Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: HALO 3!! 1 trailer na Targach E3 - 2006!!!!
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Dragen
Na tegorocznych E3, za trzy miesiące. Bungie na polecenie Microsoftu tworzy specjalny trailerek. SPECJALNY - czyli wspaniały, godny poprzednich. Rany ... jak ja nie mogę się doczekać E3 !

gra może być na gwiazdkęsmile.gif ew początek 2007..mi sie nie spieszy:) niech dopracują w 100%, to gra na której Ms może osiągnąć sukces..jak jeszcze okiełznają moc X360 to wyjdzie potwór...huh

żeby tylko multi nie spierd..lili bo zabiję..a miło bym sie zaskoczył jakby jako dodatek był remake multi z H1, poprawiony, na Live..bez lagów..itd.itd. sami wiecie co:) tak na zadośćuczynienie za zwalone multi w 2ce..heh petycja??smile.gif
g_w_b_b_a
oby ten trailer zawieral pare minut gp (no moze przesadzam tongue.gif) bo czasami w necie sa takie trailery ze widzisz gp przez 1,5s a napis NAJLEPSZA GRA OD CZASOW Q2 leci 5sec confused.gif
LEX
Trzeba czekać na trailerek .Zobaczymy czy zrobili tą część jak halo2 czy halo1

Halo1>Halo2 of course rolleyes.gif
-GLD-Uzny
Pewnie zapodadza jakiegos 10 sekundowego rendera jak mc "se idzie" i tyle z trailera.
LEX
pewnie tak będzie i sie wcale nie ździwie. mellow.gif
Wojtass
chciałbym zeby pokazali cos w multi np. jedna mape i jakies zmiany (tak jak ten trailer z halo 2 na zanzibar z elajtem i mieczem smile.gif )
LEX
najlepiej Trailer 5min z Kawałkiem singla,Multim i dobry Intro
YETI
Po co ten temat ?
http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=22092&st=0
LEX
Nie wiadomo ,Ale można pogadać piwo.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.