Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo Na Małym Ekranie
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy
sentinel
no dobrze - w sumie bardziej tablet pc, niż typowy handheld, ale kto wie co z tego wyjdzie...

artykuł oraz prezentacja na ign.com
zajawkowa strona projektu
filmik/prezentacja/reklama
kilka zdjęc

g_w_b_b_a
juz jakis czas temu miala byc konsola/pocket pc umozliwiajaca uruchamianie gier z PC pokazywano wlasnie Halo i UT 200iles
Raphael
Nie za mały ten 'handheld' ?! biggrin.gif

A tak na serio - wątpie, żeby to 'coś' się przyjęło jako 'konsola'/narzędzie do grania tongue.gif Ale jako mini PC... bo na to mi się właśnie zapowiada... huh.gif
szeni
Tak właśnie będzie wyglądać przyszłość. Taka pierdoła będzie tak samo popularna, jak dziś komórka. Oczywiście jeśli obejdzie się bez montowania chipów przez skórę i swoistych Visorów w oczach.
Frank Jaeger
róznie może być.. póki co wygląda na to, że granie będzie tylko jedną z wielu funkcji, jakie pełnić będzie ta maszynka.. MS ma powiedzieć więcej nt projektu origami 2 marca.. i właśnie do czasu jakiegoś konkretniejszego info wstrzymałbym się z jakimikolwiek ocenami, bo na dobrą sprawe nie wiemy co to, gdzie to, jak to.. ale imo może być grubo o_O
Wajper
i będzie grubo. Ten kawałek handheldowego ciasteczka jest zbyt smakowity, aby MS powstrzymał się od dostawienia ryjka do globalnego stołu... No i super, jeśliby ktoś pytał mnie o zdanie. wink.gif
Kid
tongue.gif Dla mnie bomba, jeszcze żeby jakimś cudem gry z Xboxa działały na tej konsolce biggrin.gif
Adamgermany
E tam taki pomniejszony laptop. To się nie uda.
Hela
QUOTE(Adamgermany @ 24 10 2006, 16:57) *

Bo to nie istnieje...
lalQr
CYTAT(Hela @ 24 10 2006, 18:02) *
CYTAT(Adamgermany @ 24 10 2006, 16:57) *

Bo to nie istnieje...

I zbyt prędko nie zaistnieje. Microsoft zajął się teraz produkcją gier i akcesoriów dla dsa. No Zrzeszone MS i Ninny vs Sony . Chbya wynik jest znany biggrin.gif zresztą bez MS też by taki był biggrin.gif
Rewett
laugh.gif To nie ma prawa sie udac .Microsoft przegrywa batalie sony na polu konsol stacjonarnych wiec teraz robi co moze zeby cos uszczknac dla sie bie ale i tak znajda sie frajerzy ktorzy kupia ta padlo od microsoftu laugh.gif
Kocmax
M$ powinien się bardziej starać o platforme WM i tam zacząć działać szczególnie jak już wychodzą fajne PPC(np. HTC Kaiser czy już starusieńki ale wymiatacz Dell Axim X51v) ja nie widze żadnej przyszłości w Tableatach bo to mało wygodne i nie poręczne w porównaniu do PPC albo Laptopa.
MoniqaPS2PSP
xboxem portable nie pogardzę smile.gif Byleby to była konsolka do grania a nie palmtop360 wielkości książki telefonicznej biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.