatna. smile.gif

Z góry thx. blush.gif
g_w_b_b_a
HALO 1/2
Doom 3
Half Life 2
Riddick
Farcry
Blinx
PGR 1/2
Forza Motorsport
Amped 1/2
Rainbow 6 - kilka czesci
Wolfenstein - lepszy od wersji na PC
Counter - Strike
Dead or Alive 3/Ultimate
Elder Scrolls III: Morrowind

i jeszcze kilkanascie tytolow ale juz nie moge sobie przypomniec z glowy niech ktos z forum zapoda dalej
lavatekk
Ninja Gaiden
Crimson Skies: High Road to Revenge
Oddworld Stranger's Wrath
Panzer Dragoon Orta
TomisH
Project Breakdown
Advent Rising
-GLD-Uzny
KOTOR
Shenmue2 (nie liczac dc smile.gif )
Rallisport Challenge
Jade Empire
Fable
ping
Voodoo Vince
Munch Odyseeye
Brute Force
Dead Or Alive 3, Ultimate, Voleyball
Jet Set Radio Future
goldberg
Gwoli scislosci- exclusivami nie sa:

1. Halo- dostepny na PC
2. Doom3, Far Cry, Half Life 2, Counterstrike - porty z PC
3. Chronicles of Riddick- dostepny na PC
4. Return to Castle Wolfenstein- port z PC dostepny tez na PS2
5. KOTOR 2: dostepny na PC
6. Morrowind: PC ponownie
7. Fable (chodzi o Lost Chapters): do szpilniecia na PieCu

Od siebie dodam pare nie wymienionych wyzej, a na pewno wartych uwagi tytulow

- Steel Battalion
- MechAssault 2
- Concer Live&Reload (mysle, ze mozna ja zakwalifikowac jako nowa gre ze wzgledu na zmieniony charakter rozrywki w porownaniu z pierwowzorem z N64)
- Crazy Taxi 3
- Grabbed by the Ghoulies
- House of Dead 3
- Midtown Madness 3
- Seria MotoGP od THQ
- Otogi 1&2
- Outrun
- Sega GT 2
g_w_b_b_a
@goldberg wg. mnie koles chce liste gier ktore sa na Xboxa czyli tych nie ma na PS2, co z tego ze Doom czy inna gra byla na PC a byc moze one w nie gral w niego wiec zalezy co mial na mysli TYLKO na Xboxa (np. Riddick byl pierw na Xboxa)
z reszta Crazy Taxi 3 jest na PC tongue.gif jak rozwiez seria Motogp - PS2, Xbox, PC

@Raphael chodzi ci liste gier ktore sa TYLKO na Xboxa czy gry ktorych nie ma na PS2 a sa na Xbox/PC??

Star Wars Republic Commando
Raphael
Chodziło mi o gry dost. na X'a których nie ma na PS2. Mam PieCa i pogrywam na nim, ale wiadomo, wole grac na konsoli smile.gif Jak sie zorientuje ze w coś grałem na PieCu to poprostu pomine ten tytuł. tongue.gif

Jeszcze raz thx, napewno lista sie przyda biggrin.gif
goldberg
No to watpliwosci zostaly rozwiane. Po prostu pytanie zostalo zle zadane, bo dla mnie exclusive oznacza tytul, w ktory mozna zagrac tylko na jednej platformie. W momencie kiedy na inna platforme wychodzi port, gra traci swoj status exclusivu.

BTW: Seria Moto GP z PS2 to gry Namco, ktore z grami THQ z X-a laczy tylko ta sama licencja. I rzeczywiscie masz racje, ze Moto GP od THQ jest dostepne na PC!!! Nie mialem o tym zielonego pojecia i zwracam honor. Podobnie rzecz ma sie z CT3. Sorry za pomylke.
Dante
Pisał ktos o specjalnej wersji Tonego Hawka 2 bo ona dostępna jest z tego co wiem tylko na X
Logan
Pisał ktos o specjalnej wersji Tonego Hawka 2 bo ona dostępna jest z tego co wiem tylko na X

sorry za OT ale czym THPS2 na X`a rozni się od wersji dostepnej na PS2,PC?
ping
tym że w THPS2X masz dwie dodatkowe kariery - X2 z nowymi levelami i kariera z THPS1. Gierka jest świetna.
canabis
HALO2
NINJA GAIDEN
DEAD OR ALIVE 3
HALF LIFE 2
SHENMUE 2

Dla tych gier warto miec iXa!!!
Diabeu
Far Cry to jest exclusive, z wersją PC ma wspólny ino tytuł
slonik
Ninia Gaiden
HaLO 2
FOrza
Trzy najpotężniejsze xklusiwy
Swoją drogą przyszłość eksklusiwuw na xie nie ma się najlepiej . Do głowy przychodzi mi tylko Pein KIller- więcej niz słabiutko
Krulik
Przepraszam, ale dwa posty wyżej jest wymienione Shenmue 2. Czyżbym przespał wypuszczenie tej gry na kloca?!
Albert Wesker
na to wyglada bo Shenmue2 na xa jest smile.gif
Czappi
O, jeszcze Conker.
rula
QUOTE(goldberg @ 24 02 2006, 02:47) *

Gwoli scislosci- exclusivami nie sa:

1. Halo- dostepny na PC
2. Doom3, Far Cry, Half Life 2, Counterstrike - porty z PC
3. Chronicles of Riddick- dostepny na PC
4. Return to Castle Wolfenstein- port z PC dostepny tez na PS2
5. KOTOR 2: dostepny na PC
6. Morrowind: PC ponownie
7. Fable (chodzi o Lost Chapters): do szpilniecia na PieCu

Pc - platformą do grania? hahaha.gif buhahaha, no bez jaj excl.gif excl.gif excl.gif
g_w_b_b_a
pozatym w temacie pisze tego nie dostaniesz na innych konsolach
arkossss
Ninja Gaiden hyh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.