Juz to kiedys widziałem, mozna tylko napisac ze Yukes sie nie popisało.
Hahahaha nie moge z tego filmiku, teraz juz wiem zeby nie kupowac gier THQ...
Tak to fakt. THQ sie nie popisalo. Musze przyznac ze gra jest fantastyczna ale loadingi mnie zabijaja.
to mnie dobija w większości gier na PSP, loadingi

toż to masakra, za czasów PSXa nie było tak źle :f
OMG! A ja narzekałem na loadingi w RR

, Słyszałem że PES5 ma długie loadingi - ktoś widział i potwierdzi ?
agrestrybnik
15 04 2006, 13:47
gry(iso) odpalane z memory stik pro duo high sped 2gb sony(orginal-odczyt na poziomie 10mega na sekunde), smigaja szybko i nie wyczerpuja bateri jak naped umd(film 2 godziny i po bateri,przy odczycie z umd), a z memorki masa godzin!
buzra102
15 04 2006, 17:10
Tak w PES5 loadingi trwają bardzo długo - 3 min. Dlatego nogdy nie kupię tej gry :-).
Jakoś nie przypominam sobie abym tyle czekał. Może nie są krótkie ale 3 min to bardzo dużo.
miałem PESa5 i loadingi nie były tak długie jak mówicie.Tak na oko o kilka, kilka naście sekund dłuższe niż na ps2 ale mi to akurat nie przeszkadzało.
agrestrybnik
8 05 2006, 16:45
z mego doswiadczenia wiem ze gra z umd odpala sie ponad dwa razy dluzej niz ta sama gra odpalana z memory stik pro duo high speed 2gb sony(80mb), odbija sie to dluzsza zywotnoscia bateri na konsoli czytajacej z memorki,(mam na mysli pelne iso gry i ta sama gre na umd)
playninho
12 05 2006, 18:44
Loadingi w tej grze to dramat. Gdybym wczesniej o tym wiedzial, to bym jej nie kupowal
Chociaz skad bym mial pozniej Jake "the snake" Roberts ?
MaciejPŃ
12 05 2006, 18:53
Jeżeli, tak jest we wszystkich grach, to dobrze ze nie mam PSP, bo by chyba na scianie wyladowało. Jka ja casm na DS'ie gram po 2-3 min a tu tyl trwa loadading
a ja sie tak cicho zastanawiałem nad kupnem tej gry... ale 6,5 min to "troche" za dużo lol! a ja narzekałem na loadingi w burnoucie i mk unchained:)
kapsello
16 03 2007, 18:40
co do pesa5... loadingi 3 minut nie maja, ale sa baaardzo dlugie. "na kibelek" ta gra sie nie nadaje
loadingi nie są aż tak długie, jest to po części wina THQ i powolności napędu UMD. Zobaczcie sami:
http://www.youtube.com/watch?v=wdmwnVn_Gk8&NR
marcin86
24 03 2007, 09:20
Jednak na tym linku podane jest jak sie laduje z ISO a jak z UMD
Ktos tu napisal ze w rr sa długie loadingi ? mieszcza sie ponizej 10 s hyhy
zauwazyliscie ze po ktoryms update loadingi sa szybsze ? (czy nic um)
no właśnie przecież nie jest tak źle w RR, sam mam gre to wiem. Pisano, że loadingi są takie jak za czasów PSX - a. No to chyba WWF sie laduje jak za czasów Pegasusa:D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.