CYTAT(Belcoot @ 31 03 2007, 00:08)

CYTAT
Pierwsze trzy tomy Miecza niesmiertelnego- slicznie rysowane, calkiem wciagajace
Heh, a jak to wygląda w ostatnio wydanych tomach

. Autor naprawdę wyrobił sobie kreskę. Nie tylko rysunki, ale również fabuła - im dalej, tym lepiej

. Szczerze, to w ogóle się nie spodziewałem, że to się tak rozwinie... Gorąco polecam.
A ja przeczytałem najnowszy odcinek Vagabonda. Kolejny przykład na taką mangę, która ząbki pokazuje dopiero po długim czasie. Kilka ostatnich tomów to mistrzostwo świata. Szkoda, że jeszcze trochę potrwa, zanim wydadzą je u nas...
AAA! To wspaniale, ze Mieczyk rozwija sie w dobra strone, niestety opuscilem polske i nie moge kontynuowac zbiorow. Tzn mialem okazje ogladac jeszcze kilka innych odcinkow po angielsku( chociaz te wydanie z kolei jest krodsze od naszego a co za tym idzie polowa 4 tomu to koncowka 3 polskiego wydania) ale przy najblizszej sposobnosci zaopatrze moje zbiory w dalsze czesci tej polskiej wlasnie edycji...
Eden przerobilem w tej chwili rowniez do tomu 3 i jestem z tej mangi zachwycony, naprawde doskonaly klimat wyludnienia ziemi
Pozatym dorwalem ostatnio od brata Kenshina i po pierwszych 6 tomach musze przyznac, ze choc nie jest to rzadna rewelacja to czyta sie naprawde milo( jest przezabawna) chociaz o liniowej fabole, ot kenshin z odcinka na odcinek kopie tylki nowym klanom. Zalezy kto jaki styl w mandze preferuje ale jak kto ma pod dostatkiem pieniedzy i czasu moze zainwestowac