gra w to jeszcze ktos??
ja wlasnie przechodze kariere, wczesniej gralem pare wieczorow z kumplami - vs to super sprawa w tej gierce, w karierze podoba mi sie pomysl z rywalami, czyli z bokserami z ktorymi toczymy rewanze, mi sie trafil taki kolo z iroikezem co z glowki czesto udezal (dirty fighter) ale umiejetnosci to mial slabe takze zawsze szybko go na deski poslylalem, moim drugim rywalem jest koles z ktorym pierwsza walke wygralem w dziwnych okolicznoscach - cale 8 rund przewazal, ja lezalem na deskach 2 razy on raz, az tu nagle desperacko zaatakowalem powalilem go na deski i nie wstal, wygralem ale nie mam pojecia jak do tego doszlo!? rewanz byl powtorka z rozrywki, koles ma styl kompletnie mi nie pasujacy, z 8 rund tylko jedna wygralem w punktach ale pierwsza porazka stala sie faktem, do tego przegralem po nokaucie, czekam z niecierpliwoscia na rewanz, aktualnie jestem po wygraniu mistrzostwa w swojej kategorii wagowej i tu smieszna sprawa bo w walce o ten pas nawalalem sie z tym moim pierwszym rywalem (ten z irokezem) wczesniej go z 3 razy pokonalem, skad on mial pas mistrzowski? rozwalilem go w 1 rundzie! co to za przeciwnik w ogole (pamietam jak w FNR2 przechodzilem kariere rozwalajac kazdego bezproblemowo w poczatkowych rundach i tak az do walki o mistrzostwo w ktorej krew sie lala litrami i o malo nie przegralem przez swoja kontuzje rozcietego oka, jakos sie wybronilem i po wielkich trudach wygralem walke! to byly emocje i prawdziwa walka o mistrzowski pas!) przede mna jeszcze zdobycie pasa w kategorii ciezkiej wiec moze tam mi dadza wiekszy wycisk, choc nie powiem, juz mam za soba pierwsza porazke (w FNR2 zero porazek) a i wiele wyrownanych walk juz stoczylem
porownujac obie czesci bardziej podoba mi sie 3 bo:
- 3 rodzaje hejmejkerow daja wieksze pole do popisu niz tylko 1 rodzaj bomby w FNR2
-duzo roznych stylow boksowania i blokowania, sprawdza sie to bardzo fajnie i walki z przeciwnikami o roznych stylach na pewno niweluja troche monotonie kariery, a i samemu mozna znalezc styl dla siebie i go masterowac
*za gorsze uwazam (taki bzdet a mi przeszkadza) ze nie ma mozliwosci wylaczenia w opcjach cut scenek, w 2 byla taka mozliwosc i sie przydawala
w ogole gra (obie czescie) jest hiciorem jezeli chodzi o grywalnosc, mozliwosci masterowania obrony, unikow, akcji strategii wszystkiego sa ogromne, szkoda ze nie jest tak popularna jak PESy, bym se na turniej pojechal w boksik pograc

(turnieje domowe tez daja rade)
bonus: probowaliscie masakrowac facjaty bokserow? bierzecie walke na 2 playerow, wybieracie jednego z duzym powerem, drugiego z niskimi 'cuts' i 'chin' (zeby szybko fify i rozciecia mieli

), bardzo wazne zeby przed walka w opcjach wylaczyc mozliwosc przerwania walki przez sedziego z powodu kontuzji, w samej walce masakrujemy tego slabszego kolezke do momentu zamroczenia, wtedy klincz i znow masakra twarzy, klincz itd., w przerwach ogladamy sobie z oczu cutmana rozkwaszona mine boksera

oczywiscie mu nie pomagajac

pare razy sprobowalem ale ciagle nei moge uzyskac pozadanego efektu, moze zlych bokserow dobieram, jak cos to poleccie kogos do masakrowania

chyba zaraz zrobie w edycji nowego boksera podatnego na rozciecia...