Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Czas Loadingow
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Mithos
Wszystko jest tutaj smile.gif

http://video.google.com/videoplay?docid=-4...&q=loading+time
YETI
Juz to kiedys widziałem, mozna tylko napisac ze Yukes sie nie popisało.
Nicker
Hahahaha nie moge z tego filmiku, teraz juz wiem zeby nie kupowac gier THQ... laugh.gif
Beck
Tak to fakt. THQ sie nie popisalo. Musze przyznac ze gra jest fantastyczna ale loadingi mnie zabijaja.
ping
to mnie dobija w większości gier na PSP, loadingi confused.gif toż to masakra, za czasów PSXa nie było tak źle :f
Krasus
OMG! A ja narzekałem na loadingi w RR biggrin.gif , Słyszałem że PES5 ma długie loadingi - ktoś widział i potwierdzi ?
agrestrybnik
gry(iso) odpalane z memory stik pro duo high sped 2gb sony(orginal-odczyt na poziomie 10mega na sekunde), smigaja szybko i nie wyczerpuja bateri jak naped umd(film 2 godziny i po bateri,przy odczycie z umd), a z memorki masa godzin!
buzra102
Tak w PES5 loadingi trwają bardzo długo - 3 min. Dlatego nogdy nie kupię tej gry :-).
bartiz
Jakoś nie przypominam sobie abym tyle czekał. Może nie są krótkie ale 3 min to bardzo dużo.
Lecho
miałem PESa5 i loadingi nie były tak długie jak mówicie.Tak na oko o kilka, kilka naście sekund dłuższe niż na ps2 ale mi to akurat nie przeszkadzało.
agrestrybnik
z mego doswiadczenia wiem ze gra z umd odpala sie ponad dwa razy dluzej niz ta sama gra odpalana z memory stik pro duo high speed 2gb sony(80mb), odbija sie to dluzsza zywotnoscia bateri na konsoli czytajacej z memorki,(mam na mysli pelne iso gry i ta sama gre na umd)
playninho
Loadingi w tej grze to dramat. Gdybym wczesniej o tym wiedzial, to bym jej nie kupowal censored2.gif
Chociaz skad bym mial pozniej Jake "the snake" Roberts ? biggrin.gif
MaciejPŃ
Jeżeli, tak jest we wszystkich grach, to dobrze ze nie mam PSP, bo by chyba na scianie wyladowało. Jka ja casm na DS'ie gram po 2-3 min a tu tyl trwa loadading biggrin.gif
BartX
a ja sie tak cicho zastanawiałem nad kupnem tej gry... ale 6,5 min to "troche" za dużo lol! a ja narzekałem na loadingi w burnoucie i mk unchained:)
kapsello
co do pesa5... loadingi 3 minut nie maja, ale sa baaardzo dlugie. "na kibelek" ta gra sie nie nadaje hyh.gif
BartX
loadingi nie są aż tak długie, jest to po części wina THQ i powolności napędu UMD. Zobaczcie sami: http://www.youtube.com/watch?v=wdmwnVn_Gk8&NR
marcin86
Jednak na tym linku podane jest jak sie laduje z ISO a jak z UMD biggrin.gif
Kimari
Ktos tu napisal ze w rr sa długie loadingi ? mieszcza sie ponizej 10 s hyhy
zauwazyliscie ze po ktoryms update loadingi sa szybsze ? (czy nic um)
BartX
no właśnie przecież nie jest tak źle w RR, sam mam gre to wiem. Pisano, że loadingi są takie jak za czasów PSX - a. No to chyba WWF sie laduje jak za czasów Pegasusa:D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.