sentinel
28 02 2006, 11:52
g_w_b_b_a
28 02 2006, 12:16
juz jakis czas temu miala byc konsola/pocket pc umozliwiajaca uruchamianie gier z PC pokazywano wlasnie Halo i UT 200iles
Raphael
28 02 2006, 15:16
Nie za mały ten 'handheld' ?!
A tak na serio - wątpie, żeby to 'coś' się przyjęło jako 'konsola'/narzędzie do grania

Ale jako mini PC... bo na to mi się właśnie zapowiada...
Tak właśnie będzie wyglądać przyszłość. Taka pierdoła będzie tak samo popularna, jak dziś komórka. Oczywiście jeśli obejdzie się bez montowania chipów przez skórę i swoistych Visorów w oczach.
Frank Jaeger
28 02 2006, 16:32
róznie może być.. póki co wygląda na to, że granie będzie tylko jedną z wielu funkcji, jakie pełnić będzie ta maszynka.. MS ma powiedzieć więcej nt projektu origami 2 marca.. i właśnie do czasu jakiegoś konkretniejszego info wstrzymałbym się z jakimikolwiek ocenami, bo na dobrą sprawe nie wiemy co to, gdzie to, jak to.. ale imo może być grubo o_O
i będzie grubo. Ten kawałek handheldowego ciasteczka jest zbyt smakowity, aby MS powstrzymał się od dostawienia ryjka do globalnego stołu... No i super, jeśliby ktoś pytał mnie o zdanie.

Dla mnie bomba, jeszcze żeby jakimś cudem gry z Xboxa działały na tej konsolce
Adamgermany
24 10 2006, 15:57
E tam taki pomniejszony laptop. To się nie uda.
QUOTE(Adamgermany @ 24 10 2006, 16:57)

Bo to nie istnieje...
CYTAT(Hela @ 24 10 2006, 18:02)

CYTAT(Adamgermany @ 24 10 2006, 16:57)

Bo to nie istnieje...
I zbyt prędko nie zaistnieje. Microsoft zajął się teraz produkcją gier i akcesoriów dla dsa. No Zrzeszone MS i Ninny vs Sony . Chbya wynik jest znany

zresztą bez MS też by taki był

To nie ma prawa sie udac .Microsoft przegrywa batalie sony na polu konsol stacjonarnych wiec teraz robi co moze zeby cos uszczknac dla sie bie ale i tak znajda sie frajerzy ktorzy kupia ta padlo od microsoftu
M$ powinien się bardziej starać o platforme WM i tam zacząć działać szczególnie jak już wychodzą fajne PPC(np. HTC Kaiser czy już starusieńki ale wymiatacz Dell Axim X51v) ja nie widze żadnej przyszłości w Tableatach bo to mało wygodne i nie poręczne w porównaniu do PPC albo Laptopa.
MoniqaPS2PSP
23 02 2008, 23:15
xboxem portable nie pogardzę

Byleby to była konsolka do grania a nie palmtop360 wielkości książki telefonicznej
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.