Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: X Za Psp Oplaca Sie ?
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
kuwabara
Cześć

mam kilka pytań przede wszystkim czy oplaca mi sie sprzedac Xbox 1.6 z dyskiem 120gb (czy dostane za tego xa z 1000zł ?) i za to kase kupic sobie PSP ? czy to sie opłaca ? ? czy lepiej poczekac na nowa generacje lub zostawic xa w spokoju ? jezeli sie opłaca to jak bym kupował PSP to jakie? bo sa rozne typy oprogramowan jakies 2.10, 2.00 (najlepiej to ta wersja na ktora da rade wrzucic 'kopie gier ' i rozne programiki) czy moze jeszcze jakies inne? sa jeszcze wersje europejskie i japonskie. jak widac jestem zielony w temacie PSP wiec prosze o pomoc

z góry dzieki
BiSoN
Powiem ci tak, ja wymienilem x'a za psp. X byl 1.0 10Gb dysk, 2 pady okolo 70gier a psp 2.0, 3 gry 3 filmy 1Gb glosniki logitec i inne bajery. Wiec jak widzisz bardzo mi sie oplacalo. najlepiej wziasc psp 1.5 poniewaz mozna na nim uruchamiac kopie gier i homebrew. Wybor nalezy do ciebie, ja nie zalowalem zamiany wole czekac na x'a 360 a narazie sie pobawic psp biggrin.gif
kuwabara
czyli jak bym kupił z softem 2.0 to nei da rady grac na kopiach gier ? ? jezeli tak to dostane gdzies jescze psp z softem 1.5? jestem coraz bardziej przekonany co do PSP tylko teraz sprzedac Xa...
jezeli jest jeszcze ktos kto chiałbym dodac cos to prosze bo mi sie to przyda smile.gif
z góry dzieki
ShtaS
2.0 mozesz brac spokonie, z tej wersji fw bezproblemu zrobisz downgrade do 1.5 smile.gif gorzej jesli kupisz 2.01 lub nowsze biggrin.gif
Hela
Chyba, ze masz FW 2.0 z GTA, wtedy downgrade jest niemozliwy tongue.gif
kuwabara
moge prosic do kogos z was o numer na gg to bym sie szybciej dogadał niz tak na forum smile.gif
BiSoN
NO ja ci moge dac 4934467, jak potrzebujesz info to wal smialo biggrin.gif
Krasus
Hmm... moim zdaniem najlepiej zostawić klocka i trochę poczekać, dozbierać na PSP - ja tak zrobiłem i od miecha jadę na PSP w jednego RR biggrin.gif ale w końcu na memorkę uzbierałem! A jeśli chodzi o nową generację - ja bym sobie darował, przynajmniej jeszcze z rok czasu portwa nim to się rozkręci i warte będzie jakiejkolwiek uwagi. No i stanieje być może do akceptowalnej ceny... dry.gif
wasacz93
Ojojojojoj.
Lepiej nie czekać za długo, chyba że aż tak nie lubicie emulatorów i programików i czekacie na firmware 3.0 blush.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.