Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: THPS 4 wersja na PSX
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
Stron: 1, 2
_MundeK_
Tak. Może tylko Tobie oldscoolman wydaje się 4 część najlepszą. Ja tam wolę tak jak Jakim część 2 :mrgreen: Raczej tą obdarzyli najlepszą grafa. 4 tylko jakimś nowatorstwem w świetle innych części.
SOAD
najlepszą grafę miało THPS 2!! Następne części nawet nie podskakiwały.

...najlepszą grafę miało THPS3. icon_twisted.gif
Jakim
THPS 2 ponieważ była to ostatnia cześć robiona przez Neversoft a następne przez inny mniej zdolny team. Jeśli tobie wydaje się że trójka jest najładniejsza, to patrzysz chyba tyłkiem na to;/
Sunshine
Moim zdaniem lepsza od 2 pierwszych części...gorsza jednak od "Trójki"
Radzik
Nowy Hawk jest na pewno lepszy od trójki, ale znacznie mniej intuicyjny. Mimo to gra jest świetna jak na realia PSX'a.
Oceny:
THPS-8
THPS2-9
THPS3-8
THPS4-8+
Genesis
To jest najlepsza cześć toniego na PSX-a oczywiście po THPS 2 bo ona w zupełności wymiata. Lecz ostatnio miałem okazje sem pograć w 4 na PSX-e i sie naśmigałem asz kciuk mi zdrętwiał na max-a niom teraz tak sie podszkoliłem że 2 000 000 za jednym trikiem hehe biggrin.gif
czesiek_czesiek
CZWÓRKA KOMPLETNIE WYMIATA. NA PEWNO NAJLEPSZA Z CAŁEJ SAGI NA PSX. DOSZŁO KILKA NOWYCH TRICKÓ ULEPSZONO GRAFIKE I NARESZCIE SĄ JAKIEŚ HARDCOROWE SUMKI DO ZDOBYCIE. THPS4 GÓRĄ
Radzik
Może i wymiata ale do dwójki jej brakuje sporo, brak ruchomych obiektów jak samochody czy cuś
czesiek_czesiek
MOŻE TO JEDYNY MALUTKI MINUS. ALE W DWÓJCE JEST O WIELE MNIEJ ZADAŃ I PLANSZE NIE SĄ TAK NASIĄKNIĘTE RAMPAMI I RÓŻNUMI RURKAMI CO O WIELE ZMNIEJSZA MOŻLIWOŚCI PRZEDŁURZANIA COMBOSÓW
Radzik
Racja na czwórke przypada 28 zadań na level co jest sporym wynikiem,
ale i tak mi dwójka bardziej odpowiada, ot różnice gustów
czesiek_czesiek
WIDAĆ, ŻE KAŻDY MA SWOJE ZDANIE ALE PRZYZNASZ, ŻE W CZWÓRCE MOŻNA CZESAĆ TRIKI W NIESKOŃCZONOŚĆ LUB AŻ ODETNĄ PRĄD
Radzik
hehe co racja to racja
jasutoko
Super giera, tylko szkoda ze tak malo zadan, no i mogli zwiekszyc poziom trudnosci.
ManiakPN
Giera z.a.j.e.b.i.s.t.a :!: :!:
Jednak i tak jakoś milej wspominam THPS 2
Sarge
Świetna gierka, naprawdę ciekawie rozwiązano jak na możliwości PSX'a kwestię zadań od ludzi (tutaj w postaci ikonek). Ogólnie rzecz biorąc zmian jest wystarczająco dużo, jak na grę która wyszła bodajże w 2002 roku...
jakbu
A ja mam i se gram tongue.gif
Gra jest fajna bo można robić siebie i parki.
Przeszedłem pare plansz ale nie wszystkie, do ostatniej nie doszedłem.
Paulek L
Grałem i brakowało mi tylko kilku gapów, resztę miałem. Bardzo dobra gra, tylko troszkę za łatwa happy.gif
monstrol
Heh, powiem szczerze, że wersja na PSXa podobała mi się o wiele bardziej niż ta na PS2.smile.gif Plansze wydawały mi się w niej... większe! Ponad to secret stage - kuchnia - był miłą niespodzianką specjalnie dla tej wersji;) Nie ma to jak wybić się na serze i wpaść na rozrzażoną kuchenkę.smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.