Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: THPS 4 wersja na PSX
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
Stron: 1, 2
Ukyo_Tachibana
Kurde gra kopie zad jak na dzisiejsze czasy jesli chodzi o Psx-a czekam na wasze opinie PEACE
B4rb
A co, już wyszedł T4??? SHIT!!! MUST HAVE!!! MUST TEST!!!
Soboń
pewnie większość leveli pozostała ale ludzików i pojazdów to już nie uświadczymy :!:
i założę się, że 80% zadań zostało zmienionych biggrin.gif
B4rb
No niestety, jak zmienili tak jak w stousnku THPS3 na PCPS2 i PSX to... bedzie kombinowania smile.gif zwlaszcza jak ktos bedzie mial obie konsole i wersje gier biggrin.gif icon_twisted.gif
TrOoPeK
Heh, no to znaczy ze THPS4 juz wyszedl kurde. Jadem na ryneczek i kopie zady w Kaciku Sportowym wink.gif
Soboń
wątpię żeby w "kąciku..." zrobili rubrykę dla Tonego PSX...raczej nextgenowy Tony znajdzie tam miejsce (zresztą w pełni zasłużone... biggrin.gif )
Ukyo_Tachibana
Jest troche kombinowania podjezdzamy do ikonek i dostajemy zadanie 28 zadan na level leveli jest 8 z czego na 7 wykonujemy zadanka niektore sa naprawde Hardcore powiem ze gra jest ok na poczatku mamy tylko kilka utworow a nastepne zbieramy po planszach jest tak jak na ps 2 ZALICZAMY GRE TYLKO JEDNA POSTACIA no tak nie do konca bo mamy jeszcze specjalne zadania dla kazdej postaci po dwa na lewel a po jednym na postac tzn w pierwszej planszy mamy zadanie dla hawka i laska w nastepnej dla 2 innych postaci levele sa ciekawe takie okrojone wersje z ps 2 sad.gif jako ze to ostatnia dobra gra na psx-a to dale jej 9 smile.gif mecze sie z nia 4 dni i jeszcze mi 2 zadan brakuje i mam 100 % gry muza w intro rula AC/DC i kawalek TNT smile.gif PEACE
falow
wet_willy: powiem tylko jedno AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! nie wierze w to co przeczytalem musze miec ta gierke jak najszybciej tylko mam nadzieje ze nie trafi mi sie jakas beta jak thps3 smile.gif
TrOoPeK
Falow mnie tez sie chyba trafile beta thps3 confused.gif bo shiva nie akceptuje moich 2 wyslanych tasm a to cos musi znaczyc. Willy spodziewalem sie czegos takiego (no, moze nie doslownie wink.gif ), wierze w Activision i wiedzialem, ze nie sknoca czworeczki. 28 zadan :shock: jak jej nie dostanie albo Be(a)te dostane ... icon_chainsaw.gif
Ukyo_Tachibana
Wersja ktora ja i polowa polski posiada nie jest beta a co do thps 3 to ja tez bete mam :wink: i nie wiem o si chosi ten thps 4 jest caly skonczylem na 100 % biggrin.gif polecam PEACE
Soboń
ja gram na PS2 i mam narazie 73%...
willy jak skończysz THPS4 w wersji PS2 na "setkę" to pogadamy...hehehe :wink:
Ukyo_Tachibana
A co ma piernik do wiatraka biggrin.gif PEACE
Soboń
a no ma... biggrin.gif
TrOoPeK
Chlopaki sa jeszcze jakies ciekawe kawalki na thps4 i ile ich wogole jest ? wiecie, polowa sukcesu to dzwiek. wink.gif
Ukyo_Tachibana
Soundtrack jest oki postaram sie go tu zapodac kiedys tzn za niedlugo smile.gif ale jest mniej wiecej taki jak na ps 2 bardziej HARDCOROWY niz w poprzednich czesciach ale to ok bo gra jest HARDCOROWA smile.gif PEACE
Soboń
soundtrack ma w sobie najlepsze elementy wszystkich poprzednich części... icon_twisted.gif
Tifa14
[b]a ja to bystra jestem , nie ma to jak nielookanie przez miesiac na forum PSX . THPS4 .... kiedy ono dokładnie wyszlo wink.gif ?
AS..
Wyszlo niedawno Willy musisz mi ja dac przegrac
Soboń
chłopcy nieładnie tak na łamach forum piractwo szerzyć :wink:
Ukyo_Tachibana
Nic ci As nie dam icon_twisted.gif a nie wiem kiedy wyszlo w niedziele na gieldzie w Krakowie biggrin.gif chyba bo kumpel byl i mi dal smile.gif PEACE
karlo_s
AAAAAAAa JA JESZCZE TEGO NIE MAM MUUUUSSSSTTT HHHAAVVEE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA chcieć !!!!!!!!1 jaka jest ta gierka ????
pozdroofka dla grzyba
tongue.gif ohmy.gif sad.gif smile.gif biggrin.gif 8O 8O
Anonymous
nowy "stary" tony hm szkoda czasu
Ukyo_Tachibana
Bart masz racje szkoda czasu lepiej sobie w NOWEGO Spec Ops-a pograc to jest dopiero goracy tytul Activision i Neversoft poszli na reke posiadacza psx-a pozatym ten Tony jest troche inny niz poprzednie i dodano pare rzeczy w 3 na Ps 2 tzn pivoty na manualach i przejscia na grindach/slidach oraz lipach oraz mozliwosc klejenia na double kickflipa w powietrzu czyli jest ok ale nie chcesz ja ci grac nie kaze PEACE
TrOoPeK
A teraz coś powalającego z nóg o THPS4 :

Troop (idzie na rynek po THPS4)
Pan#1 (wychodzi zza budki) : Co potrzeba, gry ?
Troop : skąd wiedziałeś ?
Pan#1 : poznałem. Jakiej potrzebujesz ?
Troop : Tony Hawka 4
Pan#1 : to idź do tamtego kolesia
Pan#2 : co potrzeba ?
Troop : ... Tony 4
Pan#2 : Jutro będzie za 50 zł
Troop : 50 ???? Eee.. chodzi Ci o tą na PS2 tak ?
Pan#2 : No tak a jaka ?
(przychodzą Pan#1, #3, #4)
Pan #4 : Co jest ?
Pan#2 : Tony 4 na PSXa
Pan#3 : Przecież to na PSXa nie wyszło
Troop : Jak nie ?
Pan#4 : To tylko na PS2 wyszło
Troop : ...
(cisza...)
Troop : ... wyszło na PS2, GC, X no i PSX
Pan#4 : Coś Ty ! Na PSXa nie wyjdzie już żadna gra (ale optymista)

Podziękowałem za inteligętną rozmowę i poszedłem smile.gif
_SaTaN_
to jest tak! jak thps 3 mialo tak zamotane misje itd. tak thps 4 ma pewnie ich 100 razy wiecej i bardziej zamotane, ja bym wolal zeby byly normalne zawody street i ramp bez zadnych punktow i kasy jezdzisz wygrywasz albo i nie itd. to bylby klimat! albo zeby taka faze jak w midtown madness zrobic typ cruise i se skatowac po miescie ale to juz co najmniej na ps2 smile.gif dziwne fazy mam co? tongue.gif
Bandzi
fajnie fajnie wszytsko fajnie ale ja chcialem sie wypowiedziec na temat pewnego zagadnienia poruszonego wszesniej .Otorz piernik ma to do wiatraka ze WIATRAK SIE MOZE SPIERNICZYC smile.gif
karlo_s
O Kurka widna troopek we własnej osobie jak ty to zrobiłeś że byłeś w najlepszej gazecie konsolowej best ewer PSX EXTREME. Podziwiam cie i pozdrawiam. A propo thps4 na Psx to myśle że tojest całkiem całkiem good gierka no bo wśród tych jakićh dziadów typu ultimate deer hunting to thps4 rula RULA. Ja mam Psx'a i PS2 i thps3 na obie te platformy i gram na zmiane jak w dwie CAŁKOWICIE inne gry i obi mi się bardzo podobają. i chyba za jakieś kilka tygodni tak samo bedzie z thps4 bo ta gra jest niesamowita i nigdy się nie nudzi (do czasu wyjścia następnej części ?) ogólnie mówiąc Tony Hawk Pro Skater to jest decha DE BEST jesssssss of kors

K@rlo_S. :wink: :wink: biggrin.gif
Tori
ja nie miałem styczności z 4 jeszcze a to dlatego że mój PSX (RIP) już pewnie został zjedzony przez robaki w trumnie smile.gif
karlo_s
co sie robi żeby mieć obrazek tu po lewej ??
minimog
THPS to jedna z moich ulubionych serii ale na 4 się trochę zawiodłem . Dużo zadań dobra tylko wszystkie takie "wymuszone" .Tony4 to odgrzewany kotlet , odgrzewany już 3 razy , w tym 2 na tym samym oleju.
GameCube
Tak samo zryta graficznie jak FiFA 2002
Mati
Nie posiadam jej jeszcze ale zobaczyłbym co jeszcze da się wycisnąć z Psx'a
Ukyo_Tachibana
Tak samo zryta graficznie jak FiFA 2002
Eno bez przesady tak zle nie jest pozatym lokacje sa wieksze wiec gdzies musieli uciac takie zycie i tak od chyba pol roku lepsza gra na psx-a nie wyszla a jak wyszla to chyba tylko jedna i nawet nie wiem jaka wiec nie marudzic tylko grac puki jeszcze jest cos nowego :>
Woojas
Ja gralem u kolegi i szczerze mowiac podoba mi sie. Szczegolnie lokacje ale i tak 2 & 3 rulez
Burzasty
Ja mam! Trudne, ale fajne.
Mati
Widać Tony nie zapomniał o ''starszym dziecku Sony''
(i bardzo dobrze!) icon_twisted.gif
Sojer
Eh, dla mnie najlepszą z częsci Tonego Jastrząbka jest część trzecia !!!

TONY HAWK PRO SKATER 3 RuLeZZZ !!!
T_4_killer
Tony Hawk 4 jest fajny, lae 3 czesc jest lepsza
mab3
grałem,zajefajne mimo wszystko 2 bardziej mi sie podoba(moge zmienic zdanie bo nie gralem w 4na next genach)
Sad_Man
Tony 4 jest niezły, ale i tak najlepszą częścią serii była 2... THPS ma też gorsza grafę od innych tony hawk'ów... Nawet od 1
Anonymous
Ale słaba Motion Capture. icon_evil.gif
ghost.
Kupiłem i gram... pierwsze wrażenie - w porównaniu z poprzednimi częściami, stosunkowo trudna, po drugie - OGROMNE, fajnie zaprojektowane levele, fajnie się gierkę przechodzi, chociaż dużo krócej, niż poprzedniczki... ale i tak jestem happy! tongue.gif
trata
Ale ja wolę Thps 2 i 3. :!:
NiE_WiEm
teraz wszelkie 'tony hołki' są do siebie podobne i nie ma mowy o nowej części gry (THPS 4 to to samo co 2 i 3, tylko z nowymi trasami) sad.gif
Squaller
Kuna, tony 4 na psx to standart- ludzie- nul, pojazdy- nul (notabene dziwne- w 1 i 2 części to było jakoś wykonalne), ale jak się o tym zapomni, można pograć. Dobrze, że ta część jest trudniejsza, choć i tak jedynym poważnym wyzwaniem jest zebranie wszystkich gapów. No i muza na poziomie (AC/DC i TNT- yeah!)
cobain
Druga z najlepszych po thps2. Jedna wada, bez scarta wyglda koszmarnie!
_MundeK_
Suuuper gierca. W ogóle ta seria jest wyczes smile.gif Najlepsze gierki na PSXa tuż obok np. Sagi FF smile.gif Muza też jest świetna :!: Wykonywać tricki przy takiej wirtuozji jest czymś czego potrzebuje po przedpołudniowej odsiadce w budzie tongue.gif
Browares
THPS4 już mi tak nie podszedł jak części poprzednie...może już za dużo tego?...sam niewiem...ale nawet mi się w niego grać zabardzo nie chciało..dla mnie dwójka wymiatała...trójka na PC czy Kompa też byłą zaje*ista...
oldscoolman
Jednak ps one ma jeszcze w sobie moc,gra naprawde jest super,ma (jak na mozliwosci konsoli) najlepsza grafike ze wszystkich 3 czesci Tonego Hawka
Jakim
najlepszą grafę miało THPS 2!! Następne części nawet nie podskakiwały.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.