Ukyo_Tachibana
18 11 2002, 16:53
Kurde gra kopie zad jak na dzisiejsze czasy jesli chodzi o Psx-a czekam na wasze opinie PEACE
A co, już wyszedł T4??? SHIT!!! MUST HAVE!!! MUST TEST!!!
pewnie większość leveli pozostała ale ludzików i pojazdów to już nie uświadczymy :!:
i założę się, że 80% zadań zostało zmienionych
No niestety, jak zmienili tak jak w stousnku THPS3 na PCPS2 i PSX to... bedzie kombinowania

zwlaszcza jak ktos bedzie mial obie konsole i wersje gier
TrOoPeK
20 11 2002, 13:28
Heh, no to znaczy ze THPS4 juz wyszedl kurde. Jadem na ryneczek i kopie zady w Kaciku Sportowym
wątpię żeby w "kąciku..." zrobili rubrykę dla Tonego PSX...raczej nextgenowy Tony znajdzie tam miejsce (zresztą w pełni zasłużone...

)
Ukyo_Tachibana
20 11 2002, 18:33
Jest troche kombinowania podjezdzamy do ikonek i dostajemy zadanie 28 zadan na level leveli jest 8 z czego na 7 wykonujemy zadanka niektore sa naprawde Hardcore powiem ze gra jest ok na poczatku mamy tylko kilka utworow a nastepne zbieramy po planszach jest tak jak na ps 2 ZALICZAMY GRE TYLKO JEDNA POSTACIA no tak nie do konca bo mamy jeszcze specjalne zadania dla kazdej postaci po dwa na lewel a po jednym na postac tzn w pierwszej planszy mamy zadanie dla hawka i laska w nastepnej dla 2 innych postaci levele sa ciekawe takie okrojone wersje z ps 2

jako ze to ostatnia dobra gra na psx-a to dale jej 9

mecze sie z nia 4 dni i jeszcze mi 2 zadan brakuje i mam 100 % gry muza w intro rula AC/DC i kawalek TNT

PEACE
wet_willy: powiem tylko jedno AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! nie wierze w to co przeczytalem musze miec ta gierke jak najszybciej tylko mam nadzieje ze nie trafi mi sie jakas beta jak thps3
TrOoPeK
20 11 2002, 21:08
Falow mnie tez sie chyba trafile beta thps3

bo shiva nie akceptuje moich 2 wyslanych tasm a to cos musi znaczyc. Willy spodziewalem sie czegos takiego (no, moze nie doslownie

), wierze w Activision i wiedzialem, ze nie sknoca czworeczki. 28 zadan :shock: jak jej nie dostanie albo Be(a)te dostane ...
Ukyo_Tachibana
21 11 2002, 15:30
Wersja ktora ja i polowa polski posiada nie jest beta a co do thps 3 to ja tez bete mam :wink: i nie wiem o si chosi ten thps 4 jest caly skonczylem na 100 %

polecam PEACE
ja gram na PS2 i mam narazie 73%...
willy jak skończysz THPS4 w wersji PS2 na "setkę" to pogadamy...hehehe :wink:
Ukyo_Tachibana
21 11 2002, 15:56
A co ma piernik do wiatraka

PEACE
a no ma...
TrOoPeK
21 11 2002, 16:40
Chlopaki sa jeszcze jakies ciekawe kawalki na thps4 i ile ich wogole jest ? wiecie, polowa sukcesu to dzwiek.
Ukyo_Tachibana
21 11 2002, 17:14
Soundtrack jest oki postaram sie go tu zapodac kiedys tzn za niedlugo

ale jest mniej wiecej taki jak na ps 2 bardziej HARDCOROWY niz w poprzednich czesciach ale to ok bo gra jest HARDCOROWA

PEACE
soundtrack ma w sobie najlepsze elementy wszystkich poprzednich części...
[b]
a ja to bystra jestem , nie ma to jak nielookanie przez miesiac na forum PSX . THPS4 .... kiedy ono dokładnie wyszlo
?
Wyszlo niedawno Willy musisz mi ja dac przegrac
chłopcy nieładnie tak na łamach forum piractwo szerzyć :wink:
Ukyo_Tachibana
22 11 2002, 16:05
Nic ci As nie dam

a nie wiem kiedy wyszlo w niedziele na gieldzie w Krakowie

chyba bo kumpel byl i mi dal

PEACE
Anonymous
4 12 2002, 16:57
nowy "stary" tony hm szkoda czasu
Ukyo_Tachibana
5 12 2002, 06:54
Bart masz racje szkoda czasu lepiej sobie w NOWEGO Spec Ops-a pograc to jest dopiero goracy tytul Activision i Neversoft poszli na reke posiadacza psx-a pozatym ten Tony jest troche inny niz poprzednie i dodano pare rzeczy w 3 na Ps 2 tzn pivoty na manualach i przejscia na grindach/slidach oraz lipach oraz mozliwosc klejenia na double kickflipa w powietrzu czyli jest ok ale nie chcesz ja ci grac nie kaze PEACE
A teraz coś powalającego z nóg o THPS4 :
Troop (idzie na rynek po THPS4)
Pan#1 (wychodzi zza budki) : Co potrzeba, gry ?
Troop : skąd wiedziałeś ?
Pan#1 : poznałem. Jakiej potrzebujesz ?
Troop : Tony Hawka 4
Pan#1 : to idź do tamtego kolesia
Pan#2 : co potrzeba ?
Troop : ... Tony 4
Pan#2 : Jutro będzie za 50 zł
Troop : 50 ???? Eee.. chodzi Ci o tą na PS2 tak ?
Pan#2 : No tak a jaka ?
(przychodzą Pan#1, #3, #4)
Pan #4 : Co jest ?
Pan#2 : Tony 4 na PSXa
Pan#3 : Przecież to na PSXa nie wyszło
Troop : Jak nie ?
Pan#4 : To tylko na PS2 wyszło
Troop : ...
(cisza...)
Troop : ... wyszło na PS2, GC, X no i PSX
Pan#4 : Coś Ty ! Na PSXa nie wyjdzie już żadna gra (ale optymista)
Podziękowałem za inteligętną rozmowę i poszedłem
_SaTaN_
10 12 2002, 19:45
to jest tak! jak thps 3 mialo tak zamotane misje itd. tak thps 4 ma pewnie ich 100 razy wiecej i bardziej zamotane, ja bym wolal zeby byly normalne zawody street i ramp bez zadnych punktow i kasy jezdzisz wygrywasz albo i nie itd. to bylby klimat! albo zeby taka faze jak w midtown madness zrobic typ cruise i se skatowac po miescie ale to juz co najmniej na ps2

dziwne fazy mam co?
fajnie fajnie wszytsko fajnie ale ja chcialem sie wypowiedziec na temat pewnego zagadnienia poruszonego wszesniej .Otorz piernik ma to do wiatraka ze WIATRAK SIE MOZE SPIERNICZYC
karlo_s
11 12 2002, 15:02
O Kurka widna troopek we własnej osobie jak ty to zrobiłeś że byłeś w najlepszej gazecie konsolowej best ewer PSX EXTREME. Podziwiam cie i pozdrawiam. A propo thps4 na Psx to myśle że tojest całkiem całkiem good gierka no bo wśród tych jakićh dziadów typu ultimate deer hunting to thps4 rula RULA. Ja mam Psx'a i PS2 i thps3 na obie te platformy i gram na zmiane jak w dwie CAŁKOWICIE inne gry i obi mi się bardzo podobają. i chyba za jakieś kilka tygodni tak samo bedzie z thps4 bo ta gra jest niesamowita i nigdy się nie nudzi (do czasu wyjścia następnej części ?) ogólnie mówiąc
Tony Hawk Pro Skater to jest decha
DE BEST jesssssss of kors
K@rlo_S. :wink: :wink:
ja nie miałem styczności z 4 jeszcze a to dlatego że mój PSX (RIP) już pewnie został zjedzony przez robaki w trumnie
karlo_s
18 12 2002, 14:19
co sie robi żeby mieć obrazek tu po lewej ??
minimog
20 12 2002, 17:45
THPS to jedna z moich ulubionych serii ale na 4 się trochę zawiodłem . Dużo zadań dobra tylko wszystkie takie "wymuszone" .Tony4 to odgrzewany kotlet , odgrzewany już 3 razy , w tym 2 na tym samym oleju.
GameCube
30 01 2003, 20:15
Tak samo zryta graficznie jak FiFA 2002
Nie posiadam jej jeszcze ale zobaczyłbym co jeszcze da się wycisnąć z Psx'a
Ukyo_Tachibana
30 01 2003, 21:22
Tak samo zryta graficznie jak FiFA 2002
Eno bez przesady tak zle nie jest pozatym lokacje sa wieksze wiec gdzies musieli uciac takie zycie i tak od chyba pol roku lepsza gra na psx-a nie wyszla a jak wyszla to chyba tylko jedna i nawet nie wiem jaka wiec nie marudzic tylko grac puki jeszcze jest cos nowego :>
Ja gralem u kolegi i szczerze mowiac podoba mi sie. Szczegolnie lokacje ale i tak 2 & 3 rulez
Burzasty
1 02 2003, 13:45
Ja mam! Trudne, ale fajne.
Widać Tony nie zapomniał o ''starszym dziecku Sony''
(i bardzo dobrze!)
Eh, dla mnie najlepszą z częsci Tonego Jastrząbka jest część trzecia !!!
TONY HAWK PRO SKATER 3 RuLeZZZ !!!
T_4_killer
4 03 2003, 14:25
Tony Hawk 4 jest fajny, lae 3 czesc jest lepsza
grałem,zajefajne mimo wszystko 2 bardziej mi sie podoba(moge zmienic zdanie bo nie gralem w 4na next genach)
Tony 4 jest niezły, ale i tak najlepszą częścią serii była 2... THPS ma też gorsza grafę od innych tony hawk'ów... Nawet od 1
Anonymous
18 04 2004, 21:09
Ale słaba Motion Capture.
Kupiłem i gram... pierwsze wrażenie - w porównaniu z poprzednimi częściami, stosunkowo trudna, po drugie - OGROMNE, fajnie zaprojektowane levele, fajnie się gierkę przechodzi, chociaż dużo krócej, niż poprzedniczki... ale i tak jestem happy!
Ale ja wolę Thps 2 i 3. :!:
NiE_WiEm
22 04 2004, 19:10
teraz wszelkie 'tony hołki' są do siebie podobne i nie ma mowy o nowej części gry (THPS 4 to to samo co 2 i 3, tylko z nowymi trasami)
Squaller
27 04 2004, 13:34
Kuna, tony 4 na psx to standart- ludzie- nul, pojazdy- nul (notabene dziwne- w 1 i 2 części to było jakoś wykonalne), ale jak się o tym zapomni, można pograć. Dobrze, że ta część jest trudniejsza, choć i tak jedynym poważnym wyzwaniem jest zebranie wszystkich gapów. No i muza na poziomie (AC/DC i TNT- yeah!)
Druga z najlepszych po thps2. Jedna wada, bez scarta wyglda koszmarnie!
_MundeK_
2 06 2004, 10:59
Suuuper gierca. W ogóle ta seria jest wyczes

Najlepsze gierki na PSXa tuż obok np. Sagi FF

Muza też jest świetna :!: Wykonywać tricki przy takiej wirtuozji jest czymś czego potrzebuje po przedpołudniowej odsiadce w budzie
Browares
13 06 2004, 11:21
THPS4 już mi tak nie podszedł jak części poprzednie...może już za dużo tego?...sam niewiem...ale nawet mi się w niego grać zabardzo nie chciało..dla mnie dwójka wymiatała...trójka na PC czy Kompa też byłą zaje*ista...
oldscoolman
15 06 2004, 15:58
Jednak ps one ma jeszcze w sobie moc,gra naprawde jest super,ma (jak na mozliwosci konsoli) najlepsza grafike ze wszystkich 3 czesci Tonego Hawka
najlepszą grafę miało THPS 2!! Następne części nawet nie podskakiwały.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.