Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Rev-sukces Finansowy
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > Wii
M4sta
Witam...Do zalozenia tego tematu sprowokował mnie fakt,ze gdzies chciałem zapytac co myślicie na ten temat,a nigdzie takowego nie znalazłem.WIęc jaka jest wasza opinia ,możliwe jest,ze sprzedasz Revo przerośnie X360 i PS3??

Moim zdaniem patrząc na to co dzieje się na rynku gier jest to możliwe,a nawet jeśli nie prześcignie to wiem,ze napewno nawiaze rowną walke.Spójrzcie na rynek handheldów...nowy przenośny sprzet -DS- nie jest jakims poteznym sprżetem,nie ma nawet w połowie tak wielu gier jak jego rywal ze stajni Sony,ale ta mini rewolucja,wprowadzenie dotykowego ekranu, głośniczka,do którego można mowić i dmuchać spowodowała,ze NDS bije wszelkie rekordy sprzedazy.Sprzet jest stosunkowo tani a na dodatek oferuje atrakcyjniejszą rozrywke,oferuje coś wiecej niz bierne siedzenie przed ekranem.Kolejny argument...sukces peryferiów dla PS2-Singstary,EyeToye, Buzzy i inne bajery wskazują, ze ludzie lubia czynnie uczestniczyc w rozrywce.Revolution idzie własnie w tym kierunku i kto wie czy patent z padopilotem,czujnikami nie okaze sie strzalem w sama dupeczke porcelanowej świnki,magazynujacej pieniądze każdego z nas ?? biggrin.gif biggrin.gif
YETI
Jezeli chca wygrac z Sony i Microsoftem to ich konsola musi posiadac naprawde cos nowego, siwezego, sorry ale sam pad - pilot nie wystarczy.
Ale jak wszyscy wiemy, nie wszytsko zostało jeszcze ujawnione przez Nintendo.

Ja osobiscie mocno wierze w Nintendo, mam nadzieje ze to bedzie prawdziwa rewolucja.
crash555
QUOTE(YETI @ 12 03 2006, 21:23) *

Jezeli chca wygrac z Sony i Microsoftem to ich konsola musi posiadac naprawde cos nowego, siwezego, sorry ale sam pad - pilot nie wystarczy.
Ale jak wszyscy wiemy, nie wszytsko zostało jeszcze ujawnione przez Nintendo.

Ja osobiscie mocno wierze w Nintendo, mam nadzieje ze to bedzie prawdziwa rewolucja.

jak to pad niewystarczy a ps3 lub xbox 360 co mają nowego do zaoferowania lebszą grafę i jeszcze bardziej realistyczną fizykę. Revolution też bendzie lebsze graficznie a pad-pilot może mieć mnóstwo świeżych rozwiązań.
M4sta
Moim zdaniem o sukcesie konsoli przesada gry,padopilot jednak daje mase roznych mozliwosci i mozliwosci tworzenia unikalnych gier.I zgadzam sie z przedmowca...co takiego wnosza na rynek pozostale konsole oprcz ugruntowanych pozycji lidera??A co do odbiorców...tylko swinia nie zmienia oladow,wic sytuacja na rynku moze szyko uledz zmianie.
Sanset
ja uważam że revo już jest na wygranej pozycji nad xbox360, jednak hegonomi ps3 nic nie jest w tanie zachwiać- ani revolucje od nintendo ani tymabardziej ten niedorobiony klocek microsoftu
jesli chodzi o grafike to po prostu nie wierze ze ps3 nie skopie xboxa majac na nim taka przewage czasu- sony nie jest palcem robione i doskonale zdaje sobie sprawe z tego że najlepsze wizualia w kieszeni to jedyne czego nie mieli przy okazji ps2 (chociaż tu tez trzeba zwrócić honor sony- taka leciwa maszynka ultrapłynnie daje nam gt4, gow, tekken5, jak and daxter, co daje troche do myslenia gt4 w max rozdziałce zamyka gębe wszyskim)
wracajac do revo- zapamietajcie jedno gry na revo beda wygladac conajmniej jak aktualne gry na xbox 360 co w połączeniu z niską ceną i doskonałym pade-nunchakosem zapewnia nintendo drugą pozycje w tej next genowej potyczce (pełna wsteczna kompatybilnośc- xbox 360 prawie marginalna, plus gry od nientendo jak i wiecej gier od innych producentów, dlaczego spytacie skoro gcn tak cierpiało na brak gier od 3rd dev- dlatego ze revo sprzeda sie lepiej od gacka a koszty produkcji gier beda mniejsze niz u konkurencji co daje nadzieje na duzo wiecej gier)
wreszcie na koniec- nintendo bardzo sprytnie konkuruje ale nie bezpośrednio z maszynkami sony i ms
natomiast ms bezpośrednio staje do walki z sony (gdzie odrazu jest w plecy za- słabsza marka, zerowe zainteresowanie w japonii, blu ray, opinia spoleczenstwa ze xbx360 to sprzet duzo słabszy od ps3, i wreszcie dużo mniej charakterystycznych tytułów z ktorych słynie playstation)
1ps3 2 revo 3 xbox360
ja jestem niemal pewny że tak ułoży sie rynek
Dante Alighieri
Sorry, ale ja nie sądze aby Revo zbytnio zagroziło X-360 (chociaż chciałbym aby tak było). X-360 wg. mnie pozostanie na drugim miejscu za konsolą Sony. A sądze tak dlatego że Nintendo troche zwaliło sprawe z GC, a Microsoft za to troche sobie wyrobił już markę z X-boxem. Co z tego że w Japonii konsola M$ się nie sprzedaje skoro konsole Big N sprzedają się dobrze praktycznie tylko w Japonii ? M$ właśnie najwięcej kasy zbije kolejno na USA, a potem Europie.
Patrząc z drugiej strony wczesny launch X-360 był co by nie mówić troche nieudany, a na tym właśnie troche skorzystać może Revo (o PS3 nie wspominam bo chyba jednak ta konsola ciągle będzie na prowadzeniu). Boje się jednak aby nie wyszło tak, że Revo bedzie taką konsolą-ciekawostką z swoim "dziwnym" padem. W każdym bądź razie mam nadzieje że Nintendo wyniosło jakąś nauczkę z pozycji jaką GC ma na rynku i dadzą nam wiele dobrych gier na Revo, a w sumie chyba tylko to może zapewnić dobrą sprzedaż ich nowej konsoli.
Szakal
Revo to po(pipi)ka.Zrobi furore jak zwykle tyko w Japonii.Zawsze tak bylo z Nintendo.
crash555
prosze bardzo a to ankieta przeprowdzona na angielskiej stronie BBC http://news.bbc.co.uk/cbbcnews/hi/newsid_4...800/4556883.stm
oddano już ponad 16 tysięcy głosów jak widać revo idzie łeb w łeb z ps3 a xbox360 jest daleko w tyle
M4sta
Patrzac na wyniki tego głosowania to widze,ze Revo prowadzi ponad kilka procent nad PS3,choiaz znajać udzi co nnego moią co innego zrobią.Choć sam fakt,ze Revo zbiera tak pozytywne noty jest faktem dobrze rokującym na przysłośc.A co do wypowiedi Sanseta,nie byłbym tego taki ewienSony juz przerzuciło date premiery na pożniejszy okres,pojawiają się rózne plotki,jakoby nie wszystko bylo juz gotowe,tak wiec sadze,ze Sony powoli zaczyna się bać.Skończyły się czasay,kiedy PSone nie miał z kim konkurować na rynku(N64 i Saturn bły zbyt zacofane technolgiczniez całym szacunkiem dla tych konsol)Kutarago o tym wie i wiedzą także konsumenci.Poza tym około 50 & społeczeństwa to zwykli zjadacze chleba,nie jacys hardcorowi gracze,a oni wybiorą sprzęt ,który wyda im się najbadziej atrakcyjny,oferujący mase zabawy i rozrywki,dlatego revo ma szanse wspiąc się na szczyt.Zreszta jesli uwazasz,ze Sony ma marke to co ma powiedzieć Nintendo które jest juz 20 lat na rynku.Moim zdaniem zapowiada się ciekawy bój.Xbox 360 jest ju na rynku,więc moze byc juz tylko lepiej,MS ma czas by polepszac wsystko,a developerzy juz ucza sie programowac na ten system tak wiec w czasie premiery PS3 beda juz mieli zaawansowane gry,PS3 zostaje odsniete w czasie,a Revo wnosi nowosc a takze dobre moziwosci techniczne(sa ogloszenia jakoby szuka sie programistów ,ktorzy stworza gre na silniki Unreal Engine 3 na wszystkie 3 next-geny,tak wiec moc konsol moze byc poruwnywalna).Zapowiada sie ciekawa walka...licze na wielki powrot Nintendo.
Krasus
A ja coraz bardziej zaczynam sądzić iż Microsoft wygra wojnę tej generacjii konsol. Ot dostarczył na rynek potężną maszynkę z niewyobrażalnie zaawansowaną usługa online której Sony na pewno nie przebije. Poza tym XO jest na rynku juz od pewnego czasu, do premiery PS3 prawdopodobnie na rynek zejdzie przeszło 5mln klocków. Po za tym okrągły wciąz tanieje, i jeżeli w na czas premiery PS3, Micro wyskoczy jeszcze z jakimiś promocjami - hmm Sony będzie miało w plecy.
W końcu po E3 2006 mozna jasno stwierdzić iż Sony najgorzej wypada z tytułami - mimo iż ich konsolka jest najmocniejsza gry wyglądają dużo gorzej od xboxowych "second generation games". No a co byście wybrali potwornie drogiego Plejacza z małą ilością gier i nadchodzącą Seequelomanią czy (załóżmy) o połowę tańszego next-gena posiadającego większą bibliotękę gier które nomen-omen będą bardziej dopracowane i lepiej się prezentować? No i ten Xb Live!

Co do Ninny i Wii - stawiam na drugie miejsce, bardzo przystępna cena, wielka wsteczna kompatybilność i Wii-lot skuszą niejednego. Prawdopodobnie i mnie. smile.gif
glacius
Hmm, widze tu glosy, ze Wii or X bedzie slabsze od PS3 i to ma byc argument? Pamietacie pierwszego PS? Starurn byl na rowni, N64 bylo silniejsze, a poleglo w bojach.
Moc konsoli jest niczym, jesli nie bedzie duuuzo dobrych gier, ktore to pokaza.
Cena? Maniacy co kupuja konsole zaraz po wyjsciu i tak kupia drogie PS3. Reszta poczeka na obnizke i tez kupi. Na nasza kieszen to duza suma, ale jestesmy na samym koncu swiatka konsol. Jesli ludzi stac na dwie konsole i dobry komputer, co na zachodzie wcale wyjatkiem nie jest, to jakos nie widze problemu w cenie konsoli. Nizsza kwota jaka wydamy na pewno bedzie wabikiem, ale dla innej grupy odbiorcow.
Nabywcy konsol staja sie coraz starsi, zarabiaja pieniadze, wiec i wydanie wiekszej sumy nie bedzie takim problemem jak dla kogos, kto ciura od dziadkow i rodzicow. Tansze Wii jakos pewnie wychodzi na plus w tym wyscigu, bo raczej nintendo=dzieci w mysl rodzicow. I znowu pewnie big N bedzie celowac w ten target.
Szansa wielka tez dla X'a. Mala cena, duzo gier... M$ zaczyna wyrabiac sobie juz grunt pod nogami, a PS3 stanie do walki z czystym kontem. I torpedowac bedzie Tekkenem67, WipeOut'em 43...
chrno-x
O normalnie trafiłeś ze wszystkim,tylko że Nintendo ma teraz zamiar też skierować coś dla starszych odbiorców żeby nie bylo tak jak z GC że to konsola dla dzieci,ten kto wybierze M$ to jest cżłowiek który ma zamiar cieszyć się wspaniałym Xbox Live i HD DVD(już w krótce)jak i świetną grafą,ludzie którzy kupią PS3 kupią ją dlatego że nie będą musieli zapłacić 1000$ za samego Blu Ray'a jak mogą kupić za 600$ a że od razu przy tym konsola będzie(sory preciez Ps3 jak i starsze kosnole Sony to komputery),więc też po cżęści pretekst no bo gry na platforme Sony,to własnie kolejne odgrzewane kotlety czyli jak zwykle teraz tekken 6,Gran Turismo HD(wygląda gorzej niz na PS2,na szutrowych torach samochody za sobą kurzu nie zostawiały a same samochody miały nawet na sobie tekstury narzucone)Sony już od PS2 zaczął cierpieć za odtwórczośc i to mu się odbije w tej generacji(nie zdziwie się gdyby to SEGA znowu powróciła na rynek ale już nie wróci).Tutaj to właśnie pokazuje że żeby dobrze bawić się nawet na 360 w pełni okazałości trzeba mieć jeszcze najlepiej dolby 5.1 i z 30 calowy HD który ma 720p u PS3 będzie jeszcze drożej bo on będzie juz od początku w stanie nam dać 1080p co kryje się z jeszcze większym kosztem,bo na monitorach CRT te gry wyglądają zbyt pecetowo i to przeszkadza.A Nintendo zawsze idzie swoją drogą powolutku ze swoimi pomysłami i tu pokazuje że jeżeli tak jak niektórzy mówili że GameCube padnie bo jest słaby i ma mało gier(mój brat ma gdzieś koło 80 tytułów na X"a z czego przeszedł z 15)tylko że dobrze że nie miał aż tak dużo gier jak X czy PS2 bo nie sądze aby ktoś gre zaczął przechodzić po raz drugi bo zaraz wychodzi inny tytuł który się przechodzi i odstawia na półke,Nintendo tworzy tak gry że można je przejsć po kilka razy i nadal mieć frajde i grafa nie jest słaba czy coś w tym stylu.Ninny zawsze stawiał na innowacyjnośc i prostoste w swoich konsolach a gry są bardzo specyficzne,nie każdemu przypadną do gustu(mi przypadły biggrin.gif ).A kto wygra ta generacje konsol?każdy z fanów danej kosnoli odpowie że ich konsola,jeżelu brac pod uwage ankiety i te inne pierdoły z całego świata,to na pierwszym miejscu jest Wii(na pewno w Japonii gdzie 80% głosujących wybiera Wii)jednak to się zobaczy za 6 lat a to bardzo dużo czasu
glacius
Widzisz, jakos nie wierze w to, ze N nie bedzie glownie naciskac na "dzieci". Juz po N64 bylo mase wypowiedzi, ze przegralo wlasnie dlatego ze ustawili target na najmlodszych. Podobno N wyciagnelo wnioski i... GC jakie jest wszyscy chyba widza.
Z drugiej strony taktyka nie jest zla, bo jednak caly czas sa na rynku i nie odpadli jak Sega. Wiec raczej sie beda tego trzymac.

Co do Blu Ray.. Hmm, tutaj mamy dwa formaty stajace do walki, wiec moze byc dosc "dziwnie". PS2 mialo dvd i bylo to duzym plusem, ale wtedy praktycznie nie bylo konkurencji, a i filmow juz troche bylo w tym formacie. A jak narazie o BR slyszy sie tylko tyle, ze zmaga sie z HD.. Jakos mnie to nie kreci. smile.gif

Swoja droga, te konsole coraz bardzej przypominaja mi PC.
Kupisz stary monitor, slaba karte dzwiekowa, a "srodeczek" bedziesz mial kopiacy moca, ale co z tego jak odswiezanie marne, jakosc dzwieku slabiutka. To samo sie zaczyna robic z PS3 i klockiem. HDtv, dzwiek w dolby itd. Niby bez tego mozna grac, ale gdzies ucieka przez palce ta "moc". Juz nie wystarczy tv i konsola zeby w pelni rozkoszowac sie tym co nam panowie programisci ugotowali.
Troche to porownanie przerysowalem, ale chyba juz wiecie o co mi chodzi. Granie na konsolach robi sie powoli tak samo drogie jak na PC.
Mozna miec konsole bez bajerow, mozna miec PC o niskiej wydajnosci... Ale to chyba nie o to chodzi..

Dlatego tez bardzo trzymam kciuki za Wii. Nie wiem czemu, ale pomimo swiadomosci ze 95% gier tam bedzie dla dzieci, bardziej mnie ta konsola przekonuje do siebie.
Pomijam oczywiscie sentyment do Big N tongue.gif
Lord Tidek
QUOTE(glacius @ 3 07 2006, 01:05) *

... Nie wiem czemu, ale pomimo swiadomosci ze 95% gier tam bedzie dla dzieci, bardziej mnie ta konsola przekonuje do siebie...

Nie przesadzasz trochę ?? 95 % ?? Nintendo nie tworzy prawie samych gier dla dzieci, oni ich robią poprostu więcje niż konkurencja(około 35%), zaś większość tytułów to są gry uniwersalne (około 50%) a na końcu są tytuły "dorosłe" jak RE4 (około 15%)
Er_WolvEr
QUOTE(glacius @ 3 07 2006, 01:05) *

Widzisz, jakos nie wierze w to, ze N nie bedzie glownie naciskac na "dzieci". Juz po N64 bylo mase wypowiedzi, ze przegralo wlasnie dlatego ze ustawili target na najmlodszych. Podobno N wyciagnelo wnioski i... GC jakie jest wszyscy chyba widza.
Z drugiej strony taktyka nie jest zla, bo jednak caly czas sa na rynku i nie odpadli jak Sega. Wiec raczej sie beda tego trzymac.

Co do Blu Ray.. Hmm, tutaj mamy dwa formaty stajace do walki, wiec moze byc dosc "dziwnie". PS2 mialo dvd i bylo to duzym plusem, ale wtedy praktycznie nie bylo konkurencji, a i filmow juz troche bylo w tym formacie. A jak narazie o BR slyszy sie tylko tyle, ze zmaga sie z HD.. Jakos mnie to nie kreci. smile.gif

Swoja droga, te konsole coraz bardzej przypominaja mi PC.
Kupisz stary monitor, slaba karte dzwiekowa, a "srodeczek" bedziesz mial kopiacy moca, ale co z tego jak odswiezanie marne, jakosc dzwieku slabiutka. To samo sie zaczyna robic z PS3 i klockiem. HDtv, dzwiek w dolby itd. Niby bez tego mozna grac, ale gdzies ucieka przez palce ta "moc". Juz nie wystarczy tv i konsola zeby w pelni rozkoszowac sie tym co nam panowie programisci ugotowali.
Troche to porownanie przerysowalem, ale chyba juz wiecie o co mi chodzi. Granie na konsolach robi sie powoli tak samo drogie jak na PC.
Mozna miec konsole bez bajerow, mozna miec PC o niskiej wydajnosci... Ale to chyba nie o to chodzi..

Dlatego tez bardzo trzymam kciuki za Wii. Nie wiem czemu, ale pomimo swiadomosci ze 95% gier tam bedzie dla dzieci, bardziej mnie ta konsola przekonuje do siebie.
Pomijam oczywiscie sentyment do Big N tongue.gif

Co do lekkiego porówania do PC, to mozńą spojżęćna to z innej strony - kto by sie obraził, jak by za np dodtakowe 5 dolców w WII była muizyczna 5.1 ? Wiadomo że większość (przynajmniej u nas ) by z tego nie kożystała, ale miałaby i w razie czego nie musiała by kupować dodatkowo muzycznej ( jak to jest w PCecie) cby potem z takiem możliwości skożystać. Masz wypasioną konsole, która chociaz jest drogawa, to jednak nie trzeba jej same jako konsoli modernizować.

Jak Ty nawiązujesz to ja też nawiąże smile.gif Też lekko smile.gif Tak jak do PS3 można będzie podłączyćgłośniki 5.1 czy tam ekrad HD, to do PS2 podłanczało sie multitapa, humh kontroler do GH, myszke i klawierke, dysk - były to żeczy bez których możńa by grać, ale podłancza sie bo sie czuje że sie gra jeszcze lepiej. Tylko, że nowa konsola dysk bedzie miała, a pad jeszcze bardziej ulepszony że mysz nie będzie potrzebna. I o to chodzi.

Zresztą trzeba pamiętać, że to jest działanie na np 6 lat - a za 2 lata myśle że HD bedzie już tak normalne, jak teraz hmmmm plazma, czy uinny rozpowżechniony w polsce typ.

A N ma taki +, że chociąż nie patrzy że to tak nazwe przyszłościowo ( w końcu za 3 lata już taka grafika możę mało zniewalać), to jak dobrze pudjzie grywalność utrzyma całą konsole. Grywalność, pad i cena.
chrno-x
Kurde STOP! co ty gadasz przecież nintendo z grafą nie będzie stało w miejscu oni tak samo będą mieli w grach coraz lepszą grafe,więc nie gadaj że za 3 lata to co jest teraz to będzie obrzydzać,no i co najaważniejsze widziałeś gdzieś którąś z gier na devkicie Wii? na E3 gry przecież były pokazywane na GaCkach z padami od Wii więc nie wypowiadaj sie na temat grafy jak jej jeszcze nie pokazali.

Uffffff ulżylo mi laugh.gif
crash555
Bo oni nie stoją w miejscu robią mały krok w porównaniu do konkurencji tak jak z nds który jest daleko w tyle mocą za psp. Moim zdaniem ds był tylko sprawdzianem bo samo nintendo mówiło że nie jest następcą gba. Ds się sprzedał nawet lepiej niż psp wiec nintendo pokazało wii, spekuluje że gdyby wypuszenie dsa okazało się kompletną klapą nie zobaczyli byśmy wii przynajmniej nie takiej jak teraz.
Dragoov
QUOTE(crash555 @ 3 07 2006, 13:46) *

Bo oni nie stoją w miejscu robią mały krok w porównaniu do konkurencji tak jak z nds który jest daleko w tyle mocą za psp. Moim zdaniem ds był tylko sprawdzianem bo samo nintendo mówiło że nie jest następcą gba. Ds się sprzedał nawet lepiej niż psp wiec nintendo pokazało wii, spekuluje że gdyby wypuszenie dsa okazało się kompletną klapą nie zobaczyli byśmy wii przynajmniej nie takiej jak teraz.

Dokładnie Crash smile.gif. Sony czeka nie wiem na co. Microsoft też mało robi (no ostatnio mało działo się na E3 w obozie "zielonych"). Jedynie Nintendo idzie fest do przodu. Jeśli sytuacja ciągle będzie taka sama toSony upadnie, Microsoft będzie chylił się ku upadku, a nintendo będzie królować.

QUOTE(Szakal @ 17 03 2006, 20:00) *

Revo to po(pipi)ka.Zrobi furore jak zwykle tyko w Japonii.Zawsze tak bylo z Nintendo.

Jak zwykle palnął głupim tekstem closedeyes.gif
chrno-x
Koleś dobry jak tak uważa niech zobaczy że na drugim miejscu w Maryce jest Nintendo,w Niemczech też mu świetnie idzie bo jest na pierwszym miejscu ale razem z Sony,bo M$ jest tam na końcu(nie wiem jak z 360 ale stary X to miał tak samo jak w Japonii).chciałbym żeby na Games Convention już wszystko pokazali to by był wtedy hit sezonu
Er_WolvEr
QUOTE(chrno-x @ 3 07 2006, 11:26) *

Kurde STOP! co ty gadasz przecież nintendo z grafą nie będzie stało w miejscu oni tak samo będą mieli w grach coraz lepszą grafe,więc nie gadaj że za 3 lata to co jest teraz to będzie obrzydzać,no i co najaważniejsze widziałeś gdzieś którąś z gier na devkicie Wii? na E3 gry przecież były pokazywane na GaCkach z padami od Wii więc nie wypowiadaj sie na temat grafy jak jej jeszcze nie pokazali.

Uffffff ulżylo mi laugh.gif

Nie powiedziałem że grafa będzie zła za 3 lata - mówie że nie będzie zniewalać. Ja podałem różne +sy WII a Ty na mnie że ja coś tam BLEEEuje na nią smile.gif Tylko stwierdziłem moje podejście (mam nadzieje że sie myle).

chrno-x spokojnie, pełno osób wypowiada sie podając swoje zdanie na temat wielu żeczy w WII. To nie oznacza że muszą sie mylić. Jeszcze raz powtarzam, ja mówie że grafika zapewne nie będzie zniewalać - a przynajmniej w porównaniu do konkurencji. I jeszcze raz napisze - to jest wyłącznie moje zdanie smile.gif Możesz sie nie zgadzać, ale nie każ mi się nie wypowiadać.
chrno-x
Nie no sory troche troszku mnie poniosło tongue.gif (dobrze że na tym forum są ludzie wyrozumiali i spokojni) laugh.gif

Ale ja i tak uważam że Wii będzie miał podobnągrafe co 360'tka,bo po ich wywiadze na E3 sądze że czeka nas niezły szok,znaczy się pozywytywny szok biggrin.gif
MasterShake
QUOTE(chrno-x @ 4 07 2006, 15:27) *

Koleś dobry jak tak uważa niech zobaczy że na drugim miejscu w Maryce jest Nintendo,w Niemczech też mu świetnie idzie bo jest na pierwszym miejscu ale razem z Sony,bo M$ jest tam na końcu(nie wiem jak z 360 ale stary X to miał tak samo jak w Japonii).chciałbym żeby na Games Convention już wszystko pokazali to by był wtedy hit sezonu

mmożesz podać link do tych wyników ?
Lord Tidek
QUOTE(chrno-x @ 6 07 2006, 08:45) *

Nie no sory troche troszku mnie poniosło tongue.gif (dobrze że na tym forum są ludzie wyrozumiali i spokojni) laugh.gif

Ale ja i tak uważam że Wii będzie miał podobnągrafe co 360'tka,bo po ich wywiadze na E3 sądze że czeka nas niezły szok,znaczy się pozywytywny szok biggrin.gif

Fajnie by było, jednak ja na to nie liczę i juz zaczynam zbierac kase na X360 by mieć zestaw Wii + X360 który da mi więcej zabawy niż PS3 i bedzie na dodatek tańszy tongue.gif (super grafa + innowacyjnośc + to jest to co lubie biggrin.gif )

Hmm, zastanawiam się czy Nintendo i M$ nie planują jakieś współpracy czy co, bo wydaje mi się za spora liczba osób na świecie może mieć w domu właśnie X360 i Wii smile.gif
chrno-x
No jedno jest pewne...oby dwoje mają tego samego przeciwnika którego chą zgładzić dlatego oby dwie firmy promują to żeby zamiast Ps3 kupić 360'tke i Wii co mówi Master Zen że to jest wtedy najlepszy wybór gracza.Ja tam zrezygnowałem z kupna(narazie)360;tki bo uważam że żeby się nią cieszyć trzeba mieć Hd'ka na chacie więc to mi najabrdziej przeszkadza,jednak wszystko się może zdarzyć w ciągu tych wakacji (po co HD?można się i bez niego świetnie bawić)prawda? rolleyes.gif
Kenshin
Moim zdaniem Wii bedzie najlepiej sie sprzedajaca konsola na rynku , bo prawdopodobnie stanie u ludzi zaraz obok X360 albo PS3 ... + Ci ktorzy kupia tylko Wii , wiec chyba mamy zwyciesce nowej generacji biggrin.gif
FlyJ4ck
tak za 500 zeta bym łykną takie wii smile.gif fajny dodatek smile.gif
chrno-x
Może dla ciebie to jest dodatek a dla mnie jak i wielu innych to jest konsola która będzie górowała nad PS3 i X'em360 smile.gif
WildFirePL
jak to sie mówi srały muchy będzie wiosna heheheh fakt faktem na dużą sprzedaż u nas w kraju jeżeli chodzi o ps3 to narazie nie ma co liczyć, na Wii tak można kupić tą konsole ,FlyJ4ck dobrze mówi 500 zł też bym dał, chrno-x aby kupiź 360 wiesz mi ze nei trzeba mieć HD, ja nie mam a siedze na konsoli po nocach Lukasz PL dobrze o tym wie smile.gif poznajesz nowych ludzi siedzisz z nimi tarpiesz i to jest piękne, poprostu nie ma nic piękniejszego jak grać w Rainbow Six LV multi i wkurzać się poniewąz ktoś zaszedł cie od tyłu, zreszta z tego co czytam i Wii nie wyzbył się klopotów "pierwszych rzutów" dziś czytalem że Wiiconnect24 puściło aktualizację systemu i duża ilośćkonsol padła, przycinające się (niereagujące) wiiloty. Zagraj na X360 a zmienisz zdanie, łatwo jest pisać o czymś czego się wogóle nie miało w rękach.
Er_WolvEr
QUOTE(WildFirePL @ 22 11 2006, 14:32) *

jak to sie mówi srały muchy będzie wiosna heheheh fakt faktem na dużą sprzedaż u nas w kraju jeżeli chodzi o ps3 to narazie nie ma co liczyć, na Wii tak można kupić tą konsole ,FlyJ4ck dobrze mówi 500 zł też bym dał, chrno-x aby kupiź 360 wiesz mi ze nei trzeba mieć HD, ja nie mam a siedze na konsoli po nocach Lukasz PL dobrze o tym wie smile.gif poznajesz nowych ludzi siedzisz z nimi tarpiesz i to jest piękne, poprostu nie ma nic piękniejszego jak grać w Rainbow Six LV multi i wkurzać się poniewąz ktoś zaszedł cie od tyłu, zreszta z tego co czytam i Wii nie wyzbył się klopotów "pierwszych rzutów" dziś czytalem że Wiiconnect24 puściło aktualizację systemu i duża ilośćkonsol padła, przycinające się (niereagujące) wiiloty. Zagraj na X360 a zmienisz zdanie, łatwo jest pisać o czymś czego się wogóle nie miało w rękach.

Ludzie nie trzymali PS3 ani WII w rekach a ochrzaniają, zresztą nei wytykając palcami są osoby które chwalą swoje a chlastają konkurencje . XBox też miał aktualizacje która zniszczyla część XBox'ów 360, o czym oczywiście nie wspomniałeś (o tym że wszystkie nie działające sztuki WII wymieniają także). Aha ja osobiście nie siedze na konsolach po nocach - uwierało by smile.gif.

Bla bla bla - aha i zacytuje Twoje słowa - ,,łatwo jest pisać o czymś czego się wogóle nie miało w rękach". Albo coś czego ma sie konkurencyjny produkt i by sie do rąk nawet nie chciało wziąć. Oczywiście all IMO.
kulson
a ja powiem tak mam od swiąt X360 Premium i jakoś mam mieszane uczućia ,nic specjalnego mnie niepociaga wtej konsoli powoli zaczynam myśleć na sprzedaniem go i zakupie WII
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.